23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#2810 Eredeti a játékod ? Mert multizni csak a boltba megvett eredeti játékkal lehet!! Ha nem eredeti a játékod akkor a letöltött map ot a másik map helyére másold ha eredeti a játékod akkor a letöltött map ot a mód mappába rakjad. -
Ügyes nagyon ügyes
-
#2808 Ma megújult a honlapunk, http://ls2011multi.ucoz.hu/ nézzetek be hozzánk! -
kopi95 #2807 Az mért csinálja ha letöltök egy mapot bemásolom a helyére elinditom a játékot elkezd betölteni és kidob, mert szeretnék másik mapát de nem engedi -
kopi95 #2806 Sziasztok valaki tudna nekem abba segiteni , hogy multizni szeretnék és a játékba rákatintotam és letöltete velem egy patchet föltelepitetem és kódót kér de nem jó hzá az eredeti kód . Ha valaki tudja segitsen
-
Pepyno #2805 Na visszajöttem. :) Amire te gondolsz az nem nagy dolog (megcsináltam, itt vannak a képek szedd le: http://dl.dropbox.com/u/1007902/bala.zip Bocs még mindig nem enged linkelni :( ).
A bála méretét és azt hogy hogyan dobja ki így fektetve vagy állítva azt lehet variálni.
Most azon gondolkodom hogy nekikezdek meg "rajzolni" a ROLLANT 455/454/UNIWRAP-ot csak kell majd valaki aki segít a scriptet megírni. remélem lesz valaki aki segít :) Mit szóltok hozzá? -
#2804 Hát ismered a mondást türelem bálázót teremt -
Pepyno #2803 Szóval ez egy (sima) bálázó csak fóliázva pottyan ki a bála? Mert szerintem az nem nehéz megoldani, csak a bála texturát kell lecserélni. De erre én nem is gondoltam mert én fóliázót akarok :D
Na akkor énis mutatok neked valamit! A srác februárban készvolt vele de nagyon vigyázzrá :(
de én jobb szeretném a ROLLANT 455/454/UNIWRAP de én terhetetlenvagyok :D
http://www.claas.com/countries/generator/cl-pw/en/products/balers_round/rollant454_455_uni/video_animation/animation/start,lang=en_UK.html]Rollant 455/454/uniwrap anim
(Biztonsági okból a regisztrációtól számítva 30 napig nem szúrhatsz weblapcímet a hozzászólásodba!) "köcsög" mert?? -
alakul ezt csak ugy sietve neked -
#2801 Nos Mr Pepyno legalább mi 40 esek tartsunk össze. Rajta vagyok az ügyön, konkrétan olyan bálázó amit keresel nincs a 11 hez vagy legalább is én nem tudok róla. De az eredeti bálázó márt 1 vékony fólia réteggel báláz.
Azt márt megtaláltam hogy itt nem a bálázóban kell megváltoztatni a bála skint hanem a játékban hamarosan megmutatom az eredményt mire jutottam
-
Pepyno #2800 Elöször is nagyon köszönöm!! :)
Egy-két dolog nem stimmel.
1. Nem megyek be a total commanderbe mert nincs! Ugyanis Mac-et használok. :)
2. Épp ezért az útvonal sem stimmel :)
3. A fiacskám sem stimmel mert én is el múltam 40. :(
Mégegyszer nagyon köszi. :D
Ui.: Ha még linkelsz nekem egy UNIWRAP-t (körbálát befóliázza) akkor itt angliában bele vésem a neved a stonehenge-be! :) -
#2799 na aszongya elkezdesz játszani megvárod amíg a hasadra süt a nap ottanaztán nyomsz 1 save gamét no fiacskám ha ezzel végeztél akkor abbahagyod a játékot bemész a total commander my games farmingsimulator mappába remélem eddig értetted édes gyermekem ottan aztán megkeresed a savegame xml filét abban megkeresed ezt: <settings timescale="0.000001"és beírod ezt az értéket újra indítod a játékot az idő megállt annál a pillanatnál ahol elmentetted a játékot.FONTOS ha új játékot indítasz akkor 6 45 kor áll meg az idő -
DCshoesLali #2798 Annyit tudok, hogy megkell állítani az időt! A moddesc.xml-ben kell valamit átirni! Azt, hogy mit azt sajnos nem tudom! Majd valaki megmondja mit kell! -
Pepyno #2797 Megtudná nekem valaki mondani hogy hogyan kapcsolom ki az északa és nappal váltakozását? Azt szeretném hogy ne legyen északa. :( -
#2796 sár -
DCshoesLali #2795 Sziasztok!
