23835
  • VERESS 96
    Mi ez a textúra a kukorica alatt?
  • marko37

Én is
  • dávid 001
    még nem jött ell de várom
  • Chris von Bone
    Feltölthetem, de nagy gép kell hozzá azt előre leszögezem, mert a map01.i3d 97 MB! (nekem a 4 GB ram-ot simán megeszi, igaz 64 bites win7-tel)
  • dávid 001
    elbírnád küldeni eszt a mapot? emailban [email protected]
  • dávid 001
    nekkem ezzel a :P van bajom akárhova nézek csak eszt a szart látom má f....ki van ezzekel. facebook-on meg mindenhol. arra kérlek mellőzd iennekel az sg-t, enyi az ösz :D és azért írtam szarul mert fel voltam húzva egy kicsit. :D
  • allock #3570
  • Chris von Bone
    Saját map (Chris von Bone map v3)
  • Hunter of Deer
    ez melyik map?
    amugy jó képek :)
  • Chris von Bone
    Végre fagyásmentes, visszatöltés! :) Ennek örömére silózgattam kicsit:

• VERESS 96
    Elolvastam mégegyszer. De nem értek belőle semmit "de ien jelet ne tegyl sg-re ahol traktorokal hoglalkoznak mert azok nem buzik" Ez mi a fasz te szerencsétlen mond már mit jelent??? Meg még azt nem értem minek a sok smile? Örülsz hogy szellemi fogyatékos vagy? Én inkább csöndbe maradnék és megtanulnák írni és fogalmazni a te helyedben. De kösz hogy megnevetettel sikerült magadat beoltani ezzel nem pedig engem :D
  • VERESS 96
    Most írd le magyarul érthetően. Aztán beszélgethetünk.
  • dávid 001
    aha jolvan. de miez a :P:P:P:P:P ez buzis hogy :P jézusom iet nem kell kiteni (vagy bocs ha buzi vagy) de ien jelet ne tegyl sg-re ahol traktorokal hoglalkoznak mert azok nem buzik :D ést eszt azért írtam me mindenkive geci vagy néha :D jííhááá
  • VERESS 96
    [center]Laci végzett is a melóval. :D Ki is fizettem :P[center]
    [center][center]
    [center]1440X600[center]
  • dávid 001
    szép :D
  • Chris von Bone
  • Chris von Bone
    Kontra! :)

• marko37

csak mert
  • dávid 001
    nah akkor írd le privátba mire gondolsz
  • dávid 001
    jah és a seryal amit adtam az nem eredeti
  • dávid 001
    mivan azzal hogy bírsz? és egyépként a füledet nem bánthatja mert csak olvasod XD na mind1 ha megveszi az eredetiot akkor bír multizni
  • VERESS 96
    multizni is tudsz. a bírsz bántja a fülemet...
  • Hunter of Deer
    már várom, kiváncsi leszek rá hogy milyen. 2k-t megér :)
  • dávid 001
    RSNBJ-54PRT-74LFD-B8TD2-MRNPZ ezzel pedig kéne mennie ha n em veszed meg a gamet:de máté97-nek igaza van ved meg sokkal joban jársz vele mert azzal multizni is bírsz :D
  • FrezeR
    Farmer Simulator 2011: Mezőgépek :)
  • Máté97
    Inkább vedd meg a játékot és akkor van hozzá kód.Az a 2000Ft nem olyan sok...
  • Skynet85
    Olyan amit megveszel, hidd el frankón fog vele menni...
  • magyarkolega01
    Sziasztok!
    Bocs hogy ilyenekkel zavarok megint de ezeken kívűl mien Product Key van?Mert amik ott vannak a képen nem akarja befogadni ...sajnos.Megköszöném a segitséget.
  • Skynet85
    Ez memeo hiba ... vagy is inkább me mkezelési hiba, a helyedben azért lefutattnék egy mem tesztet.
  • dávid 001
    bocs hogy nem egy hsz ba írtam de 3:01-né látható
  • dávid 001
    http://modai.lt/ls-11/ls-11-zemelapiai-maps/19758-nickel77-map-ls11.html
    ebböl a mappbol valaki eltudja linkelni a trágyás pótkocsit
  • Chris von Bone
    Amúgy tudom mi miatt van: a vehicle.xml-t nem jól menti el, csak azt nem tudom mért, és hogy mi a megoldás! :(
  • Chris von Bone
    Örülj neki hogy csak ennyi! Nálam az van, hogy játszok-mentek, játszok-mentek, másnap mikor visszatölteném "bad allock", ozt kifagy. Nekem is azt mondta mindenki, hogy a modok miatt, de leszedtem őket és az alap játék is kifagy, akkor most mi miatt is van?! (Pedig az én gépem RAM-ban, VGA-ban erősebb.)
  • Skynet85
    a procid nemtúl acélos, a ram és a vga elég kell, hogy legyen neki.

