23835
  • Zsolt7411
    Nincs router meg ilyesmi mert nem egy helyen lakunk .lehet tényleg a modok csinálják .Majd ugy is megpróbáljuk köszi az infót.
  • VERESS 96
    A szecskázó miért fekete?
  • Endre88

ls2011multi.ucoz.hu Link (regelni kell)

ls2011multi.ucoz.hu_Link(regelni kell)

ls2011multi.ucoz.hu_Link(regelni kell)

Ha regisztráltok várakozás nélkül mindent letölthetek! http://ls2011multi.ucoz.hu/
  • Endre88
    Ha van routeretek akkor okozhatja az is a lagolást vagy ha megvan így osztva a net akkor más ne használja abban az időben mikor játszotok az internetet. Vagy túl sok mód van a játék, ezt nézzétek meg fraps nevű progival, hogy játék közben mennyi az fps.
  • SuSu1992
    gyorsba rásassintottam a dologra, eddig úgy tűnik, hogy értem, majd ha játékba rakom a mapot, akkor megtudom, hogy értettem-e:D
  • Zsolt7411
    Sziasztok

Lenne egy olyan problémám hogy az unokaöcsémmael szeretnék multizni de ha ő csinál szervert én laggolok ha én akkor ő laggol.mind kettőnknek 15 megás nete van és win 7 ultimate op rendszere van.Ha valakitud megoldást előre isköszönöm.
  • Endre88
    Na szóval ha valami épületet ki exportalsz egy mappápa például. Total commandert megnyitod, majd megkeresed amit ki exportáltál kijelölöd és megnyomod az F4-et! Bejön egy txt amiben van egy olyan sor <Files> ami e közt van ezt megkeresed a régi mappába és belerakod a mappába ahova az id3 fájlt menteted</Files> ! Ha ez megvan akkor már csak módosítanod kell a fájlok elérését a txt-ben ez azt jelenti, hogy ha valaminek ez az elérése: C:\Users\Endru\Desktop\Új mappa (2)\Fak.png akkor csak ennyit maradjon ott Fak.png. Nemtudom érthető-e, de hátha :D
  • damonhill06
    Na közben sikrelüt valahogy, ügye van ez a kötet hogy---> MarcinowiceV2.2&Stare_OPEN ebből kibontod ezt ---> MarcinowiceStare_OPEN, ebbe meg találsz egy map01.i3d meg még két mappát ezeket az eredeti térkép helyére kell bemásolni. Mondjuk nekem valamiért fehérek benne az épületek, nem tudommiért, de legalább már felismeri a map-ot!
  • SuSu1992
    sziasztok!
    most kezdtem építeni egy pályát!
    annyi lenne egyenlőre a kérdésem, hogy ha kiszedtem egy épületet egy másik mapból (amit ugye i3dben mentett el) akkor annak a textúráját a másik térképnek valamelyik almappájában el kell helyezni, vagy megjegyzi a textúrát?
    válaszokat előre is kösönöm!
  • marko37

PL:így
  • marko37

a radius nevezetű csúszkával állítod a kör nagyságát, mivel nagyon magasan van a vízszint persze hogy megtelik vízzel tipp:a tehenek környékére rakd a bála leadót vagy csinálj 1 kisebb dombot aminek sík a teteje és arra rakd a bálaleadót
  • Chris von Bone
    Oké, és hogy lehet megfelelő gödröt csinálni alá, mert a felszín formálásával nem sikerül soha, és úgy még vízzel is megtelik!
  • damonhill06
    remélem vki segít!
  • DCshoesLali
    Én is igy vagyok vele, de hiába irtam fórumon nem segített senki, hogy hogy kell berakni! Mert tom hogy kell berakni a cuccokat de nekem sem jelenik meg!
  • damonhill06
    Valakinek sikrült játszani a Marcinowice v2.2 map-on? Mert én betettem a mods mappába de fel se ismeri.
  • VERESS 96

Dolgozgattam Ganyé v2-ön is :D
  • marko37
    és módosítottad a map ot ezért ír ki hibát asszem de ne foglalkozz vele
  • marko37
    nem csináltál alá gödröt és így nem tud beleesni a bála
  • gernem1000
    a camera mod 11-et hogy kell használni vlki megmondja?
  • gernem1000
    valaki nemtud egy:claas Dominator 118-at?vágo nélkül?
  • Chris von Bone
    Sikerült beraknom a map-ra, de nem lehet leadni a bálákat, és azóta CRC64 hibával indul a játék, van tipp hogy mit ronthattam el?

• Boree
    sziasztok!
    először is üdvözlök mindenkit!letöltöttem a tsz map v3-at,el is kezdtem vele játszani,de nemtudom,hogy pl a takarmánytárolóból hogyan tudom kivenni a takarmányomat,valamint,hogy a bálákat hova tudom eladni?légyszi,aki ismeri a mapot,segítsen!előre is köszi!
    üdv:
    Ádám
  • Chris von Bone
    Köszi, csak meg kellett tanulnom olvani, na meg hogy itt más is van mint a linkben! :D
  • Chris von Bone
    Ami a segítséget illeti ezekre magamtól is rá jöttem, de hogy látom hogy mit hova rakok, ha kicsúszik a képből? Hogyan tudom mozgatni a kamerát, hogy más szögből lássam a térképet?
  • Endre88
    Ja és itt van maga a bála leadó hely. innen szedd le: http://www.failai.lt/yqbbgticmdqg/shredder-met-deuren.rar.htm
  • Endre88
    Ha beakarod rakni kell ez a progi: GIANTS_Editor_4.1.7

itt meg találsz segítséget a berakásához: ge417tutorial.fw.hu
  • Endre88

JF Stoll_ls2011multi.ucoz.hu link

Claas Liner_ls2011multi.ucoz.hu link
  • Chris von Bone
  • Chris von Bone
    Nem tudja valaki, hogy kell betenni az eredeti mapra, ezt a bálaleadót? Én már a kamera mozgatásánál elakadok...
    [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2011_02/ballstmrg.jpg[/IMG
  • dávid 001
    hallod most te nem fogod fel hogy eszt azé mondta mert ez nem igazi gépekel foglakozó sg nem kell itt a balhé húzá innen
  • Venom20
    jól van Mekk Elek mindenki magából indul ki
  • András16
    Hali mindenkinek! szép képek születtek! Nem tudnátok nekem valami jó mapot ajánlani a játékhoz? Előre is köszi! Hali!
  • laci320
    már megvan
  • dávid 001
    ez a sg fórum nem ihazi gépekel foglalkozik hanem ami a játékban van
  • laci320
    még egy kérdés a multi-playerben is lehet sok pénzünk?
  • allock #2613
    előbb te nézz szét hol jársz aztán mekegj
  • Venom20
    írtam hogy véletlen linkeltem be előbb szét kellene nézni ember
  • laci320
    hali ki tudja, hogy a megtermelt termékkel mit kell csinálni? el lehet e adni valahol?
  • dávid 001
    ha igaza van allock-nak ez egy mezőgazdasági játék sg fórum nem igazi gépeket mutogatunk esetleg ha iet szeretnél a játékba.amúgy van ien sg http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1177513581 meny erre a holnapra
  • allock #2609
    ennek itt helye nincs