23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#3495 problémázz a modpack készítőjével, aki ugyebár nem köteles veled megosztani, szal csak finoman! -
Valakinek nincs működő linkje? -
#3493 opciók beállítások mennyiség... leveszed 0%-ra és elnémul! :) -
#3492 Dolgosfalva mapon sikerult mar valakinek cukorrepat es krumplit betakaritani??? csak mert en mar probaltam tobb fele moddal de egyikkel sem sikerult. arra gyanakszom hoyg elvan irva valami mint Nickel77 mapon is elvolt a napraforgo. -
#3491 Hello, most raktam fel a játékot, egy kicsi bajom van, hogy nincs benne hang beállítás. Szeretném kivenni belőle a zenét, mert így zavaró másik zene mellett. -
#3490 jajj bocsi ez tobb napig is eltarthat ... -
#3489 Újratöltés alatt!
Olvasni tudni kincs! -
#3488 valaki akinek megvan ez: T.SZ. Modpack V.2 by kobi fel tudna tolteni valahova a part 3-mat? csak mert a Portalos link nem jo, mar par napja.
elore is koszi -
#3487 lsportal -
furka1994 #3486 Vala kitudna segíteni honnéd tudok cuccokat leszedni előre is köszi -
#3485 50 es vagy 80 as mtz -
#3484 az mtz filéjében lesz valami 09 es bejegyzés azt töröld ki és jó lesz minden -
#3483 [center]Volt ma egy kis meló [center]
[center]Fel tárcsáztam egy egyik földet.[center]
[center][center]
[center]Trágyaszórás után a Weimart megmostam! [center]
[center][center]
[center]Mióta Seven van a gépen jók a videó kártya driverek úgyhogy viszlát textúra hiba :D (bár kicsit jobban foga a gépet)[center] -
#3482 Szia! Tesco épp dolgozik, talán hét vége fele lesz -
#3481 na kéne szervezni egy kis multit :)
lenne kedvem :P
valaki tud valami helyet ahol van üresedés? modpack stb? :)
Tescobetyár kéne nekem :D -
#3480 Rába Steiger
Eltűntek a textúra hibák :P :D -
tokike97 #3479 ja bocs nem értettem
-
#3478 vazze nem map hanem game:D csak ugye mostmár mindug a maporkról beszélek:D -
tokike97 #3477 milyen eredeti map? -
#3476 nem de nemsokára fogok mert megjön az eredeti map de sokat tudok ajátékról
-
tokike97 #3475 dávid 001 te szoktál multizni??????
-
#3474 akkor pasz -
#3473 nm -
tokike97 #3472 de minden mappal igy van mert nagyon sok nekem benne a mód és multiban pedig jó minden amugy mindenel igy van -
#3471 Köszi szépen!!! -
#3470 http://hotfile.com/dl/116746990/2e26680/Tsz_modsv3.zip.html
http://hotfile.com/dl/116738095/6551bc5/Tsz_mods_v2.zip.html
http://hotfile.com/dl/116728314/a512edd/Tsz_mods_v1.zip.html itt van mind a 3 :D -
#3469 Valaki nem tud linket adni a TSZ modpack v2-hoz? csak mert a portalon a part 3 hianyzik. -
#3468 http://5mp.eu/web.php?a=mezotsz&o=7CbJ_yvBHs
léci látogasátok ez az oldalt aki tud jó tanácsokaT adni a fejleztéséhez az írjon [email protected] -
#3467 mien a traktor? mert nekkem is szokta ami nem kompatibilis pl némeik mtz vagy john deere. vagy ha minden traktorral csinálja eszt akkor én a mapra gyanakszok mert némeiken szokodt ha máson is ien akkor pasz
-
tokike97 #3466 hali!
tudna segiteni valaki hogy én mért nem tok vettni mert amikor elkezdek vetni le fagy és a traktor megy elöre de telejesen lefagy -
#3465 jah nagyon pattent ien mapra vártam már elég régen írtam nekki hátha tesz belle egy kis saratis a tanyátol messze olyat mint a muddy mappabn van :D na lényeg az hogy nagyon jó nekkem legjobban a száritó része teccik :D meg a map .és pont most fejesztem be rajta a buza aratást de a helfen még szánt az egy mtz 80-as -
#3464 Ez a dolgosfalva map nagyon zsír!!
csak az a baj hogy ide az én gépeim elég nagyok. lehet lekapom a TSZ packot a portalrol :) -
#3463 a multi playert mindig kiírják a letöltésekhez ami mellett látod az MP feliratot az multis -
massey #3462 Megvettem az eredeti jatekot,es meg e tudnatok mondani melyik map jo MP-hez -
DCshoesLali #3461 Ganyé v2-n nyomom! Elég jó map és alacsony a gépigénye is! Régi és új géppel egyaránt nyomom bár az újabbakat vmiért jobban szeretem! Egy JD 8530 mindíg kéznél van azon kívül ami épp tetszik azt használom! :) -
#3460 -
tutika14 #3459 Dolgosfalva
Tessék drága barátom.... :D -
#3458 Sziasztok kérek 1 linket a dolgosfalvára mert nekem nem jön be a fórum márt régóta -
tothdani96 #3457 a gép az meg simán elviszi:D -
tothdani96 #3456 köszi a northland v3 mapot még nem néztem a többit már igent:)