24078

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Szia!Most jelenleg a woodhousefarm .ezt én át szerkesztgettem kicsit,meg még folyamatában van. -
tothdani96 #3875 jó képek. milyen mapon játszol? -
-
-
kerzsakov #3872 Nálam nem műxik Így ahogy leírtad:S -
nem baj az:)amugy üdv neked! -
kobi14 #3870 Ls portalon már nagyon régóta fent van de mind1. -
kerzsakov #3868 hova kell bemásolni?
-
de sikerült kisgyerek,és ez jó.Igy ebben is tudok segiteni:) -
na még egy értetlen!.Mert a RBautostack amit leszedtem az 2009 hez jó,és a benne lévő XML-t modositottam.Igy mostmár a 2011 be is meg jelenik:) -
Csinálsz egy mappát az asztalra.és abba bele másolod a tszv2 mappa anyagát Majd fogod a Giants editorod,és megnyitod azzal a tszv2 mapod és bele importálod ezta bála leadot.és SAVE mentéssel elmented.majd vissza másolod a anyagot a mappodba és kész -
tutika14 #3863 Én már tavaly óta használom... Akkor hogy lehet hogy te raktad át? Na ne vakíts :P -
Bálaértékesírő -
kerzsakov #3861 és hol találok ilyent?
-
Máté97 #3860 Tsz map v2-őn nem lehet leadni a bálákat,csak akkor ha bele raksz bálaleadóhelyet.Alapból nincs benne. -
Szia!a giants editorod segitségével is meg tudod nézni tszv2 mapon,hogy hol van az,éshogy van e benne. -
kerzsakov #3858 valaki segítene abban hogy tszv2 mapon hol kell leadni a bálákat?
-
Máté97 #3857 Na Gabikám akkor elmondom hogy nekem ez már jó ideje megvolt.
De te ehhez kevés vagy hogy felfogd.Szégyen vagy.ETS,GTS topikból kiutáltak most meg jöttél ide hazudgálni hogy te átraktad a körbála felszedőt,utána meg itt rajulsz. -
Tévedés Mátékám!.Amint látod eza RBAutoStack bála felszedő a szerkesztet mappomba van benne.és igen is hogy én raktam át.Xmlt modositottam benne. -
legalább is ez időtájt -
Máté97 #3854
Ez már több mint egy éve át van rakva,és biztos hogy nem te raktad át...
Jó lenne már nem hazudozni. -
Sponnyabob #3853 És becsomagolva másoltad oda a modokat? Mert amiket letöltesz általában .rar kiterjesztésben vannak és csak úgy simán be kell rakni kicsomagolás nélkül. Ha úgy se jó akkor valami a telepítésnél mehetett el. -
oké addig eljutottam csak az a baj h belépek a játékba és elmegyek a kereskedésbe rámegyek h mod-ok és sehol semmi -
:RBAutoStack :
Letöltés:RBAutoStack
nem csak az ls 2009 hez jó hanem mostmár a 2011 hez is. !.Én raktam át.
Ezt is használjátok egészséggel,és fogadjátok tölem szeretettel. -
szia!.Ha bármien jármüvet,modot,vagy mást le töltesz akkor azt a Mods mappába kel raknod csak is abba kell!. -
sziasztok segitséget szeretnék kérni azt hogy hova kell berakni a cuccokat mert berakom a mods mappába és nincs semmi :S légyszives segitsetek köszi -
Rodman6 #3848 Kár hogy nem lehet összegyúrni ezt az Agrar Simulatorral. Mivel grafikában az AS2011 ezerszer élethűbb, csak sajnos tele van buggal. Szinte érzi benne az ember a föld szagát. Ez túl rajzfilmszerű. -
Még nem.
-
jaj ne linkeld be mert odajön mindenki!! (amúgy én is ott vagyok meg portal :)) -
Én mostanába csak ide járok, mert itt van moderálva minden, regisztrálni is lehet, nem úgy mint a portálosok fórumára, szval szerintem ez a topik is zárható, lehet átjönni ide: LSHungary Fórum
Maximális tisztelettel:
Papszi -
sikerült találnod már mapot? -
Talán mert unatkozik -
DE! Ajánlanátok nekem egy olyan mapot ami:
-van rajta földút (az az igazi keréknyomos)
-közepes méretű földekkel
-legyen dimbes-dombos
-működő forgalom
Nagyon szépen köszönöm!
-
Vajon miért? Egy KICSIT elszexelted!
-
át akarja a népet oda csábitani veress96 -
Blum #3837 Látom gabikám,itt is hozod a korodhoz méltó színvonalat.
ETS/GTS topikból már kiutáltak
-
Ez most miért lett megnyitva külön? Minden "izé" nélkül kérdezem :) -
és hogyan csináltad
-
jó mind2 :D
-
bocs a gami miatt meg a towáb-ért