23843
  • Flanyi
    Jaj jólvan bocis előbb átgörgettem a listán nem láttam hogy már volt ilyen gond! :D:D BOCSI*1000!
  • Flanyi
    Heló! Egy érdekes gondom volna! Vettem tehenet, a mezőn nem látni, de a tej viszont termelődik? Hol vannak riskáék? Továbbá a teheneknél az etetővájú és a trágyatároló közti részbe milyen terményt kell önteni?
    Köszi előre is!
  • Mitsurob
    Klikk!
    Értelemszerűen a magyart töltöd le.
  • GrenShadow
    Csá. :D
    Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy amikor rá megyek a Többjátékos módra akkor valami frissitést kér azt honnan tudom letölteni.
    Igaz hogy van ott egy olyan, hogy frissités Letöltése a játékon belül, de onnan nem megy.
    Ha valaki tudna linkelni egy Letöltési portált vagy valami akkor azt megköszönném.
    És a játék nekem magyar. Lehet ez számít.
    Előre is kössz. GrenShadow
  • Gerypapa 95
    Hoztam megint 3 fotót :)

egy kép a bociról :DDD

• Mitsurob
    Én lassan falnak megyek..
    Ezek az abloados generált linkek is egyik fórumra jók, másikra nem...
  • Mitsurob
    Izéé..képek:

• GrenShadow
    Csá.
    Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy amikor rá megyek a Többjátékos módra akkor valami frissitést kér azt honnan tudom letölteni.
    Igaz hogy van ott egy olyan, hogy frissités Letöltése a játékon belül, de onnan nem megy.
    Ha valaki tudna linkelni egy Letöltési portált vagy valami akkor azt megköszönném.
    És a játék nekem magyar. Lehet ez számít.
    Előre is kössz. GrenShadow
  • Mitsurob
    Jó, lehet hogy én vagyok a hülye, lehet is utálni.
    Gondoltam feldobja a topicot, meg nekem se árt a reklám, így miért ne..
    Hogyha nem tetszik, akkor írjátok meg Regienek és leveteti.
    Sőt át is adom neki az üzeneteket.
    Peace!

Képek:

• Gerypapa 95
    igazán nincs mit :) csak a véleményemet mondtam el .. amit persze teljesen szabad . Sajnos nem ismerlek , de elég volt ennyi a megnyílvánulásod eddig itt, ebben a topicban ami alapján én sajnos megítéltelek ! Számomra ez egy kicsit meredek hogy idejösz és HG nélkül szervezkedsz itt ..
  • Mitsurob
    Kössz a kedvességet, "barátom"!
  • Gerypapa 95

#2164 : nem lenne roszabb mint ez a mitsu gyerek
  • Kenny85
    na majd pont te leszel itt HG

kis idegbeteg 15 éves hülyegyerek.
    hányszor is bannoltak téged?
  • kisvory
    Flanger
    az azértmert a játék optimaliálja a teljesitményt hogy jól fusson a játék :D
  • Flanger
    Heló! Egy érdekes problémám van! Vásároltam tehenet, de a mezőn nem jelenik meg, holott a tej termelődik a tartályba. Miért nem látható? Továbbá szintén a mezőnél az etetővájú és a trágyatároló közötti részbe milyen terményt kell önteni? Köszi!
  • body85
    Kösz
  • Mitsurob
    Lenyomod a T betűt.
  • tonnni
    Köszönöm
  • body85
    Sziasztok!
    Megmondanátok, hogy multiban hogyan tudok a többieknek írni!
    FONTOS!
  • dávid 001
    aláltam olyat hogy tsz map edit leszedtem be akartam másolni a tsz mapra hogy a siló jó legyen meg ezaz de nem engete még megse bírtam nyitni mert hobás akinek megvan tökéletesen aaz agyon legyen szives egy linket vagy maga a dokumentumot erre az emailra [email protected]
  • xmen0710
    sziasztok!nem tudjátok a ganyé mapon miért nem tudok vetni?elindulok megnyomom a b betűt és utána irányíthatatlan a traktor és a vetőgép csak egy kis csíkba vet!nem tudjátok mi lehet a probléma?a választ előre is köszi!
  • body85
    Először is TIPP: sokszor, sokat ne kérdezz, mert le fognak b..ni, olvass vissza!

