23835
  • gogabi79
    Szerintem a játék készítöje ezt nagyon el b.... .ezta Játékot. Hiszen ha azt nézzük,kinek nem Demos a játéka,hanem teljes verziós és az tudna boldogulni, erre föl még egy ki cseszés az egész server is. Most akkor vegye meg az ember üzletböl vagy rendelje meg 7.500 ft ért, mert az üzletböl való az eredeti?.Ez akkor egy nagy Baromság volt a játék megalkotójától!.
  • gogabi79
    Igen érdekes eza server dologis a Lsben és a Farming simulatorban.
  • SuSu1992
    opp...
    a íme a 2 kép:D
  • SuSu1992
    Játékban rákattintasz hogy több játékos utána szerver készítés utána kiválasztod a mentést a szerverhez aztán bejön ez:
    majd ez:(itt értelem szerűen arra kattintasz amit az internetes játékban szeretnél látni)
    és utána rámész hogy mentés és ennyi.
  • Tamás540
    Szia bocs hogy itt hagytalak.Hogyan kell?És hol kell be xelni a játékban vagy a my gamesben?
  • DANIELTRUCKER
    http://www.ls-mods.lt/farming-simulator-transport?start=25
  • andyking
    sziasztok!
    kérdésem lenne!Farming sim 2011-hez töltöm le a modokat,de nem engedi mindet berakni.Ugyanúgy csináltam az összeset és van amelyiket engedi van amit nem.Erre ha tudtok megoldást megköszönöm.
  • Hunter of Deer
    Hellóka!
    annyi lenne a kérésem hogy ha valakinek van valami jófajta mod pack feltöltve valahova adjon linket hozzá pls!!
    sajna amik nekem voltak modok mind elvesztek mert bekampolt a winyom, aztán jó lenne megint játszani egy kicsit. ha nincs senkinek akkor leszedegetem egyesével csak már agybajt kapok a limitált letöltéstől. köszi előre is további jó gamet!!
  • VERESS 96
    [center][center]
  • varacskos
    Ok. Azért köszi,hogy írtál.
  • SuSu1992
    akkor gőzöm sincs, sry.
  • Tamás540
    Köszi sikerült !
  • varacskos
    Azt már próbáltam,és nem ok,úgy hogy vmelyik moddal lehet gond. Bár már próbáltam azt is,hogy összes mod töröl,játék újratelepít,és a hiba megmaradt.
  • SuSu1992
    nyomj egy f1 et, ha nem jó, akkor valami moddal lehet gubanc
  • varacskos
    Sziasztok.
    Van egy kis problémám,segítséget szeretnék kérni. Nem jelenik meg a billentyű funkciókat mutató fekete ablak a bal felső sarokban,játék közben. Van erre valami megoldás?
  • SuSu1992
    tölts le egy winrart.. vagy egy total commandert,ezek megnyitják..
  • Tamás540
    És a rar fájlal mit csináljak hogy betegye?Mert nem engedi megnyitni.
  • gogabi79
    jolvan.
  • gernem1000
    jó de úgy akartam elmenteni várta ameddig kidob és utána ugyanoda vissza léptam és semmi vegyél fel MSN-re ha van :[email protected]
    vagy vegyél fel skype-ra ha van :nemeth.gergo01
  • SuSu1992
    én ezt jól tudom, nekem működött ez a gép...
  • gogabi79
    Ha RAR File ba van akkor azt ki kel csomagolni.
  • gogabi79
    szia!

SAVE ra katt és igy tudod mindig elmenteni az aznapi munkád a Giants Editorban.
  • marko37

ezt nézegesd
  • SuSu1992
    rar fájlban vannak a zippek:D
  • Tamás540
    Eszt már láttam de nem tudnád átrakni zip fájlba?Mer a rar. fájlt nem rakja be.
  • gernem1000
    Sziasztok a GIANTS Editorban hogyan lehet elmenteni a mappot?
  • peetee76
    Sziasztok!
    Egy kis segítséget kérek. Töltöttem le modokat, amit nem sikerül megoldanom az a J.D. vetőgép megtöltése. Van a vetőgép és a tartály külön, a vetőt a tartály töltené ha jól gondolom, viszont a tartályt azt hogyan lehet megtölteni? sem a zsákokról sem a silóból nem engedi. Kell még valami külön berendezés is?
    FAQ-ban ez nincs sehol, 2napja telepítettem kipróbálásra. Eddig tetszik.
  • SuSu1992
    letöltés
  • Tamás540
    Hali tudna valaki valami jó CLAAS DOMINATO 66-ot vagy 78-sat ajálani?
  • Boree
    köszönöm szépen a műtrágyaszórót,ezzel sikerült!lehet,hogy tényleg a verzióval volt baj!szóval mégegyszer köszönöm szépen!
    Kenny85: akkor a vetőgéppel is ugyanaz a baj!nem is lesz rá esély,hogy kiadd majd egyszer a 11-hez is?tök jó lenne,már szinte csak az hiányzik a "gazdaságomból"!(mondjuk nekem itthon zsimpla IH-m van,de a dupla azért komolyabb:):) )neked is köszönöm szépen
    Üdv:Ádám
  • Kenny85
    Dupla ih-t én csináltam meg 09-be és ott ki is lett adva. Igaz 11-be is megcsináltam, de nem lett megosztva, sőt másnál se láttam, így elég esélyes, hogy te a 09-be valót szedted le
  • marko37
    ezt is nézd meg
  • marko37
    amazon jet 1200 félsiker
  • marko37
    tesó egyiket se találtam
  • Boree
    sziasztok!először is köszönöm szépen a válaszokat!
    SuSu1992:szerintem 11-be valók,mert olyan listából töltöttem le,ahová 11 volt írva!
    gogabi79_nekem farming s.2011-em van és szerintem 11eshez valók a gépek,2009-esbe nem próbáltam,de ha nem lesz megoldás lehet,hogy feltelepítem és kipróbálom abban,hátha rossz az infó!
    esetleg valaki akinek megvan ez a 2 gép ls11-hez tutira?(ih 6200 dupla vető,amazone jet 1200 műtrágyaszóró)
    nagyon szépen köszönöm a segítséget!
  • gogabi79
    szia

El képzelhető hogy azok ép netán a Farming simulatorba megjelennek.Van hogy nálam ami a Farming simulatorba megjelenik az már a ls 2009 be már nem.a Farming simulator 2011 és a ls 2011 egy és ugyan az.
  • SuSu1992
    biztosan az ls2011hez valóak a gépek?
  • Boree
    sziasztok!először is bocsánat,ha szerepelt már a kérdés a fórumban,de én nem találtam meg!szóval: letöltöttem 2 új munkagépet (dupla IH vetőgép,valamint amazone jet 1200-as műtrágyaszórót) ,be is illesztettem a mods mappába,de nem kerültek be a boltba!ezután megpróbáltam,hogy kicsomagoltam a zip-et,de így sem sikerült!esetleg ha valaki találkozott már a hibával és van rá megoldás,légyszi segítsetek!előre is köszönöm!
    üdV:Ádám
  • Magnum500
    Üdv!Annyi kérdésem van h miért nem tudom feltölteni a kanalat trágyával??és így ugye a trágyás pótot sem tudom megtölteni:S...patch fennt van!!Mi a gond??vki tudna segíteni??előre is köszi: ))
  • tutika14
    Tudna valaki ajánlani egy mapot amiben megtalálható bála aprító hely és szép nagy szántó földek vannak? Tehát nem dimbes-dombos meg nem Erdő, nem mocsárvidék. Ja és persze hogy nem szaggat.