23835
  • VERESS 96
    Lehet becsomagolva hagytad nézd meg hogy ki kell e csomagolni vagy sem. Vagy pedig az van amit a #3329 hsz ban írtak.
  • gogabi79
    mert lehet hogy a ls 2009 be valo a térkép.
  • Demiii
    az mtz- ami benne van a bannerbe azt vki betudná linkelni nagyon megköszöném;)
  • csongi43
    Sziasztok tudna valaki abban segiteni hogy amit betettem mapot a játékba nem lehet multiplayerbe késziteni vele saját farmot lécci segitsetek hogy hogyan kell. Elöre is köszönöm.
  • kitt2000
    Tambovskaya Guberniya v.3.0 ez a pálya valakinek jó mert berakom a módok közé és nem jelenik a térkép a pályák között?
  • VERESS 96
    Ls portal public server map.
  • péistike
    Veress-nek ment
  • péistike
    Zsír kép lett!
    /melyik mapon dolgozol?/
  • VERESS 96

1200X600
    Esti műszakból haza :D

• VERESS 96
    Mozoghatsz erre is :D Jól tetted hogy belinkelted :D Razol Zenithel ki is próbálom :P
  • TOMSILENT
    Rajta van alapból. Kösz a letöltést...én inkább a másik fórumon mozgok, nem itt...de ha már itt vagyok mondom belinkelem
  • VERESS 96
    Jóféle :D Súly is van hozzá? :D (úgyis meglátom mindjárt :P :D)
  • TOMSILENT
    Hejhó emberek...mivan itt? :D Aki szereti a Fendt 936-ost annak ajánlom figyelmébe saját és 1-2 barátom munkáját!

Letöltés / Download

• Hunter of Deer
    Megtudná nekem valaki mondani hogy miért van az hogy ha egy claas 980as silózóval vágom a füvet akkor silózott kukoricaként érkezik meg a pótkocsira? már próbáltam pár pótot de mindnél ugyanúgy csinálta.
    illetve még azt is szeretném megtudakolni hogy miért nem bírom ezt a konténert felvenni erre a Scaniara ami a képen van, pedig egy packban szedtem le és mégsem sikerül. a piros agroliner konténert viszont felveszi.. :/

köszike!
  • VERESS 96
    Míg én tárcsáztam te hordtad a búzát :D
  • marko37

én megspékelem még 1 pikcsörszel
  • VERESS 96
    1000X500
    Voltam tárcsázni az MTZ-vel Muddy mapon (ha valakit érdekelne)
    A jobb minőség érdekében link.
  • DCshoesLali
    Jó képek!
  • VERESS 96
    LsH map
  • tothdani96
    sziasztok!
    nem tudnátok ajánlani egy jó mapot?
  • VERESS 96
    [center]Lőttem pár új képet ma.[center]
    [center][center]
    [center][center]
    [center][center]
  • allock #3309
    hát az a kártya régi igen, szerintem a játék nem is támogatja egyáltalán
  • VERESS 96
    Sohase kompatibilis :S próbáltam már egy csomót újat régit de mindegyik rossz :S Mondjuk jó régi a kártyám :S (Ati Radeon 9600 Pro) De szerintem attól mehetne a játék hibák nélkül... Sajnos már kifogytam az ötletekből...
  • allock #3307
    én ilyennel nem találkoztam sosem, max olyannal, hogy szétesett a kép mikor alt+tab-oztam, legújabb video kártya driver esetleg?
  • VERESS 96
    Valami más megoldás nincs? Vagy ez volt az egyetlen esélyem?
  • allock #3305
    1 fokkal jobb
  • VERESS 96
    Most ilyen újabb állítgatás után.... :S
  • VERESS 96
    a catalyst kivan nyomva :S csak ezt kapcsoltam ki de így sincs semmi változás..
  • gogabi79
    Vegyél vissza az arcodbol jógyerek!.
  • allock #3301
    ati catalystet nyomd ki a picsába a beállításokkal együtt, legyen az élsimítás, ésatöbbi
  • VERESS 96
    Jó mi? XD Gondolom ti is örülnétek ha ilyen faszán menne a játék... :S
  • VERESS 96
    Biztos bocsánatot fogok kérni xDD Álljál már le te is B+
  • Hunter of Deer
    Ha jól tudom akkor az insert billentyűt lenyomva tudod leborítani a cuccost.
  • 14zoltán
    Sziasztok! Be raktam a szabadon borítás mod-ot, de nem tudom, hogy hogyan kell billenteni akár hova. Tudtok nekem segíteni?
  • podorHUN
    baz válasz ere gomb sry
  • podorHUN
    kitudok álni magam ért nem gond és vagyok anyira pozitiv hogy ne vegyem a szivem re :-) és amugy van amiben pancser vagoyk de ha hálozat épitésröl lene gondja segitenék neki vagy IT support szoval tudnék énis segiteni csak hát ez van az most pont nem eben a témában van amiben én tudnék segiteni neki
    inkább multizunk XD cska valahogy a kurva pedált tudnám már megcsinálni XD
  • gogabi79
    nyugodj meg és ne vedd a szívedre!!Én megvédelek:)Veress,kérj bocsánatot töle.kicsit el vetetted a sulykot!Ezt azért nem kellet volna le PANCSER ozni a másikat!Hisz te is lehetsz még nagyobb pancser akár:)
  • VERESS 96
    [center]Hogy ne csak duma legyen hozok két képet :D (Régi)[center]
    [center][center]
    [center][center]
    [center]A két kedvencem.[center]
  • VERESS 96
    Válasz erre gomb jobb felső sarok (ajánlott)
  • podorHUN
    tényleg hagyuk kitudja lehet egyszer még multizunk is együtt :-)