23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #22068 Üdv a klubban....
Nos megpróbálok a kérdéseidre választ adni ,nem lesz egyszerű mert sok van belőlük,pénzt nem kell rá áldoznod.
Viszont a játék élmény javítására muszáj leszel....vagy maradsz annál ami most van.
1: Először is a "nem sokat szánsz rá" , ahogy értelmezem már az 50 e. is sok neked.
Figyelj pénz nélkül egyet tudok tanácsolni vagy veszel egy xbox controllert,igaz az se épp olcsó (mihez képest) és a bill kombóval tolod.
Én sokáig anno az elején controllerrel toltam igaz ez már rég volt.(a 17 előtti években)
A darukarokat és mindent nagyon jól lehet irányítani,pik-pak megrakok vele egy kocsi fát....
Egy valamire való joy is 15-nél kezdődik ,ha ebből már kettőt használsz,majd 40-nél vagyunk.
Nyilván lehet fokozni kormány, irányító panel,joy stb stb....csak a pénztárcád szab határt.
2: A játék minden vezérlőt (elbír) rá lehet programozni,előre szólok nem 10 perc,ha mindent oda raksz ahova szernél....
3: Mehet a Joy akár kettő is együtt,kormány-pedál kombó,,vezérlő panel,mindent mindenhova tudsz rakni,akár együtt az egészet is.
4: A sok vezérlő együttes használatánál, beállításnál ,csak akkor jelentkeznek problémák ha két különböző funkciót egy ugyan azon gombra tengelyre szeretnél kalibrálni.
Valahol érthető is,de a játék ilyen esetekben kiírja és figyelmeztet.
Pl: nem tudom a dudát és a figyelmeztető fény egy gombra tenni,vagy-vagy.
" De sosem derül ki hogyan lehet ezt egyszerűbben más eszközökkel megvalósítani és főként olcsóbban? "
Gondolom ezt a részét nagyon nem gondoltad komolyan.....
Induljunk ki a való életből.
Értelem szerűen a favágásból,mivel ahogy olvasom ez a "szíved csücske" mellesleg én is imádom a játékban...
Vissza térve ,a valóságba,végy egy fejszét vagy egy olcsó kézi fűrészt ami 1 emberes és vágd ki a fát ennél, olcsóbb ,csak akkor létezik ha a szél dönti ki,de ugye azt is fel kell darabolni valahogy.
Ha veszel egy motoros fűrészt még egy gagyi kínaiért is elkérnek jó pár ezrest....
Nos ha egy erdőnek esel neki ezekkel ,nem sokra mész,pénz és gépek nélkül.
Vissza térve a játékra, igazi "élményt" befektetés nélkül,nem lehet elérni.....
Tapasztalatból írom,végig játszottam a lépcsőfokokat.
Igaz VR szemüvegem nincs ,mert annyira nem érdekel,számomra még nem eléggé kiforrott,a játék sem támogatja de sokat igen.
Még a joy-okról jut eszembe ha két egyformát veszel is azzal számolj hogy majd a legtöbb ha nem mind JOBB kezesek,ez csupán a kéz-ujjak kialakítása miatt írom,nekem is van egy joy-om ,de nem használom sehol,mivel repülős játékokra van egy másik megoldásom,de ebbe most nem mennék bele.
Nos a végére hagytam a desszertet.....
" Vannak brutál fanok"
Nem érzem-tartom annak magam,mert ezt ami nekem össze állt, simán még meg lehetne szorozni 3-al is,na az már inkább.
Nálam egy G27-Saitek panel,megy együtt minden gond nélkül,a Saitek panelon van joy is igaz nem olyan komoly mint egy igazi külön álló,de a céloknak tökéletesen megfelel az összes kart tudom vele irányítani , pár funkció,a kormi váltó karra van téve,a gémkar nyitás zárás de így még jobb is.
Igaz az összes gomb-kar-tengely ki van osztva de épp hogy elég.
