23835
  • VERESS 96
    A régi drivert kell letörölni felrakni az újat és ha nem működne akkor beszoptad és addig kell keresgélned míg nem lesz jó. De 90% hogy jó lesz. Ha valamit nem tudsz akkor Google a barátod :) Rengeteg dolgot találtam a driverekről. Biztos tudsz valami újat tanulni :)
  • kawasaki kx
    csak az a baj hogy hasznaltan lett veve a gep es nem kaptam hozza cd a video kartyahoz,es akkor h megtalalom akkor mit kell letorolni a geprol?
  • VERESS 96
    Vagy itt is megtalálod az újat.
    na de ne OFFoljuk szét a topikot...
  • VERESS 96
    Keress rá itt megtalálod!
  • VERESS 96
    a videó kártyádhoz valószinűleg van egy lemez azon rajta kell lennie az eredetinek.
  • kawasaki kx
    ja es elfelejtettem kerdezni hogy hol lehet megtalalni azt a regebbi frisssitesre vagy nemtudom most mit kell letorolni hogy hol talalom meg a gepen?egy kicsit hulye kerdeseket teszek fel de nem ertek hozza!xd :D
  • kawasaki kx
    koszi a segitseget!de ahogy mondtam az elobb h nem nagyon ertek a gepekhez nem tudnal adni nekem egy linket ahhonnan le lehet szedni a frissitest?

a gepem video kartyaja ati radeon x1550
    32 bit winodws 7 van jelenleg fent
    am koszonom az eddigi segitseged! :D
  • VERESS 96
    Először is kideríted hogy milyen a videókártyád Ati Nvidia vagy egyéb rákeresel googleban egy újabb verzióra a régit letörlöd és felrakod az újat és újraindítod a gépet.
    Segítség 1
    Segítség 2
    Egy pici magyarázatot nyújt.
    Ha nem lenne jó újrainditás után a felbontás és a többi. akkor rakd vissza a régit vagy pedig keress egy másik verziót hátha az jó lesz.
    Nekem pl Xp nél nem lehetet frissiteni csak a régi driver volt jó a 2006 os xD De Sevennel már sikerült remélem tudtam segíteni :)
  • kawasaki kx
    nem nagyon ertek a gepekhez hogy kell frissiteni a video kartyat?amugy koszonom a segitseged!:D
  • VERESS 96
    frissítsd a videó kártya driverodat! nekem ezzel megoldódott a probléma.
  • kawasaki kx
    udv valaki nem tudja h honnan lehet leszedni a shader model 2.0 verziojat mert az keri a game,es ez miatt ne mbirom jatszani!
    aki tudja a megoldast az irjon! udv nektek
  • Robertoo21
    képek alapján 5/5...már szedem is le! :) Köszönjük, várjuk a folytatást!!! :)
  • VERESS 96
    Csak zsíroskenyeret szokott az asztalra rakni mást nem igen... xD
  • VERESS 96
    Igaz igaz :D Amúgy meg úgy csinál mintha ő lenne itt a hg. xD
  • Chris von Bone
    Talán nem vagy regisztrálva...
  • Chris von Bone
    Majd csinálok párat, de az első verzióról vannak képek a képhost-on meg a modhoster-en is.Képhost
    Modhoster
  • Demiii
    Jó napot nem tudja valaki elmondani mért van az ha be akarom hozni az ls hungaryt vagy az ls portalt mért nem engedi behozni? azt írja hogy nincs jogosultságom az oldal megtekintéséhez és használatához:O
  • Máté97
    Állj már le!Nem veszed észre hogy szánalmas vagy és hogy mindenki röhög rajtad?Ha nem tetszik hogy mit csinál Veress akkor el lehet tolni a biciklit!
  • gogabi79
    Veress96!Utolsó figyelmeztetés!.Ezen az oldalon TILOS a csunya szó HASZNÁLATA És a másikba BELEKÖTÉS!!!!!.Amennyiben nem fejezed be.banolva leszel végleg!Ha nem tudsz viselkedni,beilleszkedni normálisan akkor nincs itt helyed!
  • VERESS 96
    Pár képet dobhatsz róla :D Mert az én gépem feldobja a talpát ha ezt meglátja xD
  • R420
    Ó szóri:)
  • Hunter of Deer
    már kaptunk: #3587

