23846
  • dávid 001
    Jah én nem szólok bele mit csináltok de ha lehet gyorsan,köszönöm!
    Nem zavar csak legyen már 1 ls fórum!
  • dávid 001
    Szép képek :)
  • boky84

a pirossal bekeretezett rész az újonnan betett növények itt nem látszik semmi hogy nőne az alapnövények pedig mindenütt látszanak

ezt szeretném kiküszöbölni hogy az új növények is így látszódjanak távolról
  • marko37
    a 2 es bejegyzés az nem neked szolt azt csak külön komment a képekhez
  • boky84
    tudom chris írta de az nem segítség erre a gondra az alapján már átnéztem a mapot

a 2 bejegyzésedet nem értem én nem a te képeidre utaltam

• marko37
    1 Boky most pár napja írt valaki ezzel kapcsolatba olvass vissza pár oldalt

2 a képeimen meg mind majdnem fullos gépek vannak azért raktam föl őket
  • marko37

És akik " takarítanak"
  • marko37

És akik nem kukoricáznak
  • marko37

Akik kukoricáznak
  • boky84
    hello mindenki

kicsit eltérnék az eddigi témától és kapcsolódnék az LS világához

van itt egy képecske:

a problémám a következő ha adott földre az alapnövényeket vetem akkor az nagyobb távolságból is látszik hogy a terület vetve van de ha az újonnan betett növényekkel vetem be akkor csak a bizonyos 75 méteres távból látszik a területen a növényzet de távolabbról csak üres földnek látszik

mit tudok csinálni hogy a régi növényekhez hasonlóan az új növényeim is látszódjanak
  • tellerlacika
    "Tik" xDDDDDDDDDD
    Am no komment...
    De legalább kihazudhattad az indulataid :D
  • dávid 001
    Be linkelést nem tagadom,de fogalom zavar van nálad mert azt mondtam nem fogom be linkelni!

Mert valahogy próbálok emberi módon megbeszélni veled ha hagynád!
  • Kenny85
    Nem-e? Tegnap állítólag belinkelted :)
    Amúgy köszi, közben megtaláltam a linket hozzá.
  • dávid 001
    Ne aggódj nem vagyok geci!
    Tőlem akár milyenek lehettek de nem engem minősítetek le!
  • karesz1000
    jól beszél gabi!nem itt kéne balhézni nem azért nyilt meg a fórum hogy itt szájkaratézzunk!!és nem akartam beleszólni csak már idegesített.
  • Kenny85
    Azért berakom újra a képet, hogy a témánál maradjunk.

dávidka, te meg nem linkelnéd be újra manitout? szeretném letölteni, tegnap pont lemaradtam róla :D
  • dávid 001
    Muszáj ezt a fórumot lehúzni?
    Miért nem nyittok 1 témát és ott baszakodtok!?!
  • joceruza
  • kinai35
    én meg 2008 széria óta enyi akülömbség játék terén itt leis zártam a témát amig el nem gazosodik
  • kápi67
    Komoly érvek.
    Ne állíts olyat amibe nem vagy biztos.
    Én azért állítom mert kipróbáltam.
    Elég régóta ls-zek. 2009 junius óta.
  • kinai35
    ez nem beszolás 2 jeleztem hogy nem lehet 3 hogyis tudnád hogy kivagyok még azt se tudtad mi az a ls mikor én már rég játszottam ezt ne vedd sértésnek ha nem muszáj nem kell másokat megvezetni ha nem tudod inkáb ne irj mégegyszer elnézést ha megbántottalak valamivel no komment felejtös
  • kisspeter1979
    Nem haragszom Chris!

Csak félreértettétek a hozzászólásomat. De majd legközelebb hosszabban és érthetőbben írom le.
  • kápi67
    Tudod a hit és a tény két különböző fogalom.
    Amúgy ÉN Gabinak jeleztem, hogy nem lehetetlen tört verzióval multizni.
    Nem tudom TE kivagy és miért szólsz bele. Csá
  • karesz1000
    Nos egy kis éjszakai szántás senkinek nem árt:

nos én csak anyit kérek hogy ne veszekedjetek már a fórumon légyszives!! arra ott a privi!!
  • gogabi79
    Tudod Mitsu!Figyelmen kivül hagylak,és mintha nem is léteznél!.segnyaló kis buzika!
  • kinai35
    nem hiszem hogy te multiztál volna boky haver te meg el ne hidd neki
  • kinai35
    nem tudsz megbántani nem sok az odais lelehet boritani
  • Chris von Bone
    Semmi gond, remélem te sem haragudtál meg, de legalább akkor ebből te is tanultál.
  • kápi67
    Boky-nak üzenem, hogy én már multiztam nem eredeti játékkal is. (régebben)
  • kisspeter1979
    Biztos hülye kérdés. De mihez kell az a sok siló? BGA-hoz? Vagy ez egy eladó hely? Nem bántani akarlak, csak érdeklődöm.

Az eddigi képek alapján nagyon jó kis map lesz. Gratula!
  • dávid 001
  • kinai35

megint haladtam egy kicsit
  • xaxoimi
    Köszi!:D
  • kinai35
    MÉG KÉSZÜLGET IGY NINCS LINK
  • mj111 hun
    A mezőgépek csak egy kiegészítő , kell hozzá az alapjáték .
  • kisspeter1979
    Hát én csak a tapasztalatomat osztottam meg. Ha ez hülyeség volt, akkor elnézést kérek mindenkitől! Nem játszom évek óta ezzel és nem is használok sok modot.

MÉG EGYSZER ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITŐL!
  • Chris von Bone
    Ennyi ökörséget egy pár hsz alatt rég olvastam!
    1. Nem tudom hány száz méteres vetővel dolgozol, ha az alap növényidőnél mindent be tudsz vetni a térképen mire kinő, mert én a kikötő melletti földnél, nem bírtam végig sem érni a földön.
    2. 900000 felett már 1.8e, 3.6e stb értékek a mérvadók, de majd nézz meg fórumokat, hogy mért.
    3. ha kombi után felakasztasz egy bálázót, attól az még vígan elmegy "H"-val (helferrel), de még AP-val is
    4. "Aratásra, szántásra, kultivátorozásra, vetésre biztosan lehet munkást felvenni." ez igen csak könnyelmű kijelentés: Hány olyan modot adjak amikkel, ha meg gebedsz sem tudsz munkást felvenni? Az hogy tudsz-e vagy sem, az attól függ, hogy hogy csinálták meg a modot, avagy mennyire jól sikerült.
    5. köszi hogy reklámozod a cikkem, de a courseplay sem jó mindenre, így is kezdődik a cikkem, mert pl aratni nem nagyon tudsz vele, illetve elég bénán.

Minden elismerésem azoké, akik hajlandóak segíteni másoknak, de hülyeséget azért már ne mondjunk nekik!
  • kokaidavid
    Hello!

Melyik az a pót, amelyik a legnagyobb kapacitással bír(gabona,kukorica)?,és melyik a legnagyobb kapacitású kombájn?:) a válaszokat előre is köszönöm!
  • yoe
    természetesen több óra anyagot is tudsz rögzíteni vele csak ahhoz regisztrált kell vagy egy feltört
  • boky84
    csak eredeti játékkal lehet multini