23835
  • litlebubu
    Ezt nem értem, akkor azok kinek készülnek? (V.I.P. ) modellekre gondolok.
  • allock #2487
    azokhoz sehogy
  • Gerypapa 95
    Ezt mind 1 hozzászólásba is lelehetett volna írni ! egyébként ne csidálkozz hogy nem enegdnek be .. álltalában megvan már mindenfelé az ember .. és már csak őt veszik be !

litlebubu : én az lsportal.hu-t ajánlom . regisztrálsz és máris tölhetsz modokat . de a bannerban még ott van az lshungary.hu is
  • litlebubu
    Valamint, az is érdekelne, hogyan lehet azokhoz a bizonyos V.I.P. letöltésekhez hozzájutni.
  • litlebubu
    Sziasztok! A segítségeteket kérném. Most ismerkedem a játékkal teljesen kezdő vagyok. Hogyan lehet a letöltött teherautókat, traktorokat a játékba illeszteni?
  • body85
    Jelenleg T-home 15 megás internet csomagom van!
    Szerintetek miért van az, hogy ha multiban játszok akkor szaggat kicsit a game?
    Kevés lenne a netem?, vagy a szerver gép?
  • Venom20
    szia 2000 FT
  • Venom20
    na ezért megérte megvennem erdetibe 1 embernél játszottam kb 10 percet utána meg beakartam lépni máshova és nem engedtek be :S
  • Venom20
    megvettem a jtáékotmosttelepítem
  • Gerypapa 95
    Van egy hamachi nevű program , ott csináljatok egy szobát ! Arra csatlakotzzatok be mindannyian , ha indítjátok a játékot ( a szerver indító ) az állítsa átt a net tipust a legnagyobbra ( ez a LAN ) és így próbáljátok meg ! A lényeg , hogy mindenki csatlakozzon a hamachihoz . mi is így játszunk :)
  • mrhanky415
    Kikapcsoltam a tűzfalat és feltettem a legújabb patch-et 2,2. de megint azt írja ki hogy nem létesíthető kapcsolat a szerverrel.
  • Skynet85
    Ha van vmilyen sepckó tűzfalad, vagy ilyen all in one biztonsági vackod, nézd meg nem-e az blokolja ill tegyél fel minden hívatalos patch-t
  • allock #2476
    tűzfalon kiengeded a játékot, felpatcheled a legújabb verzióra és mennie kell ha eredeti

sőt, ha nincs felpatchelve is látnod kell néhány szervert.
  • mrhanky415
    Sziasztok! Van-e újabb fejlemény az ügyben hogy mi lehet a baj nálam?
    azt írja ki hogy nem tud kapcsolatot létesíteni a szerverrel. A játék eredeti!
  • Martinez01
    Körülbelül...
  • Skynet85
    Kellene már a topic címbe, hogy nem warez és a ,,kölcsönzött" játékkal ne itt kérdezősködjenek már csak azért is mert a game 2k, ha ez valakinek megterhelő akkor vszeg netre se futja így nem is kell a multi...
  • Martinez01
    Közölném a damonhill és idióta társulata KFT.-vel, hogy EREDETI játék kell ahozz, hogy:

- Multizhass
    - Felpatchel-d a játékot

Arról nemis beszélve, hogy rengeteg boltot tudok sorolni ahol 2000 Ft igen KÉTEZER FORINT pl.: 576KByte (Énis itt vettem:D), TESCO (gondolom van 40 km-s körzetbe legalább 1 db...)!
  • damonhill06
    Sziasztok! Letöltöttem a Landwirtschafts Simulator 2011-et németül. Nem tudtok hozzá magyarosítást? Mert letöltöttem a hun 2.2-es patch-et de azt addig nem engedi felrakni még nincs fent az előző! Vagy hogy van ez? Előre is köszi!
  • Máté97
    Ami a lemezen van kód az kell a patch-hez is.Azért nem fogják neked se senkinek megadni a kódot.Más oldalakon ha patch kódot kéregetsz azért ki is tilthatnak.
  • mrhanky415
    Nem routeron játszom.
  • Martinez01
    #2466 : Eredeti játék kell a 2.2-es patch-hez!
    #2467 : Routeron keresztül játszol? Ha igen, akkor nyiss egy portot a játéknak!
  • mrhanky415
    Sziasztok! Megvettem a LS2011-et mert azt mondték hogy csak eredetivel lehet multiplayert játszani. Na most az a baj hogy ha belelépek a multiplayer opcióba és se belépni nem tudok a szerverre se készíteni nem tudok játékot. Amit kiír az az hogy: Nem tud kapcsolatot létesíteni a szerverre. Ekkor mi a teendő? Ha valaki tud segíteni kérem segítsen! Előre is köszönöm.
  • güzüneje
    Én a 2.2-es patch kódját kértem nem a játékét.
  • Zsolt7411
    Miért nem veszed meg eredetibe?Csak 2000ft.Senki nem adja meg a kódját mert akkor ő nem tud vele játszani.

Amugy szevasztok.
  • güzüneje
    Hello. Megvan a magyar LS 2011(letöltött)feltettem a 2.2-es patchet de nem tudom a kódját valaki ide írja már le de ha nem szabad emailbe küldje már el. Köszi előre is. [email protected]
  • allock #2463
    senki sem mondta, hogy csomagold ki őket
  • att88ila
    Helo!
    Kicsomagoltam a winraral a fájlokat és bemásoltam őket a mods mappába.Eddig 2 traktoros modot próbáltam de egyik se nem akar működni a játékban.Hova kell menni a játékba,hogy jó legyen mert a Boltba nincsennek?
  • Venom20
    sziasztok én new fruit modot szeretnék berakni csak nem tudom hova kellene

tudnátok segíteni benne ?
  • Skynet85
    amortizáció :D
  • Chris von Bone
    Nem tudja vki, hogy a gép időről időre mért vezeti bele a traktorokat a folyóba? Na és hogy lehet kiszedni onnan a cuccokat, mert már 4 ekém meg 2 kultim van benne, az orrsúlyokról nem is beszélve!
  • marko37
    Igen ,szépen mutatnak a MAP-on
  • joceruza
    A rar vagy zip fájlokat másold be:dokumentumok--my games--farming simulator 2011--mods mappába. Ha pack-ot szedsz le akkor szedd ki belőle az összes rar vagy zip fájlt és külön tedd be őket.
  • att88ila
    Sziasztok!
    Farm simulator 2011 ben,hogy lehet használni a modokat?Hova kell bemásolni őket.
  • Chris von Bone
    Az eredeti mapon vannak lerakva kül helyeken raklapok, amiken zsákok vannak. Tudja vki, hogy az mire jó?
  • Chris von Bone
    A magtáraid után elindulsz jobbra és meg fogod találni! :)
  • killhause
    SZIASZTOK AZA A PROBLÉMÁM NEM TUDOM,HOGY LEHET EGYSZERRE KÉT MAP-OT BERAKNI A JÁTÉKBA HA VALAKI TUD SEGITSEN KÖSZI SZÉPEN
  • balu0221
    beraktam egy farmot amit a netről szedtem le de azt hogyan lehet alkalmazni?
  • Máté97
    Netről meg tudod rendelni vagy elmész mondjuk Szegedre és ott megveszem a Tesco vagy valahol.
  • allock #2450
    és?
  • kovacs szilard
    de az 20 000 foint az 61 lej mert én nem magyarbalakom