23835
  • allock #2248
    nem hiteles a szavazás amúgy

bekell írni ide a nevet hogy ki kit akar és az alapján

erre lenne eszetek, hogy áll szavazással nyerjetek, de én azt tanácsolom továbbra is maradjatok távol a topiktól eddig is elvolt hg vita nélkül
  • allock #2247
    nem kell engedélyeznie semmit
  • Mitsurob
    Szép képek!
  • Kovács Erix
    Ezt már olvastam:)
    De mivel van témaindító neki kel engedélyezni-e a személyt hogy lehessen HG nem?Vagy rosszul tudom?:D
  • allock #2244
    A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
    legalább 500 hozzászólás legyen a témában
    a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
    az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
    a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak

A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.

A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.

A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.

• Kovács Erix
    Ja az jó xD
    És ki is dönti el akkor hogy ki legyen a HG?:)
  • VERESS 96
    Hát jó sok választás van xD Én az 5. re szavazok (egyikse)
  • mardal
    Sziasztok
    Olyan problémám volna hogy a játék sokszor kilép bad allocationnal,ez akkor van ha megveszek egy új gépet vagy ha már régóta játszok ekkor eltűnik az óra és ha rámegyek a mentésre akkor kilép ezzel a hibaüzenettel.Ezt okozhatja a videókártya vagy valamelyik mod?
    Valakinek van még ilyen problémája?
  • allock #2240
    felesleges
  • Martinez01
    Szavazás a HG-ról!
  • VERESS 96
    [center][/b]Játszottam egy kicsit :)[/b][center]
    [center][center]
    [center][center]
    [center][center]
    [center]A New Hollandos képet elbasztam egy kicsit XD[center]
  • VERESS 96
    Valakinek nincs egy szép Fendt orrsúlya? :D Ha van akkor pls egy linket :)
  • xmen0710
    kösz!majd valahogy megpróbálom:))
  • allock #2235
    nincs hg
  • Kovács Erix
    Na mégis regie te maradsz a HG?:)
  • Martinez01
    Az eredeti mappon alapból van...
    De moddolt mapokkal nemtudom mi a helyzet, hogy melyiken van, vagy nincs.
    Amúgy meg csak Giants Editorral tudsz berakni, ha találsz is ...
  • xmen0710
    tudtok linkelni egy bálaleadót?
  • Martinez01
    Vagy ha 2 part ban jött le akkor:
    Mind2 őt kitömőríted,a 2. part tartalmát belerakod az 1.part mappájába ezután winZIP-el betömöríted .zip-be és ezt az újonnan készült .zip-et berakod a mods mappába. :D És már mehet is a játék :D.
  • Martinez01
    Na persze nem kicsomagolva hanem .zip ben.
  • Martinez01
    Először is : #2228 -as hozzászólás.

Másodszor : Ezért van az, hogy nem a játék/data mappájába kell tenni hanem a MODS mappába a

C:\Documents and Settings\USERNÉV\Dokumentumok\My Games\Farmingsimulator2011\mods
  • allock #2228
    mert már jól összebasztál mindent, töröld le az egész játékot madj rakd újra
  • dávid 001
    én ls hungariról szedtem és bemásoldtam minden mapból lévő dolgot se normális mapon nem indul el se modsba
  • Máté97
    Akkor játsz másik mapon...
  • dávid 001
    nekem else indul az lsh map:(
  • Mitsurob
    Szevasztok!
    LSH Map linket javítottuk.
    Elérhető az Lshungaryn. Egyetlen egy fájlt kell leszedni.
    Ha valaki nem tudna aratni, az szedje le.
    Ha ezután sem jó, akkor egy mód okozza a galibát.

üdv..
  • tonnni
    Köszi
  • xmen0710
    tudnátok nekem linkelni egy bálaértéksítőt?
  • Máté97
    okcsá.
  • dávid 001
    nem engedi leszedni az lsh part 2-őt
  • Máté97
    Az alap map az így marad.
    Ha másik mentésben kezdesz új játékot akkor az alap mapon minden meg marad.
  • tonnni
    Sziasztok!

Az alap mapom az fog fejlődni vagy az így marad??? És ha teszek be egy másik mapot akkor a mentésem a gépeim a pénzem, a gabona tárolóba lévő gabonáim megmaradnak?
  • dávid 001
    nem engedi leszedni a part 2-őt
  • Robertoo21
    köszönöm már megoldottam!!!
  • kitt2000

Annyi a lényeg, hogy kibontod mindkét part-ot...
    A part1 a főmappa, és abban van egy olyan mappa, hogy maps. Abba kell bemásolni a part2.zip tartalmát.
  • DCshoesLali
    Szívesen! :D
  • Gerypapa 95
    köszönöm ; )
  • DCshoesLali
    A szám címe: Jukebox wawa
  • dávid 001
    nem aszt mondom hogy mőködni fog de azért mondtam csak erre a pályára meg a ganye v2 re vagy weimar jó lenne sajna nincs
  • dávid 001
    úgy kell ahogy a tsz mapot nekem sikerült de csak a mods mapában mert amot nekem öszevisza rakta :S
  • Gerypapa 95

szám címét esetleg tudja valaki ?