23835
  • Chris von Bone
    Amúgy az! :)
  • DCshoesLali
    Amúgy eredeti a játékod?
  • Chris von Bone
    már nézem! :)
  • Chris von Bone
    Kezdek eljutni erre a szintre sajna! A probléma csak az hogy szinte már nincs is eredeti gép a mentéseimben, mert inkább a moshatókkal játszom. Egy biztos MTZ nem okozza, mert nincs benn! :)

Amúgy én a bad miatt gyanakszom a vinyómra is...
  • DCshoesLali
    Szerintem hülyeség ez az egyik mod nem bírja a másikat téma! Lehet, hogy valamelyik moddal van gond de nem az a baja, hogy nem bírják egymást! Leget, hogy az egyik mod-od hibás...
    Én olyan problémáról hallottam, hogy a vetőgép nem úgy működött ahogy kellett volna, és egy gép okozta! Ez MTZ-nél szokott előfordulni de azt egyszerű orvosolni! Max csináld azt, hogy kiveszed az összes modok és csak lassacskán rakod be őket közben játszol is néha és akkor meglátod, hogy jobb-e vagy sem!
  • Krisztián1983
    Helló Srácok!

Segítséget szeretnék kérni, hogy a Scania R580 Red Edition teherautó színét Pirosról Zöldre (Claas) próbálom változtatni, de DDS convertellel, se máshogyan se sikerül. Tudna valaki ebben segíteni?
  • Chris von Bone
    Vajon hogy lehet kideríteni, hogy melyik melyiket nem bírja?
  • gogabi79
  • marko37
    Tesó a módok nem bírják 1 mást asszem
  • tutika14
    Nekem még nem volt ilyen :O
  • tutika14
    Köszönet a bálázóért srácok :D
  • Chris von Bone
    Tudja valaki mitől lehet ez a hibaüzenet?

Már nagyon idegesít, mert egyre sűrűbben fagy ki így a játék. Ha vki tudja a megoldást pls írja már meg!!
  • VERESS 96
    Az nem a mi hibánk.... Te is....................... a fa...... abba!
  • massey
    tegnap jott meg az eredeti jatekom,es nem e birnatok adni egy helyes port szamot
  • szalka22
    aha,akkor igy kell,mert én is letöltöttem,csak nem jelent meg a játékba,de majd mindjárt megcsinálom,ahogy montad.Köszi az infót.
  • marko37
    ja bocs de nem tom hogy müködik-e azt nem próbáltam legalább is a zsákokat nem tudtam megtölteni a töltő helyen
  • marko37

A történet a következő: letöltöttem a linkről a pót-ot beraktam a mod mappába és nem jelent meg fogtam 1 másik HW 80 11es pótkocsit és a műtrágyás HW pót mappájából átmásoltam a dolgokat
  • marko37
    haver nekem lejött rendesen
  • szalka22
    köszi marko37,de sajna csak az üres file jön le.mégegyszer kösz.
  • marko37
    tessék
    rád is van 1 percem
  • marko37
    hw 80műtrágyás
    ezt találtam kőkemény 1 percembe került
  • Chris von Bone
    Keresek olyan embert, aki ért a mosható textúrákhoz, és megosztaná velem!!!! pls
  • szalka22
    Hali.Valaki tudna linket hw 80 11 műtrágyáshoz,köszike.
  • Chris von Bone
    http://www.file-upload.net/download-3435606/John_Deere_864_Premium.zip.html
  • Chris von Bone
    Paint.NET programmal tudsz képeket szerkeszteni, azok pedig a gépek mappájában vannak.
  • tutika14
    Ezt a bálázót honnan tudom meg szerezni? Valaki tudna segíteni?
  • gogabi79
    Szia!

Ha van a gépeden Paint akkor azzal is át tudod szineznia jpg,vagy png vagy akár a bmp képet.Viszont a benne lévő dds eket a DXTBMP vel tudod átszinezni,majd a DDS Converter segitségével vissza tenni a BMP képet a DDS-be
  • Demiii
    az oldalt nekem nem emgedi megnyitni nem tudja vki hogy miért?
  • Krisztián1983
    Sziasztok! Tud nekem valaki abban segíteni, hogyan lehet a gépek színét megváltoztatni? Ehhez a Giants Editor program kell?
  • András16
    Ezer köszi! :)
  • VERESS 96
    Link
    Ezen az oldalt biztos megtalálod! hajrá!
  • András16
    Sziasztok! Tudnátok nekem egy linket adni az LsH map-ról? Előre is köszi! További jó játékot mindenkinek!
  • VERESS 96
    Kis betű nagy betű pont stb...

Lehet nem választottad ki a mapot a modok hozzáadásánál mikor indítod a játékot!
  • csongi43
    betettem egy olyan mapot amin a video azt mutatta hogy a csávó más gyerekkel játszik multyn letöltöttem de nekem nem volt jó nem értem a másik pedig olyan gondom van hogynem tom letölteni ami multis mert az unploed nem enged letölteni mert amikor vártam azt irta ki hogy starting dowload de utána nem jött ki semmi kérlek segits köszi
  • VERESS 96
    nem biztos. De a nagy többség mapoknak multiképes!
    #3334 Megfogtál :D
  • csongi43
    kössz és másik mappal jo lenne?
  • Hunter of Deer
    Erre jöhet válasz ha tudsz rá valamit :P #3317
  • VERESS 96
    Nem kompatibilis a map Multival szóval nem tudsz vele multiban játszani!
    #3328 Privát mindkettő szerintem keress egy másik mtz-t rengeteg szép példány van :P :)

Még valami óhaj sóhaj emberek? :D
  • VERESS 96
    shift + q de ez változó szokott lenne de 90 % hogy ez az!
  • 14zoltán
    Sziasztok! Hogyan kell lefogatni a traileren a gépeket amikkel ráállunk, vagy a vágóasztalt, hogy ne essen le?