23843
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#1936 lsportálon fent van minden, én is onnan szedek mindent :)
bannerban ott a link mindenhez -
#1935 Linket kaphatok róla? -
hokika #1934 valaki?
-
#1933 multimap v7 -
#1932 Ez melyik map?? -
#1931 nem tudom, én gyűjtöm a telepre :) -
hokika #1930 Sziasztok!
Miért van az, hogy aki nem szerver játékos annak szaggat a játék mint az állat? Már szinte mindent kipróbáltunk ( mindent minimumra állítottunk, mindent maxra raktunk úgyse..) hardverekkel nincs gond az tuti... a net nekem 15megás a másik gépé pedig 4megás. Én is felcsatlakoztam másik szerverre a 15megás netemmel akkor is szaggatok.. valakinek sikerült megoldania? -
#1929 a multimap v7-en hol kell értékesíteni a terményt? -
-
#1927 persze nem árt abba a data mappába tenni amelyik pályán használni akarod -
#1926 ok -
body85 #1925 Letöltöd kicsomagolod és bemásolod a data/maps/textures/foliage mappába, ott kérdezni fogja, hogy felülírja-e nyomsz egy igent és kész!
Mindkét fájlt tedd oda be!!! -
#1924 Majd estefelé, 4 körül megbeszéljük jó?:) most mennem kell ide-oda -
#1923 Lenne kedvem.
Vegyél fel msn-re és ott beszélünk.
[email protected] :ez a cím. -
#1922 Valakinek van kedve multizni?:)
-
#1921 Még amikor utoljára láttam huszonvalahány hsz volt csak. -
#1920 elkel telni egy ideig -
#1919 bocs hogy nem egybe írtam. nem lehet az hogy ezért nem megy a trágya rakás
error.crc64 files check failed.data files are changed please reinstall applicaion.continue anyway? nem ez a prbléma -
#1918 a szántás textorát hova kell bemásolni -
#1917 Meg lehet valahogy csinálni azt hogy egy kamion gyorsabban menjen? Mert a max sebessége csak 28km/h :S -
#1916 mozgasd a kanalat -
#1915 mit? -
#1914 megpróbálom hogy tejesen letötrőm és modok nélkül hátha mert ez nem eredeti map de úgyanúgy eltűnik a fólia mikkor termelik de nemlehet az eredeti traktoral se felszedni -
#1913 ezt hogy csináltad? -
#1912 Köszi -
#1911 nem indult ez sehova :)
egy helybe toporog -
#1910 N M -
#1909 benyomod numerikus billen a nullát és ott írja, x-et meg y-t szoktam nyomogatni, így hirtelen nem jut eszembe:D -
#1908 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ezt melyik gombbal lehet felrakni a vontatmányra:
Aki tud az legyen szíves segíteni. -
#1907 Hoppá, nem is tudtam, h ez a fórum így megindult. -
#1906 gondolom igen, bár én bemásoltam, csak rossz helyre, alap mapra :) így csak ott műküdik most, gondolom minden pályának a textúrájába be kell másolni -
mj111 hun #1905 Hali ezt a textúrát hova kell betenni? Felülírja az eredetit alap mappon,és ha servert indítok csak azok tudnak bejönni , akiknek megvan? Köszi a választ. -
-
szántás textúra by Melfoy -
#1902 a kis kedvenc
-
#1901 miért ne tudnál, csak ne használtájok mind a 2 gépen multira -
mophisto #1900 sziaszok.Megvettem a játékot és lenne egy aktuális gondom.
Szeretnék játszani vele,de jelenleg a gépem szervízbe van.
Ha felteszem öcsém gépére,és elkezdek vele játszani akkor utána fogok tudni játszani a saját gépemen multiba?
Köszi választ előre is :) -
kerzsakov #1899 Valaki tudna abban segíteni hogy miért nem tudok trágyát pakolni? -
#1898 talán a kanál vagy a traktor nem tudja felvenni!az alap Deutz agrovector 30.7-essel es a saját kanalával lehet rakni!én megvettem a teheneket és egyből lehetett rakni a trágyát! -
#1897 menyinél lehet felszedni a trágyát mert trmelik de az alap mapon is amúgy