Ez kb 60 funkció ,de a billt egeret,nem kell használnom még gyaloglás közbe sem,és mindent úgy és oda állítottam ahogy nekem kényelmes.
Pár apróság még van hozzá egy Playseat cokpit , plussz 3x27"-os monitorokkal fűszerezve.
Nem csak farmozásra használom ezeket együtt Pl: ETS-ATS MudRuner stb... egyéb autós-buszos játékokra is.
Valami hasonlóval tolom én is....
Olyan magyar beállítást ,de még külföldit sem fogsz találni ami ezeknek a beállításával foglakozik,mivel általában egyén függő kinek mi elég és hol jó, esik kézre.
Mire mindent beállítottam oda ahova nekem jó,nos inkább órákban mérhető....
A tengelyek beállítása főleg a daruk, homlokrakodók karjai miatt macerásabbak.
Remélem majd minden kérdésedre,választ kaptál.
Ha még lenne bár mi szívesen segítek ahol tudok.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.03.28. 15:30:13 -
Carl Davies #22067 Nincs tapasztalatom ilyen téren, de ha én bele akarnék merülni jobban ebbe a fa rakodásba, biztosan egy repülőgépes joystick-ot vennék. A "kart" lehet jobbra balra fordítani, így megoldva a zsámoly forgatása is. Van rajta egy kis mozgatható gomb, arra meg lehet a nézelődést állítani. -
Z33noo #22066 Üdv,
Nekünk is volt annó ilyen problémánk és nem tudtunk neki semmi nást csinálni, csak egy régebbi mentést töltöttünk be és onnan folytattuk a játékot. Valószinüleg a mentés lett hibás, szerencsére a játék megtartja a régebbi mentéseket backup-ban -
Yag #22065 A tapasztalataitokra lennék kíváncsi.
Úgy tűnik ráfűződtem FS19-re. Abból is az erdészet, fakitermelés részére stb. Ki gondolta volna .... Sokat olvastam , néztem videókat, találtam pár speckó dolgot amit csak angol nyelvű videókban magyaráznak. Sajna felét nem értem. Kipróbáltam majdnem minden forest logging mappot, begyűjtöttem mod-okat amit csak lehetett, sokat teszteltem folyamatokat, gépeket, eszközöket és úgy érzem lenne még fejlődési potenciál bennem, pl ha fejleszteném a perifériáimat. De. Erről sajna eddig nem nagyon hallottam magyar videókban, hogy ki milyen játékvezérlővel milyen beállítással tolja. Sajna hiába nézek Keeper vagy Makam videókat, a játékon kívül kevés technikai részlet kerül felszínre.
Azt már kiderítettem, hogy a legjobb FS-gémerek akik erdészkednek,pl. FDR logging, NLAGaming, Dual Joystic-al tolják mivel a fakitermelésben használt gépek főként manipulátoros rendszerűek. Két kézre egy egy irányítókar stb. A gondom csak az, hogy a vezérlők amit használnak közel 50ropi idehaza, ha nem több. Ennyit nem szivesen ölnék bele. Most.
Vannak brutál fanok akik három monitor kormány, joy, külön gombok tablet és még ki tudja mit be nem tudnak szerelni. De sosem derül ki hogyan lehet ezt egyszerűbben más eszközökkel megvalósítani és főként olcsóbban? Tudom, fanok, a legjobbat, legpöpecebbet hozzák ki. De annélkül, hogy össze vissza vásárolgatnék minden kütyüt és hogy végig próbálnám vásárlásokkal az összes joyt meg tudja nekem mondani valaki akár a jelen lévők közül,- hátha tapasztalat is van róla,- hogy a játékba hány perifériát lehet egyszerre használni? Mondjuk két joy+kormány-pedál +egér bill kombinációt elbír a játék?
A joy csak duálos lehet vagy bármi jó de érdemes egyformát beszerelni hogy a gombok programozása nagyjából egyforma mennyiségben legyen stb. De ha nincs két egyforma akkor két tök más joy is jól tud működni ha meg bírom szokni?
