23897
  • Chris von Bone
    Köszi, meglestem! Igazándiból ezen is csak mozdítható dísz, mert értelme nem sok van, mivel semmit nem ad a fáért cserébe. De remélem lesz ez még jobb is!

Még egy kérdés: A sertés, húsmarha tartáshoz kell vmi külön mod, vagy csak elég ha van sertéstelep/ húsmarhatelep a mapon? Vagy hol lehet őket eladni?
  • Mitsurob
    Értelmi szint megvan xD
  • Mitsurob
    Röviden és tömören : Szar a géped.
    Mellesleg oda van írva a leírásába, h szar gépeken szaggatni fog..
  • att88ila
    AMD 5000,GF9600gt,2gb ddr2.
  • Endre88
    Ez akármi is lehet, milyen géped van(proci?vga?ram?)?
  • att88ila
    Amit Taylor10 irt tegnap,hogy szaggat nála az LsH Map pálya.Mert ez a jelenség nálam is,hogy akadozik az alap játék meg nem.Mi lehet a baja?
  • Endre88
    Lehet, hogy túl sok mindent raktál a mapba és azt már nem bírja a géped. Hány mb.os a map01.i3d fájlod így átalakítva?
  • Endre88
    Talán ezen a mapon lehet:
    Hawk Hills Map V.1
    http://ul.to/7mc98e
  • Endre88
    A fatelep az alap mapon csak dísz, viszont van talán már olyan map ahol lehet erdészkedni, oda vannak azok a gépek is.
  • gogabi79
    sziasztok!Nemrég a map -omat át alakitottam.A Farmomnál kicsit fát is ültettem ,és garázst is csináltam.Save val mentettem.De amikor inditom a játékot,akkor akadozik,s fagyogat a játék.Ez miért van?.Járt már igy más is?
  • allock #2702
    mert jelzi, hogy hova vetettél.
  • Chris von Bone
    A fatelep az használható valamire vagy csak dísz? Egyáltalán lehet az ls11-ben erdőgazdálkodni, mert gépeket lehet leszedni?
  • halmis

John Deere 1760 v.2 tölthető a ls2011multi.ucoz.huoldalról aki nem rigizet annak kell.
  • allock #2698
    rotációs lámpa? az mi?

borostyánsárga villogó Home
  • att88ila
    Valahogy be lehet kapcsolni a rotációs lámpát a Deutz-Fahrokon?
  • gernem1000
    valaki tud olyan leírást hogy hogy lehet az ls2009-ből 2011-be gépeket átirni a válaszokat aki tudja vegyen fel msn-re :[email protected]
  • gernem1000
    sziasztok lenne 1olyan bajom hogy a holmer répaszedővel nemtom kiüriteni ami benne van4mit tegyek?
  • erdodit
    Köszi a segitséget halmis
  • Endre88
    Bocs, nem én töltötem fel az oldalunkra, így nem is teszteltem, én csak belinkeltem ide. De te vagy az első aki panaszkodik rá. Még egyszer bocs!!!
  • Chris von Bone
    Nálam a Claas Liner_ls2011-vel van gond, mégpedig megveszem de nem rakja ki, az a baj, hogy singleben játszom, vagy vmi más lehet a bibi?
  • Chris von Bone
    Erre az oldalra hogy nem találtam még rá eddig!!!! Köszi, köszi, köszi!!!! A rákapcsolós mentésért már csak magában is megérte a reggelést!
  • Chris von Bone
    Q + Q néha Shift + Q, de a xml-fájlban megtalálod. Nekem is eltartott egy jó ideig még rájöttem. Ahol a Q+Q kombinációval csatolod, ott a Shift+Q-val lecsatolod, úgy hogy az rögzítve marad.
  • Lovver2010
    XD rájöttem:D
  • marko37
    szerinted miért áll ott a traktor ?ááá ne is mond tudom a válaszodat ott fogyott ki a gázolaj
  • marko37

a bal oldali ctrlgomb fölötti nyillal és a q betü lenyomásával tökéletesen müködik
  • Lovver2010
    Köszi és hol tudom a magot venni ?
  • marko37

igy! R betűvel megtöltöd O betűvel kiválasztod a magot
  • Lovver2010
    Valaki tud segíteni a vetőgépbe hogy lehet magot rakni meg választani mit szeretnék vetni választ kösz előre is!
  • allock #2682
    Q+Q gyorsan lenyomva
  • Flyman
    Hát igen olyan, de kb. az összes így viselkedik ezért kérdeztem rá, hogy mi lehet a gond.
  • marko37
    padig úgy kell, egyszerre kell lenyomni aszem és gondolom olyan az asztalszállító kocsi és az adapter is
  • Flyman
    Üdv!
    Kérdésem lenne, de azt hozzátenném, hogy próbáltam rájönni megkeresni a választ de nem jártam sikerrel.

Tehát a kérdésem az lenne, hogy az arató adaptereket az utánfutókra miként lehet rögzíteni?
    Ugye fölrakom rá a kombájnnal de a shift+q kombinációval vontatási módban nem történik semmi csupán le és visszaakasztja az utánfutót.
  • halmis
    Innen lehet pl modokat letölteni: ls2011multi.ucoz.hunem kell érte fizetni :) még várakozási idő sincs egyből lehet tölteni, csak regizni kell. Letöltött zipet csak másold be a mods mapába.
  • erdodit
    Nem tudom hogyan lehet módokat letölteni és honnan.Segitség kellene.
    És hogy kell e fizetni érte? Mi a menete a letöltésnek?
    Koszi a segítséget.
  • Lisztes16
    Nagyon szépen köszönöm sokat segített:)
  • Endre88
    Bocs, a gép árát írtam le. C:\Users\te neved\Documents\My Games\FarmingSimulator2011\savegame1, 3, 3, vagy amelyiket használod. Itt nyisd meg a careerSavegame fájlt és írd át a money után levő számot annyira amennyi pénz kell.
  • Endre88
    Keresd meg a játék mappájában a modDesc.xml fájlt és nyisd meg. Van egy olyan sor ami ez: <price>ide írd mennyi legyen a gép ára</price> .
  • Lisztes16
    Szevasztok hogy tudom átírni a játékot hgy töb pénzem, legyen?
  • VERESS 96
    Amúgy ez elég köcsög dolog hogy kettő kell hozzá...
  • marko37
    2 példány kell. chris olyan script meg textúra van hozzá csinálva