23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#2208 nagyon felhúztam magam rajta -
#2207 Na ez egy jó kérdés nekem se jött össze xD -
#2206 Valaki tudna nekem segíteni hogyan rakjam fel az Lsh map-ot? sehogy sem megy :S:S:S -
Fendt 310
Letöltés:
http://ls2011multi.ucoz.hu/publ/traktorok_tractors/fendt/fendt_310/3-1-0-147
-
Poettinger Torro 5700
http://ls2011multi.ucoz.hu/ -
#2203 sziasztok!tudnátok nekem linkelni egy bála értékesítő helyet ls 2011-be?köszi előre is! -
tonnni #2202 Köszi -
Grrrrrrr #2201 A zöld Lizard-ra fel lehet tenni a kukorica vágót. -
tonnni #2200 Rendben, köszönöm! Akkor nyilván vennem kell egy másikat amivel letudom aratnai a kukoricaszemeket és majd csak aztán kell siloznom. Milyen kombájn kell ehhez mert ha jol tudom a kezdő kombájn nem aratta le nekem.. -
Grrrrrrr #2199 Az a felirata szerint takarmánybetakarító, az csak silóz. -
tonnni #2198 Sziasztok!
Krone x 1000 Kombájnnal aratom a kukoricát de valami miatt csak silót termel szemes tengerit nem, ezzel a géppel egyáltalán lehet szemet is aratni vagy csak silót: ezzel a géppel buzát, árpát stb tudok aratni? -
DCshoesLali #2197 Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a ganyé mapon a learatott cuccot hová lehet leborítani? Légyszi vki válaszoljon! Köszi! :) -
Grrrrrrr #2196 Nincs.. A google nem reagál a caterpillar 600 Mt beírásra. Sem a CAT 600 MT-re. Ezért arra gondoltam, hogy a játékban eleve bent lévő Deutz traktorok motor erejének is ekll valahol legyen érték feltüntetve. Én azt is keresném, hogy az ottani értéket összevessem a MOD traktor motor értékével, és az alapján kalibráljam be. -
regie #2195 LsH Map
Video1
Video2
Video3
Letöltés/Download part 1
Letöltés/Download part 2
Figyelem! Mindkét fájlt le kell tölteni!
Download all 2 files!
-
#2194 arra írod át amire akarod, modesc.xmlben <price> fül, neten keresel a gépról adatokat majd osztol, szorzol, de ha úgy hagyod se lesz semmi bajod :) -
gernem1000 #2193 én nemtom -
Grrrrrrr #2192 Kérdésem lenne... Észrevettem, hogya traktorok áraa játékban 1,1*Lóerő. Namost kaptam Caterpillar traktort, meg kombájnt. Viszont nevetségesen olcsó, 1000 euro az áruk. Szeretném beárazni a játék eredeti gépeinej sorába, de sehol nem találtam mega lóerőt. Arra gondoltam, hogy valamelyik (szerintem xml) fájlban benne kellene lennie a motor erősségnek, de nem tudom melyik érték az. Szóval ezügyben várnék segítséget. -
gernem1000 #2191 -
gernem1000 #2190 Siloztunk egy kicsit.
PiFu Roland GERY és csumi.
pár kép
-
bassrat #2189 Látom néhány kisfiúnak kinyílott a csipája... Biztosan megvan az oka, mivel annyi hihetetlen jó mod kerül ki a keze alól(ami valójában 0 azaz nulla )...
*Jaa és Martinez01: Nekem is megvan a Magánvéleményem rólad... -
#2188 mindíg minden körülmények között a modsba még pedig azért mert a 2011-es játékban lehetőség van arra, hogy több pályát használj, csak új játékot kell indítani és kiválasztani az xy pályát és mehet a játék
tehát nem kell datába rakni semmit -
#2187 Az a letiltás nagyon véletlen volt..:S
Előélet istenem..
Mindegy akkor ugyebár senki se kezdheti újra..:)
-
Snetfill #2186 Értem hogy mindíg minden körülmények között mindent a mods mappába kell tenni de pl Hortobágy Mapot hova tegyem?? mert a 2009 be a datába kellet tenni!
