23846
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#12084 Jah én nem szólok bele mit csináltok de ha lehet gyorsan,köszönöm!
Nem zavar csak legyen már 1 ls fórum! -
#12083 Szép képek :) -
a pirossal bekeretezett rész az újonnan betett növények itt nem látszik semmi hogy nőne az alapnövények pedig mindenütt látszanak
ezt szeretném kiküszöbölni hogy az új növények is így látszódjanak távolról -
#12080 a 2 es bejegyzés az nem neked szolt azt csak külön komment a képekhez -
#12079 tudom chris írta de az nem segítség erre a gondra az alapján már átnéztem a mapot
a 2 bejegyzésedet nem értem én nem a te képeidre utaltam
-
#12077 1 Boky most pár napja írt valaki ezzel kapcsolatba olvass vissza pár oldalt
2 a képeimen meg mind majdnem fullos gépek vannak azért raktam föl őket
-
És akik " takarítanak" -
És akik nem kukoricáznak -
Akik kukoricáznak -
#12072 hello mindenki
kicsit eltérnék az eddigi témától és kapcsolódnék az LS világához
van itt egy képecske:
a problémám a következő ha adott földre az alapnövényeket vetem akkor az nagyobb távolságból is látszik hogy a terület vetve van de ha az újonnan betett növényekkel vetem be akkor csak a bizonyos 75 méteres távból látszik a területen a növényzet de távolabbról csak üres földnek látszik
mit tudok csinálni hogy a régi növényekhez hasonlóan az új növényeim is látszódjanak -
#12071 "Tik" xDDDDDDDDDD
Am no komment...
De legalább kihazudhattad az indulataid :D -
#12070 Be linkelést nem tagadom,de fogalom zavar van nálad mert azt mondtam nem fogom be linkelni!
Mert valahogy próbálok emberi módon megbeszélni veled ha hagynád! -
#12069 Nem-e? Tegnap állítólag belinkelted :)
Amúgy köszi, közben megtaláltam a linket hozzá. -
#12068 Ne aggódj nem vagyok geci!
Tőlem akár milyenek lehettek de nem engem minősítetek le! -
#12067 jól beszél gabi!nem itt kéne balhézni nem azért nyilt meg a fórum hogy itt szájkaratézzunk!!és nem akartam beleszólni csak már idegesített. -
#12066 Azért berakom újra a képet, hogy a témánál maradjunk.
dávidka, te meg nem linkelnéd be újra manitout? szeretném letölteni, tegnap pont lemaradtam róla :D -
#12065 Muszáj ezt a fórumot lehúzni?
Miért nem nyittok 1 témát és ott baszakodtok!?! -
#12063 -
kinai35 #12062 én meg 2008 széria óta enyi akülömbség játék terén itt leis zártam a témát amig el nem gazosodik -
kápi67 #12061 Komoly érvek.
Ne állíts olyat amibe nem vagy biztos.
Én azért állítom mert kipróbáltam.
Elég régóta ls-zek. 2009 junius óta. -
kinai35 #12060 ez nem beszolás 2 jeleztem hogy nem lehet 3 hogyis tudnád hogy kivagyok még azt se tudtad mi az a ls mikor én már rég játszottam ezt ne vedd sértésnek ha nem muszáj nem kell másokat megvezetni ha nem tudod inkáb ne irj mégegyszer elnézést ha megbántottalak valamivel no komment felejtös -
kisspeter1979 #12059 Nem haragszom Chris!
Csak félreértettétek a hozzászólásomat. De majd legközelebb hosszabban és érthetőbben írom le. -
kápi67 #12057 Tudod a hit és a tény két különböző fogalom.
Amúgy ÉN Gabinak jeleztem, hogy nem lehetetlen tört verzióval multizni.
Nem tudom TE kivagy és miért szólsz bele. Csá -
#12055 Nos egy kis éjszakai szántás senkinek nem árt:
nos én csak anyit kérek hogy ne veszekedjetek már a fórumon légyszives!! arra ott a privi!! -
#12054 Tudod Mitsu!Figyelmen kivül hagylak,és mintha nem is léteznél!.segnyaló kis buzika! -
kinai35 #12053 nem hiszem hogy te multiztál volna boky haver te meg el ne hidd neki -
kinai35 #12051 nem tudsz megbántani nem sok az odais lelehet boritani
-
#12049 Semmi gond, remélem te sem haragudtál meg, de legalább akkor ebből te is tanultál. -
kápi67 #12048 Boky-nak üzenem, hogy én már multiztam nem eredeti játékkal is. (régebben) -
kisspeter1979 #12047 Biztos hülye kérdés. De mihez kell az a sok siló? BGA-hoz? Vagy ez egy eladó hely? Nem bántani akarlak, csak érdeklődöm.
Az eddigi képek alapján nagyon jó kis map lesz. Gratula! -
#12045 -
kinai35 #12042
megint haladtam egy kicsit -
xaxoimi #12036 Köszi!:D -
kinai35 #12034 MÉG KÉSZÜLGET IGY NINCS LINK -
mj111 hun #12033 A mezőgépek csak egy kiegészítő , kell hozzá az alapjáték . -
kisspeter1979 #12032 Hát én csak a tapasztalatomat osztottam meg. Ha ez hülyeség volt, akkor elnézést kérek mindenkitől! Nem játszom évek óta ezzel és nem is használok sok modot.
MÉG EGYSZER ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITŐL! -
#12031 Ennyi ökörséget egy pár hsz alatt rég olvastam!
1. Nem tudom hány száz méteres vetővel dolgozol, ha az alap növényidőnél mindent be tudsz vetni a térképen mire kinő, mert én a kikötő melletti földnél, nem bírtam végig sem érni a földön.
2. 900000 felett már 1.8e, 3.6e stb értékek a mérvadók, de majd nézz meg fórumokat, hogy mért.
3. ha kombi után felakasztasz egy bálázót, attól az még vígan elmegy "H"-val (helferrel), de még AP-val is
4. "Aratásra, szántásra, kultivátorozásra, vetésre biztosan lehet munkást felvenni." ez igen csak könnyelmű kijelentés: Hány olyan modot adjak amikkel, ha meg gebedsz sem tudsz munkást felvenni? Az hogy tudsz-e vagy sem, az attól függ, hogy hogy csinálták meg a modot, avagy mennyire jól sikerült.
5. köszi hogy reklámozod a cikkem, de a courseplay sem jó mindenre, így is kezdődik a cikkem, mert pl aratni nem nagyon tudsz vele, illetve elég bénán.
Minden elismerésem azoké, akik hajlandóak segíteni másoknak, de hülyeséget azért már ne mondjunk nekik! -
kokaidavid #12030 Hello!
Melyik az a pót, amelyik a legnagyobb kapacitással bír(gabona,kukorica)?,és melyik a legnagyobb kapacitású kombájn?:) a válaszokat előre is köszönöm! -
#12029 természetesen több óra anyagot is tudsz rögzíteni vele csak ahhoz regisztrált kell vagy egy feltört -
#12027 csak eredeti játékkal lehet multini