Továbbá keresek olyan magyar videót vagy leírást ami ezen perifériák FS19re való beállításaival, programozásaival foglalkozik .... Vagy ne kegyek naív és nyugodjak bele, hogy ezek a kérdések megválaszolódnak ha elég időt és energiát meg pénzt áldozok rájuk?
-
endy papp #22064 Egy újabb jó mod a realisztikusság irányába.
Már lehet az állatokat itatni és a híg trágyát ezzel a moddal tölteni.
GlobalCompany - Animal Stable Storages v1.0.0.0
-
endy papp #22063 Általánosságban,érvényesek a következő gondolatok,( "akinek nem inge...")
A minap itt kérdezte valaki hogy eltűntek a keréknyomai a játékból.....
Mint kiderült a javaslatomra megnézte a beállításokba és ott nem volt jól átállítva...
Pedig ezek aztán nagyon alap dolgok.....mégis meghaladja az emberek képességeit hogy maguk megoldják......olvasni-értelmezni és időt szánni rá.
Én sem azért tudok egy picivel többet az átlag usereknél az FS-ről mert így születtem.
1: Sokat olvasok más fórumokat is(külföldieket) hogy képben legyek.(nem tudok semmilyen idegen nyelvet,még alap szinten sem)
2: Rengeteg időt szánok bizonyos dolgok kipróbálására,ha valami nem működik.
3: Minden modot tesztelek ,minden féle téren mielőtt azt modom rá hogy na ez mehet, ugyan ez vonatkozik a mapokra is.
Mint tudjuk az emberiség ezeket az alap dolgokat elsajátítja az iskola elején,több kevesebb sikerrel.
Ja lehet mondani mert biztos nekem sok időm van.
Mindenkinek annyi van amennyit szakít rá,ha kell és akar valamit.
Minden nagyképűség nélkül,állíthatom ha én nem nem segítenék itt a fórumon,már rég halott lenne,vagy csak vegetálna,mert lehet idővel kapna válaszokat a problémákkal ide forduló delikvens ,de azt nem tudná kivárni és nagy valószínűséggel többet nem nagyon keresné fel a fórumot,na nem mintha ez számítana bármit is,csak úgy eszembe jutott...
Ezzel nem azt akarom mondani csak én segítek itt a másiknak,nyilván más is ,de az eléggé elhanyagolható ,persze a semminél több...
Nem tudom a hosszú évek során,mióta az FS-t használom,leírtam é 2-3 kérdést.
Csupán a fent említett okok miatt,olvasás-vissza olvasás,szöveg értés,időt szánni a kipróbálásokra,beírni a keresőbe az adott problémát , kb annyi idő mint itt leírni mi is a gond...
Ha Fs-ezésre tud valaki több száz órát szánni akkor a hibák elhárítására is kell időt szakítani.
Annál már azért komplexebb mint anno a 11-nél indult, (tudom hogy előbb de nekem onnantól datálódik),....de nem űrtechnológia.
Köszönöm a figyelmet.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.03.28. 06:05:03 -
endy papp #22062 Itt szerintem nagy részben PC-ek tolják ,de lehet akad valaki más fórumokon,a problémádra.
De lehet itt is tudja a megoldást valaki csak ki kell várni.
Talán lehet hogy jelszavasra állítottátok azért,nem tud más belépni.....végig kell minden lehetőséget,próbálni ,ja hogy ez időbe telik ,hát ez van.
Asszem az időt csak a házigazda tudja állítani ,meg egyéb sok minden mást is ...de nem vedd szentírásnak.
Van egy olyan lehetőség mindenki előtt hogy GOOGLE beírod a keresőbe a problémád és lehet megvan a megoldás.
-
endy papp #22061 Nem tolom online ,de mint mindig itt is azt tudom tanácsolni ,először is alap mapon próbáljátok ki modok nélkül.
Majd alap mapon modkkal.
Ezután mod mapon modok nélkül.
Ha ez így működik ,akkor lehet hogy a map a gyenge kereszt metszet.
Vagy a modok közül valamelyik.
