23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#3577 Mi ez a textúra a kukorica alatt? -
Én is -
#3574 még nem jött ell de várom -
#3573 Feltölthetem, de nagy gép kell hozzá azt előre leszögezem, mert a map01.i3d 97 MB! (nekem a 4 GB ram-ot simán megeszi, igaz 64 bites win7-tel) -
#3572 elbírnád küldeni eszt a mapot? emailban [email protected] -
#3571 nekkem ezzel a :P van bajom akárhova nézek csak eszt a szart látom má f....ki van ezzekel. facebook-on meg mindenhol. arra kérlek mellőzd iennekel az sg-t, enyi az ösz :D és azért írtam szarul mert fel voltam húzva egy kicsit. :D -
#3570 -
#3569 Saját map (Chris von Bone map v3) -
#3568 ez melyik map?
amugy jó képek :) -
#3567 Végre fagyásmentes, visszatöltés! :) Ennek örömére silózgattam kicsit:
-
#3566 Elolvastam mégegyszer. De nem értek belőle semmit "de ien jelet ne tegyl sg-re ahol traktorokal hoglalkoznak mert azok nem buzik" Ez mi a fasz te szerencsétlen mond már mit jelent??? Meg még azt nem értem minek a sok smile? Örülsz hogy szellemi fogyatékos vagy? Én inkább csöndbe maradnék és megtanulnák írni és fogalmazni a te helyedben. De kösz hogy megnevetettel sikerült magadat beoltani ezzel nem pedig engem :D -
#3565 Most írd le magyarul érthetően. Aztán beszélgethetünk. -
#3564 aha jolvan. de miez a :P:P:P:P:P ez buzis hogy :P jézusom iet nem kell kiteni (vagy bocs ha buzi vagy) de ien jelet ne tegyl sg-re ahol traktorokal hoglalkoznak mert azok nem buzik :D ést eszt azért írtam me mindenkive geci vagy néha :D jííhááá -
#3563 [center]Laci végzett is a melóval. :D Ki is fizettem :P[center]
[center][center]
[center]1440X600[center] -
#3562 szép :D
-
#3561 -
#3560 Kontra! :)
-
csak mert -
#3558 nah akkor írd le privátba mire gondolsz
-
#3556 jah és a seryal amit adtam az nem eredeti -
#3555 mivan azzal hogy bírsz? és egyépként a füledet nem bánthatja mert csak olvasod XD na mind1 ha megveszi az eredetiot akkor bír multizni -
#3554 multizni is tudsz. a bírsz bántja a fülemet... -
#3553 már várom, kiváncsi leszek rá hogy milyen. 2k-t megér :) -
#3552 RSNBJ-54PRT-74LFD-B8TD2-MRNPZ ezzel pedig kéne mennie ha n em veszed meg a gamet:de máté97-nek igaza van ved meg sokkal joban jársz vele mert azzal multizni is bírsz :D -
#3551 Farmer Simulator 2011: Mezőgépek :) -
Máté97 #3550 Inkább vedd meg a játékot és akkor van hozzá kód.Az a 2000Ft nem olyan sok... -
#3549 Olyan amit megveszel, hidd el frankón fog vele menni... -
#3548 Sziasztok!
Bocs hogy ilyenekkel zavarok megint de ezeken kívűl mien Product Key van?Mert amik ott vannak a képen nem akarja befogadni ...sajnos.Megköszöném a segitséget.
-
#3547 Ez memeo hiba ... vagy is inkább me mkezelési hiba, a helyedben azért lefutattnék egy mem tesztet. -
#3546 bocs hogy nem egy hsz ba írtam de 3:01-né látható -
#3545 http://modai.lt/ls-11/ls-11-zemelapiai-maps/19758-nickel77-map-ls11.html
ebböl a mappbol valaki eltudja linkelni a trágyás pótkocsit
-
#3544 Amúgy tudom mi miatt van: a vehicle.xml-t nem jól menti el, csak azt nem tudom mért, és hogy mi a megoldás! :( -
#3543 Örülj neki hogy csak ennyi! Nálam az van, hogy játszok-mentek, játszok-mentek, másnap mikor visszatölteném "bad allock", ozt kifagy. Nekem is azt mondta mindenki, hogy a modok miatt, de leszedtem őket és az alap játék is kifagy, akkor most mi miatt is van?! (Pedig az én gépem RAM-ban, VGA-ban erősebb.) -
#3542 a procid nemtúl acélos, a ram és a vga elég kell, hogy legyen neki.
BTW nekem is szaggat bizonyos modoknál pl egy jhon deer traktor után játszhatatlan lett a gém i5 750-es procival szal nem hinném, hogy ez gép függő sőt azt se modanám hogy mod szám függő inkáb csak bizonyos modok vágják haza -
#3541 Én már kezdem unni ezt a szaggatás dolgot. elkezdek játszani a Dolgosfalva mapon akkor még jó minden, learatok 1-2 földet esetleg bálázok is, és másnap mikor visszatöltöm már akad mint állat amikor forgatom a kamerát. arra gondoltam hogy sok mod van bent, volt 100 most van 60 de még mindíg csinálja... aláírásomban van a gép sztem bírnia kellene.
jah és még mindig érdekel hogy ti tudtok e napraforgót, cukorrépát és krumplit aratni a Dolgosfalva mapon. -
#3540 Szia!Ha bármien mapot tettél be és továbbra is szaggat,akkor csináld azt,hogy a Giants Editor segitségével,ki törlöd az ősszes be vetett földet.és ezen kivül azta erdő sort is kitörlöd,ami végülis egy fal ugy mond,hogy nem enged másva eljutni,vagy csak azért van ott,hogy le ne ess a térképröl.Viszont Arra rá térnék,hogy nem gyenge a géped,csak fel kéne javitani esettleg. -
#3539 A modokat ls portalon megtalálod!
A szaggatás meg csak azért lehet mert nem bírja a géped. -
yamahajoe #3538 sziasztok ! sajna örülök ha 1 hónapban 1x fel tudok jönni, a játékal is ugy játszom hogy 7 végén 30 percbe aratok, vetek , bálázok, de már a tehenek éheznek szegények:)
Kérdésem lenne hogy miért van az hogy le töltöttem egy másik map-ot és szaggat a játék, 3 map-on probáltam és nem folyamatos mint a gyári map-on, pedig a gépem több mint rendszer igény. vagy még is gyenge?
a magyargazda farmon is szaggat,akkor jo ha teljes felülnézetbe viszem.
köszi a sagitséget.
még 1 dolog, olvastam hogy van olyan mod ami lehetövé teszi hogy bárhova billenthetek bármit, és a trágya mod amitöl darabos lesz, hol találom öket ? köszönöm ! -
#3537 :D még nem halottam amúgy :D -
#3536 Most én is elmesélek 1 régi"30 éves" viccet. A törpék viccet mesélnek elmondja az első mindenki nagyot nevet és azt mondják hogy nagyon jó,elmondja a második szintén nagyot nevetnek és azt mondják hogy nagyon jó és ugyan így mind a hatnál és jön kuka azt mondja hófehérkét meg....ni
az összes törpe összenéz és megkérdezik mi ebben a vicc? semmi de nagyonjóóóóó