23835
  • mj111 hun
    Szedd le mind a hármat,és nézd meg mi a helyzet. Ha nem áll helyre uninstal és ujratelepít.
  • tapsi2hapsi
    A modok: LandwirtschaftForstMapARTBeta.zip
    Farmer2_open_me_mods.rar
    Kuban_spaces_map_V2.rar
    ezeknél tünt el a kilépés, mentés, folytatás menürész.
  • Tamás540
    Köszi! De nem tudnád inkább megmondani hogy mi a mod neve,vagy beszúrni a fórumra mert most épp nem jó az msn-em.és még egyszer köszi!
  • tapsi2hapsi
    Üdv.

Lenne egy kérdésem hozzátok. LS2011-ben ha rakok be a mod mappába új mapot, "nincs vele semmi baj" működik minden, csak annyi, hogy a kilépés (esc) nem jön fel a mentés, elvetés, vagy vissza lépés. Így csak úgy tudok kilépni a játékból hogy feladatkezelővel bezárom, viszont akkor meg nem ment. Szerintetek mi lehet a probléma.
  • Chris von Bone
    Csak azt tudnám mit!? Eredeti játék, rendes install, patch 2.2 és néha kiírogatja, hogy bad... és kilép. Én a modokra gyanakszom, csak arra kellene rájönnöm melyik a rossz...
  • Kovács Erix
    Ez nem szégyen ez a Mezőgazdaság!
  • Kovács Erix
    Valamit elrontottál..:S
  • taky3
    SEGITSETEK! Valaki nem tudja hogy minek áll meg a játék ha multizni akarom a földemet megnyomom hogy kezdés és megáll de ha valakihez belépek akkor megy csak akkor nem ha az enyémbe akarok lépni. Valaki SEGITSEN!!!
    KÖSZÖNÖM ELÖRE IS
  • dávid 001
    valaki tudja hogy kell bemásolni az mtsz mapot
  • dávid 001
    szégyen hogy bának a gépekel

• dávid 001
    a multi map v7 nincs olyan ahol eltod adni a terményt ha szec le egy olyan modot amért pénszt kap nem elveszi akkor lesz pénzed vegyél fel msn re és el küldöm aszt a modot :D [email protected]
  • Tamás540
    Létszi nagyon szeretnék rendesen játszani a multimap v7-en kérlek mondjátok meg hogyan lehet pénzt keresni rajta. előre is köszi
  • Chris von Bone
    Kifagyott a játék, eltűnt minden elvetett dolog, és nem lehet vetni a földekre semmit sem, se szántás, se kultiválás után:( PLS!!!!!
  • Chris von Bone
    Aha, köszi! De láttam én ott 1,8e-ket is, szóval meddig lehet növelni a számot, mert azt meg fogja enni, hogy 3600000 vagy az már 3,6e?
  • Kovács Erix
    Hát kérlek szépen ha növelni akarod a növési idejét akkor írjál többet hozzá de ha azt akarod hogy még hamarabb kinőjön akkor vedd lejeb az értéket
  • mj111 hun
    Hali!
    Valaki játszik esetleg a Northern Plane Map-on.
    Nem találok pótkocsit a mák,zab és a rozs szállításához.
  • Chris von Bone
    Sziasztok!

