23835
  • SuSu1992
    ott a modok mögött amit beakartál rakni rákattintottál,hogy be legyen xelve?
  • Tamás540
    Én már próbáltam de se mapot se modot nem ad hozzá pedig ellég sok van mindkettőböl.
  • SuSu1992
    szerver készítésnél a map kiválasztása után ahol kiválasztod hogy mi legyen a szerver neve meg jelszava meg stb ott van alul, hogy mod-ok hozzáadása.
  • Tamás540
    Hogyan lehet modot berakni a multiba?
  • marko37
    haver föladtad a kérdést
  • yetikeee
    Hali! Egy kis segítséget szeretnék!

Mindössze azt, hogy hol, melyik mappában van az a sor, hogy a leadott báláért kapott pénzt meg tudjam változtatni.

Köszi
  • SuSu1992
    eredetileg is így volt beállítva, de van benne vagy 25 camera..
  • marko37
    Nyisd meg GE-al a gép i3d-jét és keresd meg az indoor camera-t.Attributes ablakban a Rotate értékek ezek legyenek: 0 180 0,aztán mentés.Most már helyesen működik majd játékban.
  • SuSu1992
    Sziasztok!
    Valaki meg tudná csinálni ebben a gépben a belső nézetet úgy, hogy arra forduljon, amerre fordítom az egeret?(próbáltam, de nem ment:()
    Tehát a gép:Letöltés!

előre is köszi!
  • Gerypapa 95
  • dávid 001
    vegyél fell msn-re és úgy mond el mert nem értek semit [email protected]
  • marko37

kóstolgatom ízlelgetem jó lesz ez
  • DANIELTRUCKER
    Helló!

Lenne egy olyan egyszerű problémám, hogy a játék elindul, működik a menü, csak amikor megpróbálok elindítani egy mission-t vagy a karriert akkor kiírja, hogy tölti, de cseszik bármit is csinálni!

Ha valaki tudja mi lehet a probléma megoszthatná velem?
    Köszönöm!
  • gogabi79
    ha a total comanderben másoldod átt akkor mind felülirása.
    Ha meg máshogyan csinálod akkor meg majdnem ezzel a modszerrel
  • dávid 001
    hogyan kell felül írni?
  • VERESS 96
  • dávid 001
    kösz szépen ha sikerül akkor írok :D
  • gogabi79
    a GIANTS EDITORban mikor megcsináltad a mappodat akkor simán csak save .
    Aztán a farmingnál ahova csinálta a mentést ott ,a modsban ami megvan mapp,azzal a frissited felül irod,és a save mentést persze ki törlöd,majd kezdesz egy másikat.

A Ls ben pedig ahova a játékod van telepitve ott a data-majd maps és a térképmapot amit átszerkeztettél bele teszed.De ne ugy hogy fogod és át huzod a mappát.Hanem a térképmattod megnyitod,hogy látszodjon az összes fájl és a i3d is,és ezt igy át másolod.és ennélis a save mentést kitörlöd,majd kezdesz egy ujjat.
  • dávid 001
    át szerkesztetem egyik mapot és elakarom menteni aszt hol kell mert a gaints írták hogy a maps vagy a modelsba de oda nem engedi mert valahogy kicsomagoltan kell aszt nem tom
  • gogabi79
    mit?
  • dávid 001
    cs megcsináltam a mapot elkezdi a lanndw 2011 főkönyvtárába azon belülül a model-ba kicsomagoltan elhejezni aszt hogy ekll mert elakarom menteni
  • marko37
    ühüm
  • tutika14
    Bődületes marhaság mert a fraps pont hogy videó felvevő program :D + tud screenshot-olni.
  • gogabi79
    fraps csak fényképet csinál
  • marko37
    fraps nevű progival
  • marko37
    sajna nem tom
  • Royce
    Senki? Semmi tipp?
  • gogabi79
    szia Demiii!.Amikor bennevagy a játékodban és el mented az aznapi munkád.akkor azt a c meghajton lévö dokument and setting-Dokumentumok-My Games-Farming simulator.és ott a save.a Save fálj mivel xml ezt a jegyzötömbel kel társitás képeen megnyitni.

• Demiii
    szevasztok azt szeretném kérdezni hogy ha elmentem a játékot ahol tarok akk azt hol lehet megnyitni mert én mentem és utána sehol se tom megnitni:S
  • gogabi79
    szia nézz szét a youtuben,ottis rengetek minden van fent.hátha rá találsz
  • Kornelka00
    Sziasztok.Letöltöttem a 2.2 patcht és kéri a kódot de a régit nem fogadja el,nem tudtok hozzá kódot,vagy a programot honnan lehet letölteni ami kódokat tartalmazz?
  • bebebe
    öm sziasztok

meg szeretnem kerdezni hogy hogy kell videot kesziteni es meg is nezni

elore is koszi
  • gogabi79
    Ha valamivel nem boldogulsz akkor szolj
  • gogabi79
    én már sok mapot néztem át,és szedtem ki belölük ami nekem kellet.és tettem az én mappomba bele
  • gogabi79
    alt Gr és az egér bal gombal viheted akár balrol ,jobbra vagy le,s fel
    alt Gr majd az egér jobb gombal meg elöre vagy hátra mész.
  • dávid 001
    hogyan kell mozgatni a térképet?
  • gogabi79
    a képen lévö az egy siló ugye bár?.és ugy szoktam az ilyet javitani,hogy kiszedem ami mondjuk ilyen fehéres,és ha megtalálom ugyan azt,akkor egy másiknak a beimportálásával javitom,vagyha nincsen akkor megduplázással is akár.és aztán elmentem save val.

vagy keresel egy másik kistanya map-ot
  • dávid 001
    hogyan?
  • gogabi79
    ezt teis ki tudod javitani a Giants Editorral.Viszont az azért olyan mert a textura elérési utvonala az ami nem jó.
  • dávid 001
    aki tudja a javitot veziót linkelje el
    http://kephost.hu/image-DAF3_4D96CF43.jpg
    szintén egy
    http://kephost.hu/image-72E8_4D96CF21.jpg
    egyik kép a hibáról