23835
  • Lovver2010
    XD rájöttem:D
  • marko37
    szerinted miért áll ott a traktor ?ááá ne is mond tudom a válaszodat ott fogyott ki a gázolaj
  • marko37

a bal oldali ctrlgomb fölötti nyillal és a q betü lenyomásával tökéletesen müködik
  • Lovver2010
    Köszi és hol tudom a magot venni ?
  • marko37

igy! R betűvel megtöltöd O betűvel kiválasztod a magot
  • Lovver2010
    Valaki tud segíteni a vetőgépbe hogy lehet magot rakni meg választani mit szeretnék vetni választ kösz előre is!
  • allock #2682
    Q+Q gyorsan lenyomva
  • Flyman
    Hát igen olyan, de kb. az összes így viselkedik ezért kérdeztem rá, hogy mi lehet a gond.
  • marko37
    padig úgy kell, egyszerre kell lenyomni aszem és gondolom olyan az asztalszállító kocsi és az adapter is
  • Flyman
    Üdv!
    Kérdésem lenne, de azt hozzátenném, hogy próbáltam rájönni megkeresni a választ de nem jártam sikerrel.

Tehát a kérdésem az lenne, hogy az arató adaptereket az utánfutókra miként lehet rögzíteni?
    Ugye fölrakom rá a kombájnnal de a shift+q kombinációval vontatási módban nem történik semmi csupán le és visszaakasztja az utánfutót.
  • halmis
    Innen lehet pl modokat letölteni: ls2011multi.ucoz.hunem kell érte fizetni :) még várakozási idő sincs egyből lehet tölteni, csak regizni kell. Letöltött zipet csak másold be a mods mapába.
  • erdodit
    Nem tudom hogyan lehet módokat letölteni és honnan.Segitség kellene.
    És hogy kell e fizetni érte? Mi a menete a letöltésnek?
    Koszi a segítséget.
  • Lisztes16
    Nagyon szépen köszönöm sokat segített:)
  • Endre88
    Bocs, a gép árát írtam le. C:\Users\te neved\Documents\My Games\FarmingSimulator2011\savegame1, 3, 3, vagy amelyiket használod. Itt nyisd meg a careerSavegame fájlt és írd át a money után levő számot annyira amennyi pénz kell.
  • Endre88
    Keresd meg a játék mappájában a modDesc.xml fájlt és nyisd meg. Van egy olyan sor ami ez: <price>ide írd mennyi legyen a gép ára</price> .
  • Lisztes16
    Szevasztok hogy tudom átírni a játékot hgy töb pénzem, legyen?
  • VERESS 96
    Amúgy ez elég köcsög dolog hogy kettő kell hozzá...
  • marko37
    2 példány kell. chris olyan script meg textúra van hozzá csinálva
  • Chris von Bone
    Az mitől függ, hogy egy eszköz/gép koszolódik-e vagy sem?
  • Lunki88
    Még annyit kérdeznék hogy ha tesómmal akarjuk játszani lanon akkor mindkettőnknek meg kell venni vagy elég egy példány? :)
  • VERESS 96
    Igen! :)
  • Lunki88
    Értem köszi. Akkor ez a legjobb közülük?
  • marko37
    az agriculturál csúnyán megbukott sokat javítottak rajta de még mindig nem az igazi
  • marko37
    az agricultural az a claas simulator. fiuk a sample mod-ot rakjam bele a mod mappába vagy nem kel bele mire is jó a sample mod?
  • Lunki88
    Sziasztok! Láttam már ezt a játékot Agricultural Simulator 2011, meg Farming Simulator 2011 néven is. Ez mind ugyanaz a játék vagy különbözik valamiben?
  • VERESS 96
    Köszi :)
  • DCshoesLali
    Szerintem jó lett!
  • VERESS 96
    Sziasztok!
    Készülök multira és már át is festettem a Combinét hogy piszkos legyen :D

Ötlet vélemény jöhet :)
  • marko37

szép élethű
  • Chris von Bone
    Akkor ezek szerint mégsem kérdeztem akkora hülyeséget mint gondolnánk!
  • Endre88
    Igen mindegy, mivel már trágyáztál! Trágyázás, hígtrágyázás, permetezés, műtrágyázás ezek mind ugyan azt a termés többletet adják. Csak a 4közül egyet kell megcsinálni hozzá, hogy több legyen a termés, ha trágyázol is meg permetezel is akkor is csak annyi lesz mint ha trágyáznál csak!
  • Chris von Bone
    Én eddig úgy csináltam, hogy aratás után szántás, kultizás, trágyázás, vetés, permetezés, de azt vettem észre, hogy mindegy permetezek vagy sem ugyan annyi lesz a termés. Csak ezért kérdeztem.
  • Endre88
    Ha azt akarod hogy a trágyázás hatásos legyen, aratás után szántás vagy kombinátorozás utána trágyázás(mindegy melyik) és utána vetés! Így a termés nagyobb lesz. Ha nem akarsz trágyázni akkor vetés után vegyszerezd vagy műtrágyázd meg, amelyik szimpatikusabb! Mindegy melyiket választod mert mindegyik folyamat ugyan azt a hatást(termés többletet) adja!
  • marko37
    gernem ezt még1x chris a faq-ba le van írva a trágyázás
  • gernem1000
    vlki tud egy olyan mappot amin eltudom ilyewnen mint cris von bence
  • Chris von Bone
    Köszi, de a problémámat nem sikerült vele megoldanom teljesen, illetve csak részben, mégpedig, hogy az egyik oldalon a gödör mindig túlnyúlt a leadó talapzatán. Ezt az istenért sem sikerült megoldanom, de kreatívan egy konténerrel eltakartam a gödör szélét.

Most új probléma adódott, mégpedig a 48-as bálagyűjtőkocsival. A probléma az, hogy a leadó teteje csak akkor nyílik ki mikor a kocsi már felette van, így azt odébb dobja. Nem tudjátok, hogy hogyan lehetne állítani rajt, hogy előbb kinyíljon?
  • Chris von Bone
    Felvetődött bennem a kérdés, hogy mi is a műveletek helyes sorrendje a földmunkáknál?! Tudja valaki? Mikor kell trágyázni, trágyalevezni, permetezni, hogy az hatásos is legyen. És egyáltalán számít hogy szántok-e, vagy sem, mert én semmi különbséget nem veszek észre.
  • Gerypapa 95
    én azzal játszom és nekem egyáltalán nem szokott szaggatni ( 5 megás nettel )AMD athlon x2 5900+ , 4GB ram , AsusM3a alaplap, sapphire hd5770 vga , éés egy 400-as táp a szerver gép is hasonló konfigos és nekem nem szokott szaggatni
  • marko37
    úgy hallottam hogy aki hamachi val játszik annak nem szaggat a multi nem tudom mi az igazság?
  • Borkak
    Srácok estejönnék multizni vlakihez. Küldjétek el a linket pls ha van valami.