23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
tonnni #2128 Hova kell tenni a kukoricát a bociknak? -
tonnni #2127 Rendben, köszönöm!! -
#2126 azthiszem a termény érését nem lehet megnézni .. azt figyelgetned kell . a teheneknek legyen bent siló tengeri és fű a vályuba , ezek fontosak ugyanis csak így lesz jó minőségű és sok tejed . Ezt tudod elviszi a telej kocsi ( plusz bevétel )
a szalmás kérdésed kicsit megfogott .. mivel szednéd össze ha nem bálázóval ? :) -
tonnni #2125 Sziasztok!
Elnézést, de lenne egy pár hülye kérdésem! Hogy tudom megnézni, hogy egy adott földön mikor érik meg a termés? A teheneknél hol tudom megnézni hogy mire van szükségük? A szalmát csak bálázóval lehet betakarítani, hol lehet eladni? Valami sugó vagy segítség nincs a játékon belül??? -
vindzsi #2124 A csajok meg le vannak szarva??? Hááát............ -
regie #2123 Na akkor egy gyors megjegyzés.
Azért javasoltam Mitsurob usert HG-nek mert eredményesen tevékenykedik az LsHungary csapat vezetőjeként. Míg Kovács Erix más forumokról már több álregjével együtt is bannolva van a viselkedése miatt.
De h tudjátok a forum fellendítése érdekében történnek a dologok. Szóval támogassátok mitsurob-ot -
#2122 Ezt nem Regievel kéne megbeszélned, ha már ő az indító? -
#2121 és ezt mért kellett nagy betűvel írnod ? -
#2120 Tudjátok mit én is HG-nak jelöltetem magamat..
Hétköznaponként délután 2-től este 11ig tudok lenni
Hétvégén pedig Non-Stop! -
#2119 Nem úgy értettem.
Csak ha már Regie nyitotta, akkor van jogunk kitenni. -
#2118 Ő arra értette, hogy:
LS Hungary és ugye Hungary az magyarország, és innen. :D
MAGÁNVÉLEMÉNY!!:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Am az lsportálon nem magyarok vannak hanem zsidók a készítők közt ... (Tisztelet a kivételnek !) -
#2117 jaaa mert lsportálon már nem is maygarok vannak ugye ? -
#2116 Űha XD
Milett ez a nagy lsportál utálás? xD
Kicsit levok maradva :P ! -
#2115 Néha mássz fel msn-re :D
Kisvory - LsHungaryn kiírtam pár napja, hogy pár nap.
Remélhetőleg ma vagy holnap. Sajnos a kukorica skint javítani kellett és a vasúton szar volt a trigger. Márcsak fel kell töltenem cakk-pakk FTP-re, aztán lehet szedni.
Regie lehet, h majd ide is posztolja a linket.
_
Ja, és az lsportál logó is le fog kerülni szerintem, aztán kiteszünk egy LsHungary logót.
Éljenek a magyar LS fanok! -
#2114 Belefolynék, ha én lennék a hg.
Mivel én nem itt tevékenykedem, de tettem le az asztalra LS terén (lshungary.hu), ezért bátran megkérdezem.
Amúgy hamarosan új fejléc lesz.
És köszönöm az eddigi válaszokat :D
Klikk
Erix még mindig bann van rajtad az lsportál fórumon? -
#2113 delután ha mentek jöhetek énis?:D -
#2112 nem lettek a legjobb fotók , de azért bepakolom :$:D
nekem nagyon bejön a játék , így hogy nem állat módjára játsznuk , kormánnyal mind a hárman :) -
kisvory #2111 Mitsu én elfogadlak házigazdának vagy mionekxD
mert az ls oldalt is jól tudjátok csinálni
és hogy áll az LsH map? -
#2110 Yes:D! -
#2109 Ugyan csak ,,leecher" vagyok itt és az se gyakran, de csatlakozok Erixhez aki nem teszi tiszteletét bizonyos időközönként 3-4 lapot tekertem vissza, és tőled semmi... ha még is bocs, és/vagy meg se próbál belefolyni a fórum életébe(válaszol kérdésekre megoszt új infókat) az előbb a fórum részese akarjon lenni.
Ha már házigazda akkor esetleg allock :D -
#2108 Én nem..
És nemkel írni hogy menjek a büd**s pi**a meg stb..
Te kérdezted én válaszoltam! -
Letöltés: http://ls2011multi.ucoz.hu/publ/traktorok_tractors/egyeb_traktorok/renault_ares_836/14-1-0-108#comments -
#2106 Üdv!
Regievel (topik nyitó) beszéltem, hogy lehetnék-e házigazda.
Ő belement.
Az lenne a kérdésem, hogy ti elfogadtok-e házigazdának? -
#2105 le szedtem hotfile-ről és nem mükodik még a képet meg se birom nézni mert elvileg sérült vagy hibás -
#2104 nekem meg van a tsz map v3 és a siló meg ezaz le van takarva de látom van olyan hogy tsz map edit aszt hova kell másolni hogy működjön? -
kistuby88 #2103 fent voltam de amivel le lehet tölteni arra nincs kedvem fizetni:S -
kisvory #2102 kistuby menj fel az egyik leöltőportálra és tölts le egyet nnyire egyszerű -
kistuby88 #2101 Sziasztok!
Valaki tudna nekem linkelni egy nagy szélességű ekét???Köszönöm előre is!!!!!! -
kisvory #2100 pff nem tom lehet hogy olyan modod van bennt ami letiltja vagy mittudomén:) -
kerzsakov #2099 Mért van az hogy ha a menüben az irányításra kattintok akkor exe hibával kilép a játék? -
kisvory #2098 Balasko13 vegyél fel msnre és ott segitek
[email protected] -
Balaskó13 #2097 multizni is szivesen multiznék :) vki segítene ?:) -
Balaskó13 #2096 hali :) Segítséget kérnék. Ahol a tehenek vannak ott hova vagy hogy kell a kukoricát letenni ?? köszii -
kisvory #2095 aki jön multizni vegyel fel msn-re és átküldöm a cuccokat
[email protected] -
kisvory #2094 kerzsakow giants editor -
kerzsakov #2093 Milyen program kell ahoz hogy tudjon valaki modellezni? -
Máté97 #2092 Én nem nézlek le.Mindenkinek az idegeire mész!Allock írta neked hogy csak egy kicsit olvass vissza és te megkérdezted hogy merre.Ezek a legalapvetőbb dolgok.Amég megkérdezed merre olvass vissza addig szerintem hozzá se kezdj semmihez. -
#2091 de most azért mér kell lenézni vkit mert nem tud modellezni? -
#2090 http://ls2011multi.ucoz.hu/_pu/0/32792888.jpg
Találtam egy jó kis permetezőt!
Innen lehet leszedni csak regelni kell: http://ls2011multi.ucoz.hu/
-
#2089 hajrá csak ne itt