23835
  • dávid 001
    [img]http://kephost.hu/http://kephost.hu/kep/2011/05/kicsi_lsscreen_2011_05_21_08_04_40.png[/img][/url]]mai munkáim:D
  • dávid 001
    császtok eddig nem jöttem fel sg-re mert egy tiszta hülye kérdésem van illetve 2 az első hogyan kell kikapcsolni a forgalmat pedig kerestem na de mind1 2. hogyan kell kikapcsolni eszt a háttér zenét a játékban vagy le cserélni mert olyan idegesítő
  • marko37
  • marko37
    Hozzáértő emberek segítségét várom AP-t szeretnék berakni 1 traktorba
    <autoPilotAreas left="true" right="true">
    <autoPilotAreaLeft index ="XX|0" minTrans="0 0 3.5" maxTrans="10 0 3.5" transTime="1" touchTransLimit="10" startOutside="XX|0|3" widthOutside="XX|0|4" heightOutside="XX|0|5" startInside="XX|0|0" widthInside="XX|0|1" heightInside="XX|0|2"/>
    <autoPilotAreaRight index ="XX|1" minTrans="0 0 3.5" maxTrans="-10 0 3.5" transTime="1" touchTransLimit="10" startOutside="XX|1|0" widthOutside="XX|1|1" heightOutside="XX|1|2" startInside="XX|1|3" widthInside="XX|1|4" heightInside="XX|1|5"/>
    </autoPilotAreas>

where XX is index from yourTractor.i3d
    hol találom az "xx"értéket?
  • marko37
    NÉZZ márt följebb ember
  • VERESS 96
    [center][center]
    [center]1000X500[center]
    [center]Lsh mapon indul az aratás :D[center]
    [center]Igaz hogy majdnem befingott a gép míg megcsináltam a képet. xD[center]
    [center]A Textúra hibákért elnézést nem tudok vele mit csinálni. :S[center]
  • massey
    nekem meg nincs eredeti jatekom,de mar redneltem,es egy vagy ket het mulva kell megjojon
    birok e veletek multizni?
  • marko37
    Itt mindenkinek az eredeti van meg úgyhogy itt rakd föl a kérdésed
  • Hunter of Deer
    Jó ez a szám, főleg hogy mindenki ezt linkeli :D
  • allock #3405
    oks, max indítok én egyet :)
  • VERESS 96
    Majd szólhatsz hogyha lesz szerver :)
  • allock #3403
    nah, keresek egy szervert ahová lehetne menni földet toligálni :)
    Tsz v2. modpack most jön lefelé, pálya kell még, meg felrakni a játékot :/
  • magyarkolega01
    Sziasztok!
    Akinek megvan az eredeti LS2011 az legyenszives írjon már nekem egy privátot.Köszönöm.
  • Chris von Bone
    Azt meg lehet szerintetek oldani, hogy a letöltött cuccokat ne a mods könyvtárba zip fájlként, hanem a játék mappájába kicsomagoltan lehessen futtatni? Érteme ez alatt pályák, trakik, eszközök stb...
  • marko37
    Indítási gond.
    "Elindítod a játékot, optionen - steuerung - kikeresed azt a sort, hogy : missing ignition in l10n_de.xml, és a mellete lévő taste1 oszlopnál klikk ballal, ha megjelenik a zöld téglalap akkor megadod neki azt a billentyűt amelyikkel szeretnéd, hogy induljon a masina.Ha ez megvan akkor a speichern gombra majd még egyszer a speichern gomb.Ha mindent jól csináltál akkor újraindul a játék és dzsalhatsz"
    Nekem ezzel a módszerrel minden addig nem iduló gép elindult.
    IGNITION= gyujtás
    Üdv.
    Ezt találtam neked én is így csináltam és még az mtz mód Desc xml ben csináld meg igy
    </storeItems>
    <inputBindings>
    <input name="ACCELERATE" key1="KEY_KP_plus" button="" />
    <input name="DECELERATE" key1="KEY_KP_minus" button="" />
    <input name="ZUENDUNG" key1="KEY_6" button="" />
    <input name="HUPE" key1="KEY_5" button="" />
    <input name="RADIO" key1="KEY_r" button="" />
    </inputBindings>
  • allock #3399
    ööö mtznél ez állandó probléma
    kell hozzá valami speckó mtz amitől beindul az összes
    lsportálon nézz szét, egy sárga kék színű mtzre emlékszek, attól nekem jó lett mind
  • VERESS 96
    az xml ben írd a key-t key1-re (az xml alján keresd) ha így se indul akkor passz.
  • DCshoesLali
    Általában a 4-es gombbal indúlnak az MTZ-k! De ha azzal sem jó akkor a ModDesc.xml-jében átlehet írni valahol, de azt sajnos nemtudom megmondani, hogy hol! Amúgy a többi gép általában egyből beindul ahogy beülsz és nem neked kell beindítanod!
  • kitt2000
    Hogyan kell beindítani a MTZ-ket mert nekem a . megnyomásával nem akarnak beindulni?
    Több gép se indul el mert mindig azzal kell elindulni?
    Van valamilyen mód erre?
    Az irányítás beállításoknál se látom az adott tractort hogy átírjam más gombra!
  • Chris von Bone
    Annyira azért nem, csak egyszer rá kell szánni fél órát! :)
  • joceruza
    Köszi szépen!....macerás...
  • VERESS 96
    kép
    Sajnos magától megy miután beindítom a motort de amúgy nem lenne rossz :D
  • DCshoesLali
    Az xml-jében szerintem átlehet írni valahol!
  • Chris von Bone
    Tudja valaki, hogy át lehet-e variálni egy adott gép irányító gombjait? Letöltöttem egy Xerion 3800-ast, de hátragombra megy előre, balra gombra megy jobbra, szóval totál fordított az irányítása.
  • Chris von Bone
    Persze! De bele kell turkálni az i3d és xml fájlokba. (tükröződő textúra visszafelé)
  • Chris von Bone
    Annyi hiba volt benne mint a nyüh! :) legalább már tudom, mért nem jelentek meg bizonyos modok! Köszi!!!

