23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#3290 Mert én biztosan loptam a Tescoból...
#3288 Ezt is én mondtam xD -
podorHUN #3289 köszönöm szépen a segitséget igen amugy pancser vagyok balf... is vagyok elbaszot az életem is de legaláb megveszem eredetibe nem lopom lle még ha dolgoznom is kell érte és igen tényelg én vagyok balfasz hogy nem figyeltem joban helyesen se tudok irni de ezvan sajnálom nem foglak zargatni titeket ja és kedves gémer talán felnöt munkás ember kolege ne legyeél enyire magyar kérlek ha érted mire gondolok és ezel zárom is ezt a beszélgetést mert nem azért van a topik hogy it érdekütköztetéseket taglaljunk a segitséget köszönm ha tudok segitek énis kedves barátom nem tudok mit mondani neked örülök hogy még egy magyart megismerhetem (énis magyar vagyok csak nem aban az értelemben amiben most az ur nak szántam ) -
#3288 Nos ez már pár oldalal arréb már fent van,de ezt ide felteszem.
a második képen ahogy ábrázolja ott tudod kiválasztani a te gépeid -
#3287 Ha annyira unod,hogy mindig ,kérdezgetnek,nem vagy köteles rá válaszolni,majd én segitek ha tudok!.Másik!Attol még nem pancser,hogy ha esetleg a multinál nem pipálta ki,ami gépeket szeretne használni.Mindanyian ugyan olyan emberek vagyunk!!De senki nem pancser!! -
#3286 vagy csak volt olyan pancser hogy multihoz nem pipálta ki a gépeket a modok hozzáadásánál xd -
#3285 Azért nem segítenek nekik máshol mert már mindenki unja az ilyen hülye kérdéseket köztük én is! -
#3284 Szia !Ha nem multiban játszol,hanem simán akkor a gépek meg vannak?Viszont ha multiban nem jelennek,meg,probálj másik traktort ki hátha az jó lesz.
-
#3283 Most ezen mit vagy ennyire ki akadva?.Azért jönnek ide,mert máshol,másik oldalon,nem igazán segitenek,és itt,probálnak segitséget kérni!.Amiben tudok segitek énis.Ezért is vagyok itt.És én nem nyavalygok azon,hogy már megint egy hülye kérdés!.Nem kel igy felfognod a dolgokat!. -
#3282 xD Szarnak azok is az emberre de meg próbálhatjuk de szerintem ők se csinálnak majd semmit... :SS -
#3281 Esetleg keressük fel a moderátori topikot. -
#3280 Én írtam neki hogy keressünk egy hg-t. Mondtam hogy én elvállnám de ha úgy nem jó akkor keressünk valakit de a válasz nem volt. :S Szóval Nem tudom mi lesz ha nem adja át senkinek csináljon valamit vagy különben mi a fasznak neki...??! -
#3279 Csak témaindítóként van számontartva..pedig mióta meg van már a topik. -
#3278 Arról ne is beszéljünk. Feldobhatná a topikot egy kicsit... De szarik az egészre... Szerintem jó ha egy héten ha kétszer felnéz... -
#3277 Sajnos házigazda sincsen... -
#3276 Csak jönnek mindennap állandóan a hülye kérdésekkel az emberek a fasz kivan már velük.... Legalább valami olyan kérdést tennének fel hogy na megszólal de ilyen hülyeségeket amiket ezek nem tudnak áhh Olyan egyszerű a játék meg az egész nem tudom mit nem értenek rajta... -
#3275 Kezd ez a topik is elkorcsosulni:( -
#3274 Takarodjmán míg szépen mondom! -
podorHUN #3273 köszönöm szépen a kedveséged és a segitséged remélem egyszer az élet hoz egy lehetöséget és majd te érsz segitséget
és tudodmit bazki én fogok neked segiten -
#3272 Istenem még egy hülye kérdés... Kicsit már unalmas hogy semmit nem tudtok magatoktól! (amúgy meg van pár videó hogy kell a szervert elindítani módokkal de már azért se írom le hogy kell keress utána!!!!) -
podorHUN #3271 sziasztok
mit bénázok el hogy a trakik meg egyebek nem érhetöek el multiban
köszönöm a válaszokat elöre is bocsánat hogy képet nem rakok
-
#3270 nincs mit:)
-
tothdani96 #3269 köszi a segítséget:D -
DCshoesLali #3268 Néha esetleg valaki rakhatna egy-két kib*ott képet, mert csak jönnek a szar értelmetlen kérdések!
#3260: TZ4K átskinezve! -
#3267 Köszönöm a sok segítséget már megtaláltam..... -
elvileg igy kéne ki néznie egy rába kistraktornak -
#3265 +a silózott kukorica sem árt :) -
#3264 Teheneket ugy tudod etetni,hogy előszőr is levágod a fűvet,és olyan felszedő pottal amit a traktor után kötsz.ősszegyüjtöd és elviszed a tehenekhez,és a hosszu tehénetetőbe kiengeded. -
tothdani96 #3263 nem tudjátok hogy lehet etetni a tehenet mert én nem birom sehogyse? -
#3262 Na már ha segítség kérés akkor most én szeretnék segítséget kérni! :)
Van a FAQ ban egy olyan kérdés a második oszlopban a harmadik amire nem értem a választ.... :S Valaki aki ért a videó kártyával kapcsolatos dolgokhoz attól szeretnék segítséget kérni hogy próbálja a számba rágni hogy mit jelent ez :) Előre is köszönöm. -
#3261 Pirosról sárga + egy jó kis rába matrica! Bravó bravó XD -
#3260 állítólag csak át lett skinezve valamelyik másik modell :) -
#3259 kicsit,hiányos,mert pár dolog hiányzik,és kicsit az orr rész nem az igazi.Nem tudom ki készitette ezt a modelt:) -
#3258 Nem tudom honnan szedték az emberek azt hogy ez egy Rába xD nem is hasonlít rá. -
Letölthető
Rába-15 -
tothdani96 #3256 tudnátok ajánlani egy joo mapot? -
podorHUN #3255 igen mind ketönél ott van de sajnos nem tudom ki veni a gyalogos tol
nem tudom üresre rakni a helyet gyárilag álitota igy esetleg a config fájlt ha megtalálom meg probálom meg irni
-
#3254 a gyalogoshoz raktad be a gázt meg a féket nem a járművekhez, azért megy -
podorHUN #3253 sziasztok egy olyan ügyben kérnék segitséget hogy a kormányom pedálját folyamat ugy érzékeli mint ha nyomva lene és ösze visza megyek ez miat esetleg valaki tudja a megoldást anno réggebiekben müködöt
probálkozok rájöni ha sikerül jelzek
-
#3252 nagyon jól néz ki -
szalka22 #3251 Halihó.Valaki tudna segíteni,a hortobágy mapba,mivel lehet learatni a napraforgót,mert nekem az alap géppel,meg a berakott géppel se sikerült!jó éjt.