23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
mardal #1968 Sziasztok
Tud erre valaki valami megoldást?
nem süt a nap amerre én megyek csak jóval messzebb és ahogy haladok mindig ott nincs napsütés -
#1967 passzolok -
#1966 igen megvettem , és a 2.1-es patch fent van amit a játék hivatalos honlapárol szedtem le -
#1965 eredeti a játék attól, hogy magyar nyelvű?
vagy letöltötted valahonnan a magyar nyelvű telepítőt
mindíg legfrissebb verzióra patcheld a játékot -
#1964 azzal nem is fog menni
próbálj ki másféle kanalat, alappal nekem se megy -
erröl beszéltem srácok -
body85 #1962 Hy
Van ez a bárhová leboríthatok bármiféle gabonát MOD!
Hogyan lehet azután felszedni, mert én már próbáltam az alap trakival aminek van kanala, próbáltam egy homlokrakodóval, de egyik sem csinál semmit! -
#1961 haliag. 2.1-es patch javít a múltiplayer módon ? nekem amikor csatlakoznék 1-1 farmhoz azt írja nem hozható létre kapcsolat a többjátékos móddal , minden jó addig amíg az egyik farmhoz nem akarok kapcsolódni a haverjaimhoz. -
#1960 elképzelhető hogy valamit módosítottak rajta, elég ha átírják az árat szerveren, neked akkor hiába van meg ugyanaz a mod ha az ára nem stimmel
de ez csak egy példa -
kiscife6 #1959 levan töltve bemásoltam és nincs a játékban a modok közt.ilyenkor mivan
-
#1958 letöltöd és bemásold a dokumentumok\farmersimulator2011\mods mappába
semmi kicsomagolás nem kell -
van ami fehér és van ami szürke, ami fehér oda tudsz felmenni mert azok a modok meg vannak neked is, a szürkékhez meg nem tudsz felmenni mert hiányzik 1 vagy több mod, amit letudsz hívni ha rámész a mods fülre a szervernél, hogy megnézd mi hiányzik és beszerezd -
kiscife6 #1956 sziasztok érdeklödök hogyan tudok más gépeket berakni a játékba pl.ifa l60-ast vagy man camiont. -
hokika #1955 multinál mikor ki tudom választani hogy melyik játékba szeretnék bemenni miért van az egyik kiemelve míg a másik (amibe nem tudok belépni) meg nem? olyan mintha passzív lenne... azt hogy lehet megcsinálni és mire jó? -
#1954 Oké 1-2 nap és kész a web, csak közbe jött egy és más, de szolok amint indúl -
#1953 Lökd meg a kultit traktorral valamilyen irányba aztán próbáld meg csatlakoztatni. -
kerzsakov #1952 Sziasztok! A kérdésem a következő lenne. Miért nem tudom csatlakoztatni trakeszomhoz a kultivátort azután hogy kicsit gyorsan mentem és leakadt, kijelzi hogy csatlakoztatva van hozzá de mikor elindulok akkor mégse. -
#1951 Én jelentkeznék.
Szerintem legyen a Rheiderlandmap(nagy földek vannak benne stb. ezért)
Én szerintem legyen benne a John Deer 8530 v3,John Deer 6920S,New Holland CR9090,New holland CR 9060. -
#1950 Tervben van egy megközelítőleg 12/7-ben futó szeró aztán, ha lesz rá kereslet mehet 24/7-ben is hamarosan összelegózok egy weblapot hozzá. A kérdéseim a következőek lennének:
-Kik volnának innen akik kipróbálnák([email protected] msn címre lehet jelentkezni vagy itt)
-Ha elindul milyen map volna a leginkább megfelelő(indulás élőt weben vszeg lesz szavazás)
-Ki milyen modokra esküszik -
#1949 Na visszaolvastam 15 oldalt és megtaláltam a választ csak a BIG X-el lehet csinálni. -
#1948 Sziasztok egy olyan kérdésem lenne,hogy tudok silókukoricát aratni amit a teheneknek kell adni?Mert ha learatom csak eladni tudom. -
#1947 Freakshares linket találtam :D -
#1946 Okés, csak most aztírja hogy töltök valamit, pedig biztos hogy nem :/ és nemtom letölteni :/ -
#1945 nem hiszem, hogy más oldalra fel lenne töltve -
#1944 2000 Ft nem vág földhöz senkit egy ilyen játékért, és igen valószínüleg banolnák a kulcsot előbb vagy utóbb szóval te tudod -
mophisto #1943 Sziasztok.Nekem meg van eredetibe a game,tudok is multizni minden szép és jó,kérdésem pedig az lenne hogyha én az egyik haveromnak megadom a cd kulcsomat akkor mi fog történni ha mind ketten felmegyünk multizni.?
100%osan megbizok benne nem félek semmitől csak ha bannolják a cd kulcsot akkor nem adom emg neki,de ha nem történik semmi akkor igen,mivel ő nem szeretné megvenni,de én meg szeretném ha ketten tudnánk gamelni.
Köszi a választ előre is -
#1942 Multibeta mappról egy linket kaphatok?Ami nem Hotfileos? Mert arról nemjön le :S -
#1941 nem lehet sehol leadni!de ot van az az IKR bábolnás zöld fehér épület ott mit lehet csinálni? -
#1940 elég kicsi a pálya
gondolom nincs sok hely ahol le lehetne adni, keresd -
#1939 multibeta v7 hol kell leadni a terményt hogy kapjak pénzt? -
#1938 vaéali tudja hogy kell az autókat eltüntetni a pályáról? -
#1937 Prussia mappon hol kell a vetőgépet tölteni?:o -
#1936 lsportálon fent van minden, én is onnan szedek mindent :)
bannerban ott a link mindenhez -
#1935 Linket kaphatok róla? -
hokika #1934 valaki?
-
#1933 multimap v7 -
#1932 Ez melyik map?? -
#1931 nem tudom, én gyűjtöm a telepre :) -
hokika #1930 Sziasztok!
Miért van az, hogy aki nem szerver játékos annak szaggat a játék mint az állat? Már szinte mindent kipróbáltunk ( mindent minimumra állítottunk, mindent maxra raktunk úgyse..) hardverekkel nincs gond az tuti... a net nekem 15megás a másik gépé pedig 4megás. Én is felcsatlakoztam másik szerverre a 15megás netemmel akkor is szaggatok.. valakinek sikerült megoldania? -
#1929 a multimap v7-en hol kell értékesíteni a terményt?