23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
yamahajoe #3210 sziasztok ! segitsen valaki !most töltöttem le egy scania potos szerelvényt rar formátumba és be is másoltam ahova a többit, de nem jelenik meg a játék mod opciojába mint pl a weimár, kamaz vagy lada, és van még egy jó pár ami nem jelenik meg. miért van ez? bele raktam tömöritett mappába és ugy sem jo . -
#3209 hehehe sehogy -
Csabesz001 #3208 Még egy kérdés. Ha a szalma elfogyott, akkor hogyan lehet a gépben ragadt bálákat kiszabadítani? -
Csabesz001 #3207 Most, hogy visszatöltöttem a bálázás utáni mentést, a gép tele volt madzaggal... Ellenben a báláim is eltűntek (elvitték a karamellek), sőt még az alapanyag sem volt a helyén. Érdekes ez így. -
#3206 z ls o9 be volt 1 láda tele bálamadzaggal azt fölvetted a traki elejére, utána odamentél a bálázóhoz kinyitottad valamelyik gombal az oldalát utána kiírta hogy nyomj meg még 1 gombot föltöltötte a bálázót madzaggal és mentél tovább. Tipp menj oda a bálázó oldalához és nézd meg mit ír ki -
Csabesz001 #3205 New Holland BB9080R: hozzá kéne. -
#3204 Endru! Ha netán erre tévedsz csináljatok vmit az oldallal, mert nagyon nem jó! -
tothdani96 #3203 sziasztok!
az lenne a problémám hogy nem birom beletenni a john deere 9870STS kombájnt a játékba meg a claas 580,600 kombájnokat sem minden mást belebirok tenni csak ezeket nem mi lehet a probléma? -
#3202 ha bekapcsolod nincs a kombájn mögött szalma /össze szecskázza/ -
kovacs95 #3201 Üdv! Ne haragudjatok, hogy megkérdem: mi az a Straw és mire használják? Pár helyen mutatja. Mi történik ha bekapcsolom? -
#3200 Az ls 09 be a straw módosat meg kellett tölteni de az ls 11 ben márt nem kell utána néztem -
#3199 attól függ melyik bálázóhoz ? -
#3198 Nem fogy ki.
-
tothdani96 #3197 sziasztok!
az lenne a problémám hogy nem birom beletenni a john deere 9870STS kombájnt a játékba meg a claas 580,600,770 kombájnokat sem minden mást belebirok tenni csak ezeket nem mi lehet a probléma?
-
Csabesz001 #3196 Tárgytalan. Most már értem. Még egy kérdés. Lehet, hogy én vagyok hülye a játékhoz, de bálázáshoz hol találok kötelet, ha kifogy a gépből? -
#3195 10 perc! -
DCshoesLali #3194 Igen! És mehet! Majd ott találkozunk! -
#3193 Olvastad a privit? -
DCshoesLali #3192 Hát nemhiszem,hogy az okozná, hogy túl sok mod van bennt! Nekem jelenleg 101 mod van bennt és szerencsére semmi gond! Pl. vetőgépeknél szokott olyan lenni, hogy vmelyik mod zavarja! És ez akkor szokott előfordulni ha MTZ van bennt! -
#3191 Attól nem textúrahibásak a gépek viszont zavarhatják egymást. -
#3190 Még arra is gyanakszom, hogy túl sok múdot tettem bne a játékba és ez a baja..elméletileg ez lehetséges? -
#3189 Vagy vidi kari driver frissités! vagy új vidi kari ha így se jó akkor....? -
DCshoesLali #3188 Itt az én Új Vasam! :)
[IMG][/IMG]
-
DCshoesLali #3187 Egyértelmű, hogy a fehérség a textúra miatt van de mivel alap gép így tuti, hogy nem azzal van gond, hogy a textúra elérési útvonal rossz! Ez szerintem lehet, hogy a videokártya miatt van! Mert nekem is volt ilyen fehérség problémám de nekem azért volt mert módosítottam egy gépet giants editorban és ezt rosszul csináltam! Szerintem töltsd le újra az ls-t hátha csak az hibás ami neked van! -
#3186 Közben megnéztem ugyan ezt a mapot egy másik mod csomaggal más járművekkel és így már nem voltak fehérek...érdekes :S -
Csabesz001 #3185 Ez az, aminek a mikéntjére nem tudtam rájönni. :D -
#3184 Hát ahhoz már nem értek csak tudom hogy van ilyen olyantól kellene megkérdezned aki ért Giants Editorhoz ő biztos tudja! -
#3183 köszi na és az elérési útvonalat lehet valahogy módosítani? Hol kell egyáltalán?
Sajnos nem tudom, hogy az első probléma miből adódik de elég idegesítő mert nagyon sokat szívok vele. :( -
#3182 Hát ez szerintem egyedi probléma nálad ilyenről még nem halottam.
A gépek fehérsége valószínű azért van mert rossz a gépek textúrájának az elérési útja.
A Modok meg nem szoktak vacakolni nem szokásuk össze akadni de nekem is volt már rá példa. Ez inkább ETS-nél (Euro Truck Simulator-nál) szokott előfordulni.
Sajnos segíteni nem tudtam de hátha van itt valami ész aki tud valami okosat mondani. :)
Üdv: VERESS 96 -
#3181 Sziasztok
Tudna segíteni valaki?
Az mitől függ, hogy egy adott pályán melyik járműveket lehet használni együtt? Mondok egy pl-t a minap megpróbáltam pár módot összerakni de volt olyan, hogy a pálya el sem indult ha 2 bizonyos jármű volt betéve a pack-ba mondjuk egy IFA és egy pótkocsi hozzá. Ilyenkor eltűnik a mentés is és a pálya betöltése sem lehetséges. De amint kitörlöm a pótot akkor elindul.
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy az mitől van ha egy adott pályán ami nem az alap a kezdő gépek mind szép hófehérek?:)
Köszi -
CB Csipi #3180 Köszi szépen!
-
#3179 Egy kis PS.
Muszály volt elbaszni a képet. :D -
#3178 Mert nem jó a kód azért nem tudsz tovább lépni xDDD -
#3177 hát a serial codot kéri,mint amikor feltelepited a játékot mondjuk daemon tools al.és általában ott van mellette egy serial txt fájl. -
CB Csipi #3176 Letöltöttem a játékhoz a farming simulator 2011 Update Patch 2.2! És amikor elakarom indítani a játékot kér valami kódot! Be írom a kódot és nemtudom "le enterelni" nextre kattintva se csinál semmit!
Vagy milyen kódot kér? -
#3175 Eladod.
-
Csabesz001 #3174 Lehet, hogy láma vagyok, de most kezdtem, és nem tudok rájönni, hogy a megtermelt búzámból hogyan tudnék pénzt csinálni. Valaki elárulná nekem? Előre is köszi! :) -
#3173 Köszi! Multiba is ez van most! meg a vágóasztal! Majd elküldöm az Ih val eggyütt mert neked más verzió van meg szerintem. -
DCshoesLali #3172 Szép! -
#3171 [center]New Verda :D[center]
[center][center]
[center]1200X590[center]