A mod csökkentést próbáltam, csak épp az egyik trakim (Axion 850_v3) utána nem volt hajlandó megjelenni, és nem nagyon jöttem rá hogy mért nem. Shop-ban is benn volt, de megvenni nem lehetett, mert nem tette ki...
  • joceruza
    Helló mindenkinek! Azt szeretném megtudni hogy reflective skin-ből lehet-e csinálni normált? Köszönöm!
  • FrezeR
    az xml-ben kapcsoltam ki pont ezért volt meglepő
  • VERESS 96
    mert az xml ben kell kikapcsolni nem pedig a menüben.
  • FrezeR
    Értem. Erre akkor még nincs semmi megoldás? A forgalmat kikapcsoltam egyébként de volt olyan pálya ahol még ez után is mentek az autók.
  • VERESS 96
    a forgalamat ki lehet kapcsolni az alap gépeket add el és azért mutat a pda mást mint ahol éppen vagy mert az az alap térképé nem pedig a mod térképe....
  • FrezeR
    Sziasztok

Tapasztalt már valaki hasonlót? Leszedtem jó pár térképet a játékhoz és azt vettem észre, hogy nagyon sok nem működik megfelelően. Gondolok itt a következőkre: Kezdésnél vízben állva kezd a játékos :O, A kezdő géppark volt olyan, hogy a levegőben repült több km magasan aztán úgy estek le össze vissza a pálya adott pontjain. De a legtöbbször ami van, hogy a kezdő géppark messze van a kiindulási helyemtől és hatalmas síkságon állnak vagy egy hegy tetején éppen. Ja és a térkép sem azt mutatja ahol éppen állok hanem teljesen mást. A forgalom meg árkon bokron (szó szerint) közlekedik.

Mitől lehet ez és van e rá megoldás?
  • gogabi79
    Nekem köhögsz bolha
  • marko37
    Kicsit utána néztem a "bad" dolognak my games farming sim mappában van 1 olyan hogy log txt azt nézd meg abban benne van hogy melyik mód okozza a problémát,és valószínű hogy memoria gondok vannak túl sok mód van a mappában
  • marko37
    Pedig biztos hogy a módok közt van a hiba 3 lehetöség van 1: rossz valamelyik mód 2:nem bírja valamelyik a másikat 3: túl sok a mód a mappában. Még régebben nekem is volt ilyen kiszűrtem a hibás módot "4 esével-5 ösével visszapakolod indítod jó a játék még 5 módot bele indítod ......" és minél kevesebb módot próbálok használni a játékba
  • Chris von Bone
    lsportálra kb negyed éve próbálok reget kérni, de még válasz sem jön!
  • DCshoesLali
    Jah és regisztrálva vagy az lsportál fórumjára? Mert ha nem akkor regisztálj oda vagy az LSH fórumjára és segítség kérő topikban tedd fel ezt a kérdést ott sok eszes ember van hátha tudja valaki a megoldást!
  • DCshoesLali
    Pedig már azt akartam mondani, hogy lehet, hogy csak az a játék hibás ami neked van és javasolni akartam egy másik letöltését, de így már nem tom mit mondjak!
  • Chris von Bone
    Erre inkább gyanakodnék mint a modokra, bár nekem 4 Gb van a gépben.
  • SuSu1992
    nekem személy szerint akkor szokott kilépni így a játékból, mikor a 2giga raból 1,2 gigát eszik a játék..