Pár dolog amit tudok:
    -A tanyád nem fejlődik sehova, csak akkor ha vmi pályaszerkesztő progival megváltoztatod
    -Semmi szerszám, gép nem lesz több a jelen levőnél, de Te saját magadnak rakhatsz a játékba ezer féle gépet, szerszámot, egyebet,úgy, hogy MOD-ot töltesz le és tömörítve bemásolod a DOKUMENTUMOK/MY GAMES/FARMING SIMULATOR/MODS könyvtárba! Ezeket a játékon belül a P gomb megnyomása után a MODOK fülön fogod tudni megvenni!
  • tonnni
    Értem, köszönöm! a tanyám az magától fejlődik (épületek) vagy én tudom majd előbb utóbb fejleszteni! a shopban lévő gépek, szerszámok ami most ott van enneél több nem lesz vagy majd idővel lesznek még új gépek?
  • body85
    Annyi embered tud lenni, amennyi géped van ill. nem, mert vannak olyan tevékenységek melyeket nem tudsz kiadni. Pl: silózás, kaszálás, fűgyüjtés, stb!
  • tonnni
    Köszönöm!

Majd ha fejlődök lesz több emberem?? vagy csak mindig ez a négy??
  • dávid 001
    találtam olyat hogy tsz map edit leszedtem be akartam másolni a tsz mapra hogy a siló jó legyen meg ezaz de nem engete még megse bírtam nyitni mert hobás akinek megvan tökéletesen aaz agyon legyen szives egy linket vagy maga a dokumentumot erre az emailra [email protected]
  • garaib
    A kukoricához külön vágóasztalt kell (Corn cutter). A szalmát be kell bálázni, majd a kezdő farmon a futószalagra fel kell dobálni. Szerintem nem kapsz értük annyi pénzt, hogy megérje vele foglakozni, legalább is Hard fokozaton nem.
  • tonnni
    A kukorica mennyi idő alatt érik meg?? a szomszéd mezőn már 2x arattam árpát, de a kukorica még nem jó, vagy azt a kezdő kombájnnal nem lehet learatni? A szalmával mit kell csinálni, el lehet adni vagy arra szükségem van? Valami sugo nincs a játékon belül ami segít hogy mikor mit kell csinálni?
  • kisvory
    Mitsu szerintem rohadt jó lett a fejléc:D
  • VERESS 96
    +1
  • allock #2146
    nekem teljesen mindegy mi van ott pláne, hogy milyen oldal van reklámozva
  • Mitsurob
    leszarom.
    legalább a fejléc jó lett?
  • allock #2144
    te nagy tévedésben vagy, nem azt teszi ki amit te küldöl neki, ez nem erről szól, hogy csak vele beszéled meg mit rakjon ki...mert neked ehez meg ahoz van kedved

attól, hogy ő kezdeményezte a témanyitást, és kb leszarta az egészet onnantól kezdve nem hiszem, hogy HG jogot érdemelne attól, hogy 1 csapatban vagytok, ahogy te sem
  • Mitsurob
    Szerintem ha Regie nyitotta, akkor kiteheti azt, amit megbeszélek vele.
    Az meg elég fura lenne, hogy ha egy Lshungarys nyitja a topikot, akkor Lsportál logó van kinn. Ne vicceljünk már..
    A reklám meg sosem árt..
  • Martinez01
    xD Az erről szó sincs:D. Én speciel azért jöttem ide, hogy megteremtsem a 2. mondatban lévő körülményeket:D.
  • allock #2141
    most csak azért idejöttetek HG jogért, hogy Lshungary-t reklámozzatok?

a 2 oldal közötti rivalizáció itt senkit sem érdekel, csak az, hogy legyenek letöltési linkek meg általános segítség
  • gernem1000
    de elötte irjon privátban
  • gernem1000
    aki akar jöjjön a Ganye Map lessz a mod map elöre elküldöm skypén vagy iwiw-en a modokat csinálunk 1multit!
  • abacss
    Támogatlak
  • Martinez01
    Jelöltethetem magam HG-nak?:P
    Támogatók írhatnak xD:D.