23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Lovver2010 #2688 XD rájöttem:D -
#2687 szerinted miért áll ott a traktor ?ááá ne is mond tudom a válaszodat ott fogyott ki a gázolaj -
a bal oldali ctrlgomb fölötti nyillal és a q betü lenyomásával tökéletesen müködik -
Lovver2010 #2685 Köszi és hol tudom a magot venni ? -
igy! R betűvel megtöltöd O betűvel kiválasztod a magot -
Lovver2010 #2683 Valaki tud segíteni a vetőgépbe hogy lehet magot rakni meg választani mit szeretnék vetni választ kösz előre is! -
#2682 Q+Q gyorsan lenyomva -
Flyman #2681 Hát igen olyan, de kb. az összes így viselkedik ezért kérdeztem rá, hogy mi lehet a gond. -
#2680 padig úgy kell, egyszerre kell lenyomni aszem és gondolom olyan az asztalszállító kocsi és az adapter is -
Flyman #2679 Üdv!
Kérdésem lenne, de azt hozzátenném, hogy próbáltam rájönni megkeresni a választ de nem jártam sikerrel.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy az arató adaptereket az utánfutókra miként lehet rögzíteni?
Ugye fölrakom rá a kombájnnal de a shift+q kombinációval vontatási módban nem történik semmi csupán le és visszaakasztja az utánfutót. -
halmis #2678 Innen lehet pl modokat letölteni: ls2011multi.ucoz.hunem kell érte fizetni :) még várakozási idő sincs egyből lehet tölteni, csak regizni kell. Letöltött zipet csak másold be a mods mapába. -
erdodit #2677 Nem tudom hogyan lehet módokat letölteni és honnan.Segitség kellene.
És hogy kell e fizetni érte? Mi a menete a letöltésnek?
Koszi a segítséget. -
Lisztes16 #2676 Nagyon szépen köszönöm sokat segített:) -
#2675 Bocs, a gép árát írtam le. C:\Users\te neved\Documents\My Games\FarmingSimulator2011\savegame1, 3, 3, vagy amelyiket használod. Itt nyisd meg a careerSavegame fájlt és írd át a money után levő számot annyira amennyi pénz kell. -
#2674 Keresd meg a játék mappájában a modDesc.xml fájlt és nyisd meg. Van egy olyan sor ami ez: <price>ide írd mennyi legyen a gép ára</price> . -
Lisztes16 #2673 Szevasztok hogy tudom átírni a játékot hgy töb pénzem, legyen? -
#2672 Amúgy ez elég köcsög dolog hogy kettő kell hozzá... -
#2671 2 példány kell. chris olyan script meg textúra van hozzá csinálva -
#2670 Az mitől függ, hogy egy eszköz/gép koszolódik-e vagy sem? -
#2669 Még annyit kérdeznék hogy ha tesómmal akarjuk játszani lanon akkor mindkettőnknek meg kell venni vagy elég egy példány? :) -
#2668 Igen! :) -
#2667 Értem köszi. Akkor ez a legjobb közülük? -
#2666 az agriculturál csúnyán megbukott sokat javítottak rajta de még mindig nem az igazi -
#2665 az agricultural az a claas simulator. fiuk a sample mod-ot rakjam bele a mod mappába vagy nem kel bele mire is jó a sample mod? -
#2664 Sziasztok! Láttam már ezt a játékot Agricultural Simulator 2011, meg Farming Simulator 2011 néven is. Ez mind ugyanaz a játék vagy különbözik valamiben? -
#2663 Köszi :) -
DCshoesLali #2662 Szerintem jó lett! -
#2661 Sziasztok!
Készülök multira és már át is festettem a Combinét hogy piszkos legyen :D
Ötlet vélemény jöhet :) -
szép élethű -
#2659 Akkor ezek szerint mégsem kérdeztem akkora hülyeséget mint gondolnánk! -
#2658 Igen mindegy, mivel már trágyáztál! Trágyázás, hígtrágyázás, permetezés, műtrágyázás ezek mind ugyan azt a termés többletet adják. Csak a 4közül egyet kell megcsinálni hozzá, hogy több legyen a termés, ha trágyázol is meg permetezel is akkor is csak annyi lesz mint ha trágyáznál csak! -
#2657 Én eddig úgy csináltam, hogy aratás után szántás, kultizás, trágyázás, vetés, permetezés, de azt vettem észre, hogy mindegy permetezek vagy sem ugyan annyi lesz a termés. Csak ezért kérdeztem. -
#2656 Ha azt akarod hogy a trágyázás hatásos legyen, aratás után szántás vagy kombinátorozás utána trágyázás(mindegy melyik) és utána vetés! Így a termés nagyobb lesz. Ha nem akarsz trágyázni akkor vetés után vegyszerezd vagy műtrágyázd meg, amelyik szimpatikusabb! Mindegy melyiket választod mert mindegyik folyamat ugyan azt a hatást(termés többletet) adja! -
#2655 gernem ezt még1x chris a faq-ba le van írva a trágyázás -
gernem1000 #2654 vlki tud egy olyan mappot amin eltudom ilyewnen mint cris von bence -
#2653 Köszi, de a problémámat nem sikerült vele megoldanom teljesen, illetve csak részben, mégpedig, hogy az egyik oldalon a gödör mindig túlnyúlt a leadó talapzatán. Ezt az istenért sem sikerült megoldanom, de kreatívan egy konténerrel eltakartam a gödör szélét.
Most új probléma adódott, mégpedig a 48-as bálagyűjtőkocsival. A probléma az, hogy a leadó teteje csak akkor nyílik ki mikor a kocsi már felette van, így azt odébb dobja. Nem tudjátok, hogy hogyan lehetne állítani rajt, hogy előbb kinyíljon? -
#2652 Felvetődött bennem a kérdés, hogy mi is a műveletek helyes sorrendje a földmunkáknál?! Tudja valaki? Mikor kell trágyázni, trágyalevezni, permetezni, hogy az hatásos is legyen. És egyáltalán számít hogy szántok-e, vagy sem, mert én semmi különbséget nem veszek észre. -
#2651 én azzal játszom és nekem egyáltalán nem szokott szaggatni ( 5 megás nettel )AMD athlon x2 5900+ , 4GB ram , AsusM3a alaplap, sapphire hd5770 vga , éés egy 400-as táp a szerver gép is hasonló konfigos és nekem nem szokott szaggatni
-
#2650 úgy hallottam hogy aki hamachi val játszik annak nem szaggat a multi nem tudom mi az igazság? -
#2649 Srácok estejönnék multizni vlakihez. Küldjétek el a linket pls ha van valami.