23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#2930 kösz csak azé mondom mert a videón jóvolt és a videókarim tökéletes az a map hibája -
#2929 az map vagy videó kari hiba márt régebbi mappokon is előfordult -
#2928 aki turja erre a problémát privátba írja thx ;) -
#2927 azért kértem patch keyt mert a kistanya mapon a betonsiló meg a domb hófehér de ezse javitota ki -
#2926 mind1:D mindjárt lent van a német verzió...utána magyarosítás....pénz kód legelőször után a hackelés............... -
#2925 pedig én ezt a youtube rol irtam le és nálam müködik. -
#2924 serialt -
#2923 leszedtem a pach 2.2-őt és nem találom a seralt valaki tud segíteni? -
#2922 NEM lett jó...de nem sz..ok vele tovább újra leszedem de most már landwirtscafts-t (tudom h ez a 2 név 1 játék de anno még a ls 09' volt meg nem ez a foss fs11')mert még a csalásokat sem engedi jóváhagyni ...
De azért köszi a segítséget:D:D -
#2921 RLDWR-RS5KA-CSA7F-2JYF2-BQJFL
ÉN AZ ENYÉMHEZ EZT IRTAM BE -
#2920 igen
-
#2919 ez a farming simulatorhoz kel beirni igaz?. -
#2918 Üdv mindenkinek !!!
Akadt 1 problémám...feltelepítettem a 2.02-est és kéri az aktivációs kódot de ezeket már próbáltam és nem működik...(SSSSS-SSSSS-SSSSS-SSSSS-SSSSS
KKKKK-KKKKK-KKKKK-KKKKK-KKKKK
77777-77777-77777-77777-77777
DDDDD-DDDDD-DDDDD-DDDDD-DDDDD
RRRRR-RRRRR-RRRRR-RRRRR-RRRRR
88888-88888-88888-88888-88888
WWWWW-WWWWW-WWWWW-WWWWW-WWWWW)....
de a patch felrakása előtt működöt ezekkel a kódokkal !
Valakinek ötlet?
-
#2917 császtok nekem le let töltve a kistanya map elvileg a portaloin fent van a titkosítot kód de mostmáá engem nem enged fel sőt fel se engedet -
#2916 azt nem tudom -
Kornelka00 #2915 De én a egy meglévő módot john deere 9870 akarom átalakitani és az a fájl 3idbe van.Azt mivel tudom akkor megnyitni? -
#2914 persze,a 3d max azért kel mert ami gépet csináltál,akkor azt ezzel a progival tudod i3d be konvertálni. én ugy csináltam probaként hogy a gogle sketcuprol 3ds be lementettem majd azt akár a 3ds max is megnyitja,és mentettem ezután i3d be.De a kis bukkano még az hogy nem nagy méretben adja be,tehát még a méretet ami megfelelö azt be kell állitani,és persze a texturázás is. -
Kornelka00 #2913 A program a 3ds max.Nem nyitja meg,azt a 3id.fájlt. -
#2912 mi nem tudja megnyitni a modokat? -
#2911 Süti. Köszi szépen. Akkor az előző map csak xar volt. -
Kornelka00 #2910 Igen ez megvan:) De amikor rámegyek h megnyissam a módot.Akkor is ír ki hibát h nem tudja megnyitni.Ez miért van?Vagy hogyan kell megnyitni a módokat?
-
#2909 hát a mappokatis a mod mappába kel tenni -
#2908 Reggelt!
Olyan kérdésem volna, hogy hogy lehet beerőszakolni a letöltött mapokat?
Járgányokkal nincs gond, de ez még nekem homályos. -
#2907 ha betetted a i3d ket az odáig okés,igy jó.aztán azt kel csinálni,hogy megnyitni a 3dmax-ot és hadjuk betölteni,betöltésnél bead hibát ,ok ,ok ,ok és aztán rákérdez valamire,ott igen.aztán ujra meg kel nyitni a 3d maxot és aztán már jó lesz. az exportban ott van benne a giants i3d is .amit láthatunk is. -
Kornelka00 #2906 Csak msot meg valami hibát ír ki,és nem nyitja meg a módokat. -
#2905 jolvan. -
Kornelka00 #2904 Már megvan .Köszönöm szépen:) -
#2903 mert a sdk mappa a farming simulátor feltelepitett mappájában találhato.és ott ha megnyitod azt akkor találod benne a 4 fájlt amit át kel tenni a 3d max plugins mappába.Lehet hogy kicsit félreértöen irtam a mulkori üzim,de most ezzel helyesbitettem.senkit nem akartam félre vezetni. -
Kornelka00 #2902 Gogabi letöltöttem a 3ds max ,fel telepítettem ,de amit írtál sdk mappát ott nem jelenik meg az a fálj.Probálkoztam maya programmal is azt fel telepítettem de nem indult,de az sdk mappába az megtalálható.Mi a baj?Esetleg emailbe nem tudnád átküldeni azt a 4fájlt amit belekell rakni a 3ds mappájába? -
Pepyno #2901 Köszi :) teszelem de már készül a sajátom. Majd tolok róla fel pár képet ha olyan állapotban lessz :) -
#2900 egy kérdésem lenne,ezt a fajta gurigabála összeszedüt nem lehet meg csinálni ugy hogy a Farming simulátoris észlelje?ne csak a ls 2009?. -
Claas_Jaguar_880 pack -
Norwég map -
nono28 #2897 Köszi a segitséget! -
tutika14 #2896 Mennyi tárcsáznyi asztán vetynyi majdan permeteznyi és sasztán aratynyi osztan leadnyi a termínyt tiszta ílvezet hú de jó nem bírok leányí Befogod a Amtízít a eke elé oszt szántol hú de jó annyira hogy ihaj-csuhaj :D -
#2895 uttorent -
Kornelka00 #2894 És linket nem tudsz adni ehhez a programhoz?(3ds max) Mert sehol nem találom hol lehetne letölteni:S -
#2893 Van ugye bár a farming simulator játék és persze az kel nekünk ahova felvan telepitve a farming.Majd eztán meg kel keresni a sdk mappa-t és azt megnyitod majd a max_i3d_export_4.1.6b_win32.zip és a benne lévő 4 fájlt át kel másolni a c meghajton lévő 3dsmax2011 nek a a plugins mappájába.nekem megy.csak mostmár megkéne tudnom tesztezni
-
Kornelka00 #2892 GOGABI79 amit mondtál hogy nincs benne i3d plugin,azt hogy lehet beletenni? -
yetikeee #2891 Hali! Egy kis segítséget szeretnék!
Mindössze azt hogy hol melyik mappában van az a sor, hogy a leadott bála árát meg tudjam változtatni.
Köszi