23846
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Bigman22 #3061 szasztok letöltöttem a játékot de nem akar elindúlni légyszives írjátok le részletesen a telepítés menetét. -
tutika14 #3060 Én még nem is trágyáztam a játékba... A trágyázás textúra alapból ilyen vagy ez neked módolt? -
#3059 -
2db pikcsörsz -
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok minden fórumozónak! :) -
#3056 Köszönöm!:) -
#3055 Jó kép! -
#3054 van egy másik fajta John Deere 1760-as vetőgép arról találtam videót hogy lehet megtölteni de nem akarta nekem megtölteni valamiért ugyanúgy csináltam:S -
#3053 a zip vagy a rar filébe volt régen most nem tom mert nekem az eredeti vban meg -
KMezei1 #3052 nem találok semmit
-
#3051 elvileg van benne 1 readme file azt olvasd el -
#3050 -
rakok fől 2 képet nem kommentálom a harmadikat ahol a zsákoknál állok azt már nem rakom fől -
KMezei1 #3048 sziasztok. Aktivációs kódot kér a játék de sehol sem találok. Valaki tud nekem segíteni? -
Én is gazdagítanám képeimmel ezentúl a topikot ha nem gond! -
#3046 mért vezetne félre? -
#3045 miért vezeted félre mond? -
tutika14 #3044 +1 :D
Én is megvettem :D Tajt paraszt vagyok. :) -
#3043 szívesen elmondanám de nekem se sikerült se áttöltőpótkocsival se normál pótkocsival mellé mögé állva se a zsákoknál -
#3042 +1 -
#3041 +1 -
SuSu1992 #3040 vedd meg -
vajo #3039 Hali.
ÜDV MARKO!!!! Rászoktál a paraszt szimulátorra??? :DDD
Privátba valaki egy linket adna a játékhoz? Kapálhatnékom van. Köszi. -
Ha van a térképmappodon ilyen hely akkor ott.!Oda viszed mellé a vetögépet,ésha megjelenik az R betü a bal oldali táblázatban akkor annak megnyomásávalR betü) fel tudod tölteni azt. -
#3037 Sziasztok!
Valaki elmondaná ezt a vetőgépet hogy lehet megtölteni?!?
-
#3036 kösz -
#3035 Hungary Map v 1 -
#3034 Köszi szépen, meglesem őket.
jah még annyit szeretnék kérdezni hogy ha egy beérik egy földterületen a termés és nem egyből aratom le hanem csak később akkor romlik a termés mennyisége? (mert egy nagyobb területnél mire bevetem a végét az eleje már beérett :D). -
#3033 tesó ne idegesíts tudom ennyi idő alatt be is linkelhetem volna de a GOOGLE gyorsabb nálam -
#3032 Magyar mapot honnan lehet leszedni? -
#3031 : Hungary Map v 1 [mp] : Standard Map with Multi Fruit v 1 [mp]
Kleinmachnow Map v 2.0 [mp]
tess pár map én próbáltam őket jók
amire meg te gondolsz a kukoricával kapcsolatba azt a vágóasztal csinálja nem a skin -
#3030 Hali!
Tudnátok ajánlani 1-2 jó mapot??
illetve az is érdekelne hogy van e a növényekhez külön textúra pack amivel le lehetne őket cserélni? csak mert már láttam pár képet amin sokkal jobban néztek ki, mint alapból és pl a kukorica aratás közben nem csak eltűnt a kombájn elől hanem jobban meg volt csinálva az egész. (remélem érthető mire gondolok :D)
előre is köszike!! -
#3029 Lál ok ez elkerülte a figyelmem. thx :D -
#3028 a claas kombájnra -
#3027 itt fönt jobb oldalt katt a kombájnra -
#3026 Aki tudja írja már meg nekem, hogy a trágyázásnak a pimpen kívűl van-e haszna érsd magasabb termés hozam. -
#3025 próba szerencse -
kupica1992 #3024 Hello valakitől kérhetek segítségeket??priviben??? -
fiuk ez a mod kéne nekem meg valami tutorial a trakit márt letöltöttem -
#3022 <off>Az a nagy baj, hogy mon a warez nem lehetőség, hanem a dolgok beszerzésének elsődleges forássa, ha vmelyik cég olyan törés elleni cucot talál ki amit kicsit tovább tart megkerülni, már forrongás van fórumokon, hogy ez meg hogy lehet...
</off>
<on>
LSH mapra kéne nekem napraforgó kombánj valaki ?:D