De simán meg lehet próbálni saját privát szerveren is.
Asszem ez fizetős ,de lehet ez megoldja.
Mint mondtam ,nem használom online,de sok fórumon olvasok hibákról online szervereken ,mindenhol hasonlókat ajánlanak olyanok akik ezt a részét nálam sokkal jobban kenik-vágják.... -
hegedus8 #22060 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni ps4 én az fs 19 ben hogy lehet úgy multi játékot létrehozni hogy mindig be lehessen lépni nem csak akkor amikor az alapító meghív? Illetve hogy lehet beállítani h mindenki tudja az időt állítani? Válaszokat köszönöm. -
rokshow #22059 Sziasztok fs gazdák. Az lenne a problémám, gondom hogy a Ricciville 1.3 mapon játszunk online. Módok egyeznek, első belépéskor adatok szinkronizálása után minden rendben, tudunk játszani. Játék végén mentés, másnap adatok szinkronizálásánál nem tölt be, nem tud csatlakozni a másik csak pörög a kereső..... Fordítva is próbáltuk hogy én csatlakoztam hozzá, mi lehet a probléma?????????????????????Több szerveren is próbáltuk a csatlakozást, de semmi.!!!!!! -
nono28 #22058 Köszi -
zolcsika080104 #22057 egyébként meg csak kiéheztetem magam a farm simre hátha lesz egy mod vagy egy map ami....pl a felsbrunn map az már kezd ott lenni.Vagy.Két eredeti lemez itthon két gép és multizni a családdal haverokkal veled is endy természetesen ez még áll .Szóval se mondtam hogy a farm sim nem a szivem csücske épp ez az még a farm 2011 és 2013 is az velük kezdtem.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2020.03.25. 16:01:05 -
endy papp #22056 Ja Ja nincs ezzel semmi gond....
Eszmét cserélünk ütköztetjük a véleményünket álláspontjainkat.
Meggyőzni úgy sem tudjuk a másikat ,na meg nem is akarjuk szerintem....
Mint mondottam ha tettek volna bele Magyar nyelvet,akkor már megvettem volna így megvárom míg lemegy jobba az ára azt majd meglátom mit döntök.Most 15 körül van akcióban ,de tuti csak is 10 alatt adok érte azt is csak kíváncsiságból ha nem tetszik nem bánom annyira...de szerintem nem fogom magam meggyőzni.....
Ja van komoly horgászós szimem ha olyanom van beugrok a csónakba és olyan halat fogok hogy....
Nálam meg ha beülök egy gépbe érezni akarom,legalább is átérezni valamelyest hogy gépet vezetek ,nem pedig legót tologatni....
Nyilván azok a körítések is fontosak (lennének) amikről írsz de túllendültem már rég rajtuk...
-
zolcsika080104 #22055 hát ez az hogy több órám van benne mint az fs ben hiába minden a szivattyús dolog se tudott visszacsábítani az fs re.a játék verziója 1.04 ha nem is sokat de fejlesztettek rajta.Ott van a víz is bakker.Lehet horgászni látod a halakat azután finom kajákat csinálsz belőle a tűzhelynél és eladhatod.Az fs bocsáss meg nem egyéb mint egy csilli villi gép szimulátor.Felveszed a melót de itt megállt az egész.Elég ökör lennék ha ezen besértődnék,de ugyanmár a farmházban sincs semminek se funkciója.az elhelyezhető gyári fészerekbe se lehet bemenni se.Jelenleg is az 1.04 dinastit tolom és nemhogy megunnám,inkább ezt a játékot fejleszteném.Nem kell hozzá angol nagyjából értem mit mond.Pl.tudok segíteni valamiben?Can me help you,kb iskolás szintű angol kell hozzá.Állandóan frissítik a játékot.Főleg mióta teljes verziós megjelent nem tom már milyen platformra.A gépek fizikája és mennyisége amiben elmarad at fs től.az fs néhány helyen meg sem üti azt a színvonalat amit ez a játék tud.Az pedig a környezeti hatás realitás.Nekem ez fontosabb mint az hogy milyen szupergépet tettek megint bele.Én a kertben is elvagyok egy ásóval is nem az a lényeg hanem a realitás a madarak a fák stb.Be ne sértődj!Tudod hogy nagyon csipem az arcod na !
