23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#2890 minden modellező program bonyolul, használj googlet, az segít vagy youtubot -
Kornelka00 #2889 És még egy kérdésem lenne,neharagudj,nem csináltam még ilyet azért kérdezem:)Végülis csak a john deere 9870 szeretném egy kicsit átalakitani,a kinézetét. Van hozzá leírás hogyan kell ezt a programmal,vagy nem olyan bonyolult a program? -
#2888 akár -
Kornelka00 #2887 És akkor ezekkel a programokkal lehet szerkezteni kombájnt? -
#2886 na igen AC3D-t, 3DSMaxot, Maya ezekbe nincs benne a i3d plugin,vagyis azt nekünk kel beletenni.egy szoval elég macerás.Miért nem tudták volna azt ugy megoldani,hogy i3d is legyen benne ezekbe a progikba. -
#2885 giants editorral csak megnyitni tudod és elmenteni más szerkeszthető formátumba
giantsal inkább pályát tudsz rendezni
szerezz be AC3D-t, 3DSMaxot, Maya-t stb -
Kornelka00 #2884 Hello.
Letöltöttem a giants programot,és egy kombájnt szeretnék vele létrehozni.Van leírás hogy hogyan kell vagy egy meglévő módból is át lehet valahogy alakitani? Ha tudtok megoldást legyetek szívesek válaszolni!:)
Kornél -
#2883 Sziasztok!
Imádom ezt a játékot, csak egy dolog zavar benne, hogy a zenét nem tudom kikapcsolni. Van rá esetleg tippetek hogy tudnám? -
#2882 tess haver -
nono28 #2881 Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül hogy körbálához va-e automata felszedő?Ha tud valaki adna egy linket.Köszönöm -
#2880 NI MIT TALÁLTAM NEKEDPEPIKÉM -
DCshoesLali #2879 Húúú! Qrva jól néz ki! :) Grat! :D -
SuSu1992 #2878 4.1.7 el kell megnyitni ki kell csomagolni a map zipet és utána nyisd meg, eltarthat 1-2 percig. -
#2877 Sziasztok indítok egy szervert aminek a neve **RoYaL**-lesz 5személyes lesz,Modok is lesznek rajta amit a következő linken tudtok leszedni:http://hotfile.com/dl/112252418/9a3d2af/RoYaL_mods.rar.html ha ez magvan akkor lekel tölteni erről a linkről az LsH Map-ot http://www.lshungary.hu/page.php?56 ha erre rámész egyből ott lesz a Letöltés felírat... nagyon szívesen várok bárkit aki szeretne normális körülmények között játszani. Lehet már ma elinditom de holnap már biztosan üzemelni fog a szerver. -
Kornelka00 #2876 Hello.
Letöltöttem a giants programot,és egy kombájnt szeretnék vele létrehozni.Van leírás hogy hogyan kell vagy egy meglévő módból is át lehet valahogy alakitani?Köszi előre is.
Kornél -
#2875 Nagyon széP! -
#2874 meg probálhatod azzal is -
#2873 Sziasztok! Hoztam pár képet a készülő mapról :)
Bocs a sok képért de nekem nagyon tetszik:)
-
#2872 igen,3 db után feladtam...nem az a gond hogy 4.1.2 kellene? -
#2871 más mappal is probáltad e már? -
#2870 Sziasztok! Meg szeretnék nyitni egy mapot GE 4.1.7-el és kifagy...tudja valaki orvosolni ezt gondot? -
tutika14 #2869 Pedig most kerestem google+youtube minden még Gabi is segítet és ketten sem tudtuk megtalálni a dolog nyitját. :) -
#2868 szívesen de azért egyszer próbáld ki a googlét és nézegesd a youtubot is -
tutika14 #2867 sikerült! Működik. Köszi haver :D -
#2866 igen.festés kellet rá csak nagyon. -
tutika14 #2865 Köszi. Kipróbálom és mondom majd a tényeket :D -
#2864 tutikának
szép új map -
tutika14 #2863 Reggel óta próbálom megcsinálni böngészem a világhálót de eredmény nélkül. Már tisztára kiakaszt. -
tutika14 #2862 Én beraktam a mods mappába amit leszedtem de nem birom elvetni. Kiválasztom hogy mondjuk vessen pamutot meg is töltöm a vetőgépet bekapcsolom de nem vet csak porol. De az alap növényeket meg elveti. -
tutika14 #2861 Nem tudja senki elmondani hogyan kell új növényeket berakni a játékba? (pl: pamut, répa, burgonya stb....) -
#2860 Szépen megcsinálták -
#2859 át ment a müszakin az Ifa
-
tutika14 #2858 Jó féle :D Én nem foglalkozok giant editorral régen csinálgattam de már nem lenne hozzá türelmem :D -
én itt tartok a mappommal még. -
tutika14 #2856 Figyelj már. A cotton problémámra tudnál megoldást? Sehogy sem sikerül el vetni se modolt vetőgéppel se alap vetővel már próbáltam vagy 4 fajta cotton mod-ot :( -
#2855 én saját mappomat csinálgatom,persze az enyém nem fagyogat van benne kövesút,fa ami az alapmappbol let át téve,épületek,dudvakupac,ezen kivül állatok is,külön karámban.baromfik.villanyoszlopok,világitos is.adótornyok..Vannak olyan jármüvek is amiket beteszünk,és attolis fagyogat a játék!Erre a megoldás az,ha kideréljük egy másikra.(gépet)ket. -
tutika14 #2854 Esetleg ha tudna valaki egy bevált mapot amin lehet cottont is vetni meg van benne bálaleadó nem az ami az alap mapon van mert az csak szenvedés. Jó lenne mert reggel 7 óta ezzel küszködök és ugyanúgy rossz xD -
tutika14 #2853 Amit mellékelnek egy mapphoz fruit-ot ha csak a fruit ot rakom be akkor tudom másik mappon használni? Eddig 2-t próbáltam de azokkal ugyanúgy nem vet. -
#2852 akkor lehet,hogy a térképmap,készitője csinálta olyan sz.ra hogy szaggat.Én ki szoktam takaritani a mappokbol a oldal falat,ami fákkal van körbevéve.és egykét dolgot.Lehet hogy a térkép mappot meghaladja azta megengedett mb ot.és ez miatt szaggatos. -
#2851 c de mostmár haggyá békén