23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Zsolt7411 #2648 Nincs router meg ilyesmi mert nem egy helyen lakunk .lehet tényleg a modok csinálják .Majd ugy is megpróbáljuk köszi az infót. -
#2647 A szecskázó miért fekete?
-
ls2011multi.ucoz.hu Link (regelni kell)
ls2011multi.ucoz.hu_Link(regelni kell)
ls2011multi.ucoz.hu_Link(regelni kell)
Ha regisztráltok várakozás nélkül mindent letölthetek! http://ls2011multi.ucoz.hu/ -
#2645 Ha van routeretek akkor okozhatja az is a lagolást vagy ha megvan így osztva a net akkor más ne használja abban az időben mikor játszotok az internetet. Vagy túl sok mód van a játék, ezt nézzétek meg fraps nevű progival, hogy játék közben mennyi az fps.
-
SuSu1992 #2644 gyorsba rásassintottam a dologra, eddig úgy tűnik, hogy értem, majd ha játékba rakom a mapot, akkor megtudom, hogy értettem-e:D -
Zsolt7411 #2643 Sziasztok
Lenne egy olyan problémám hogy az unokaöcsémmael szeretnék multizni de ha ő csinál szervert én laggolok ha én akkor ő laggol.mind kettőnknek 15 megás nete van és win 7 ultimate op rendszere van.Ha valakitud megoldást előre isköszönöm. -
#2642 Na szóval ha valami épületet ki exportalsz egy mappápa például. Total commandert megnyitod, majd megkeresed amit ki exportáltál kijelölöd és megnyomod az F4-et! Bejön egy txt amiben van egy olyan sor <Files> ami e közt van ezt megkeresed a régi mappába és belerakod a mappába ahova az id3 fájlt menteted</Files> ! Ha ez megvan akkor már csak módosítanod kell a fájlok elérését a txt-ben ez azt jelenti, hogy ha valaminek ez az elérése: C:\Users\Endru\Desktop\Új mappa (2)\Fak.png akkor csak ennyit maradjon ott Fak.png. Nemtudom érthető-e, de hátha :D -
damonhill06 #2641 Na közben sikrelüt valahogy, ügye van ez a kötet hogy---> MarcinowiceV2.2&Stare_OPEN ebből kibontod ezt ---> MarcinowiceStare_OPEN, ebbe meg találsz egy map01.i3d meg még két mappát ezeket az eredeti térkép helyére kell bemásolni. Mondjuk nekem valamiért fehérek benne az épületek, nem tudommiért, de legalább már felismeri a map-ot! -
SuSu1992 #2640 sziasztok!
most kezdtem építeni egy pályát!
annyi lenne egyenlőre a kérdésem, hogy ha kiszedtem egy épületet egy másik mapból (amit ugye i3dben mentett el) akkor annak a textúráját a másik térképnek valamelyik almappájában el kell helyezni, vagy megjegyzi a textúrát?
válaszokat előre is kösönöm! -
PL:így -
a radius nevezetű csúszkával állítod a kör nagyságát, mivel nagyon magasan van a vízszint persze hogy megtelik vízzel tipp:a tehenek környékére rakd a bála leadót vagy csinálj 1 kisebb dombot aminek sík a teteje és arra rakd a bálaleadót -
#2637 Oké, és hogy lehet megfelelő gödröt csinálni alá, mert a felszín formálásával nem sikerül soha, és úgy még vízzel is megtelik! -
damonhill06 #2636 remélem vki segít! -
DCshoesLali #2635 Én is igy vagyok vele, de hiába irtam fórumon nem segített senki, hogy hogy kell berakni! Mert tom hogy kell berakni a cuccokat de nekem sem jelenik meg! -
damonhill06 #2634 Valakinek sikrült játszani a Marcinowice v2.2 map-on? Mert én betettem a mods mappába de fel se ismeri. -
Dolgozgattam Ganyé v2-ön is :D -
#2632 és módosítottad a map ot ezért ír ki hibát asszem de ne foglalkozz vele -
#2631 nem csináltál alá gödröt és így nem tud beleesni a bála -
gernem1000 #2630 a camera mod 11-et hogy kell használni vlki megmondja? -
gernem1000 #2629 valaki nemtud egy:claas Dominator 118-at?vágo nélkül? -
#2628 Sikerült beraknom a map-ra, de nem lehet leadni a bálákat, és azóta CRC64 hibával indul a játék, van tipp hogy mit ronthattam el?
-
Boree #2627 sziasztok!
először is üdvözlök mindenkit!letöltöttem a tsz map v3-at,el is kezdtem vele játszani,de nemtudom,hogy pl a takarmánytárolóból hogyan tudom kivenni a takarmányomat,valamint,hogy a bálákat hova tudom eladni?légyszi,aki ismeri a mapot,segítsen!előre is köszi!
üdv:
Ádám -
#2626 Köszi, csak meg kellett tanulnom olvani, na meg hogy itt más is van mint a linkben! :D -
#2625 Ami a segítséget illeti ezekre magamtól is rá jöttem, de hogy látom hogy mit hova rakok, ha kicsúszik a képből? Hogyan tudom mozgatni a kamerát, hogy más szögből lássam a térképet? -
#2624 Ja és itt van maga a bála leadó hely. innen szedd le: http://www.failai.lt/yqbbgticmdqg/shredder-met-deuren.rar.htm -
#2623 Ha beakarod rakni kell ez a progi: GIANTS_Editor_4.1.7
itt meg találsz segítséget a berakásához: ge417tutorial.fw.hu -
JF Stoll_ls2011multi.ucoz.hu link
Claas Liner_ls2011multi.ucoz.hu link -
#2621 -
#2620 Nem tudja valaki, hogy kell betenni az eredeti mapra, ezt a bálaleadót? Én már a kamera mozgatásánál elakadok...
[img]https://media.sg.hu/forum/posts/2011_02/ballstmrg.jpg[/IMG -
#2619 hallod most te nem fogod fel hogy eszt azé mondta mert ez nem igazi gépekel foglakozó sg nem kell itt a balhé húzá innen -
Venom20 #2618 jól van Mekk Elek mindenki magából indul ki -
András16 #2617 Hali mindenkinek! szép képek születtek! Nem tudnátok nekem valami jó mapot ajánlani a játékhoz? Előre is köszi! Hali! -
laci320 #2616 már megvan -
#2615 ez a sg fórum nem ihazi gépekel foglalkozik hanem ami a játékban van -
laci320 #2614 még egy kérdés a multi-playerben is lehet sok pénzünk? -
#2613 előbb te nézz szét hol jársz aztán mekegj -
Venom20 #2612 írtam hogy véletlen linkeltem be előbb szét kellene nézni ember -
laci320 #2611 hali ki tudja, hogy a megtermelt termékkel mit kell csinálni? el lehet e adni valahol?
-
#2610 ha igaza van allock-nak ez egy mezőgazdasági játék sg fórum nem igazi gépeket mutogatunk esetleg ha iet szeretnél a játékba.amúgy van ien sg http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1177513581 meny erre a holnapra -
#2609 ennek itt helye nincs