23835
  • urfika
    Sziasztok tudna valaki segiteni nem talalom a lementeseket koszonom
  • endy papp
    Az eredeti zöld trágya szállítóval (szóróval)lehet trágyát az tuti ,mert azt már próbáltam,de hogy az érett silót is engedi é azt nem próbáltam.
    Mivel a szecskát szállítom a tehenekhez és ott érlelem meg.
    De próbáld ki talán megy azzal is.
  • Balázs 17
    pedig ilyeneket a valóságban is használnak
  • traktorista
    Nem néz ki rosszul, bár ez már inkább a hülyeség kategóriája. :) Mint a túlméretezett vágóasztalok kombájnoknál. Azért játszani is úgy jó valamivel, ha van realitása. Csak mert a 2011-ben hiába próbáltam trágyát, silót kanalazni pótkocsiba, elveszett. De akkor itt ez működik, köszönöm.
  • Balázs 17
    és van iylen lehetőség is
  • Balázs 17
    kanállal beleteszed egy pótkocsiba és elviszed
  • traktorista
    Az érett silót és a trágyát engedi a játék valamilyen pótkocsival szállítani? Vagy csak kanállal lehet továbbra is? Pl. a biogáz üzemből érett silót szállítanék a tehéntelepre.
  • Balázs 17
    Zala TSZ
  • pisti4188
    Sziasztok!

Valaki tud nekem ajánlani egy nagyon jó Magyar mapot fs 13 ba ami működik is?
  • LeWyTy
    De legalább azzal az oldallal jól jártam.
    Ez meg is tetszett
  • LeWyTy
    Ezt pont próbáltam de jó kicsi.
    És ez hol magyar?
  • AXmen
    A legújabb magyar map!

