23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#3330 Lehet becsomagolva hagytad nézd meg hogy ki kell e csomagolni vagy sem. Vagy pedig az van amit a #3329 hsz ban írtak. -
#3329 mert lehet hogy a ls 2009 be valo a térkép. -
Demiii #3328 az mtz- ami benne van a bannerbe azt vki betudná linkelni nagyon megköszöném;) -
csongi43 #3327 Sziasztok tudna valaki abban segiteni hogy amit betettem mapot a játékba nem lehet multiplayerbe késziteni vele saját farmot lécci segitsetek hogy hogyan kell. Elöre is köszönöm. -
kitt2000 #3326 Tambovskaya Guberniya v.3.0 ez a pálya valakinek jó mert berakom a módok közé és nem jelenik a térkép a pályák között?
-
#3325 Ls portal public server map. -
#3324 Veress-nek ment
-
#3323 Zsír kép lett!
/melyik mapon dolgozol?/ -
1200X600
Esti műszakból haza :D
-
#3321 Mozoghatsz erre is :D Jól tetted hogy belinkelted :D Razol Zenithel ki is próbálom :P -
#3320 Rajta van alapból. Kösz a letöltést...én inkább a másik fórumon mozgok, nem itt...de ha már itt vagyok mondom belinkelem -
#3319 Jóféle :D Súly is van hozzá? :D (úgyis meglátom mindjárt :P :D) -
#3318 Hejhó emberek...mivan itt? :D Aki szereti a Fendt 936-ost annak ajánlom figyelmébe saját és 1-2 barátom munkáját!
Letöltés / Download
-
#3317 Megtudná nekem valaki mondani hogy miért van az hogy ha egy claas 980as silózóval vágom a füvet akkor silózott kukoricaként érkezik meg a pótkocsira? már próbáltam pár pótot de mindnél ugyanúgy csinálta.
illetve még azt is szeretném megtudakolni hogy miért nem bírom ezt a konténert felvenni erre a Scaniara ami a képen van, pedig egy packban szedtem le és mégsem sikerül. a piros agroliner konténert viszont felveszi.. :/
köszike! -
#3316 Míg én tárcsáztam te hordtad a búzát :D -
én megspékelem még 1 pikcsörszel -
#3314 1000X500
Voltam tárcsázni az MTZ-vel Muddy mapon (ha valakit érdekelne)
A jobb minőség érdekében link.
-
DCshoesLali #3313 Jó képek! -
#3312 LsH map -
tothdani96 #3311 sziasztok!
nem tudnátok ajánlani egy jó mapot? -
#3310 [center]Lőttem pár új képet ma.[center]
[center][center]
[center][center]
[center][center] -
#3309 hát az a kártya régi igen, szerintem a játék nem is támogatja egyáltalán -
#3308 Sohase kompatibilis :S próbáltam már egy csomót újat régit de mindegyik rossz :S Mondjuk jó régi a kártyám :S (Ati Radeon 9600 Pro) De szerintem attól mehetne a játék hibák nélkül... Sajnos már kifogytam az ötletekből... -
#3307 én ilyennel nem találkoztam sosem, max olyannal, hogy szétesett a kép mikor alt+tab-oztam, legújabb video kártya driver esetleg? -
#3306 Valami más megoldás nincs? Vagy ez volt az egyetlen esélyem? -
#3305 1 fokkal jobb -
#3304 Most ilyen újabb állítgatás után.... :S -
#3303 a catalyst kivan nyomva :S csak ezt kapcsoltam ki de így sincs semmi változás.. -
#3302 Vegyél vissza az arcodbol jógyerek!. -
#3301 ati catalystet nyomd ki a picsába a beállításokkal együtt, legyen az élsimítás, ésatöbbi -
#3300 Jó mi? XD Gondolom ti is örülnétek ha ilyen faszán menne a játék... :S
-
#3299 Biztos bocsánatot fogok kérni xDD Álljál már le te is B+ -
#3298 Ha jól tudom akkor az insert billentyűt lenyomva tudod leborítani a cuccost. -
14zoltán #3297 Sziasztok! Be raktam a szabadon borítás mod-ot, de nem tudom, hogy hogyan kell billenteni akár hova. Tudtok nekem segíteni? -
podorHUN #3296 baz válasz ere gomb sry -
podorHUN #3295 kitudok álni magam ért nem gond és vagyok anyira pozitiv hogy ne vegyem a szivem re :-) és amugy van amiben pancser vagoyk de ha hálozat épitésröl lene gondja segitenék neki vagy IT support szoval tudnék énis segiteni csak hát ez van az most pont nem eben a témában van amiben én tudnék segiteni neki
inkább multizunk XD cska valahogy a kurva pedált tudnám már megcsinálni XD -
#3294 nyugodj meg és ne vedd a szívedre!!Én megvédelek:)Veress,kérj bocsánatot töle.kicsit el vetetted a sulykot!Ezt azért nem kellet volna le PANCSER ozni a másikat!Hisz te is lehetsz még nagyobb pancser akár:) -
#3293 [center]Hogy ne csak duma legyen hozok két képet :D (Régi)[center]
[center][center]
[center][center]
[center]A két kedvencem.[center]
-
#3292 Válasz erre gomb jobb felső sarok (ajánlott) -
podorHUN #3291 tényleg hagyuk kitudja lehet egyszer még multizunk is együtt :-)