Kis segítséget kérnék a játékkal kapcsolatban: Marha gyorsan nőnek a növények. Gondoltam átállítom az időszorzót, de a növények így is kb 1-2 óra alatt kinőnek, ami azért kicsit vicces főleg ha nagyobb tábláról van szó. Több helyen olvastam, hogy a "growthStateTime="900000""-t kell átírni, csak azt nem tudom mennyire. Most ez a 900000- miben értendő? Na és ezt csökkenteni vagy növelni kell? nekem a valóságban olyan 8-12 óra kellene. Azt nem lehet, hogy az időszorzóval együtt ez is állítódjon?
    Pls valaki segítsen, mert már nagyon idegel ez a probléma. Köszi
  • Gerypapa 95
    köszi papi
  • VERESS 96
    minRpm – Megadja azt a minimum fordulatszámot, ahol a mod már elindul. Óvatosan, mert ha magas értéket írunkbe, akkor úgy indul el, mintha kilőtték volna. Állítgas rajta :D
  • taky3
    Hello!A Multiba miért nem enged belépni mikor rányomok a kezdésre mindig lefagy! Valaki tudna segiteni hogy ez miért van? Vagy azt az internetkapcsolatot mennyire kell állitani lehet hogy az a baja? köszönöm elöre is a segitséget :)
  • agriplus
    Sziasztok! A látótávolságot hol lehet növelni? Konkrétan a K-farmról valamit a Kansas farmról lenne szó, mert alig lehet előre látni benne.
  • body85
    Skacok!
    LsH mapon az alap kombájn a vágóasztallal miért nem vágja a gabonát???
  • Hunter of Deer
    nemkell fizetni, csak regelsz és kész is mehet a letöltés!
  • bebebe
    ha a Isoportalon szertnék letölteni akkor fizenikell? ti fizettetek a letöltésért?
    koszi
  • allock #2384
    dokumentumok-mygames-Farmingsimulator2011/mods ide kell
  • Tamás540
    helló azt szeretném kérdezni hogy a multi map v7-ben hogyan lehet pénzt keresni?És hogy van e olyan csapat aki ugyan ezen a mappon multizik szívesen belépnék hozzájuk.
  • taky3
    hello az lenne a kérdésem hogy letöltöttem az isportal.hu oldalrol a mapot betettem a mappába és a játékba mégsincsen akkor mi van vele??
    pedig a dokumentumok-mygames-Farmingsimulator2011-be tettem.
    Elöre is köszönöm válaszod
  • Gerypapa 95
    hogyan lehet azt megcsinálni , hogy ne hirtelen gyorsuljon a gepárd ? :D mert így elkapja a gépszíj és rögtön 19-el megy az pedig a silozo mellett nagyon sok .. gázpedál érzékenység esetleg ?
  • bebebe
    kosz
  • DCshoesLali
    Hello!

Tudjuk! XD lsportal.hu , ls-planet.info , modai.lt kb ennyi de ezekről tudsz leszedni gépeket!
  • bebebe
    helo tudjátok azt az oldalt amelyikről tudok letölteni traktorokat.ha tudjátok akkor előre is köszi
  • DCshoesLali
    Hello!

A játékba a letöltött gépet úgy ahogy letöltötted, tehát a zip fájlt kell berakni(kicsomagolás nélkül).
    A Dokumentumok/ mygames/ FarmingSimulator2011, ha német nyelvű a játékod akkor LandwirtschaftsSimulator2011/ mods mappába! Ennyi az egész! (Nem csak a gépeket hanem az új mapokat is oda kell rakni!) Ha valamilyen kérdésed lenne akkor írj hátha tudok, tudunk segíteni! :D
  • taky3
    Hello az érdekelne engem hogy hogyan lehet tenni bele gépeket kamionokat meg ilyesmi. De nekem nem eredeti a játék attól lehet tenni bele és hogyan? köszönöm
  • xmen0710
    jó estét!letöltöttem egy e516-os fortschritt kombájnt és nem tudom hogy kell állítani a magtartály növelésén!tudtok segíteni?előre is kösz!
  • SuSu1992
    9 es gombot kell megnyomni..
    nincs neki semmi baja:D
  • body85
    Bettettem a modot, de nem csinált semmit, sztem nem ez volt az!
    Valaki tud mostmár tényleg egy olyan tippet ami jó napraforgóaratásra?
    Nas adapter nem műxik,nem vágja!
    Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehezen lehet majd napraforgót aratni!
  • VERESS 96
    [center]Megérkezett a várva várt gép![center]
    [center]Ki is próbáltam[center]
    [center][center]
  • SuSu1992

Nagyon menő ez a Vonórúd!
  • csabesz96
    a kikötönél meg a malomnál
  • IVU
    hol tudom eladni a terményt?