23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
tutika14 #2850 b
-
tutika14 #2849 Segítség kéne ismételten :D Betöltöm a vetőgépet és a megmunkált földön vetnék de nem vet pedig be van kapcsolva az alapból a játékban lévő növényeket veti de olyat hogy pamut, burgonya, szójabab ezeket nem. Miért? Tud esetleg valaki egy másik fruit pack-ot ami működik? És van venne cotton(pamut) Mert azt szeretnék most vetni. Megköszönném ha tudna valaki segíteni :) -
#2848 a -
tutika14 #2847 Érdekes van benne rakás gépem meg eszközök és az alap mappra teszek csomó gépet és nem szaggat. Ezen az original map v3-on meg gép nélkül modokat is kiszedtem és úgy is szaggat. A játék se nagyon kókányolt mert eredeti . -
tutika14 #2846 Alaplap: Asus P5QL PRO
CPU: Intel core 2 duo E7500 3.00GHZ
GPU: Asus Geforce 9800GT 1gb DDR3
Ram: Kingstone 2GB DDR2
Egy ilyen gépet is lefoghat a játék moddal vagy a játék nem birja a modot? Mert ezen bármelyik játék elment eddig full maxon. -
tutika14 #2845 Kössz szépen Haver :D -
#2844 én ép azért irtam már neki,hogy segitsek!.amit énis tudok azt meg mutatom majd neki!zsuzscsinak! -
#2843 zsuzscsiii először is szükséged lesz a giants editor 4.1.7 nevű programra utána ennek a tanulmányozására
és sok sok sok gyakorlásra sok szerencsét -
#2842 Sajnos barátom az ls az márt csak ilyen marad
1 keress másik mappot
2 játék optimalizálása
a)Nyisd meg a map01.i3d GE-vel, keresd meg a "Sun"-t, kattints rá, majd jobb oldalt, az "Attributes"-ban a "Depth Map Resolution" értékét változtasd meg tetszés szerint. Ha 256-ra állítod, továbbra is lesz árnyékod, de nagyságrendekel kevesebbet zabálja a géped.
b)Nyisd meg a map01.i3d GE-vel, keresd meg a "Sun"-t, kattints rá, majd jobb oldalt, az "Attributes"-ban a "CastShadowmap" mellől vedd ki a pipát. Így egáltalán nem lesz árnyékod, de a felbontást, elsimiításokat feljebb teheted.
Növények mozgásának kikapcsolása
Nyisd meg a ...data\maps\shaders nevű mappát, majd először is a
grassFoliageShader.xml-t
Keresd meg ezt: "float3 direction = float3(1,0,0)*0.1" és írd át erre: float3 direction = float3(0,0,0)*0.1
És végül ezt: wheatFoliageShader.xml és tedd ugyan azt, mint az előbbiekben.
háttérben futó logging kikapcsolása - Disable logging
A ...Documents\My Games\FarmingSimulator2009 mappában a game.xml-t nyisd meg és írd át ezt: <logging>
<file enable="true" filename="log.txt" />
<console enable="true" />
</logging>
erre:
<logging>
<file enable="false" filename="log.txt" />
<console enable="true" />
</logging
valószínű szaggatni akkor is fog de márt nem annyira
-
tutika14 #2841 Nem is a farm miatt hanem valahol van 1 valami ami miatt ha oda nézek nagyon szaggat. Kiakaszt már hogy semmi se működik normálisan ami LS -
tutika14 #2840 Beraktam egy jó mapot név szerint az original map v3-at és jó nagyon csak beszaggat ha a farm felé nézek. Erős gépem van nem az a gond szerintem. Mit tegyek vele hogy ne szaggasson? Próbáltam már azt is hogy kivettem minden modot csak a mapot hagytam bent de akkor is ugyan úgy szaggat ha rra felé nézek. Miért? :( -
#2839 ment a pü neked. -
zsuzscsiii #2838 Megvan csak nem tom hogy kell használni leírnád nekem? -
zsuzscsiii #2837 mi az a giants editorr? -