Légyszi valaki linkeljen már nekem egy sár textúrát! Előre is köszi! -
Pepyno #2794 leszedtem :) köszi már próbálom is! -
#2793 nem mindegy, hogy szólsz valakihez -
#2792 tom eszt le is szedtem mert megtecet a videó alapján csak nem lehet bele tenni -
#2791 nem neked írtam ez nem az a map -
#2790 jah az csak hogy kell bemásolni hogy elinduljon -
#2789 kleinmachnow
ez 1 javított változat -
#2788 ezen a képen látható gép meik pályán készült? -
#2787 Az 20x más..mivel ott ha már valakihez valaki hozzá szól azért már bannolták..!
Itt meg semmi meg itt sokkalta másabb nincs annyi barom nagyképű srác..
Itt még egyetlen egy alregemse volt. -
#2786 Arany barátomitt a map od nem értelek teljesen mit jelent az hogy minden működjön? Nem próbáltam a map ot nem tudom milyen,lehet te rontottál el valamit nagy ritkán adnak ki "szart" a kezükből a készítők. fizetős oldallal még nem találkoztam pedig ls 08 óta nyomom
-
Pepyno #2785 Srácok tud valaki valamit arról hogy hogyan lehet megszerezni a Kleinmachnow map-ot? Természetesen úgy hogy minden müködjön. Esetleg az fizetös? -
regie #2784 Hát portálos forumon is volt pár alreged... -
gernem1000 #2783 sziasztok hogyan kell packot csinálni? -
#2782 Tényleg ez de nagy "Erix, (vagy aktuális álregje)"XD -
#2781 Nem vettem észre sorry de vissza olvasok most azért kíváncsiságból:D -
regie #2780 Mert kb két hete írtam itt h ugyanaz miatt amit aztán PM-ben megbeszéltünk és semmi válasz nem volt... -
tutika14 #2779 Ahh megoldottam nagyjából :D -
tutika14 #2778 Beraktam a Cotton-os John deer betakarítót meg a cotton növényt és mégsem tudok azt vetni mert nem találom a vetőgépbe... Az alapok vannak benne meg ami a pack-ba benne volt az összes csak acotton nem pedig pont azért raktam be :( Tudna valaki Adni egy cotton növényt meg egy olyan vetőgépet amivel tudom vetni na meg egy pótkocsit amibe letudom üríteni? -
Pepyno #2777 Srácok a ClaasXerion5000-böl létetik olyan ami nem csillog viszont benne a fordulatszám szabályzó? -
#2776 Miért bannoltak volna?XD -
gernem1000 #2775 lehet nemtom
-
regie #2774 Kovács Erix-et innen is bannolták már? -
#2773 császtok haljátok ugye a 2009-hez van honosittot menü létezik a 11-hez valami hasonló kép pl mtz vagy valami -
DCshoesLali #2772 Már tudom, hogy kell! Am mondtad, hogy te is próbáltad! Akk elmondom! Úgy kell hogy Giants Editorban a bal oldali sávban lenni kell egy olyannak, hogy group és ha arra rákattintasz akkor kijelöli a gépet! Na abba a groupba kell majd bemásolni az orrsúlyt! -
Sparrow84 #2771 Szia!
Én annyit tudok segíteni, hogy GE-ben kell keresni, a bal oldali sávban.
Azt, hogy oda hogyan kell bemásolni, azt passzolom, már Én is próbáltam.