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2020.03.25. 14:38:15 -
endy papp #22054 Fölveszel 3 melóst ugyan arra a földre és már látod is hogy körülvesz az élet ,vagy nekiállsz multizni és kész.
Küldetések az FS-ben is vannak......
Hagyjuk már ezt a Dynasty mesekönyvet.
Megragadt ott ahol volt kb 2 éve,1 éve nem javítottak és fejlesztettek rajt semmit.
No meg már rég elengedték a készítők.
Láttam róla nem egy vidit,nem 5 perceseket,olvastam rengeteg véleményt,gondolkodtam én is a vételén ,de mivel sok a szöveg-beszéd, kevés az idegen nyelvtudásom így nem érdekel.
Az elején a játékmenetben is halálra unnám magam ,de szerintem később is....
De ha menne az angol, akkor is csak kb 6 eurót adnék érte,többet nem ér.
Gondolom te perfektbe nyomod az idegen nyelveket.
Meg úgy általában minden fs-t használó ,mégis jönnek olyan kérdéssel ami oda van írva a játékba a saját anya nyelvén ,de sem olvasni nem tud-nem akar mert lusta,vagy egyszerűen nem tudja értelmezni...vagy esetleg németül vagy angolul ,van benne a modok miatt pár szó és lusta a fordítót használni....
Figyelj te sem értesz engem ,ha neked ennyire bejön a dinasty áruld már el mennyi órád van benne és már kimaxoltál é benn mindent,úgy küldikben, a tiéd az összes föld stb....??????
Egy szó mint száz azzal kell játszani és az fs-t el kell engedni,attól hogy itt "tele sírod" a fórumot hogy hű meg ha,semmi nem fog változni.
Nem mellesleg elég rég jelent meg anno koraiban ,de a tizedét ha eladták belőle,valahol ez is elárulja milyen ,az fs-hez képest ha már azzal próbálod minden áron versenyeztetni....
Pedig messze nem egy kategória-műfaj,nem az a réteg használja.
Félre ne értsd nem bántásból írtam azt amit, elég rég "ismerjük" egymást...remélem nincs emiatt harag....
Én pl: most az utóbbi hetekben a thief sim-el toltam,helyén kezelem olyan amilyen jól el tudtam vele ütni az időt ,mókás és szórakoztató volt ,még ha néha gyermeteg is....hisz ezek csak játékok,próbálják szimulálni azt amit,több-kevesebb sikerrel.....
Béke....
-
zolcsika080104 #22053 Kár hogy nem érted ha csak annyi story lenne benne ami pl abban a dinasty játékban már jobb lenne.Küldetések kellenének nem csak az hogy beveted neki hanem odamennél a házához beszélgetnétek elvállalod a melót.A dinastyban ez full benne van.Ha a valóságban kimegyek a földre akkor látom hogy a másik is melózik.Ebben is mi király lenne hogy látnád amikor a szomszéd kimegy egy npc trakival galydolni -
endy papp #22052 A készítőktől ennyire tellett.... mondjuk ha a való életben kimész egy földre szántani aratni,stb..a határba,ott sem találkozol hű de nagy élettel.
Nyilván lehetne ezt fűszerezni ahogy írod ezzel azzal ....
Ez az a játék amire te és még sokan mások várnak, ahogy írtad tele legyen élettel ,soha nem lesz,én speciel egy dinamikus talajnak,nagyon tudnák örülni.
De nemsokára megjelenik ez így elleszek egy jó darabig .
