Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
traktort akarok egy kicsit átalakítani és az ajtókat hogy tudom megcsinálni hogy nyithatók legyenek és hol lehet megadni hogy mejik gombal tudjam nyitni? Ja meg a kamerát a traktor körül amikor szerkeztem hogy lehet forgatni?
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Zselic map: Letöltés
Hortobágy map +(Videó): Letöltés
Westfalen map: Letöltés
Nekem bejöttek, bár nem a teljes fellelhetõ (14) növény termeszthetõ rajtuk, de mindenképp jól játszható térképek.
Ez igen 😊 Nagyobb projekten dolgozol, mint ami a képek alapján feltételezhetõ lenne 😊 Gratula.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
földek mérete: rengeteg nagyságú föld van meg fórmályú egészen a kicsi kert nagyságtól a 20-30 hektárosig.
Tej: lehet saját magunktól meg a tejszálító kocsi is viszi
Leadóhelyek:othol a régi farmon egy rozsdás bábolna van közvetlenn mellete 5db siló.Nagy bga-siló a2.falu-n kívül lehet látni egy fóliátt arra lehet üríteni.vann benne bála-aprító( 2.falun kívûl) bálarakások közzött elehet adni a bálákat(farmon).Található a pályán ileggális szemétlerakó.tó és az csatlakozik egy nagy sáncba.Trágya az 3 falyta van az alap híg trágya az alap szerves az egyik épületen belül van a3. meg egy nagy trágyarakás aszt nemtudom még hova lesz.A farmhoz 2 bejárat vann meg 2 út közelíti meg egy köves megy egy földes.egyelõre enyi informácíót osztok megvelettek
Egy jánoshalmi kolléga 😛.
Sok sikert, csak így tovább.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Nekem nagyon bejön ez a békés falusi hangulat, a 80-as évekbeli gazdasági épületekkel, hazai kiszolgálóegységekkel (Magyar Posta, Coop Áruház, stb.)
A hangulatot tovább fokozza a hazai "gépóriás" a RÁBA Steiger jelenléte. (Bár ez opcionális, hiszen mindenkinek más a kedvence.)
Visszaolvasva a fórumon láttam, hogy már korábban is írtál a térképedrõl, és közzétettél pár szép képet is kedvcsinálónak, de a részletekrõl (növények száma, tejmód, földek mérete, eladási lehetõségek, átvevõ helyek száma stb.) eddig nem sok minden került nyilvánosságra.
Nyilván ennek az az oka, hogy még készülõben van a térkép, de gondolom az elképzelés ezekkel kapcsolatban már rég megvan. 😊
Kaphatunk esetleg bõvebb információt ezekrõl?
Olvastam egy korábbi hozzászólásodban, hogy egy meglepetéssel is szolgálni fogsz a felhasználóknak, ami külön öröm 😊
Kitartást, és jó munkát a pályádhoz 😊
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Landwirtschafts Simulator 2012 bejelentette gamescom 2011:
Horsch fúró 3m (Platinum Edition)
egy újfajta gyümölcsök: paradicsom az üvegházban, üvegházak bárhol elhelyezhetõk a térképen (Platinum Edition) is
az üvegházhatást okozó a növekvõ növények szükség lehet a víz és a víz tartály tele priva¾avius River (Platinum Edition )
"realisztikus" rámenõs szilázs (az LS 12)
eke és kapa tette a textúra függ az irányt (a LS 12)
A kezdeti, kis udvar is bõvíthetõ (csak a LS 12)
a szárított gyümölcs fajtákat lehet öntözött vízzel ágyú (az LS
Mezõgazdasági szimulátorok 2012 elérhetõ lesz még ebben az évben vagy jövõ év elején.
Íme egy hipotetikus (vagy feltételezett) listája:
- Multiplayer mód (javított)
- Állatok (tehén, sertés)
- Deutz Fahr traktorok és más gyártók traktorok (más márkájú traktorok )
- Vogel és Noot végre több
- és több berendezések (nagy esztergályos, nagy széna gereblye, trágya tartály nagy, nagyobb rakodási kocsik, tartálykocsik>> Mindegyik most, és mi a DLC csomag)
- növényfajták marad ugyanaz ( Talán egy vagy két fajta növekedés)
- Régi berendezések indításakor egy új játék ugyanaz marad
- egyéb mezõgazdasági termelõk a kártyán (single-player mód)
- Nem lesz több térképet, amely elérhetõ lesz az elején (mint például a biogáz-e vagy sem)
- Lehet vásárolni olyan épület (pl. bála aprító a 80.000 €, ...)
- vásárolhat dobozok
- az eszközök tönkreteheti
- nincs évszakok
- természetesen lesz támogatása wi Eder
tökéletesen ezzel a fogantyúval. Segített Google fordító - Védjegy berendezések LS12: Pottinger, Horsch, Vogel & Noot, Kotte, Bergmann, talán Fliegl.
- traktor védjegye LS12: Deutz Fahr és (Massey Ferguson, Valtra, Massey Ferguson és a New Holland, valószínûleg az egyik új márka) .
- napelemek és szélturbinák (lehet kapni majd építeni betkur)
- egy biogáz üzem a második DLC csomag típusát.
- A személyzet jobb, hogy így menjen be.
- Minden létesítmények és berendezések a DLC pack 1 és 2 bõvül !
- A rendszer ugyanaz marad.
Ennek a videónak valakinek megtudná adni a zene cimét??
Kérem!
zetorkapitány:
a. szerintem ez nem warez topik, de lehet tévedek.
b. millió és még annál is több torrent oldalon van fent a tört
c. 2k tescoban (én anno steamen vettem ott jóval több volt)
d. miután megszerezted a törtet, rájöszs, jó volna multizni is, nah az törtel nem fog menni, konkluzió vedd meg, 2k az ha cigizel 3 doboz vagy ha bulizol max 1 hétévége
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
A DLC egy külön megvásárolható kiegészítõ csomag.
Eddig két verzió jelent meg DLC Pack 1, és DLC Pack 2 néven.
Valószínû, hogy olyan módot töltöttél le, amely mûködéséhez kellenek az elõbb említett kiegészítõben lévõ eszközök, vagy gépek.
Továbbá vannak olyan térképek is, amelyek mûködésének alapfeltétele valamelyik DLC pack megléte, mert arra épül rá a mód.
A DLC pakkokról részletesen itt tájékozódhatsz:
DLC pakk
1 kérésem lenne ha megoldható valaki betudna linkelni egy mapot amit lehet sokáig játszani mert az eredeti mappot már unom kissé jöhetnek moddok is hozzá ha van.
Elõre is ezer köszönöt.
Ez melyik map?
Azt szeretném megkérdezni hogy a képen az mtz mellett a pótkocsi alatt a traktor után felvan akasztva az mi?