BTW nekem is szaggat bizonyos modoknál pl egy jhon deer traktor után játszhatatlan lett a gém i5 750-es procival szal nem hinném, hogy ez gép függő sőt azt se modanám hogy mod szám függő inkáb csak bizonyos modok vágják haza
  • Hunter of Deer
    Én már kezdem unni ezt a szaggatás dolgot. elkezdek játszani a Dolgosfalva mapon akkor még jó minden, learatok 1-2 földet esetleg bálázok is, és másnap mikor visszatöltöm már akad mint állat amikor forgatom a kamerát. arra gondoltam hogy sok mod van bent, volt 100 most van 60 de még mindíg csinálja... aláírásomban van a gép sztem bírnia kellene.

jah és még mindig érdekel hogy ti tudtok e napraforgót, cukorrépát és krumplit aratni a Dolgosfalva mapon.
  • gogabi79
    Szia!Ha bármien mapot tettél be és továbbra is szaggat,akkor csináld azt,hogy a Giants Editor segitségével,ki törlöd az ősszes be vetett földet.és ezen kivül azta erdő sort is kitörlöd,ami végülis egy fal ugy mond,hogy nem enged másva eljutni,vagy csak azért van ott,hogy le ne ess a térképröl.Viszont Arra rá térnék,hogy nem gyenge a géped,csak fel kéne javitani esettleg.
  • VERESS 96
    A modokat ls portalon megtalálod!
    A szaggatás meg csak azért lehet mert nem bírja a géped.
  • yamahajoe
    sziasztok ! sajna örülök ha 1 hónapban 1x fel tudok jönni, a játékal is ugy játszom hogy 7 végén 30 percbe aratok, vetek , bálázok, de már a tehenek éheznek szegények:)

Kérdésem lenne hogy miért van az hogy le töltöttem egy másik map-ot és szaggat a játék, 3 map-on probáltam és nem folyamatos mint a gyári map-on, pedig a gépem több mint rendszer igény. vagy még is gyenge?
    a magyargazda farmon is szaggat,akkor jo ha teljes felülnézetbe viszem.
    köszi a sagitséget.

még 1 dolog, olvastam hogy van olyan mod ami lehetövé teszi hogy bárhova billenthetek bármit, és a trágya mod amitöl darabos lesz, hol találom öket ? köszönöm !
  • VERESS 96
    :D még nem halottam amúgy :D
  • marko37
    Most én is elmesélek 1 régi"30 éves" viccet. A törpék viccet mesélnek elmondja az első mindenki nagyot nevet és azt mondják hogy nagyon jó,elmondja a második szintén nagyot nevetnek és azt mondják hogy nagyon jó és ugyan így mind a hatnál és jön kuka azt mondja hófehérkét meg....ni
    az összes törpe összenéz és megkérdezik mi ebben a vicc? semmi de nagyonjóóóóó