23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#2048 olvasol, értelmezel, nem kérdezel többet, csinálod -
#2047 a játék csak a zip-elt modokat támogatja, csak zipek legyenek a mods mappába, de lehet nem 2011-hez való gépeket szedtél le
de a legjobb ha kiszűröd a hibát, egyenként átnézed minden modod-at vagy használt a tescobetyárt féle mod packot -
gernem1000 #2046 hogy lehet akárhová leönteni??
-
djattys #2045 Tudom de véletlenül a te "válasz erre" gombodra mentem rá vagyis neked küldtem el nem gernemm1000-nek. -
#2044 nyomd meg az F1-et és akkor előjön. -
#2043 Én nem is neked írtam.Feltéve ha te vagy gernem1000 alregje. -
djattys #2042 Jajj bocsi nem neked akartam küldeni hanem germann1000-nek!
Ez neki szólt:) Bocsi még egyszer! -
kistuby88 #2041 Sziasztok!Az mért van hogy egy csomó cuccot nem jelenít meg hiába rakom be a Mods mappába?és nektek is eltűnik a bal felső sarokból az az ablak,amin azt irja hogy mikor mit kelljen nyomni h lemenjen az eke stb..?még egy:)letölteni meg nem enged mert azt irja hogy egyszeree csak egy filét tölthetek le pedig egyet se töltök:S
Segítsetek!Köszi!! -
djattys #2040 Tedd bele az ürítés borítás bárhová :)
-
#2039 Na fuss neki mégegyszer!
Ebből nem lehet érteni semmit! -
gernem1000 #2038 hogy leboritaNI ahova akarom??? -
#2037 Sziasztok!
Valaki nem tudja mi van lsportállal?
Egész délután nem bírom elérni. -
gernem1000 #2036 szia máté97 multizunk??
-
Máté97 #2035 "Válasz erre"gomb!
És az a gép amit dávid 001 linkelt be. -
gernem1000 #2034 mejik??
-
#2033 ez a gép sosem készült el -
gernem1000 #2032 F1-et nyomd meg
-
#2031 jó estét!valaki meg tudná mondani hogy hol kell a ganyé mapon a bálákat leadni? -
gernem1000 #2030 bocs nekem a 2011 van meg
-
#2029 http://www.youtube.com/watch?v=s-TkCmdMMvM&feature=related
valaki eszt a gépet nem tené át a 11 nagyon kéne nekem meg a haveromnak léci -
gernem1000 #2028 sziasztok nyitva van a multi gyertek a :GERY tanyára
-
roleee15 #2027 Sziasztok!
Nagy nehezen eligazodtam a (német) játékon csak 1 valamit nem értek megvan a multi ráklikkelek ott a felsőre klikkelek ott megjelenik valami aztán ezt dobja ki:
Aktivierungs -/ produktschlüssel ist gesperrt.
(Nagyából megvan mit jelent de akkor sem értem eredeti játék megvan a cd kulcs amikor még telepítésnél beírtam azt dobta hogy érvényes akkor mi a bibi?? :O) -
Grrrrrrr #2026 Köszi! Az lsportál amúgy nem jönn be valamiért, hiába kattintok a bannerre. -
#2025 Vannak úgynevezett tempomat fokozatok a 2011-ben, 1-3 billenytűk. Általában a 2-es fokozat használható az aratáshoz. Természetesen kezeli a játék a kormányt/pedált is. -
#2024 hi
tempomat, tartja a sebességet
1,2,3 billentyűk
kormánnyal és pedállal élvezetesebb, kizárólag 2011-es LS-t vedd meg, vagy töltsd le, játék optimalizálás miatt is -
Grrrrrrr #2023 Hali! Gondolkodom a játék legális megszerzésén.. De... Próbálgattam a 2008-at. És gamepaddal meg bill.-lel elég nehéz tartani az aratáshoz, szántáshoz szükséges sebességet. Szóval.. Ehhez kormány és pedál kell ha kényelemsen akarod járűtszani? Vagy azzal nem működik? -
kistuby88 #2022 jah és azt se jeleníti meg hogy mien fajta terményt választok ki:S -
kistuby88 #2021 Az mért van hogy egy csomó cuccot nem jelenít meg hiába rakom be a Mods mappába?és nektek is eltűnik a bal felső sarokból az az ablak,amin azt irja hogy mikor mit kelljen nyomni h lemenjen az eke stb..?még egy:)letölteni meg nem enged mert azt irja hogy egyszeree csak egy filét tölthetek le pedig egyet se töltök:S
Segítsetek!Ksözi -
#2020 üdv
Finland Farming Map -
mj111 hun #2019 Hali
Ez melyik pályán készült? -
-
#2017 ott a link bannerban, keress
nem adnak mindent a szádba -
#2016 nem tud valaki olyan bála tüskét amit a traktor hátújára kell rakni? -
#2015 de van csak külön Mods fülön -
kistuby88 #2014 Siker! -
kistuby88 #2013 beleraktam a modsba ahogy leirták ki se csomagoltam de nincs a boltban:( -
#2012 http://lsportal.hu
Egy egyszerű regisztráció szükséges, hogy elérd a letöltéseket.
A fórumokban pedig egy párszor leírták, hogyan kell betenni a "gépeket". -
kistuby88 #2011 Sziasztok!
Lenne egy hatalmas kérésem!Most kezdtem el játszni a Farm Simulator 2011-el és nagyon adja.Kérésem veletek szemben az lenne,hogy adjatok nekem légyszives olyan oldalt ahol különféle cuccokat lehet letölteni a gaméhoz!jah és hova kell rakni?Köszönöm előre is mindenkinek!! -
#2010 Köszönöm a válaszokat. Ha eléállok akkor sem ürít tovább 20%-nál többet. Valószínűleg valami paraméter nem jó, mert a többi is 80%-nál kiengedi a csövet, de azt teljes kiürülésig nem húzza vissza, ez pedig igen, még ha mellette megyek akkor is. Mindig át kell szállnom és "kirúgni" a dolgozót, így teljesen kiürül, majd újra felveszem a dolgozót.
Van még egy másik dolog is amire nem jövök rá, mégpedig az, hogy némely MTZ-nél ha beülök a fülkébe, akkor onnan kinézve eltünnek az árnyékok. -
#2009 állj elé valamivel, vagy szállj ki a trakiból mikor ürít hátha