#2836 A sár!Ehez a Giants Editorra lesz szükséged.Valahol láttam is ahol a sarat le lehet tölteni,és ezzel a Giants al meg a térképedre lehet varázsolni. -
Nekem ez nem akar a játékba megjelenni.és nem tudom miért.Ez csak a ls be jó?és a Farming Simulator 2011?Tud valaki tanácsot adni,hogy lehet esetleg szora birni ezta masinát?. -
zsuzscsiii #2834 hali mindenkinek nem tudja valaki hogy lehet a SÁRT berakni????????Előre is köszönöm
-
#2833 Remélem sikerül,és nem kel a kukába dobnod. -
Pepyno #2832 Köszi :) most rakom fel a 3DS max-ot azzal még kipróbálom ha nem jó törlök mindent, DVD-t össze töröm és boldog emberleszek! :D:D -
#2831 ezt üzenik neked:i3dből GEvel kell exportálni Wavefront OBJ formátumba,azt megnyitja az AC3d,Maya,3DS Max,az utóbbi 2vel lehet i3d be konvertálni. -
Pepyno #2830 Most ott tartok hogy az új gépezet kb. 70-75%-ban meg van rajzolva, de már a tököm tele van, mert nem tudok "normális" I3D file-t csinálni. >( Már szinte mindent próbáltam de vagy az export nem tökéletes vagy az importálás szar. :( Én úgy gondolom hogy verzio problémám van. Vagy a Blender vagy a Pyton, de szopok mint a torkos borz! %)
Ha nem sikerül megoldanom törlöm a francba az egészet, már kezd nagyon felmérgelni ez az egész. Ezek árulják pénzért a "szar" optimalizálatlan játékukat (némelyik ingyenes program 100x tökéletesebb) plusz itt az editor amihez még egy csomó más szoftver kell és mégsem tökéletes! Pedig annyi lett volna az egész hogy az editorba beletesznek egy normális import menüt ahol egy 3-4 formátumot be lehet húzni! <_< Megszerezték a jogokat de vagy a pénz éhség vagy a tudatlanság miatt itt szopunk!!
Kérem valaki aki képes arra hogy egy új, rajzolt gépet be tud vinni a Giants-ba (szinek, texturák stb...) írjon egy privátot és megadom a Skype címem és elmondom részletesen a problémám.
UI.: Szeretnék csinálni egy új eszközt ami még nincs a ls11-ben de ez a szarakodás miatt képtelen vagyok!!!! Bele öltem már pár órát a rajzolásba de kezdem azt hinni hogy semmi értelme. >(
Kérlek segíts, ha tudsz! -
-
#2828 bocs ls 08 ba volt ilyen -
#2827 a ls09 be volt ilyen mód a 11 be én se láttam még -
#2826 Nem lehet, legalábbis ilyen móddal még nem találkoztam! -
kopi95 #2825 Sziasztok olyan kérdésem lenne , hogy az állatokat nem e lehetne etetni bálával?
-
#2824 Pepikém sajna én se tudom de megpróbálok utána járni -
#2823 Tiszta hülye vagyok máma meg vak is -
#2822 sziasztok,egy kérdésem lenne i3d vel kapcsolatban,és nem tudom itt le irhatom e a kérdésemet? -
#2821 ott van. -
#2820 alakulgat :)
-
#2819 gyerekek 1 FAQ-ot nem tudtok berakni a bannerba? -
#2818 eddig tetszik :D
-
#2817 SNK barátom elkezdett egy mapot csinálgatni :)
-
receiv #2816 Sziasztok. Én nemrég kezdtem ezt a játékot,még új vagyok ebben,olyan kérdésem lenne,hogy amit leszedek pótkocsit vagy map-ot azt hova kell bemásolnom? -
Pepyno #2815 Keresem azt a konvertert ami i3D böl konvertál más 3D progiba és vissza! Fontos segítsetek :(
-
zsuzscsiii #2814 német nyelvű a játék
-
zsuzscsiii #2813 hali mindenkinek nem tudja valaki,hogy lehet letöltött traktort berakni?
zipfájl -
kopi95 #2812 Heló csak egyszerüen berakom a mód mapába és müködni fog ? -
Tamás540 #2811 Sziasztok!Egy csapatot keresek akikhez beállhatnék multizni vagy legalább egy embert akivel multit csinálhatnánk.Előre is kösszí!