23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#2528 írd már le egy hozzászólásba amit szeretnél !!! -
DCshoesLali #2527 RLDR7-XBRC8-9PZD9-JSBF2-9PMJM ezt a kódot másold be! -
henrik94 #2526 megtaláltam a kódot! -
henrik94 #2525 Hellósztok!!Letöltöttem a játékot csak 1 baj van h elakarnám indítani valamilyen kódot kér:S Segítsetek,hogy mit csináljak?ELőre is kösz!! -
#2524 http://hotfile.com/dl/106126036/a0ba7b7/IHC1066.zip.html ezen a képen találhato traktor meik mapról való nekem csak a map kellene -
#2523 akkor meg sajátgép c heji leme program fiels landwischafts 2011 data maps és oda ki másolod és csere enyi -
DCshoesLali #2522 YES, YES, YES!!! Végre jó! Tényleg csak átkellett írni! Köszönöm a segítséget! Örök hála! Jövök neked egy sörrel! -
#2521 -
-
Adimus #2519 Hello!
Mit és hol kell át írni hogy több pénzem legyen ?
Előre is köszönöm
-
bebebe #2518 de akkor se indul
a térképpellenne gond
koszi szépen
-
#2517 my game mods és oda berakod símán -
bebebe #2516 hali
ha letöltöttem egy térképet akkor hogyan tovább
kofi
-
#2515 Ezt az egész akciót frissen vett tehenekkel akarod végrehajtani? Egy bizonyos időnek el kell telnie amíg elég trágya termelődik, ajánlom inkább írd át a "manure" mennyiségét a careerSavegame-ben. De ha ehhez nem füllik a fogad, akkor etesd őket silóval és várj türelemmel. -
#2514 Valameik mod baszakodik ott nálad...
Töröld ki az összeset aztán beraksz 1-et, és kipróbálod, és megin beraksz 1-et, és kipróbálod, és megin... -
#2513 a játék tört verzió akkor szedj le mást vagy edd meg ha eredeti akkor passz -
DCshoesLali #2512 A kevesebb mod tuti nem segítene, mert amikor először játszottam a játékkal alaptérképen modok nélkül akkor sem tudtam trágyát pakolni! -
DCshoesLali #2511 Húúú a 2.2-es patch nem vált be! Inkább rosszabb lett folyamatosan megy a menüzene még amikor a térkép betölt akk is! Meg hát nincsenek panelek! -
Máté97 #2510 Akkor próbáld meg kevesebb moddal.Csak azokat rakd be amikre szükséged van,amire nincs azt vedd ki. -
DCshoesLali #2509 Azt tény, hogy sok mod van benne de nemrég lett ujrarakva a játék!
-
att88ila #2508 Ha nem aratom le időben a termést a játékban akkor tönkre is mehet?Lehet valahonnan több növényt letölteni,hogy ne csak az a 4 falyta legyen benne. -
#2507 [courier][center]Üdv újra! [center][courier]
[courier][center]Folytattam a munkát![center][courier]
[center][courier]Sajna a szerelők is mert lerohadt a New Holland[center][courier]
[center][courier][center][courier]
[center][courier]Aratás közbe nem állt meg! Meg is telt a TG 285 [center][courier]
[center][courier]Az új Claas eddig jól szuperál kicsit már koszos de nincs megállás [center][courier]
[center][courier]Remélem tetszettek a képek! Jó éjszakát minden fórumozónak [courier][center] -
#2506 szerintem sok mod van benne ted újra a játékot telsesen nekem is volt ien gond nekeme semit ne rakot -
#2505 http://modai.lt/ls-11/ls-11-pack/17466-cccp-traffic.html végre egy traktor traffick -
DCshoesLali #2504 És milyet? 2.2-est? -
#2503 Hát nemtudom...
Én tudtam még a ganyé mapon is tehén nélkül trágyát pakolni a fortschrittal, meg az alap deutz-ok al is!
Próbálj meg feldobni rá egy patchet! -
DCshoesLali #2502 Hát egy számomra sajnos jól ismert problémával jövök ISMÉT! Már több helyen, többször is irtam ezügyben de konkrét választ még senki nem adott! Amikor trágyát akarok pakolni akkor NEM telik meg a rakodónak a kanala! Több géppel is próbáltam de egyikelsem működött! Sem alap, sem más térképen nem tudok trágyát pakolni!
Ezzel a traktor után kapcsolható rakodóval tudtam egyetlen egy kanál trágyát felrakni a pótkocsira, de a második kanál trágyánál ez is megadta magát! Ezzel sem tudok mostmár pakolni!
És ha valaki megint azzal jönne, hogy vegyek tehenet! Szólok előre, hogy van tehenem! Ha ESETLEG valaki tudná a megoldást erre az idegesítő problémára, akkor nagyon szépen megkérem, hogy írjon! Előre is köszönöm!
(Bocsánat a regényért de csak így tudtam normálisan leírni!) -
DCshoesLali #2501 Jó kép lett! Kicsit redvás a gép! -
#2500 [center]Sziasztok![center]
[center]Dolgozgattam rengeteget de képet azt persze nem csináltam[center]
[center]De ma viszont csináltam eggyet![center]
[center]Majdnem ott maradtam.. [center]
[center][center] -
#2499 itt fent olvasd el a faq ot/katt a claas ra/ -
litlebubu #2498 :-)))))))))))) Nagyon köszönöm a kedvességed! Kipróbálom. Még csak most tanulgatom a játékot, és pesti gyerek lévén a mezőgazdasághoz sem nagyon konyítok. Lehet lesz pár nagyon sületlennek tűnő kérdésem, ezért előre is elnézéseteket kérem. -
att88ila #2497 És mégis kb hány perc mire kinőnek a növények vetéstől számitva ha valós idöre van állitva vagy ha 4x re?Pl mikor lehet őket permetezni. -
#2496 itt a szép ifa a bannerből -
#2495 nincs valós időre állítva hamar kinőnek a növények -
litlebubu #2494 Nagyon szépen köszönöm a segítséget! -
#2493 A VIP gépek privátok szoktak lenni , tehát csak a készítője használja vagy a szűk baráti társasága max . Ezeket csak nagyon ritkán szokták kiadni ..
A letöltött fájlokat a dokumentumok->mygames->farming sim -> mods mappába kell beraknod . -
att88ila #2492 Helo!
Modok már működnek!Még 1 kérdésem lenne.Milyen gyorsan nőnek a növények a Farm szimulátor 2011 ben?Valós időre van állitva a játék sebessége. -
#2491 a készítőjének -
litlebubu #2490 Ott az a szép IFA a Banner-ban és nem lehet letölteni? -
litlebubu #2489 Már regisztráltam, de nem tudom, hogyan lehet a letöltött gépeket a játékba illeszteni, hogy játszani is tudjak velük. Hová kell másolni a letöltött file-okat?