23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
litlebubu #2488 Ezt nem értem, akkor azok kinek készülnek? (V.I.P. ) modellekre gondolok. -
#2487 azokhoz sehogy -
#2486 Ezt mind 1 hozzászólásba is lelehetett volna írni ! egyébként ne csidálkozz hogy nem enegdnek be .. álltalában megvan már mindenfelé az ember .. és már csak őt veszik be !
litlebubu : én az lsportal.hu-t ajánlom . regisztrálsz és máris tölhetsz modokat . de a bannerban még ott van az lshungary.hu is
-
litlebubu #2485 Valamint, az is érdekelne, hogyan lehet azokhoz a bizonyos V.I.P. letöltésekhez hozzájutni. -
litlebubu #2484 Sziasztok! A segítségeteket kérném. Most ismerkedem a játékkal teljesen kezdő vagyok. Hogyan lehet a letöltött teherautókat, traktorokat a játékba illeszteni? -
body85 #2483 Jelenleg T-home 15 megás internet csomagom van!
Szerintetek miért van az, hogy ha multiban játszok akkor szaggat kicsit a game?
Kevés lenne a netem?, vagy a szerver gép?
-
Venom20 #2482 szia 2000 FT -
Venom20 #2481 na ezért megérte megvennem erdetibe 1 embernél játszottam kb 10 percet utána meg beakartam lépni máshova és nem engedtek be :S
-
Venom20 #2480 megvettem a jtáékotmosttelepítem -
#2479 Van egy hamachi nevű program , ott csináljatok egy szobát ! Arra csatlakotzzatok be mindannyian , ha indítjátok a játékot ( a szerver indító ) az állítsa átt a net tipust a legnagyobbra ( ez a LAN ) és így próbáljátok meg ! A lényeg , hogy mindenki csatlakozzon a hamachihoz . mi is így játszunk :) -
mrhanky415 #2478 Kikapcsoltam a tűzfalat és feltettem a legújabb patch-et 2,2. de megint azt írja ki hogy nem létesíthető kapcsolat a szerverrel. -
#2477 Ha van vmilyen sepckó tűzfalad, vagy ilyen all in one biztonsági vackod, nézd meg nem-e az blokolja ill tegyél fel minden hívatalos patch-t -
#2476 tűzfalon kiengeded a játékot, felpatcheled a legújabb verzióra és mennie kell ha eredeti
sőt, ha nincs felpatchelve is látnod kell néhány szervert. -
mrhanky415 #2475 Sziasztok! Van-e újabb fejlemény az ügyben hogy mi lehet a baj nálam?
azt írja ki hogy nem tud kapcsolatot létesíteni a szerverrel. A játék eredeti! -
#2474 Körülbelül... -
#2473 Kellene már a topic címbe, hogy nem warez és a ,,kölcsönzött" játékkal ne itt kérdezősködjenek már csak azért is mert a game 2k, ha ez valakinek megterhelő akkor vszeg netre se futja így nem is kell a multi... -
#2472 Közölném a damonhill és idióta társulata KFT.-vel, hogy EREDETI játék kell ahozz, hogy:
- Multizhass
- Felpatchel-d a játékot
Arról nemis beszélve, hogy rengeteg boltot tudok sorolni ahol 2000 Ft igen KÉTEZER FORINT pl.: 576KByte (Énis itt vettem:D), TESCO (gondolom van 40 km-s körzetbe legalább 1 db...)! -
damonhill06 #2471 Sziasztok! Letöltöttem a Landwirtschafts Simulator 2011-et németül. Nem tudtok hozzá magyarosítást? Mert letöltöttem a hun 2.2-es patch-et de azt addig nem engedi felrakni még nincs fent az előző! Vagy hogy van ez? Előre is köszi! -
Máté97 #2470 Ami a lemezen van kód az kell a patch-hez is.Azért nem fogják neked se senkinek megadni a kódot.Más oldalakon ha patch kódot kéregetsz azért ki is tilthatnak. -
mrhanky415 #2469 Nem routeron játszom. -
#2468 #2466 : Eredeti játék kell a 2.2-es patch-hez!
#2467 : Routeron keresztül játszol? Ha igen, akkor nyiss egy portot a játéknak! -
mrhanky415 #2467 Sziasztok! Megvettem a LS2011-et mert azt mondték hogy csak eredetivel lehet multiplayert játszani. Na most az a baj hogy ha belelépek a multiplayer opcióba és se belépni nem tudok a szerverre se készíteni nem tudok játékot. Amit kiír az az hogy: Nem tud kapcsolatot létesíteni a szerverre. Ekkor mi a teendő? Ha valaki tud segíteni kérem segítsen! Előre is köszönöm. -
güzüneje #2466 Én a 2.2-es patch kódját kértem nem a játékét. -
Zsolt7411 #2465 Miért nem veszed meg eredetibe?Csak 2000ft.Senki nem adja meg a kódját mert akkor ő nem tud vele játszani.
Amugy szevasztok. -
güzüneje #2464 Hello. Megvan a magyar LS 2011(letöltött)feltettem a 2.2-es patchet de nem tudom a kódját valaki ide írja már le de ha nem szabad emailbe küldje már el. Köszi előre is. [email protected] -
#2463 senki sem mondta, hogy csomagold ki őket -
att88ila #2462 Helo!
Kicsomagoltam a winraral a fájlokat és bemásoltam őket a mods mappába.Eddig 2 traktoros modot próbáltam de egyik se nem akar működni a játékban.Hova kell menni a játékba,hogy jó legyen mert a Boltba nincsennek? -
Venom20 #2461 sziasztok én new fruit modot szeretnék berakni csak nem tudom hova kellene
tudnátok segíteni benne ? -
#2460 amortizáció :D -
#2459 Nem tudja vki, hogy a gép időről időre mért vezeti bele a traktorokat a folyóba? Na és hogy lehet kiszedni onnan a cuccokat, mert már 4 ekém meg 2 kultim van benne, az orrsúlyokról nem is beszélve! -
#2458 Igen ,szépen mutatnak a MAP-on -
#2457 A rar vagy zip fájlokat másold be:dokumentumok--my games--farming simulator 2011--mods mappába. Ha pack-ot szedsz le akkor szedd ki belőle az összes rar vagy zip fájlt és külön tedd be őket. -
att88ila #2456 Sziasztok!
Farm simulator 2011 ben,hogy lehet használni a modokat?Hova kell bemásolni őket. -
#2455 Az eredeti mapon vannak lerakva kül helyeken raklapok, amiken zsákok vannak. Tudja vki, hogy az mire jó? -
#2454 A magtáraid után elindulsz jobbra és meg fogod találni! :) -
killhause #2453 SZIASZTOK AZA A PROBLÉMÁM NEM TUDOM,HOGY LEHET EGYSZERRE KÉT MAP-OT BERAKNI A JÁTÉKBA HA VALAKI TUD SEGITSEN KÖSZI SZÉPEN -
balu0221 #2452 beraktam egy farmot amit a netről szedtem le de azt hogyan lehet alkalmazni? -
Máté97 #2451 Netről meg tudod rendelni vagy elmész mondjuk Szegedre és ott megveszem a Tesco vagy valahol. -
#2450 és? -
kovacs szilard #2449 de az 20 000 foint az 61 lej mert én nem magyarbalakom