23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#2248 nem hiteles a szavazás amúgy
bekell írni ide a nevet hogy ki kit akar és az alapján
erre lenne eszetek, hogy áll szavazással nyerjetek, de én azt tanácsolom továbbra is maradjatok távol a topiktól eddig is elvolt hg vita nélkül -
#2247 nem kell engedélyeznie semmit -
#2246 Szép képek! -
#2245 Ezt már olvastam:)
De mivel van témaindító neki kel engedélyezni-e a személyt hogy lehessen HG nem?Vagy rosszul tudom?:D -
#2244 A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.
-
#2243 Ja az jó xD
És ki is dönti el akkor hogy ki legyen a HG?:) -
#2242 Hát jó sok választás van xD Én az 5. re szavazok (egyikse) -
mardal #2241 Sziasztok
Olyan problémám volna hogy a játék sokszor kilép bad allocationnal,ez akkor van ha megveszek egy új gépet vagy ha már régóta játszok ekkor eltűnik az óra és ha rámegyek a mentésre akkor kilép ezzel a hibaüzenettel.Ezt okozhatja a videókártya vagy valamelyik mod?
Valakinek van még ilyen problémája? -
#2240 felesleges -
#2239 Szavazás a HG-ról! -
#2238 [center][/b]Játszottam egy kicsit :)[/b][center]
[center][center]
[center][center]
[center][center]
[center]A New Hollandos képet elbasztam egy kicsit XD[center] -
#2237 Valakinek nincs egy szép Fendt orrsúlya? :D Ha van akkor pls egy linket :) -
#2236 kösz!majd valahogy megpróbálom:)) -
#2235 nincs hg -
#2234 Na mégis regie te maradsz a HG?:) -
#2233 Az eredeti mappon alapból van...
De moddolt mapokkal nemtudom mi a helyzet, hogy melyiken van, vagy nincs.
Amúgy meg csak Giants Editorral tudsz berakni, ha találsz is ... -
#2232 tudtok linkelni egy bálaleadót? -
#2231 Vagy ha 2 part ban jött le akkor:
Mind2 őt kitömőríted,a 2. part tartalmát belerakod az 1.part mappájába ezután winZIP-el betömöríted .zip-be és ezt az újonnan készült .zip-et berakod a mods mappába. :D És már mehet is a játék :D. -
#2230 Na persze nem kicsomagolva hanem .zip ben. -
#2229 Először is : #2228 -as hozzászólás.
Másodszor : Ezért van az, hogy nem a játék/data mappájába kell tenni hanem a MODS mappába a
C:\Documents and Settings\USERNÉV\Dokumentumok\My Games\Farmingsimulator2011\mods -
#2228 mert már jól összebasztál mindent, töröld le az egész játékot madj rakd újra -
#2227 én ls hungariról szedtem és bemásoldtam minden mapból lévő dolgot se normális mapon nem indul el se modsba -
Máté97 #2226 Akkor játsz másik mapon... -
#2225 nekem else indul az lsh map:( -
#2224 Szevasztok!
LSH Map linket javítottuk.
Elérhető az Lshungaryn. Egyetlen egy fájlt kell leszedni.
Ha valaki nem tudna aratni, az szedje le.
Ha ezután sem jó, akkor egy mód okozza a galibát.
üdv.. -
tonnni #2223 Köszi -
#2222 tudnátok nekem linkelni egy bálaértéksítőt? -
Máté97 #2221 okcsá. -
#2220 nem engedi leszedni az lsh part 2-őt -
Máté97 #2219 Az alap map az így marad.
Ha másik mentésben kezdesz új játékot akkor az alap mapon minden meg marad. -
tonnni #2218 Sziasztok!
Az alap mapom az fog fejlődni vagy az így marad??? És ha teszek be egy másik mapot akkor a mentésem a gépeim a pénzem, a gabona tárolóba lévő gabonáim megmaradnak? -
#2217 nem engedi leszedni a part 2-őt -
#2216 köszönöm már megoldottam!!! -
kitt2000 #2215
Annyi a lényeg, hogy kibontod mindkét part-ot...
A part1 a főmappa, és abban van egy olyan mappa, hogy maps. Abba kell bemásolni a part2.zip tartalmát. -
DCshoesLali #2214 Szívesen! :D -
#2213 köszönöm ; ) -
DCshoesLali #2212 A szám címe: Jukebox wawa -
#2211 nem aszt mondom hogy mőködni fog de azért mondtam csak erre a pályára meg a ganye v2 re vagy weimar jó lenne sajna nincs -
#2210 úgy kell ahogy a tsz mapot nekem sikerült de csak a mods mapában mert amot nekem öszevisza rakta :S -
szám címét esetleg tudja valaki ?