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
zolcsika080104 #22051 élet nincs benne legalább imitálva lenne ismerem az összes elhelyezhető gyárat van egy vagonnal kipróbálva is.Tudod én rengeteget keresgélek próbálgatok a legvégső esetben szoktam visitozni.Van olyanom hogy a raklapot látom ahogy részfolyamataiban rakja össze a gépsor na az nagon jó mondom élet nincs -
endy papp #22050 A jóból soha nem elég....de a jóból is megárt a sokkkkk
Erre csak annyit tudok mondani,van itt sztori csak azt neked magadnak kell kitalálni és megkreálni.
PL: Ültess fát (nem kell seasons modban,mert az hosszú idő ,de lehet is akár) vágd ki kézzel a fát (motoros fűrésszel), gallyazd le,trakival húzkodd oda a rakodó géphez,majd rakodd fel tetszés szerint ,szállítsd el a vonathoz ott rakd le majd a "vonat daruval" rakd fel a vonatra ,szállítsd a lehető legmesszebbre a mapon,majd le ugyan ezt ezután fel a pótra onnan szállítsd a feldolgozó üzembe ,amiből már "ezer" féle létezik elég komolyak és sok időt vesznek igénybe.
Majd a kész faárut targoncával pakold fel egy pótra szállítsd a leadó helyre.
Ez csak egy példa a sok lehetőségből.
Kezdj mindent a legnehezebb fokozaton stb stb....
Értem én hogy mit mondasz de azzal kell főzni a mi van.... -
zolcsika080104 #22049 jaj minek az?van már annyi eszköz meg minden hogy ember legyen aki eligazodik,inkább valami sztori kéne nem az hogy leteszem a házat azt csá.Leadom a terményt azt csá.Olyan mintha zombi földön farmoznék az emberek csak annyit mondanak hi.Komolyan mondom hogy a farmers dinastyit keményen össze kéne ezzel gyúrni-annak az eszközgraf gagyi a természet meg élethű nagyon girbegurba kis földek sok sok kis családi ház, a fák is megnőnek 2 méter vastagra van benne vaddisznó őz gólya igazi kis falusi hangulat,nem olyan mint valami csernobili gyári iparkörzet.Ezek a cakkra vágott egyenes földek kicsinálnak.Alig van bokor idős fa egy se, élőlénynek meg csak varju -
endy papp #22048 Érkezik egy "új" DLC....
-
endy papp #22047 Itt ez a fórum ,csak ezzel foglalkoznak.
Aki a HB mapot használja ezen a fórumon minden kérdésére választ kap.
Csak mert jó fej vagyok megint....
Én a 1.0.0.4-et használtam utoljára így nem tudok hozzá szólni.
HB forum
-
nono28 #22046 Üdv!
Felraktam a HOF Bergmann 1.0.0.6 bétát,és olyan gondom van hogy,eltünik a bolt.Mitől lehet ez? -
endy papp #22045 Aki ebből a "pontos meghatározásból" megmondja miről is van szó pontosan.....?????????
" letöltöttem a szlovákiás mappot"
Link,vagy kép róla ,vagy megint találjuk ki te mire gondoltál????????
Nos, kipróbáltam a 3 napos Seasons-al ,de szerintem nem ezen múlik, hosszabb intervallumnál is tuti jó, csak ennyire volt időm(más még ennyit sem tenne meg)
Minden növény normálisan növekszik és be is lehet takarítani ,a seasons-nak megfelelő időben.
Nem a map-al van a gond ,mint annyiszor sokadjára megint.
_________________________________________________________________________________________________________________
A következő sorok úgy általánosságban mindenkire értendők, értelem szerűen,"akinek nem inge"
Ergo, megint user error,először mindenki tegye rendbe a játékát úgy modokban mint ,beállításokban és ha úgy sem működik akkor kérjen segítséget.
Csak ugye egyszerűbb beírni ,hogy ez sem az sem működik mint rászánni egy kis időt,megnézni elolvasni dolgokat,kipróbálni működnek é azok a modok amik benn vannak.
Na meg úgy általánosságban használni a buksit.... -
endy papp #22044 Nos a Seasons nem egy egyszerű dolog..
