23897
  • dnbboyyy
    felvedtelek
  • dávid 001
    nagy földek vannak rajta igen me kicsik is ha érdekel a map akkor vegyél fel msn-re [email protected]
  • dnbboyyy
    dávid nem tudnád linkelni azt a mapot mert kipróbálnám nagy földek vannak rajta?
  • dávid 001
    kedves moddelező urak ien teher gép játműt nem óhalytanak moddelezni?
  • dávid 001
    üdv nekem is lenn egy kérédsem felétek tud valaki olyan traffick modot küldeni ami vagy traktor vagy kombány?
  • dávid 001
    Nem tom játsz másik mapon
  • mtz 82 zts
    Az mért van hogy farmland mappon játszom és alap vetőgép nem engedi kiválasztani a vetőmagot csak búzát enged vetni hiába nyomom az O gombot...
    Mi lehet a gond?
  • dávid 001
    ez még semi nemsokára oprendszer cserelesz és töb helyem lesz a gépen akkor figyeld meg egy egész magyarorszégi képek fognak benne szerepelni egyszer már voltak benne nagyon sok mod.pl mtz-böl az összes rábából 4 meg ienek nagyon sok munka gép volt nem volt olyan hely ahol ne lett volna egy eszköz
  • mtz 82 zts
    Van ám géped!!!!
  • dávid 001

Az én pici gépparkom
  • szabii98
    Lassú a neted és nincskedve betölteni a fórumot. F5 vagy kapcsold ki a torrentet.
  • péistike
    Nekem teljesen más:)
  • Máté97
    Ha mozzilával nemjó akkor próbáld meg másik böngészővel,pl.explorer,google chrome.Nekemis ez volt régebben a bajom és böngészőt váltottam azóta semmi baj,mindent tökéletesen behoz.
  • gogabi79
    Szia Marko!Nálam normálisan adja be ezta oldalt
  • marko37
    [IMG][/IMG]
    nektek is ilyen a mozillával és az upload se jó
  • nono28
    Üdv!Valaki linkelje be nekem ezt :RAU 8.4-es kombinátor
  • mtz 82 zts
    Az mért van,hogy farmland mappnál alap vetőgéppel vetni akarok de előtte hilyába nyomom az ''o''gombot csak búzát enged vetni?
  • gogabi79
    a video alat ott van amikor ép nézzük,az böven elég.
  • SuSu1992
    omg.
  • gogabi79

ez pedig a kerékröl
  • gogabi79

Irányjelző, féklámpa funkció felépítése.
  • gogabi79

Animálás HW 8011 pót billentésére.Ez mindenkinek jol jöhet:)
  • iceman0912
    Heló!
    Valaki tudna nekem abban segíteni hogy az autopilot v3-at az csak adott gépekre van készítve, vagy valahonnan letölthetem és bármelyik gépre tudom alkalmazni?
    Köszönöm a segítséget előre is.
  • Ben66
    Köszi
  • Hunter of Deer
    gondolom rarban van, ezert kicsomagolod a mods mappaba...
  • gogabi79
    Bios Reset erre a megoldás!Kikapcsolod a gépet,majd a kerek,fém elemet kiveszed az alaplaprol,és aztán vissza teszed,majd számitógép ujra beindit.Ha esetleg a bootolás nem olyan mint volt,azt be állitod,és kész.Utána már a Giants Editorban ha megnyitod az objectumokat,akkor már el fogod tudni menteni Save mentéssel!
  • Ben66
    Szép estét.
    Letöltöttem a játékba egy kamion pack-ot.
    Hogy kell betenni a játékba???Köszi
  • dávid 001
    error.....i3d-t ír ki? mert nekemis ezvan XD mind1 nemsokára ujra lesz rakva a gép
  • Turé13
    hello valaki meg tudja mondani hogy a gevel berakok egy objektumot de nem menti el már újra telepitetem de semmi köszi a segitséget
  • dávid 001
    Bocs a hülye kérdésért, de balról a 6. kis kék kombájn szerű gép mit csinál? Az a kaszáló gép? erre a válasz a rendre vágó vagyis kaszáló de egyből rendre vágja a füvet vagy a lucernát
  • Sponnyabob
    Bocs a hülye kérdésért, de balról a 6. kis kék kombájn szerű gép mit csinál? Az a kaszáló gép?
    Egyébként #4540-re valaki? Mert tudom hogy láttam már ilyen nagy-tartályos gépet, csak nem tudom hogy az hígtrágya szóró volt-e vagy műtrágya szóró.
  • Ben66
    jó,legközelebb odafigyelek.bocs
  • dávid 001
    Én például már játszotam a 2008-al is szoval meg téleg gondold át hogy miket akarsz írni és egybe írd ne külön külön
  • Ben66
    http://www.youtube.com/watch?v=kRhJhL2TtMw
  • Ben66
    Ti régóta játszotok??
  • Ben66
    Akkor megveszem,és akkor meglesz mind kettő.
    Szerintetek letöltsem a legelsőt???
    http://www.ls-2011mod.com/category/landwirtschafts-simulator-2011-mods/trucks-cars/page/17/
  • marko37

Ezt tartalmazza a pack és +1 térkép
  • marko37
    nagyon ügyes nagyon ügyes egyedül jöttél rá vagy súgtak
  • Ben66
    De ha a Mezőgépek a kiegészítő,akkor a másikba,amiben a deutz gépek vannak nem kellett volna benne lennie a zetornak,ifának???
  • Ben66
    Nagyon köszi:)