23897
  • gogabi79
    Veress96!Utolsó figyelmeztetés!.Ezen az oldalon TILOS a csunya szó HASZNÁLATA És a másikba BELEKÖTÉS!!!!!.Amennyiben nem fejezed be.banolva leszel végleg!Ha nem tudsz viselkedni,beilleszkedni normálisan akkor nincs itt helyed!
  • VERESS 96
    Pár képet dobhatsz róla :D Mert az én gépem feldobja a talpát ha ezt meglátja xD
  • R420
    Ó szóri:)
  • Hunter of Deer
    már kaptunk: #3587

ahogy észrevettem leginkább a sertésfarm okozza a lassulást. de amúgy nem rossz csak lehetne pár bevetett föld is :)
  • R420
    Linket mikor kapunk?
  • Chris von Bone
    Meg a gyár, az olajfinomító, a garázsok.... Na igen! :)
  • VERESS 96
    Nagyon jó csak a külséjén farigcsálnál egy kicsit még jobb lenne :D Amúgy a sok növény meg sertés meg minden az nagyon odabasz :) Grat!
  • Chris von Bone
    Ez a nyitó képernyő, sztem már elárul dolgokat! :)
  • VERESS 96
    Az alap mapot nem tudom hogy tudtad megcsinálni ekkora i3d vel olyan sok mindent importáltál bele vagy nem tudom?! 20 mb i3d vel nár fasza mappok vannak.
  • Chris von Bone
    Én szóltam! :) Az enyém is izzad vele rendesen. Amúgy ha nem akartok multizni rajt, amire nincs is felkészítve, akkor ugyanazon nevű mappába kicsomagolva, mint a zip fájl, egész jól fut. (amúgy a 303 mega nem a map, az csak 269 :) )
  • marko37
    Köszi haver de a gépem meglátta 303 megát rögtön leizzadt ezt inkább kihagyom
  • dávid 001
    thx
  • Chris von Bone
    Tess, innen letölthetitek:
    http://freakshare.com/files/zryoz2tq/map_chris_von_bone_beta_v1.2.rar.html
    Beta jelleggel fut, mert egyenlőre anyagi okai vannak a befejezésének... :(
  • marko37

Vazze a legkedvesebb szántás textúrám. Az a bajom a másik textúrákkal PL mikor szánt a traktor és keresztbe van a barázda utána
  • dávid 001
  • dávid 001
    [img]http://keptarolo.com/image.php?id=5F2A_4DE91829&jpg[/img][/url]]mai mellő
  • dávid 001
    ]
  • dávid 001
    hallod ne menyünk belle jobban egyépkén nem városi paraszt vagyok hanem falusi és azért kötötem belléd mert szar kedvem volt és te vagy az ha vallaki kérdez valami fasztságot egyből lebaszod elmondod neki,vagy nem és le van zárva na mind1 az a lényeg vicces volt velled baszakodni meg tudomásom szerint az sg arra lett eliditva hogy a gamerol legyen beszéd nem arrol hogy itt baszakszunk egymásal és most itt a . és hagyuk az egészet a francba
  • VERESS 96
    Felsőbbrendű vagy te városi paraszt xD Amúgy meg már este van xD
    Amúgy meg te kötöttél belém újra szóval nem tudom mire vagy ki akadva mit vártál majd fogom olvasni ahogy buzinak titulálsz ki faszrágó? Most megkaptad menjél sírni anyukádhoz.
  • dávid 001
    hallod én magasról szarok ara amit mondasz. de egy kérdés hány éves vagy hogy itt az észt osztod 15-17 akkor meny a fakba na mind1 nem pazarlom rád az időmet mert sokkal értelmesebb vagyok annál aki az egész napját csak a számitó gép ellőt ül. és veri a f....át ha van és itt meg osztogatja az észt kiváncsi lennék egy igazi traktor munkára bellenél fogva hogy így járna a szád. na mind1 nem vitatkozok velled mert úgy se érted meg és nemm akkarom magam ki dobatni az sg-ről :D továbi szép nappot
  • VERESS 96
    Ezért kérdezem. :D
  • Hunter of Deer
    ez mintha szántás textúraként lett volna fent régen, de így elég szarul néz ki :) sztem
  • VERESS 96
    Mi ez a textúra a kukorica alatt?
  • marko37

Én is
  • dávid 001
    még nem jött ell de várom
  • Chris von Bone
    Feltölthetem, de nagy gép kell hozzá azt előre leszögezem, mert a map01.i3d 97 MB! (nekem a 4 GB ram-ot simán megeszi, igaz 64 bites win7-tel)
  • dávid 001
    elbírnád küldeni eszt a mapot? emailban [email protected]
  • dávid 001
    nekkem ezzel a :P van bajom akárhova nézek csak eszt a szart látom má f....ki van ezzekel. facebook-on meg mindenhol. arra kérlek mellőzd iennekel az sg-t, enyi az ösz :D és azért írtam szarul mert fel voltam húzva egy kicsit. :D
  • allock #3570
  • Chris von Bone
    Saját map (Chris von Bone map v3)
  • Hunter of Deer
    ez melyik map?
    amugy jó képek :)
  • Chris von Bone
    Végre fagyásmentes, visszatöltés! :) Ennek örömére silózgattam kicsit:

• VERESS 96
    Elolvastam mégegyszer. De nem értek belőle semmit "de ien jelet ne tegyl sg-re ahol traktorokal hoglalkoznak mert azok nem buzik" Ez mi a fasz te szerencsétlen mond már mit jelent??? Meg még azt nem értem minek a sok smile? Örülsz hogy szellemi fogyatékos vagy? Én inkább csöndbe maradnék és megtanulnák írni és fogalmazni a te helyedben. De kösz hogy megnevetettel sikerült magadat beoltani ezzel nem pedig engem :D
  • VERESS 96
    Most írd le magyarul érthetően. Aztán beszélgethetünk.
  • dávid 001
    aha jolvan. de miez a :P:P:P:P:P ez buzis hogy :P jézusom iet nem kell kiteni (vagy bocs ha buzi vagy) de ien jelet ne tegyl sg-re ahol traktorokal hoglalkoznak mert azok nem buzik :D ést eszt azért írtam me mindenkive geci vagy néha :D jííhááá
  • VERESS 96
    [center]Laci végzett is a melóval. :D Ki is fizettem :P[center]
    [center][center]
    [center]1440X600[center]
  • dávid 001
    szép :D
  • Chris von Bone
  • Chris von Bone
    Kontra! :)

• marko37

csak mert