23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#3250 rövid leszek:NICE -
Sziasztok! Én most idáig ,kész vagyok a Mappomal,és gondoltam meg osztom veletek a képeket. -
#3248 hogy? légyszi írd le köszi -
tothdani96 #3247 megoldottam bele bírtam rakni mindent -
tothdani96 #3246 de viszont vannak olyan mappok amik megjelennek. -
#3245 Akkor nem is fog! vedd meg/tesco 2000ft/ csak akkor fog megjelenni az az a térkép amit beakarsz rakni ha az eredeti helyére rakod be/C progi farmingsim data/a datában lévő map ot töröld ki és oda rakd be a másikat.
-
DCshoesLali #3244 Mondjuk viszont ha valamelyik modnak az a neve, hogy pl. scania open me.rar akkor azt kikell csomagolni és úgy berakni de egyébként a modok 90%-a olyan, hogy nem kell kicsomagolni! Én pl úgy szoktam csinálni ha vmilyen mod-ot letöltök akkor mindíg megnyitom winrar-al és megnézem, hogy ki kell-e csomagolni vagy nem! A bárhová borítás mod linkje:
http://freakshare.com/files/9b1atip4/tipanywhere-pack.zip.html
Remélem tudtam segíteni! :) -
14zoltán #3243 Sziasztok!Köszönöm a segítséget. Sikerült berakni a gépeket, de nem mindegyik, sőt nagyon sok nem jelenik meg a játékban. miért lehet ez? És még annyit szeretnék kérni, hogy tudnátok egy linket adni a bárhová borítás mod-tól? Köszönöm szépen előre is mindenkinek a segítséget. -
DCshoesLali #3242 Na mondom mi a gond!
1. Mivel nem tod felszedni se a kanállal így egyértelmű, hogy nincs elég trágyád! Ahhoz, hogy több legyen a játékmentésnél mondjuk savegame1 azt megnyitod és a careerSavegame.xml-t megnyitod és abban a "manure" részt átirod tetszés szerint!
2. Ahhoz, hogy teherautóra feltudd rakni a trágyát kell a bárhová borítás mod. -
5665 #3241 Valaki tudja h miért nem tudom a trágyát a teherautóra felrakin?Még a kanállal sem tom megfogni! -
tothdani96 #3240 nem -
#3239 eredeti a játékod? -
tothdani96 #3238 sziasztok!
nem tudjátok hogy miért van az hogy letöltök egy mappot és beleteszem a mods mappába de a játékba nem jeleniti meg? -
DCshoesLali #3237 Hello! A letöltött kamionokat, traktorokat, modokat, mapokat stb... A dokumentumok/mygames/farmingsimulator 2011/mods mappába kell beraknod és nem kell kicsomgolni!!! A kamionokat pedig ugyan úgy mint a többi modot a mods mappába kell berakni és a játékban nincs külön fül a kamionoknak hanem a MOD-ok között találod! Remélem tudtam segíteni! :) -
14zoltán #3236 Sziasztok! még csak most kezdtem el játszani ezzel a játékkal, de nem tudom, hogy hogy lehet berakni a letöltött gépeket. Kamiont meg nem is találtam a játékba. Még ott sem volt fönt kiírva, hogy kamionok, ahol a traktorok, szerszámok, stb. vannak kiírva. Légyszi segítsetek. -
aviator17 #3235 Hmm...és tényleg...eszembe nem jutott volna azt hittem ezzel azt állítom hogy hányan jöhetnek be a szerverre. Köszönöm a segítséget! -
#3234 öööö gondolom ez az előttem lévő hsz-nek ment -
#3233 Mikor indítod a szervert akkor a kettőt át nyomod 10 re azt hiszem annyi a max! De a net sebességtől is függ hány embert választhatsz ki! kb ennyi... -
#3232 bocs, de akkor rosszul olvasod a kép címe "Kultivátorozás" -
aviator17 #3231 Multiplayer munkások számára senkinek nincs ötlete? (#3218) Fontos lenne. -
Demiii #3230 nem azért de az nem kombinátorozás ha jól tom a kultiváltor aza sor köz művelő xD -
csongi43 #3229 Valaki tudna segiteni abban hogy amikor Multiplayerezek akkor a haverom nem találja meg a szerveremet aki tudja az segitsen légyszives köszönöm!
-
#3228 LSHungaryra regisztrálj, azon azthiszem van. -
ronnydown #3227 Megvan eredetben, Steamos! Oké, nem sok az a 2000 Ft, nade akkor is... -
#3226 Köszi :D -
#3225 Kultivátorozás
-
DCshoesLali #3224 Jó kép! :)
#3222: Úgyszint! :) -
#3223 aki játszik a Nickel mapon meg tudná nekem mondani hogy hol lehet leadni a füvet?
thx -
#3222 Tegnapi aratás, ma már kultivátorozás lesz:D
-
#3221 [center][center]
[center]Hozok egy képet mert ez a sok kérdés kezd unalmas lenni![center]
#3220 Szerintem meg menj be a Tescoba 2000 Ft megveszed magyarul és még multizni is tudsz! Ráadásul még eredeti játékod is van + ezzel támogatod a játék fejlesztését!
-
ronnydown #3220 Segítsetek lécci,
Nekem Steamos/Angol változatom van meg. Ehhez kellene egy magyarosítás. Ha valakinek meglenne a magyar, 2.3-as peccselt() töltse fel legyen szíves. Köszönöm. -
#3219 sajna nem tudom -
aviator17 #3218 Hali!
Multiplayer-ben hogyan tudok 2-nél több munkást alkalmazni? Single playerben bármennyit lehet. -
tothdani96 #3217 sziasztok!
az lenne a problémám hogy nem birom beletenni a john deere 9870STS kombájnt a játékba meg a claas 580 600 kombájnokat sem minden mást belebirok tenni csak ezeket nem mi lehet a probléma?
marko37
-
#3216 Nah megtaláltam a pótot is hozzá, most már csak a konténer kellene.
aki játszik a Nickel mapon meg tudná nekem mondani hogy hol lehet leadni a füvet?
thx -
#3215 Hali ezt a szerelvényt be tudná linkelni nekem valaki?
a Scania már megvan de a pótot és a konténert sehol sem találom.
köszike! -
#3214 töltsd le a WIN RART az kicsomagol mindent -
DCshoesLali #3213 Valaki rakhatna képet is a játékról! Ne legyen ilyen csupasz ez a fórum! -
yamahajoe #3212 köszi a választ !
nekem a zip-re ha rákatt akkor ajánlja fel hogy kicsomagol , de a rar formátumnál csak az a lehetöség van hogy tömöritett mappába, hogy tudom a rar fájlt kicsomagolni? -
#3211 csomagold ki próbáld meg úgy