23835
  • VERESS 96
    [center][center]
    [center]Be izzítottam az új mapot :) Rögtön egy kis tárcsázással kezdtem :D[center]
  • VERESS 96
    igen én mondom és nagyon is jól (koromhoz képest ezt jobban tudom mint egy felnőtt)
  • gogabi79
    ha te mondod
  • allock #3087
    fizetős részt úgy értem nem sms árát hanem átutalással megveszi az eredeti játékot kóddal együtt és kap letöltő linket, mint sokaknak így van meg
  • VERESS 96
    Ha letöltöd netről az lopás ennyire egyszerű!
  • allock #3085
    ha fizet érte nem számít lopásnak, de mivel warez oldalakról szerzi be úgy már igen, mivel egyáltalán nem ingyenes a játék, nem egy flash játékról van szó, de ebbe ne menjünk bele, 3doboz cigi ára a játék kb.
    Akinek nem ér meg ennyit ne vinnyogjon, hogy multizni akar tört verzióval.
  • szandy17
    Sziasztok! Kéne nekem egy kis segítség. Tudtok olyan magyar modot ahol szerszámok vannak és nem kezd szaggatni?
    MIlyen jó modot tudnátok ajánlani?

Köszi Szandy
  • gogabi79
    Kedves gumikacsa!.Ha valaki,a netröl tölti le az nem lopásnak számit.Csupán az nem tud multizni.Lopásnak az számit ha valamit el tulajdonitunk.A Világ hálon,elég sokmindent közzé tesznek,hogy miért?hogy mások számára elérhető legyen,mégha azoknak a boltban lévő dolgoknak,nem is fogy annyira a termékük. Aki boltbol,veszi,vagy letölti azis ugyan olyan embernek számit köztünk!.
  • gumikacsa
    Hiába téped a szádat, az ilyeneknek beszélhetsz... Viszont örülök, ha látom, hogy nagy ritkán van olyan, mint én, aki nem a netről "lopja" a játékokat.

#3039 (VAJO): Már ne is haragudj meg, de a hozzászólásod stílusa alapján itt Te vagy az egyedüli paraszt.
  • gogabi79
    én gyártom:)
  • SuSu1992
    érdekes egy duplakerék:D
  • Tamás540
    Hali! Nem tudva valaki valami IH vetőgépet amiket egymás mellélehet csatolni?
  • tutika14
    Kössz de már rég megvan. Amúgy meg azt az oldalt én mutattam neked Gabi!!! :DD
  • gogabi79

kicsit alakitgattam az Ifán:)
  • gogabi79
    szia!Az önála,módositott trágya!Le lehet tölteni
    Módosított Trágya v 1.0
  • Chris von Bone
    Az érdekes, nekem a 3-4 millió litert is elviszi simán. A milk módot pedig hiába rakod be, ha nem alakítod át a map-ot, mert nem fogod tudni leadni...
  • marko37
    Az LS UK ról töltöttem le az 1 új mód részletes leírás van róla hogy kell berakni
  • marko37
    Szia Kitt rég hallottam felőled.Létezik a Tej mód az alsó trágyás képemen a háttérben a traktor épp a tejet szállítja
  • kitt2000
    7:00-18:00 indul el a tejes teherautó a tejüzemtől!
    Nekem se viszi el mindet nem bírja elvinni egyszerre van ilyen!
  • peetee76
    Valaki segítsen: a tehenészetben hogyan kell a tejet elszállítani?
    Elvileg automatikusan jönnie kellene a kocsinak érte, most 78750 van a PDA szerint ....
  • allock #3070
    tök jó hogy minden itt van ahová írtok, villog direkt de hát...
  • Bigman22
    milyen .iso fájlt?
  • tutika14
    De egyszerűbb ha fogod meg nyitod winrar-al és kicsomagolod ha nem értesz a damemon tools-hoz
  • tutika14
    Virtuális meghajtóba teszed a .iso fájlt.
  • Bigman22
    mit jelent a mount?

• tutika14
    Én 1999ft ért vettem a TEsco-ba :D
  • Bigman22
    és mennyi forintba a játék?
  • gogabi79
    Szia!

Viszont ha letöltötted,gondolom uttorentel,akkor daemon tolls segitségével kel megnyitni azt. A Deamon tolls ikonra ha rákatt,majd jobb egérgomb és a virtual cd/dvd-rom majd mount image. Ha jol fel van telepitve akkor a asztalra kitett ikon rákattintása után ha csak egy ablakot add be akkor oda kel a játéknak a serial számát be irni ami a crack ben van serial néven.
  • Hunter of Deer
    vedd meg. (de ha letöltötted tuti van nfo amiben benne van mit kell csinalni)
  • Bigman22
    szasztok letöltöttem a játékot de nem akar elindúlni légyszives írjátok le részletesen a telepítés menetét.
  • tutika14
    Én még nem is trágyáztam a játékba... A trágyázás textúra alapból ilyen vagy ez neked módolt?
  • marko37
  • marko37

2db pikcsörsz
  • VERESS 96

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok minden fórumozónak! :)
  • R420
    Köszönöm!:)
  • péistike
    Jó kép!
  • péistike
    van egy másik fajta John Deere 1760-as vetőgép arról találtam videót hogy lehet megtölteni de nem akarta nekem megtölteni valamiért ugyanúgy csináltam:S
  • marko37
    a zip vagy a rar filébe volt régen most nem tom mert nekem az eredeti vban meg
  • KMezei1
    nem találok semmit
  • marko37
    elvileg van benne 1 readme file azt olvasd el