23846
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
bakter985 #12026 hali
egy kis segítség kellene.megvettem a mezőgéppackot,vagyis ezt hozták mivel nem én voltam a boltban,és azt szeretném kérdezni hogy ha ezt felteszem akkor birok e ezzel multizni,vagy a teljes játék is kell?a válaszotok előre is köszönöm. -
kisspeter1979 #12025 Ezekkel lehet 30 másodpercnél többet is felvenni, vagy ahhoz meg kell venni a programot? Ugyanis kipróbáltam többet is, de 30, vagy 45 másodpercet rögzít, illetve a HyperCam-nál bármennyi időt lehet rögzíteni, de a felvétele éléggé gyenge minőségű. Nálam a fraps elég jól futott, de az is csak 30 mp-t rögzít. :( -
krisztián1998 #12024 tudom köszi -
#12023 elküldtem neked privátba -
krisztián1998 #12022 cső YOE!
nekem elküdheted a GameCam programot -
#12021 sok jó program van rá Pl: Fraps,,CamStudio,,Hypercam
csak mindnek van hibája a Frapshoz egy erőmű kell és rengeteg helyet zabál felvételkor Pl egy 5 perces videót csinálsz 5-10bg csinálja
én a GameCam használom nagyon jó kis program és helykímélő ha kell el is küldöm neked -
kisspeter1979 #12020 Helló Dávid!
Bizonyos munkafolyamatokra nem lehet munkást felvenni! Aratásra, szántásra, kultivátorozásra, vetésre biztosan lehet munkást felvenni.
Bonyolult kettő vagy több gép összecsatolásával járó munkafolyamatot nem tud lekezelni a játék. És ha jól tudom, akkor az autópilótás gépek sem tudnak így közlekedni.
Én javasolnám, hogy használd a courseplay-t, ha több munkafolyamatot szeretnél egyszerre végezni. Erről nagyon jó leírást találsz a gamefarm.hu weboldalon a cikkek között. -
kokaidavid #12019 Hello!
Most például letöltöttem ezt a kombájn+bálázó. Erre van munkás mód? vagy ha 2 munkafolyamat megy nem is lehet soha munkást felvenni?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
kisspeter1979 #12018 Az alap idő az "kilencvenezer" én az "540 000"-ret szoktam használni. Egyszer túllőttem a célon és egymillió körüli érési időt állítottam be és nem akartak nőni a növényeim. Az alap térképen már minden földet bevetettem, megtrágyáztam, lepermeteztem és még utána is eltelt majdnem 1 hét (16szoros játékidőben) mire beértek.
Úgyhogy véleményem szerint bőven elég az 540 000 így durván egy heti játékidő alatt érnek be a növények. Én a "kilencszázezret" soknak tartanám. -
#12017 a növényeim növekedési ideje: growthStateTime="900000"/>
ez sok vagy kevés vagy pont jó??????? -
kisspeter1979 #12016 Szia Karesz!
Nézd meg ezt a képernyőről videót készítő programot. Én még nagyon keveset használtam. És biztos van ettől jobb is. Én ennyit tudok neked segíteni. Egy gond van vele, hogy amíg ingyenes progit használsz egy "unregistered hypercam" felirat fog látszani a képernyő bal felső sarkában.
HyperCam -
#12015 heló heló valki nem tudna nekem egy jó vidi készítő progi-t ajánlani?? mert az ls2011-em ről akarok egy vidit. persz ide is felteszem. akk valaki tudna nekem egy jót ajánlani?? nagyon megköszönném köszi.
VOLVO FH 16 700 -
#12014 Pl keress olyant hogy GLENVAR MÓD
ez is olyan
Ez a kombi meg mindjárt báláz is -
kokaidavid #12013 Köszönöm szépen a 90%-nál sikerült a maradéknál valami más néven van biztos, mert nem találtam.
Egy másik kérdésem is lenne van olyan kombájn ami mögé fel lehet akasztani a bálázót?:) Köszönöm a választ előre is! -
mj111 hun #12012 -
#12011 csak eredeti játékkal lehet multizni
tesco, 576 nál asszem még mindíg 1000 forintért lehet kapni de az eredeti ára 2000 HUF -
#12010 Köszi szépen. Illetve annyi kérdés még, hogy szervert tudok létrehozni magamnak, hogy pár ismerősömmel játszani tudjunk? -
#12009 elsőnek lődd be az irányítást saját igényeidnek megfelelően
utána ha beléptél a játékba akkor kezdj el aratni majd a tárolókból is kezdd el hordani a gabonát
szánts, tárcsázz, trágyázz,permetezz arass, add el a terményt, vegyél tehenet, nagyobb korszerűbb gépeket
etesd a teheneket fűvel és silóval
szal gazdálkodj okosan
ha belejöttél az alapokba akkor a Game Farm.hu-ról és Őstermelő Agrar Team oldalairól regisztráció után tudsz letölteni a játékhoz megfelelő plusz gépeket un, modokat melyeket XP esetén ide kell tenni:
c:\Documents and Settings\falhasználónév\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\mods\
jó játékot
ha valamit nem tudsz a google is nagy segítség lehet a megoldásban valamint a videomegosztó oldalakon is böngéssz szorgalmasan
itt egy jó kis csapat tagja lehetsz ha betartod a szabályokat
igyekszünk mindenben segíteni amiben tudunk vagy amire van időnk
üdv:boky -
#12008 Szép jó estét a mélyen tiszelt publikumnak.