ahogy észrevettem leginkább a sertésfarm okozza a lassulást. de amúgy nem rossz csak lehetne pár bevetett föld is :)
  • R420
    Linket mikor kapunk?
  • Chris von Bone
    Meg a gyár, az olajfinomító, a garázsok.... Na igen! :)
  • VERESS 96
    Nagyon jó csak a külséjén farigcsálnál egy kicsit még jobb lenne :D Amúgy a sok növény meg sertés meg minden az nagyon odabasz :) Grat!
  • Chris von Bone
    Ez a nyitó képernyő, sztem már elárul dolgokat! :)
  • VERESS 96
    Az alap mapot nem tudom hogy tudtad megcsinálni ekkora i3d vel olyan sok mindent importáltál bele vagy nem tudom?! 20 mb i3d vel nár fasza mappok vannak.
  • Chris von Bone
    Én szóltam! :) Az enyém is izzad vele rendesen. Amúgy ha nem akartok multizni rajt, amire nincs is felkészítve, akkor ugyanazon nevű mappába kicsomagolva, mint a zip fájl, egész jól fut. (amúgy a 303 mega nem a map, az csak 269 :) )
  • marko37
    Köszi haver de a gépem meglátta 303 megát rögtön leizzadt ezt inkább kihagyom
  • dávid 001
    thx
  • Chris von Bone
    Tess, innen letölthetitek:
    http://freakshare.com/files/zryoz2tq/map_chris_von_bone_beta_v1.2.rar.html
    Beta jelleggel fut, mert egyenlőre anyagi okai vannak a befejezésének... :(
  • marko37

Vazze a legkedvesebb szántás textúrám. Az a bajom a másik textúrákkal PL mikor szánt a traktor és keresztbe van a barázda utána
  • dávid 001
  • dávid 001
    [img]http://keptarolo.com/image.php?id=5F2A_4DE91829&jpg[/img][/url]]mai mellő
  • dávid 001
    ]
  • dávid 001
    hallod ne menyünk belle jobban egyépkén nem városi paraszt vagyok hanem falusi és azért kötötem belléd mert szar kedvem volt és te vagy az ha vallaki kérdez valami fasztságot egyből lebaszod elmondod neki,vagy nem és le van zárva na mind1 az a lényeg vicces volt velled baszakodni meg tudomásom szerint az sg arra lett eliditva hogy a gamerol legyen beszéd nem arrol hogy itt baszakszunk egymásal és most itt a . és hagyuk az egészet a francba
  • VERESS 96
    Felsőbbrendű vagy te városi paraszt xD Amúgy meg már este van xD
    Amúgy meg te kötöttél belém újra szóval nem tudom mire vagy ki akadva mit vártál majd fogom olvasni ahogy buzinak titulálsz ki faszrágó? Most megkaptad menjél sírni anyukádhoz.
  • dávid 001
    hallod én magasról szarok ara amit mondasz. de egy kérdés hány éves vagy hogy itt az észt osztod 15-17 akkor meny a fakba na mind1 nem pazarlom rád az időmet mert sokkal értelmesebb vagyok annál aki az egész napját csak a számitó gép ellőt ül. és veri a f....át ha van és itt meg osztogatja az észt kiváncsi lennék egy igazi traktor munkára bellenél fogva hogy így járna a szád. na mind1 nem vitatkozok velled mert úgy se érted meg és nemm akkarom magam ki dobatni az sg-ről :D továbi szép nappot
  • VERESS 96
    Ezért kérdezem. :D
  • Hunter of Deer
    ez mintha szántás textúraként lett volna fent régen, de így elég szarul néz ki :) sztem