Bolusowo V2 Edit Kobi14

Európai mapot nem tok ajánlani.. :S
  • Balázs 17
    nem tud valaki hasonló ültetőt, mint az original Horsch Express csak nagyobbat?
    tehát, hogy egyszerre legyen talajmegmunkáló+ültető
  • LeWyTy
    Melyik a legjobban összerakott, részletes, nagy, európai map amit el lehet érni?(és még jól is néz ki)??
  • Dunadan11
    Köszi csak neki kellett menni és egyből jó :D
  • fbandy72
    Próbáld meg kivontatni vagy meglökni valamelyik géppel, már nekem is volt ilyen, hogy a boltnál elmerült a gép vagy szerszám az aszfaltban és ha nekimentem segített. Itt egy vontatólánc ezzel lehet ki tudod húzni.
  • Dunadan11
    Sziasztok
    Be akartam rakni a játékba egy IFA-át , sikerült is, de valamiért a talajszint alatt vannak a kerekei. Egyéb járműveket is beraktam már, de azok működtek, ez nem. Nem tudom miért. Nincs ötlete vaalakinek?
    IFA
  • Pikaccsu
    Persze, hogyne.11-be nekem mindig dugig volt, itt ugye limitálva van a beönthető mennyiség.
  • gogabi79
  • endy papp
    Most már nem öntheted csak úgy mint rég,kb 6-7 kanál után várni kell,mire megint önthetsz 1-et,de ha kb 20 percet vársz akkor megint 5-6-al belemegy.
    Nem olyan vészes csak így lassabb a pénzkeresési lehetőség,és több munka de szerintem így van jól ,életszerűbb.
  • calmar
    És azt figyelted-e, hogy a PDA-n a számláló számolta-e amit beöntöttél. Mert én jártam úgy amikor próbálgattam, hogy beönteni beöntötte, csak nem számolt rá semmit, viszont a cucc amit beöntöttem elveszett...
  • Balázs 17
    igne egy FAQ-t simán lehetne készíteni:)
  • Pikaccsu
    Én pedig eddig mindig kiöntöttem, bele szépen a vájuba. 11-be is így csináltam, sőt, 13-ba is csináltam így.No, de akkor mind1, megvárom még beérik, és akkor adok nekik, had egyenek:D
  • calmar
    Nálam sem lehetett beönteni soha. Csak az érleltet. Azt meg nem írtad hogy nem vagy kezdő, ez szokott lenni a következő kérdés, gondoltam beelőzök. :) Kéne egy GYIK. :)
  • fbandy72
    Nálam sose lehetett a zöld silót kiönteni a teheneknél csak a tárolóba.
  • Pikaccsu
    calmar köszz a segítséget, ezt én is tudtam.Nem kezdő fs-os vagyok.:D
    csupán csak azt nem értem, hogy a teheneknél (eddig lehetett most nem) miért nem lehet a friss (zöld színű) silót kiüríteni.de erre még választ nem kaptam:D
  • calmar
    Én is a jó nagyokat szeretem, jó nagy gépekkel. :)
  • Balázs 17
    brookridge
    bár szerintem elég unalmasak az ilyen mapok xD
  • Lacsii
    Hali. Egy kis segítséget kérnék: tudnátok ajánlani egy kicsi mapot? Mostanában többnyire egyedül játszom és egy olyan pálya kéne ahol nem kell annyit fel-alá mocorogni. Előre is kösz! :)
  • calmar
    Letaposni homlokrakodóval kell, előre hátra mész rajta, felül a menüben látod hány százalék a tömörítés, ha 100%, akkor R betűvel le lehet fedni, elkezd erjedni, és egy idő után lekerül a takarás róla magától. A színe is sötétebb lesz. A szagát szerencsére nem érezni. :)Ha kész, akkor takarmánykeverővel felszeded amibe már tettél bálás szalmát és bálás füvet. :)
  • Pikaccsu
    De eddig ez nem így működött.Én mindig úgy csináltam, hogy egyből a krone alól vittem és öntöttem a vájuba.Ez a 11-be így működött, 2 hónapja játszom a 13-mal az eredeti mapon is tudtam így csinálni.Az új mapnál viszont így nem lehet.
  • Balázs 17
    amit learatsz az nem siló! az szecska
    azt még el kell vinned a biogáz telepre vagy, ha van a farmodon silózó akkor oda
    kiöntöd->letaposod->befeded->erjeszted és onnantól lesz siló/takarmány..
  • Pikaccsu
    3. sima takarmányt
    Na ez kell nekem.Nálad ez a sima takarmány mit jelent?Mert nálam silót jelent, de mégsem fogadja el:S
  • calmar
    Nekem semmilyen hiba nem szokott lenni, rendesen fut. Próbáld átnézni a drivereidet, hátha valami ilyesmi baj lehet. Hang, videó, mindent frissíts, nézd át, hátha segít.
  • Pikaccsu
    A frissen silózott kukoricát nem engedi kiüríteni a teheneknél, mert azt írja, hogy szecska itt nem elfogadott.Ezt 2 napja csinálja, ezidáig jó volt, most is uygan úgy csinálom, mint eddig csináltam.
  • Pikaccsu
    Igen, nem tudom mi nem érthető ezen.
  • Balázs 17
    sajnos ilyen fél mondatokból nem lehet megtudni, hogy most mit is csinálsz:S

Big X-el learatod a kukoricát és azonnal viszed a tehenekhez?
  • Pikaccsu
    patch nekem nincs felvétve.
    de figyu már, korne big x 1000-rel lesilózom a tengerit, majd viszem a teheneknek és nem engedi kiüríteni!!!
  • Balázs 17
    szecskát nem lehet adni a teheneknek
    azt meg kell érlelni elsőnek, utána lesz belőle takarmány...
    adhatsz nekik
    1. füvet
    2. szalmát alájuk amiből trágya lesz
    3. sima takarmányt
    4. kevert táp (szalma, széna, takarmány)

milyen patch? 1.3nál voltak iylen problémák...
  • Pikaccsu
    A friss silót nem engedi kiüríteni a teheneknél.Azt írja, hogy szecska itt nem elfogadott.Füvet engedi,de a silót nem.Már megpróbáltam ott is ahol a szalmát kell alájuk tenni, de ott sem engedte.
    Ráadásul olyan bajom is van, hogy hiába adok nekik 6 napra elegendő kaját, szinte azonnal elfogyik és a termelékenység 0-ra csökken:S:S
    Takarmánykeverő sem mükszik, igaz már adtak itt tippet de még nincs érett silóm, várom h érjen és kipróbálom.De eddig az 1 nagybála szalma/széna+érett silóval működött.