23835
  • Gerypapa 95
    multimap 7 béta verzióba hol lehet tankolni ?
  • Máté97
    Próbáld meg úgy hogy te állsz a kombájnnal a pót felé,és te nyitod meg hajtod vissza a csövet.
  • spmd
    Sziasztok !
    A kedvenc kombájnommal vannak problémák (CLAAS Dominator 86):
    Amikor elindítom az autopilótát szépen teli rakja a magtárát, majd megáll kiengedett csővel, de mikor mellémegyek póttal, akkor csak a mag 20%-át üríti, majd visszahúzza a csövet és indul tovább, persze nem sokáig, mert ismét megtelik. Más tipusú kombájnokkal működik rendesen, csak ezzel nem. A többi csak elindulás után húzza vissza a csövet.
    Talán van valaki, aki tud segíteni. Előre is köszönöm.
  • xmen0710
    ok!
  • allock #2004
    lenémítod a hangszóród

a fórum egész területén tilos a warez ala SG

nem kell nekik adni

Hogyan kapcsolható ki a forgalom?
    Látogass el ide: ...My Games\FarmingSimulator2011. Itt keresd meg a savegames.xml-t, majd nyisd meg szövegszerkesztővel. A "traffic density" értékét írd át 0-ra. Vagy ha éppen ellenkezőleg, nagyobb forgalmat szeretnél, írd át értelemszerűen nagyobb számra.

nem

igen, eredeti és fel patchelt játékkal

teljesen mindegy milyen a nyelv, beszerezhetsz akár egy angol nyelvű vagy magyar nyelvű telepítőt is bármelyik torrent oldalról a lényeg a kulcs, amit kaptál a német verziódhoz, menni fog mindegyikkel, csak ne add ki senkinek

olvass vissza, már le volt írva számtalanszor mit hogyan kell berakni, a séma ugyanaz
  • dávid 001
    valaki le írja hogy kell bemásolni a tsz famrot v3.1.1
  • roleee15
    Sziasztok!!
    Megjött original németből a játékom :O az a baj hogy német nem tudtok valami magyarosítást-angolosítást??
    És valaki leírnál hogy mit kell tudni a multiről?
    Előre is köszi a válaszokat!
    Üdv.: Roleee
  • alijani1
    Valaki tudja, hogy hogyan lehet multiplayerben játszani??
  • xmen0710
    sziasztok!ti tudtok ehhez a játékhoz egy Weimar-T174/2-őt?
  • dávid 001
    hogyan kell kikapcsolni a forgalmat?
  • kiscife6
    sziasztok tudna valaki segiteni hogyan tudok a teheneknek vizet adni vagy szálitani nekik.
  • Kovács Erix
    Ha valaki jönne...
    (Team tagokat is keresek de csak olyanokat aki tud modellezni vagy vmi..)
    http://ls2011mp.gportal.hu/
    Mivel hogy nincs ki írva hogy a warez tilos ezért kitehetem nyugodtan!
  • TottiZsolt
    Üdv!

Játékon belül a gépek hangját lelehet valahogy némítani? Vagy lejjebb halkítani az egészet?
  • allock #1995
    rosszul mondtam mert portálon pont nincsenek, pedig nekem úgy rémlett onnan töltöttem JD súlyt
  • body85
    Ja a front hidraulikára!
    Igazából csak azért akarok rá rakn, mert úgy kakasosabb a gép, jobban néz ki! :-)
    Kösz a segítséget!
  • allock #1993
    most te arra gondolsz, hogy ami gépen alapból nincs orrsúly, annak az elejére a front hidraulikára rakni súlyt?

vagy rárakni modellezőprogiban, igazából nem értem miért kell hisz semmi haszna :)

