Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
(még mielõtt jön a kérdés a Rábához ezt én raktam át magamnak mivel 09-es modell és nem érdekel csere stb...)
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
/Amúgy tegnap láttam a Tesco-ban a Platinum Edition-t 2000 Ft-ért./
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Amúgy elvileg az MF kombájn vip csak annak nem aki jókor volt jó helyen😊😊
Amugy meg, meg kell venni eredetibe, és utána már tudsz játszani neten.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
#12466: jó képek! <#eljen>#eljen> esetleg a teleprõl is teszelfel képet? 😊
jahh és tudom, hogy nem ide tartozik 😄 de akinek lenne eladó videó kártyája pm eljen légyszi 😊 Pci express ddr2 😊
Idioták kiméljenek!!! :)
Bocsi ha kicsit sok képet sikerült felraknom<#integet2>#integet2>
Zorba3333: Nincs mit akkor!
A GE-hez nem értek, így nem tudom mit kellene állítgatni, de végül is mindegy, mert töröltem a pályát.
Érdekes dolog ez, mert az LS 2008 megjelenése óta foglalkozom a játékkal, sok hibát, konvertálási problémát, textúra gondokat láttam már, de ez kifogott rajtam.
Mindenesetre neked, és Krisztianp16 fórumozótársunknak is köszönöm a segítséget.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Sziasztok elõször is örülök hogy rá találtam erre a fórumra is remélem nem lesz gond hogy néha pár képet feldobok majd ide is😊😊
Próbáltál a gépre váltani?
p-vel veszel gépeket vagy oda mész ahoz a kis ikonhoz,mer ha a jelhez mész akkor túl alacsonyan van,és nem a pálya emelkedik,hanem te mész le a föld alá!
Teljesen mindegy, hogy veszek-e valamit, vagy csak nézelõdök, aztán kijövök, mert mind a két esetben ugyanaz a jelenség.
Amíg nem megyek be az üzletbe, addig semmi gondja sincs a térképnek.
Eddig egyetlen mod-nál, illetve egyetlen map esetén sem jelentkezett ez a gond. 😞
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
ugyanez nem mod cucc vasarlasa eseten is fennall?
illetve gyari mapon is ezt csinalja? mert akkor lehet a map a hibas, esetleg nem jol van leteve a shop zone es megkell emelni GEben. de en nem vagyok ebben annyira profi, lehet mas a baj.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Mi okozhatja az alábbi hibát?
Beraktam a Zimna-Wodka V6 térképet, ami rendben el is indul, sõt fut is rendesen, amíg be nem megyek a kereskedésbe, de ahogy a Shop-ból kijövök egyszerûen "felemelkedik a pálya".
Az összes textúra, objektumok, szóval minden a levegõbe emelkedik, és ezáltal játszhatatlan lesz a játék.
Eredeti, dobozos LS2011 Platinum kiadással játszom. Összesen két map, és 12 mod van most csak berakva.
Eddig ilyen gondom sosem volt, pedig volt már egyszerre 6 map, és 117 kiegészítõ is betéve, mégis minden futott rendesen.
A válaszokat elõre is köszönöm!
#12447: Így legalább a lényeget olvasod...2008ban mikor kiadták az ls 2008at, azota tolom vele 😄 És ne tudmeg, hogy mivolt itt... kb napi 250-300hsz azal volt tele, hogy csináljatok nekem ilyent nekem olyant, azt oszdmeg "ménem osztodmámeg" stb...szövegekkel...
[Favorites]:Ikarus 260, MTZ,JD,Valtra,NH, Volvo 460SE[car] [My PC Spec]:Intel Pentium 4 2,8 GHZ, 1 GB Kingmax RAM, ATi HD3650 VGA.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Köszi a segítséget!
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Ennek valószínûleg az az oka, hogy ha jól megnézed, gyakorlatilag az LS2011 PC-s verziójának Platinum változata került kiadásra Nintendo-ra, némi fazonigazítással, és új címmel. Ez a minimális változtatás inkább a Nintendo pozitív sajátosságait kihasználva próbálja újként beállítani a játékot.
Nyilván, hogy a fejlesztõk is keresik a piaci réseket, ahol tudnak még értékesíteni, de ezt nem teheti meg egy tavalyi verzió újbóli megjelentetésével.
Egyszóval, egy jól irányzott marketing fogással éltek a fejlesztõk, és a kiadó, melynek eredménye egy újabb bevételi forrás megteremtése.
Üzleti szempontból elég nagy butaság lett volna a nemrégiben megjelent Platinum kiadásra megjelentetni a következõ részt. Nagy valószínûséggel a PC-re tervezett következõ rész már LS2013 néven jelenik majd meg ez év második felében. Persze ez csak feltételezés, de üzletileg mindenképp logikus lépés.
valaki esetleg nem tudja hogy mitol lehet az, hogy a mezogep mapon veszek 20 tehenet, elmentem kilepek a jatekbol. es amikor vissza betoltom alig akar beengedni a mapra, kell vagy 20szor a startra kattintani, es amikor megnezem akkor van 110 tehenem? es neha meg is fagy nem enged semmit csinalni csak maszkalni. direkt full ures mapon probaltam semmi mast nem vettem csak tehetnet. ha valaki tudja mitol van ez pls help!
thx
leszedtem ezt az IFA-t de valamiért nem jeleníti meg egyiket sem, nemtom mi lehet a probléma.
[Favorites]:Ikarus 260, MTZ,JD,Valtra,NH, Volvo 460SE[car] [My PC Spec]:Intel Pentium 4 2,8 GHZ, 1 GB Kingmax RAM, ATi HD3650 VGA.

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide