23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#2448 annyi kell ahányan multizni akartok.
kibaszott 2000Ft-ot ne sajnáljunk már -
kovacs szilard #2447 Akkor most hany CD kell egy vagy kettő multizni , én szerintem egy elég
-
DCshoesLali #2446 Jah! :D -
güzüneje #2445 Hello. Megvan a magyar LS 2011(letöltött)feltettem a 2.2-es patchet de nem tudom a kódját valaki ide írja már le de ha nem szabad emailbe küldje már el. Köszi előre is. [email protected] -
kovacs szilard #2444 Helo
figyeljetek volna egy kérdésem .
A farminggel multizni akarunk többen elég - e egy darab eredeti CD vagy kettö kell mert az eredeti CD -ken változik a Product key ( termék kulcs) -
#2443 legjobb gépek!!! -
DCshoesLali #2442 Köszi! :D -
tonnni #2441 Köszi!! De hol az a libegő?? :) bármelyik emberemmel odamehetek vagy csak azzal amelyikkel felvettem? -
#2440 Fasza! :D -
body85 #2439 Sziasztok!
A Kuban Spaces Map v2.2-őn játszok és az érdekelne, hogy miért tűnik el a PDA, idő, egy idő után?
Másnak is jött elő ilyen problémája?
Ha tudtok valamit írjatok!
Kösz -
#2438 Le kell adni! Nekem is eltartott egy darabig míg rájöttem :) Ha a játék eredeti map-ján játszol, akkor a libegőnél van egy szelektív gyűjtő, odamész, és leadtad! -
tonnni #2437 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a tejes palackokkal mit kell csinálni, és hol vannak? nagy nehezen találtam egyet, hova kell leszállítani? És a hírnevem még mindig 0, az hogy növekszik? -
DCshoesLali #2436 Hoztam pár képet az új gépemről! :D
Első utam az MTZ-vel!
Ezt meg csak úgy! :D A kék New Holland mellett parkol a JD 8530-as csak most Apu elment vele tárcsázni! :D
-
#2435 Köszi ;D -
DCshoesLali #2434 Jó kis munka volt!;) -
body85 #2433 Valaki árulja már el, hogy mi a f...ért van az, hogy akármelyik mapot töltöm le azon ha van indulásnak kombájn az nem aratja a gabonát!
Mondjatok vmit mert szétb...sz az ideg!!! -
#2432 -
güzüneje #2431 [email protected] az email
-
güzüneje #2430 Hello. Megvan a magyar LS 2011(letöltött)feltettem a 2.2-es patchet de nem tudom a kódját valaki ide írja már le de ha nem szabad emailbe küldje már el. Köszi előre is. -
#2429 [center]Estét![center]
[center]Dolgozgattunk ma is.[center]
[center]Repce Aratás [center]
[center]Űrit a NH![center]
[center][center]
[center]Közben Lacika melegíti a motort! [center]
[center][center]
[center]Hát mára ennyi [center] -
balu0221 #2428 hogyan lehet egyszerre több géépel dolgozni? például aratáskor? aratok és egy traktor meg jönne mellettem azt hogyan lehet?:D -
#2427 aki tudja hogy kel l bemásolni a mtsz mapot akkor legyen szives mondja el akárhogy akárhova másolom egy hejen ahol az eredet map van de ott a 2 pálya vagyis az eredeti nagy része van meg hogy kell bemásolni? -
tutika14 #2426 Úgy csinálom most éppen :D Kösz. Később még lehet kérdezek de most még nem teszem fel hátha magamtól is rájövök :) -
#2425 mert nem törölted a crackes kódot
töröld le a Dokumentumok/MyGames/[b]FarmingSimulator2011[b/] mappát és majd kérni fogja újra a kódot -
tutika14 #2424 Nekem eddig a tört verzió volt fenn és most felraktam a megvásároltat rá megyek a többjátékos módra és azt írja ki hogy "A termék blokkolva" Most mivan? Serial-t nem kér. -
tutika14 #2423 Sziasztok! Én is megvettem a játékot :D -
#2422 így -
#2421 ezt próbáld -
#2420 hogy tudok letölteni modokat, mert regelni nem tudok mert állandóan a szabályzattal baszogat? Köszi! -
#2419 elég egy mert a töbi bisztonsági változat -
Tamás540 #2418 Ó köszi mind a hármat letöltsem vagy csak az egyiket? -
Tamás540 #2417 ok itt van [email protected] -
gernem1000 #2416 lécci mondjátok meg mi a húsmarha tartás oldalnak a linkje
-
#2415 add meg az email címedet és elküldöm mert ne találom már neten
-
#2414 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy lehet új növényeket, állatokat berakni a játékba? Vagy ez map függő? Egy pár oldalon találtam NewFruit-ot de az összes link rossz. -
SuSu1992 #2413 learatod a cuccokat és leadod a malomnál.. -
balu0221 #2412 valaki mondja már meg pls hogy karier módban hogyan tudok pénzt szerezni?:D -
#2411 Szerintem is mód hát én úgy szoktam hogy egyesével kiveszem és amikor jó lesz akkor megnézem melyiket vettem ki utolsónak és azt nem rakom vissza:D -
mj111 hun #2410 Ezt a hármat kitörlöd ,a mentéseit is,mentett játék kimásol egy másik könyvtárba , és teljes uninstal.Mindent törölj ki. Instal majd bemásolod a kimásolt mentést. Nálam működött. -
tapsi2hapsi #2409 Azzal már próbálkoztam, de ugyanitt tartok.