lsportálon vannak orrsúlyok
  • body85
    Letöltök egy gépet, mint MOD! Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet a letöltött gépre (MOD-ra)a saját ellensúlyát rátenni, tudod ami az elején van, mert azzal úgy tök jól néz ki!
    Biztos lehet vhogy mert a képeken melyek itt is szerepelnek pl: a John Deere-en egy kicsit lejjebb is a saját orrsúlya van, nem pedig alap súlyok!
    Köszi előre is
  • boky84
    sziasztok mit és hol kéne átírnom hogy a kultivátorral bármilyen sebességgel tudjak dolgozni?
  • Hunter of Deer
    Nekem volt hasonlo mar! betettem egy trelert, es amikor eladtam vele a termenyt, akkor a billencs resze valahogy megnott es kitakarta a fel mapot. szal lehet hoyg nalad is valamelyik moddal van gond, de lehet hoyg a map rosz. ujratelepitessel meglehet probalkozni a mods mappat meg csak ugyis visszamasolod. ugyhogy ha a mappal van gond akkor ezzel konnyen orvoslhato, ha meg a mod rossz akkor egyesevel :D
  • Máté97
    Akkor játsz az agrar simulatorral ha ez nem tetszik.
  • Faterx
    nem modjuk hanem mondjuk.
  • Faterx
    Mondjuk én rohadtul hiányolom hogy pl. az Agrar Simulatorban be lehet állítani a munkaidőt modjuk 7h-20h-ig, így ki lehetne küszöbölni az éjszakai setétséget:)
  • allock #1986
    passz
  • Máté97
    És ez a mod csak single playerhez való?
    Multiplayerben nem lehet használni?
  • VERESS 96
    10:00 kor kezdtem :D
  • VERESS 96
    thx :D ki próbálom mert a mod megvan a termény minden csak a gombot nem tudtam xD :D
  • allock #1982
    1 oldallal ezelőtt linkeltem, leborítós mod vagy micsoda :)
    indítani kell egy új játékot, kiválasztod a nyelvet, megtöltöd szépen a pótot valamivel, majd insert megnyomása után lesz egy kis dombod
  • VERESS 96
    Hogyan tudod leborítani oda a terményt? (valami moddal gondolom) Csak az a baj hogy nem tudom hogy kell használni... mert szartse ír ki nekem hogy mit csináljak.. :S
  • allock #1980
    Mit is szeretnél?
  • allock #1979
    AC3D, Maya, Zmodeler, 3DStudioMax, és a többi
  • allock #1978
    ez jó kérdés, nekem alap növények vannak, néha az is sok nekem :)

valamilyen vetőgépet kéne keresned
  • body85
    Dávid 001 egyetértek veled, csak nem tudom van-e ilyen map!
    Megtudná mondani vki, hogy a letöltött gépekre, hogyan lehet a saját szép ellensúlyukat megszerezni, mert a képeken gyönyörű, de én csak hordót tudok rá tenni meg a többi alap súlyt!
  • henrik94
    Hellósztok!Valaki írja meg nekem privibe hol lehet letölteni!Egyik
    jó barátomnak kellene előre is köszönöm hellósztok!
  • dávid 001
    helosztok én nem akkarok semien mapor cikizni de asuzt nem értem ami jónak látszik azon nincseken utak autók ösze visza mennek én ólyan sáros tehenész mapot akarok de ami jónak látszik azon meg olyan tehén van ami csak oda van rakva ha valaki tud hasónló, mapokat vagy eleve ilyet akkor linkeljen egyet mert az összes létező mapot megnésztem
  • xmen0710
    olvasd el a F.A.Q-t és megtudod!ott van fent a bannerban!
  • kerzsakov
    Sziasztok mért van az hogy van 9 tehenem és abból csak 7et jelenit meg a játék? Még egy kérdésem lenne hogy milyen programmal lehet gépeket csinálni illetve létezik e ilyen kis program.
  • xmen0710
    sziasztok!letöltöttem a ganyé mapot és nem tudom hol kell leadni a terményt hogy pénzt kapjak érte!a választ előre is köszi!
  • kiscife6
    szia sikerült felrakni a modba a cucokat.
    érdeklödök hogyan tudok uj növényeket ültetni mint pl:répát salátát ilyesmit.
  • mardal
    Bonyolult ez a helyzet mert mikor elkezdtem ezt a pályát semmi baj sem volt,pár nap múlva mikor betöltöttem újra akkor ment el a napfény és azóta sem tudtam visszaállítani sehogy.Ez sajna másik pályán is előjön egy idő után ,de régebben ilyen soha sem volt.
  • allock #1969
    valami el van állítva a fénnyel pályán, én eddig csak olyannal találkoztam, hogy dinamikus, és pont világítást lehet megadni giants editorban de olyat, hogy sötétedjen nem

próbálj meg másik pályát, másik traktort :D