23897
  • atila4
    Magyar mapot honnan lehet leszedni?
  • marko37
    : Hungary Map v 1 [mp] : Standard Map with Multi Fruit v 1 [mp]
    Kleinmachnow Map v 2.0 [mp]
    tess pár map én próbáltam őket jók
    amire meg te gondolsz a kukoricával kapcsolatba azt a vágóasztal csinálja nem a skin
  • Hunter of Deer
    Hali!
    Tudnátok ajánlani 1-2 jó mapot??

illetve az is érdekelne hogy van e a növényekhez külön textúra pack amivel le lehetne őket cserélni? csak mert már láttam pár képet amin sokkal jobban néztek ki, mint alapból és pl a kukorica aratás közben nem csak eltűnt a kombájn elől hanem jobban meg volt csinálva az egész. (remélem érthető mire gondolok :D)

előre is köszike!!
  • Skynet85
    Lál ok ez elkerülte a figyelmem. thx :D
  • marko37
    a claas kombájnra
  • marko37
    itt fönt jobb oldalt katt a kombájnra
  • Skynet85
    Aki tudja írja már meg nekem, hogy a trágyázásnak a pimpen kívűl van-e haszna érsd magasabb termés hozam.
  • marko37
    próba szerencse
  • kupica1992
    Hello valakitől kérhetek segítségeket??priviben???
  • marko37

fiuk ez a mod kéne nekem meg valami tutorial a trakit márt letöltöttem
  • Skynet85
    <off>Az a nagy baj, hogy mon a warez nem lehetőség, hanem a dolgok beszerzésének elsődleges forássa, ha vmelyik cég olyan törés elleni cucot talál ki amit kicsit tovább tart megkerülni, már forrongás van fórumokon, hogy ez meg hogy lehet...
    </off>

<on>
    LSH mapra kéne nekem napraforgó kombánj valaki ?:D
  • Kenny85
    rettenetesen visszavágtál
    egyébként csak én tartom értelmetlennek amit írtál?
  • gogabi79
    Ha te mondod te kajak ennyire buta vagy.
  • Kenny85
    te kajak ennyire buta vagy?
    Fel vagy háborodva, hogy valamit pénzért adnak? :_ASD
    Nem értem hol a probléma.
    Tegyük fel, hogy munkahelyeden dolgozol és nem kapsz fizetést..felháborodsz... (jelen esetben a játék készítői)
    Te esetedben úgy néz ki, hogy a főnök felháborodik, hogy fizetést kellene neked adnia
    Vicces vagy de csak így tovább
    Aki meg a 2 ezer forintos játékot képes megvenni 7500-ért annak úgy kell. Tescoban meg 576-ban 2 ezerért utánad dobják
  • gogabi79
    kösz,de nem igazán érdekel a multi dolog már.annyit nem ér az egész
  • Chris von Bone
    Csak neked, csak most: http://576.hu/webshop_software_details.aspx?Platform=PC&SelectedGameCategory=Szimul%C3%A1tor&SelectedGameTitle=Farmer%20Simulator%202011%20%28EVM%29&SelectedGame=77b7635e-0764-4313-ae3c-a11b38c1091e&SelectedGameCategoryID=f262b93b-37ce-492e-a179-0e1512b407ad

Szóval rossz helyen vásárolnál! Az üzlet az pedig üzlet!
  • gogabi79
    És a másik,akkor is csinálhatta volna még ezta játékot jobra is a Game készítője.
  • gogabi79
    Ha azt mondod el vagyok tévedve akkor ez mi?Meg kerestem neked a linket,nem hazudok!

http://www.supergamer.hu/farming-simulator-2011-p-13542.html

igaz Farming Simulator,de a fs 2011 és ls 2011 egy és ugyan az.
  • Skynet85
    Egyrészről 2k igazán nem nagy ár érte, én ráadásúl steamen vettem anno, ahol pöppet többe fájt, az pedig, hogy nem megy boldog boldogtalannak a multi, hát már bocs te se a másik élvezetéért melozól, hanem pénzért ahogy ők is...
  • Chris von Bone
    Kicsit vagy csak eltévedve! Az ára 2.000.- HUF és nem 7.500.- A készítő pedig nem elba...ta, hanem szeretne pénzt látni belőle. Neked kiba..ás neki jó, és így cserébe jövőre is kaphatsz játékot...
  • gogabi79
    Nekem minden klappol,és a modjaim is benne vannak,csak ezra eredeti cd kulcs ez bosszantó
  • Tamás540
    Ezt már én is próbáltam, de amikor rákattintok hogy modok hozzáadása nincs semmi mod benn hogy be lehetne xelni de pedig egyedüli játékban benn vannak a modok.
  • gogabi79
    Szerintem a játék készítöje ezt nagyon el b.... .ezta Játékot. Hiszen ha azt nézzük,kinek nem Demos a játéka,hanem teljes verziós és az tudna boldogulni, erre föl még egy ki cseszés az egész server is. Most akkor vegye meg az ember üzletböl vagy rendelje meg 7.500 ft ért, mert az üzletböl való az eredeti?.Ez akkor egy nagy Baromság volt a játék megalkotójától!.
  • gogabi79
    Igen érdekes eza server dologis a Lsben és a Farming simulatorban.
  • SuSu1992
    opp...
    a íme a 2 kép:D
  • SuSu1992
    Játékban rákattintasz hogy több játékos utána szerver készítés utána kiválasztod a mentést a szerverhez aztán bejön ez:
    majd ez:(itt értelem szerűen arra kattintasz amit az internetes játékban szeretnél látni)
    és utána rámész hogy mentés és ennyi.
  • Tamás540
    Szia bocs hogy itt hagytalak.Hogyan kell?És hol kell be xelni a játékban vagy a my gamesben?
  • DANIELTRUCKER
    http://www.ls-mods.lt/farming-simulator-transport?start=25
  • andyking
    sziasztok!
    kérdésem lenne!Farming sim 2011-hez töltöm le a modokat,de nem engedi mindet berakni.Ugyanúgy csináltam az összeset és van amelyiket engedi van amit nem.Erre ha tudtok megoldást megköszönöm.
  • Hunter of Deer
    Hellóka!
    annyi lenne a kérésem hogy ha valakinek van valami jófajta mod pack feltöltve valahova adjon linket hozzá pls!!
    sajna amik nekem voltak modok mind elvesztek mert bekampolt a winyom, aztán jó lenne megint játszani egy kicsit. ha nincs senkinek akkor leszedegetem egyesével csak már agybajt kapok a limitált letöltéstől. köszi előre is további jó gamet!!
  • VERESS 96
    [center][center]
  • varacskos
    Ok. Azért köszi,hogy írtál.
  • SuSu1992
    akkor gőzöm sincs, sry.
  • Tamás540
    Köszi sikerült !
  • varacskos
    Azt már próbáltam,és nem ok,úgy hogy vmelyik moddal lehet gond. Bár már próbáltam azt is,hogy összes mod töröl,játék újratelepít,és a hiba megmaradt.
  • SuSu1992
    nyomj egy f1 et, ha nem jó, akkor valami moddal lehet gubanc
  • varacskos
    Sziasztok.
    Van egy kis problémám,segítséget szeretnék kérni. Nem jelenik meg a billentyű funkciókat mutató fekete ablak a bal felső sarokban,játék közben. Van erre valami megoldás?
  • SuSu1992
    tölts le egy winrart.. vagy egy total commandert,ezek megnyitják..
  • Tamás540
    És a rar fájlal mit csináljak hogy betegye?Mert nem engedi megnyitni.
  • gogabi79
    jolvan.