Pár napja szedtem le a játékot, és szeretném megérdeklődni, hogy a Karrier módban,hogyan kezdjem el a játékot? Ugyanis 2 sima traktorral és 2 kombánjszerűvel kell kezdenem. Egy kis segítséget adhatnátok,ha nem gond. Köszi szépen.
Üdv.: Gio -
#12007 csak simán másold a géped főkönyvtárába a .lua és a .dds fileokat
ne tedd bele semmilyen mappába -
bordanattila #12006 Tudnátok segíteni egy gépet akarok megcsinálni eslimiteresre és letöltöttem a megfelelő fáljokat és azt írja hogy be kell másolni a gép könyvjelzőjébe. Na az hol van? -
#12005 a gép moddesc.xml-ből töröld a következő sorokat (a megfelelőt a megfelelő helyről)
<specialization name="motorIgnition" className="motorIgnition" filename="motorIgnition.lua" />
<specialization name="motorIgnition" />
<input name="IGNITION" category="VEHICLE" key1="KEY_KP_enter" button="" />
és megszűnt létezni a géped manuál indítása
biztonsági másolatot csinálj a gépről mielőtt nekiállsz bárminek!!!!!!!! -
#12004 mindnek előtt ellenőrizd a játék beállításaiban a manuális indításhoz hozzárendelt billentyűt
majd ellenőrizd hogy a gépben melyik billentyű van kiosztva a manuál indításra
vedd ki a gépből a manuálindítást és minden problémád megszűnik -
jozsy barat #12003 Lehet 1 c-re 2 gombot is le kell nyomnod, vagy ellenőrizd be van-e kapcsolva a num lock, vagy hibásak a traktorok... Én is találkoztám már olyannal, amin minden működöt, kivéve nem bírtam beindítani, minden billentyűt végignyomtam de semmi... Szal vagy felejtősek vagy mondd rá valaki még valami okosat! :D -
kokaidavid #12002 Szevasztok!
Mi lehet a gond, hogy egy traktort sem birok elindítani, amelyiket a numpad enter billentyűvel kell??
A válaszokat előre is köszönöm! -
jozsy barat #12001 Elütött egy román traktor, de .ar ez így hófúvásban! XD -
#12000 Köszi....próbálok valóságos térképet készíteni... -
kisspeter1979 #11999 Sejtettem.
Azért köszönöm szépen! -
kinai35 #11998 felejtös -
kisspeter1979 #11997 Maradok is! Csak az érdekelt volna, hogy azon mehet-e 2 vonat eltolt idővel (vagy hogy is mondják). Elöl menne a személy vonat utána meg pl a tehervonat. Arra gondoltam, hogy úgy élethűbb lenne. Persze csak ha nem túl bonyolult a dolog. -
kinai35 #11996 szerintem maradj akétvonalú sinpár mellet -
kinai35 #11995 jó mapocska majd ütök össze énis egy igazán fullost ha a mostani elkészül id be lehet nem leszkicsi de nagyon nagyse de majd lássuk -
kinai35 #11994 8 fajta növény -termény tároló telep tehenészet - nagy földekidáig ez van lesz leadohejy a terményeknek id nem fogja meghaladni a 10 megát majd ahogy halad ugy lesz fel tüntetve képekben amugy nem tartom meg csak magam nak megosztom ha kész lesz semmi értelme nincs avpes cuccnak miért? mert nem tudodmeg soha az emberek véleményét amunhádról hogy mien 2én legalábis annak örülök ha valakinek tetszik és játszani is akar rajta azért csinálok dolgokat hogy más is örömét lelje benne ne csak én és igy szeretem adolgokat látni nállam nincs vip -
krisztián1998 #11993 csősztök a FEHÉRAKÁC TSZ_T le lehet majd tölteni? -
#11992 Szép estét mindenkinek.....A dombos tájon a földutak alaposan sárosak és ezért élvezetes a játék....
-
Brikesz111 #11991 szia ezekett honnan töltöted le nem tudnád oddaadni a linkett? -
Brikesz111 #11990 Köszi szépen most már jó :D :D -
#11989 már megoldódott -
#11988 hello mindenkinek
tudna valaki linkelni egy nád textúrát? -
#11987 heló valki nem tudna nekem egy jó vidi készítő progi-t ajánlani?? mert az ls2011-em ről akarok egy vidit. persz ide is felteszem. akk valaki tudna nekem egy jót ajánlani?? nagyon megköszönném köszi.