De ha mindíg minden körülmények között a modsba kell tenni akkor oda teszem! -
regie #2185 Kovács Erixnek üzenem ha már volt olyan rendes h PM-et írt, aztán pedig letiltott, hogy az ő előéletével még véletlenül sem lehet házigazda... -
#2184 hat pedig ha az opcio / modokban benne van, akkor a karierben is benne kellene lennie. persze a mods fulon ott is :) -
Grrrrrrr #2183 Mielőtt valaki mondaná: betettem a My games stb.. mods mappába a .zip fájlokat. Ha a játékban rámegyek az Opcio->MOD-ok lehetőségre, ott is vannak a gépek. De mikor elindítom a küldetést, akkor nincsenek ott a farmer boltban. -
Grrrrrrr #2182 Ha letöltök egy gépet, azt hogyan tudom betenni, hogy az alapjátékban benne legyen? -
#2181 nincs ilyen megkötés, hogy csak single-ban vagy multi-ban lehet használni egy pályát, mindeütt lehet használni mindent, nem is értem honnan veszed, hogy nem lehet
mindíg minden körülmények között mindent a MODS mappába. -
Snetfill #2180 Valaki tudna segíteni hogy a mapokat csak multiban tudom használni vagy lehet sima egyszemélyes játékban is használni?Ha nem csak multiba tudom használni akkor hova kell tenni a mapot?? -
Grrrrrrr #2179 Tegnap megvettem a játékot eretiben. A küldetések között a homlokrakodóval kínlódok, nem bírom beletennia követ a kanálba, valahogy nem áll ráa kezem az egeres mozgatásra. Amúgy a játék tetszik. Indítottam egy küldetést normál fokozaton. Berattama gabona tblát, és eladtama terményt. Most van 35000 eurom, ugyanakkor a szalmát be kellene bálázni, meg összeszedni, de ilyen gépeim nincsenek. Tudom, hol lehet venni őket, de nincs annyi pénzem. 3 nap múlva meg jönn az eső, addigra jó lett volna összegyűjteni, és fedett helyre vinni. -
#2178 Előzött töröljétek!
Letöltés:
http://freakshare.com/files/597eub8l/hortobagy_open_me.zip.html -
<iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/R8fBDz9Jq2s" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>
Letöltés:
http://freakshare.com/files/597eub8l/hortobagy_open_me.zip.html -
Flanyi #2176 Jaj jólvan bocis előbb átgörgettem a listán nem láttam hogy már volt ilyen gond! :D:D BOCSI*1000! -
Flanyi #2175 Heló! Egy érdekes gondom volna! Vettem tehenet, a mezőn nem látni, de a tej viszont termelődik? Hol vannak riskáék? Továbbá a teheneknél az etetővájú és a trágyatároló közti részbe milyen terményt kell önteni?
Köszi előre is! -
#2174 Klikk!
Értelemszerűen a magyart töltöd le.
-
GrenShadow #2173 Csá. :D
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy amikor rá megyek a Többjátékos módra akkor valami frissitést kér azt honnan tudom letölteni.
Igaz hogy van ott egy olyan, hogy frissités Letöltése a játékon belül, de onnan nem megy.
Ha valaki tudna linkelni egy Letöltési portált vagy valami akkor azt megköszönném.
És a játék nekem magyar. Lehet ez számít.
Előre is kössz. GrenShadow -
#2172 Hoztam megint 3 fotót :)
egy kép a bociról :DDD
-
#2171 Én lassan falnak megyek..
Ezek az abloados generált linkek is egyik fórumra jók, másikra nem...
-
#2170 Izéé..képek:
-
GrenShadow #2169 Csá.
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy amikor rá megyek a Többjátékos módra akkor valami frissitést kér azt honnan tudom letölteni.
Igaz hogy van ott egy olyan, hogy frissités Letöltése a játékon belül, de onnan nem megy.
Ha valaki tudna linkelni egy Letöltési portált vagy valami akkor azt megköszönném.
És a játék nekem magyar. Lehet ez számít.
Előre is kössz. GrenShadow