23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#3130 :DD -
DCshoesLali #3129 Mindegy, hogy vetés előtt vagy vetés után trágyázol! Mondjuk én vetés előtt szoktam! :) -
DCshoesLali #3128 Jó meló volt! -
kovacs95 #3127 Üdv!
Most kezdtem a játékot, s ne haragudjatok hogy megkérdem, de mikor kell trágyázni? Mielőtt vetsz v miután vetsz vagy mikor már ki is kelt a növény?
Kösz -
#3126 jó képek -
#3125 Köszi :) -
#3124 Jó képek!:D -
#3123 [center][center]
[center][center]
[center]Folytatom a munkálatokat Lacit meg elküldtem dolgozni a Rábával ne punnyadjon itt xD :D[center] -
BravoFox #3122 Na, akkor megint megpróbálom a képbeszúrást a hibáról...
-
BravoFox #3121 Sziasztok!
Lecseréltem az ősi Nvidia 6600GT videókártyámat egy (szintén ősi, de kicsit jobb) ATI RADEON 1600PRO kártyára. Minden fut, de az LS2011 valamiért teljesen tropa. Kb. ilyesmiket látok:
Win XP-n fut a cucc, és a l0.2-es Catalyst driver van fenn.
Tud valaki segíteni, mi a gond? -
#3120 Szép napot mindenkinek.Valaki tud e olyan ifát, ami multi ban is működik, mert amik vannak azokat csak a szeró gazda vezetheti.Köszönöm mindenkinek, ha linkelnétek egy olyat ami megy is. -
tutika14 #3119 Én azt hiányolom hogy üresben nem lehet röfögtetni a traktorokat :( Vagy van erre megoldás? -
Már megy a Trágya szóró megtöltése!.Nagyon köszönöm az infót!! -
DCshoesLali #3117 LS Portal Public Server map! -
#3116 -
#3115 Amit tapasztaltam játék közben a szaggatást.Sunt lejjeb vettem 256 ra,de igy is szaggat,aztán a térképmapon az összes kreált táblárol a buzát,kukoricát,vagy ép mi van rajta,töröltem,és az oldal felesleges erösort is.igy el értem azt hogy nem szaggat,játék közben. -
tutika14 #3114 okés. De mi a neve a map-nak? -
#3113 lsportal..... -
tutika14 #3112 Honnan van az a map? Nekem is kell egy ilyen :D Bazi nagy földek :OO :D -
#3111 aki tud egy videó hogy lehet a win7 heten csinált mapákat elmenteni vagy csak tudja szoljon ( [email protected] msn-cím) -
Silozás :) (kicsit korcs a gép de jó az :D XD) -
SuSu1992 #3109 Néha túlterhelt a szerver ez okozza.. -
#3108 nekem simán hozza -
Sponnyabob #3107 Sziasztok!
Kicsit OFF:
Az Ls2011 portál nálatok is nagyon lassú? Vagy csak nálam valami hiba. Néha nem is tudja megjeleníteni csak tölt, gondolom nem nálam van a hiba mert más oldalak rendben vannak -
#3106 Kultivátorozás közben
-
#3105 kiadtam igen a pénzt a játékért,csak én a tescoban vettem meg,mikor ott jártam -
#3104 szia!Persze hogy etetem a teheneket!,söt még szét is szaladtak:) -
#3103 Nagyon tetszik :) Majd ma meglesed nállunk :D
#3100 Köszi :) -
SuSu1992 #3102 Ne legyél már buta légy szíves..
ha kiad érte pénzt akkor az már (nagy valószínűséggel) nem lopás.. -
#3101 Gabi eteted a teheneket? kell etetni hogy legyen trágya -
#3100 elhiszem!.Nem is bántásként mondtam.Üdv itt nálunk!és jó játékot:) -
DCshoesLali #3099 Csá főnök! Na jó az új map? Kikellene próbálnom, csak nem akarom feleslegesen letölteni, úgyhogy azért kérdezem, hogy milyen? -
#3098 -
#3097 Valószinű hogy nincs annyi trágyád ezért nem tudod megtölteni írd át savegames xml ben a manure értékét! Ha ígysem jó akkor nem tudom -
#3096 Az mért számitana lopásnak? XD Ha megveszem az nem lopás ha letöltöm az lopás kész pont!
#3093 Mert most ehhez van kedvem. Ets-t már meguntam (majdnem 3 év után kicsit unalmas) -
#3095 és aki a tescobol vette meg a játékot?azis lopásnak minösül? -
#3094 Hogy lehet a trágyaszorot megtölteni?már egy jó idelye ezen kinlodom és már pár markolo,és rakodoval is probáltam. -
#3093 de te valamikor kamion simeztél,hogy hogy itt vagy?. -
#3092 -
#3091 Kép báttya!