Mint már korábban írtam itt a fórumon,nagyon figyelni kell a vetés idejére,mert simán lehet hogy a térkép mutatta de a valóságban ,még sem jó.
Ha rámész a földre akkor mit mutat a föld infó?
Gondolom ugyan azt amit a térkép.
De simán elképzelhető hogy a map hibás,ezt nehéz lenne megmondani,főleg innen kívülről.
Egyet tudsz tenni hogy egy korábbi mentést vissza raksz és átállítod 3-6-9 napos valamelyikére és teszteled akkor is fenn áll é az anomália.
Ha lehet a modokat szedd ki csak ami legszükségesebb és elengedhetetlen a maphoz azok legyenek benn és úgy próbálgasd.
Nyilván pörgesd az időt de ne gyorsabban mint 600x mert a Seasons-nak az is betesz.
Így hirtelen ezek az opciók jutnak eszembe .
Nekem is megvan a map most ránézek és kipróbálom 3 naposba,talán okosabbak leszünk.
Persze pontosan belinkelhetnéd te melyik verzióval tolod mert a minap jött rá frissítés.
A log fájl nélkül meg nem tudom megmondani mennyi ERROR hibát dob neked a játék a modok miatt ami még gondot okozhat.
-
tomekfarmer #22043 Sziasztok !
Kérdésem lenne... letöltöttem a szlovákiás mappot, mindent ugyanúgy csináltam mint eddig, 12 napos seasonba vagyok, felépítettem a gazdaságot, elvetettem amit akartam, de mind a búza,árpa repce, még a növényt se lehetett látni a földön, a térkép mutatta a növekedési szakaszt de az aratás elötti szakasznál megállt és utána átváltott a betakarítottra, a kukorica és a napraforgónál annyi h ott megjelent a növény legalább de ott is megállt a növekedési szakasz. Mi történhetett vele ? Vagy maga a pálya hibás ? köszi
Utoljára szerkesztette: tomekfarmer, 2020.03.24. 13:46:11 -
ates81 #22042 Köszi a segítséget,már odáig eljutottam h ki tudom tölteni az egyéb silóbol ami bent van és elm.a saját silóba tartja számon ha viszek újabb szállítmányt.Bár azt még mindig nem tudom h lehet egyéb siló is és van a saját siló is.Ha esetleg ismét elakadok akkor sztem megkérlek h nézd majd át a log fájlt,feltöltöm majd mert nekem az sokat nem mond sajna...Köszönöm! -
endy papp #22041 Szedd ki az össze modot majd rakd vissza őket egyesévél,így megtudod mi okozza az anomáliát.
De ha megnézed a log fájlt, abból is sok minden kiderül és hamarabb megvan ,vagy töltsd ide fel, ránézek biztos okosabbak leszünk.
Rengeteg modot kipróbáltam már sok mindent láttam de ilyennel még nem találkoztam.
A leírt dolgok nélkül az egész csak merő találgatás ,és semmi eredményre nem vezet,úgy most és a későbbiekben is. -
ates81 #22040 Sziasztok!Kérnék még egy kis segítséget,hogy lehet,hogy kettő silót jelez nekem pedig csak egy kéne,hogy legyen?Csináltam egy képernyőfotót is,ha valaki tud megoldást,hogy miért lehet ez azt köszönöm.Ráadásul amit egyébnek jelez abból nem is tudom elérni a terményt... -
ates81 #22039 Nagy nagy köszönet a segítségért,a beállításnál volt a probléma -
#22038 Sziasztok.
Nekem is volt/van ilyen problémám a kerék nyommal. Nekem a real dirtt fix mód okozta. Mikor azt kivettem rendbe jött. Nem tudom miért csinálhatta.
Üdv -
endy papp #22037 Üdv.
Első lépés Ide (menübe) belépsz és megnézed hogy milyen százalékon van a keréknyom beállítás ,tedd fel maxra (400%)
Keréknyom beállítás a menüben
Majd modok nélkül alap mapon megnézed hogy van é keréknyom.
