23835
  • mardal
    Sziasztok
    Tud erre valaki valami megoldást?

nem süt a nap amerre én megyek csak jóval messzebb és ahogy haladok mindig ott nincs napsütés
  • allock #1967
    passzolok
  • Gerypapa 95
    igen megvettem , és a 2.1-es patch fent van amit a játék hivatalos honlapárol szedtem le
  • allock #1965
    eredeti a játék attól, hogy magyar nyelvű?
    vagy letöltötted valahonnan a magyar nyelvű telepítőt

mindíg legfrissebb verzióra patcheld a játékot
  • allock #1964
    azzal nem is fog menni
    próbálj ki másféle kanalat, alappal nekem se megy
  • Gerypapa 95

erröl beszéltem srácok
  • body85
    Hy

Van ez a bárhová leboríthatok bármiféle gabonát MOD!
    Hogyan lehet azután felszedni, mert én már próbáltam az alap trakival aminek van kanala, próbáltam egy homlokrakodóval, de egyik sem csinál semmit!
  • Gerypapa 95
    haliag. 2.1-es patch javít a múltiplayer módon ? nekem amikor csatlakoznék 1-1 farmhoz azt írja nem hozható létre kapcsolat a többjátékos móddal , minden jó addig amíg az egyik farmhoz nem akarok kapcsolódni a haverjaimhoz.
  • allock #1960
    elképzelhető hogy valamit módosítottak rajta, elég ha átírják az árat szerveren, neked akkor hiába van meg ugyanaz a mod ha az ára nem stimmel

de ez csak egy példa
  • kiscife6
    levan töltve bemásoltam és nincs a játékban a modok közt.ilyenkor mivan
  • allock #1958
    letöltöd és bemásold a dokumentumok\farmersimulator2011\mods mappába

semmi kicsomagolás nem kell
  • allock #1957

van ami fehér és van ami szürke, ami fehér oda tudsz felmenni mert azok a modok meg vannak neked is, a szürkékhez meg nem tudsz felmenni mert hiányzik 1 vagy több mod, amit letudsz hívni ha rámész a mods fülre a szervernél, hogy megnézd mi hiányzik és beszerezd
  • kiscife6
    sziasztok érdeklödök hogyan tudok más gépeket berakni a játékba pl.ifa l60-ast vagy man camiont.
  • hokika
    multinál mikor ki tudom választani hogy melyik játékba szeretnék bemenni miért van az egyik kiemelve míg a másik (amibe nem tudok belépni) meg nem? olyan mintha passzív lenne... azt hogy lehet megcsinálni és mire jó?
  • Skynet85
    Oké 1-2 nap és kész a web, csak közbe jött egy és más, de szolok amint indúl
  • Skynet85
    Lökd meg a kultit traktorral valamilyen irányba aztán próbáld meg csatlakoztatni.
  • kerzsakov
    Sziasztok! A kérdésem a következő lenne. Miért nem tudom csatlakoztatni trakeszomhoz a kultivátort azután hogy kicsit gyorsan mentem és leakadt, kijelzi hogy csatlakoztatva van hozzá de mikor elindulok akkor mégse.
  • tamás98
    Én jelentkeznék.
    Szerintem legyen a Rheiderlandmap(nagy földek vannak benne stb. ezért)
    Én szerintem legyen benne a John Deer 8530 v3,John Deer 6920S,New Holland CR9090,New holland CR 9060.
  • Skynet85
    Tervben van egy megközelítőleg 12/7-ben futó szeró aztán, ha lesz rá kereslet mehet 24/7-ben is hamarosan összelegózok egy weblapot hozzá. A kérdéseim a következőek lennének:
    -Kik volnának innen akik kipróbálnák([email protected] msn címre lehet jelentkezni vagy itt)
    -Ha elindul milyen map volna a leginkább megfelelő(indulás élőt weben vszeg lesz szavazás)
    -Ki milyen modokra esküszik
  • ac
    Na visszaolvastam 15 oldalt és megtaláltam a választ csak a BIG X-el lehet csinálni.
  • ac
    Sziasztok egy olyan kérdésem lenne,hogy tudok silókukoricát aratni amit a teheneknek kell adni?Mert ha learatom csak eladni tudom.
  • szabii98
    Freakshares linket találtam :D
  • szabii98
    Okés, csak most aztírja hogy töltök valamit, pedig biztos hogy nem :/ és nemtom letölteni :/
  • allock #1945
    nem hiszem, hogy más oldalra fel lenne töltve
  • allock #1944
    2000 Ft nem vág földhöz senkit egy ilyen játékért, és igen valószínüleg banolnák a kulcsot előbb vagy utóbb szóval te tudod
  • mophisto
    Sziasztok.Nekem meg van eredetibe a game,tudok is multizni minden szép és jó,kérdésem pedig az lenne hogyha én az egyik haveromnak megadom a cd kulcsomat akkor mi fog történni ha mind ketten felmegyünk multizni.?
    100%osan megbizok benne nem félek semmitől csak ha bannolják a cd kulcsot akkor nem adom emg neki,de ha nem történik semmi akkor igen,mivel ő nem szeretné megvenni,de én meg szeretném ha ketten tudnánk gamelni.
    Köszi a választ előre is
  • szabii98
    Multibeta mappról egy linket kaphatok?Ami nem Hotfileos? Mert arról nemjön le :S
  • xmen0710
    nem lehet sehol leadni!de ot van az az IKR bábolnás zöld fehér épület ott mit lehet csinálni?
  • allock #1940
    elég kicsi a pálya
    gondolom nincs sok hely ahol le lehetne adni, keresd
  • dávid 001
    multibeta v7 hol kell leadni a terményt hogy kapjak pénzt?
  • dávid 001
    vaéali tudja hogy kell az autókat eltüntetni a pályáról?
  • szabii98
    Prussia mappon hol kell a vetőgépet tölteni?:o
  • allock #1936
    lsportálon fent van minden, én is onnan szedek mindent :)
    bannerban ott a link mindenhez
  • tamás98
    Linket kaphatok róla?
  • hokika
    valaki?
  • allock #1933
    multimap v7
  • tamás98
    Ez melyik map??
  • allock #1931
    nem tudom, én gyűjtöm a telepre :)
  • hokika
    Sziasztok!

Miért van az, hogy aki nem szerver játékos annak szaggat a játék mint az állat? Már szinte mindent kipróbáltunk ( mindent minimumra állítottunk, mindent maxra raktunk úgyse..) hardverekkel nincs gond az tuti... a net nekem 15megás a másik gépé pedig 4megás. Én is felcsatlakoztam másik szerverre a 15megás netemmel akkor is szaggatok.. valakinek sikerült megoldania?
  • xmen0710
    a multimap v7-en hol kell értékesíteni a terményt?