23835
  • allock #2048
    olvasol, értelmezel, nem kérdezel többet, csinálod
  • allock #2047
    a játék csak a zip-elt modokat támogatja, csak zipek legyenek a mods mappába, de lehet nem 2011-hez való gépeket szedtél le

de a legjobb ha kiszűröd a hibát, egyenként átnézed minden modod-at vagy használt a tescobetyárt féle mod packot
  • gernem1000
    hogy lehet akárhová leönteni??
  • djattys
    Tudom de véletlenül a te "válasz erre" gombodra mentem rá vagyis neked küldtem el nem gernemm1000-nek.
  • tamás98
    nyomd meg az F1-et és akkor előjön.
  • tamás98
    Én nem is neked írtam.Feltéve ha te vagy gernem1000 alregje.
  • djattys
    Jajj bocsi nem neked akartam küldeni hanem germann1000-nek!
    Ez neki szólt:) Bocsi még egyszer!
  • kistuby88
    Sziasztok!Az mért van hogy egy csomó cuccot nem jelenít meg hiába rakom be a Mods mappába?és nektek is eltűnik a bal felső sarokból az az ablak,amin azt irja hogy mikor mit kelljen nyomni h lemenjen az eke stb..?még egy:)letölteni meg nem enged mert azt irja hogy egyszeree csak egy filét tölthetek le pedig egyet se töltök:S
    Segítsetek!Köszi!!
  • djattys
    Tedd bele az ürítés borítás bárhová :)
  • tamás98
    Na fuss neki mégegyszer!
    Ebből nem lehet érteni semmit!
  • gernem1000
    hogy leboritaNI ahova akarom???
  • tamás98
    Sziasztok!
    Valaki nem tudja mi van lsportállal?
    Egész délután nem bírom elérni.
  • gernem1000
    szia máté97 multizunk??
  • Máté97
    "Válasz erre"gomb!
    És az a gép amit dávid 001 linkelt be.
  • gernem1000
    mejik??
  • allock #2033
    ez a gép sosem készült el
  • gernem1000
    F1-et nyomd meg
  • xmen0710
    jó estét!valaki meg tudná mondani hogy hol kell a ganyé mapon a bálákat leadni?
  • gernem1000
    bocs nekem a 2011 van meg
  • dávid 001
    http://www.youtube.com/watch?v=s-TkCmdMMvM&feature=related
    valaki eszt a gépet nem tené át a 11 nagyon kéne nekem meg a haveromnak léci
  • gernem1000
    sziasztok nyitva van a multi gyertek a :GERY tanyára
  • roleee15
    Sziasztok!
    Nagy nehezen eligazodtam a (német) játékon csak 1 valamit nem értek megvan a multi ráklikkelek ott a felsőre klikkelek ott megjelenik valami aztán ezt dobja ki:

Aktivierungs -/ produktschlüssel ist gesperrt.
    (Nagyából megvan mit jelent de akkor sem értem eredeti játék megvan a cd kulcs amikor még telepítésnél beírtam azt dobta hogy érvényes akkor mi a bibi?? :O)
  • Grrrrrrr
    Köszi! Az lsportál amúgy nem jönn be valamiért, hiába kattintok a bannerre.
  • spmd
    Vannak úgynevezett tempomat fokozatok a 2011-ben, 1-3 billenytűk. Általában a 2-es fokozat használható az aratáshoz. Természetesen kezeli a játék a kormányt/pedált is.
  • allock #2024
    hi

tempomat, tartja a sebességet

1,2,3 billentyűk

kormánnyal és pedállal élvezetesebb, kizárólag 2011-es LS-t vedd meg, vagy töltsd le, játék optimalizálás miatt is
  • Grrrrrrr
    Hali! Gondolkodom a játék legális megszerzésén.. De... Próbálgattam a 2008-at. És gamepaddal meg bill.-lel elég nehéz tartani az aratáshoz, szántáshoz szükséges sebességet. Szóval.. Ehhez kormány és pedál kell ha kényelemsen akarod járűtszani? Vagy azzal nem működik?
  • kistuby88
    jah és azt se jeleníti meg hogy mien fajta terményt választok ki:S
  • kistuby88
    Az mért van hogy egy csomó cuccot nem jelenít meg hiába rakom be a Mods mappába?és nektek is eltűnik a bal felső sarokból az az ablak,amin azt irja hogy mikor mit kelljen nyomni h lemenjen az eke stb..?még egy:)letölteni meg nem enged mert azt irja hogy egyszeree csak egy filét tölthetek le pedig egyet se töltök:S
    Segítsetek!Ksözi
  • allock #2020
    üdv

Finland Farming Map
  • mj111 hun
    Hali
    Ez melyik pályán készült?
  • allock #2018

• allock #2017
    ott a link bannerban, keress

nem adnak mindent a szádba
  • dávid 001
    nem tud valaki olyan bála tüskét amit a traktor hátújára kell rakni?
  • allock #2015
    de van csak külön Mods fülön
  • kistuby88
    Siker!
  • kistuby88
    beleraktam a modsba ahogy leirták ki se csomagoltam de nincs a boltban:(
  • spmd
    http://lsportal.hu
    Egy egyszerű regisztráció szükséges, hogy elérd a letöltéseket.
    A fórumokban pedig egy párszor leírták, hogyan kell betenni a "gépeket".
  • kistuby88
    Sziasztok!
    Lenne egy hatalmas kérésem!Most kezdtem el játszni a Farm Simulator 2011-el és nagyon adja.Kérésem veletek szemben az lenne,hogy adjatok nekem légyszives olyan oldalt ahol különféle cuccokat lehet letölteni a gaméhoz!jah és hova kell rakni?Köszönöm előre is mindenkinek!!
  • spmd
    Köszönöm a válaszokat. Ha eléállok akkor sem ürít tovább 20%-nál többet. Valószínűleg valami paraméter nem jó, mert a többi is 80%-nál kiengedi a csövet, de azt teljes kiürülésig nem húzza vissza, ez pedig igen, még ha mellette megyek akkor is. Mindig át kell szállnom és "kirúgni" a dolgozót, így teljesen kiürül, majd újra felveszem a dolgozót.

Van még egy másik dolog is amire nem jövök rá, mégpedig az, hogy némely MTZ-nél ha beülök a fülkébe, akkor onnan kinézve eltünnek az árnyékok.
  • allock #2009
    állj elé valamivel, vagy szállj ki a trakiból mikor ürít hátha