A többi már csak formalitás.....és csak rajtad múlik mi a végeredmény.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.03.22. 10:25:12 -
ates81 #22036 Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne,hogy pár hónapja már,hogy játszottam utoljára az FS19el,azóta csak frissítettem mikor volt rá javítás,meg pár módot beraktam.Ma azt vettem észre,mikor elindítottam,hogy vmiért nem hagy nyomot a kerék semmilyen felületen.A legelején lehetett látni a keréknyomokat,lehetséges,hogy vmelyik frissítés miatt tűnt el vagy vmelyik mód lehet a gond?Ha esetleg vki találkozott már ezzel a gondal és tudja,hogy mitől lehet,megköszönöm a segítségét.Köszi előre is! -
zolcsika080104 #22035 rendben a felsbrunn multi nekem is megvan tényleg tetszetős kis map.Most lányommal meg párommal nézzük a sas és a sárkány Jackie Channel alig pár éves film ahol ő hunként szolgál a selyemúton a Hun dinasztia idején amikoris mi és ők békében éltünk egymással.Természetesen házasodtunk is .Igaz történet a Hun történelmi múzeum professzora ugyanezt mondta egy dok filmben ,ami Kínában van.Persze olyan hangvitelben hogy alig várták hogy lelépjünk onnan és már azok a fajta harcos ellenálló hunok már nem léteznek.Majd a napokban amikor neked is jó kipróbálhatjuk jelenleg minden erőmet elvette a digitális tanulás. -
endy papp #22034 Szia Zolcsika.
Én ha van időm és kedvem ami mostanában eléggé hanyatlóban ,már ami az FS-t illeti ezen a mapon tolom.
Felsbrunn Edit By MC Multifruit v4.0
Jól fut sokrétű gyárak vannak ,te magad kialakíthatod a gazdaságod.
Elég jól bírja az elhelyezhető modokat is.
Pl: mostanában a "tolvaj szimmel" szórakozok ,de persze az FS-t is elő elő veszem ,épp ma próbálgattam ezeket a tömlős tartályos modokat ,tök jól el lehet velük szórakozni....
Igazából soha nem multizgattam,de kipróbálhatjuk,hogy egyáltalán működik é és hogy....
Csinálj egy játékot egyenlőre,csak alapot,majd priviben megírod a jelszót és a nevét a játéknak,(szerintem jelszavasat érdemes) majd megpróbálok csatizni és a többit meglátjuk és megbeszéljük.
De lehet fordítva is csak írd meg hogy és merre meddig....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.03.21. 12:42:11 -
zolcsika080104 #22033 Sziasztok!
Endy,te most melyik mapot tolod?Jó lenne ha találnék olyat amibe bele tudnám élni magam főleg most.Igazándiból kezd semmihez se lenni kedvem.Talán egy közös mappal modokkal játszani.Kinek lenne kedve ehhez?Csak azt nem tudom hogy a modokat hogy lehet egymáshoz szinkronizálni mert nekem semmit se csinál amikor a más játékába akarok bemenni úgy hogy a szukséges modokat töltse le.Elindul az oldal ahonnan le kell tölteni de semmi. -
endy papp #22032 azért ez "visz" mindent....
-
zolcsika080104 #22031 igen igazad igazatok van,lefordítottam én is ez egy animált videó.A többi meg van nekem is köszi nektek. -
#22030 nézd a feltöltő: samson agro,ez lényegében egy reklám videó,ami bemutatja animálva,hogy működik az általuk gyártott samson tanker. ennyi és semmi több. a kommenteknél csak azzal viccelődnek hogy lehetne ilyen a kövi fs 21 :D
szal ez nem egy mod,hanem egy gyártó reklámozza a termékét
amúgy a tartály benne van a játékban is,alapból,nem mod
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.03.15. 19:16:25 -
zolcsika080104 #22029 de onnan van a hozzászólások is említik azért kérdeztem.sose láttam még illusztrálva a folyadékáramlást minden meg a többi azért nagy lenne ha lenne ilyen mod.