Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
<#wave>#wave>
www.youtube.com/watch?v=ZCjOIEFdD-8
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
alakúlgat, köszönet érte dávid 001-nek<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Új vagyok itt,és betartom a szabályokat,ja és tegnap regisztráltam <#hamm>#hamm>
Én is hoztam egy képet <#finom>#finom>
Császtok <#wave>#wave>
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Lenne egy olyan kérdésem h hogyan tudom meg változtatni az objektumba hogy le tudjam adni az összes növényt ami benne van a térképbe??!
A segítséget elõre is köszönöm!!
További szép napot mindenkinek!!
Idioták kiméljenek!!! :)
Csaby
Art of Farming Simulator kínál a játékosok több mint 20 licencelt márkák gépek, berendezések, az új növénytermesztési rendszer és a kapcsolódó kockázatok, mint például a szárítás vagy rothadó növények, új típusú, teljesen interaktív állatok és baromfi. Ezen kívül továbbfejlesztett grafikus modellt, a jobb textúra és részletesen tárgyak, vadonatúj, hatalmas térképet azzal a lehetõséggel, és az épületek elhelyezése földvásárlást.
Ez csak egy rövid lista a változások fog szolgálni minket ez alkalommal, a fejlesztõk a szoftvert Giants az új része a legnépszerûbb szimulátor a világon. Továbbá a sorozatot, beleértve a legnagyobb meglepetés, hogy várja a játékosokat, majd bejelentette, hamarosan.
A játék nem fut ki a jól ismert és népszerû szempontokat, mint például továbbfejlesztett multiplayer, és az egyszerû modding tartalom.
Ez az elsõ alkalom a történelem Farming Simulator-án jelenik meg több platformon, ami egyedülálló a szimulátorok terén. Ezen kívül játszott a PC változat fog megjelenni Mac, XBOX360 és PS3.
PC verzió lesz premierje a késõi harmadik és negyedik negyedévében az idén. Lengyelországban, a játék egy idõben fog megjelenni a világ premierje, szintén két változatban - Standard és Limited Collector.
http://www.abload.de/img/530x650_35135ocurm.jpg
Ha nem lessz hosszú életû, akkor nem.
Aki még egyszer felhozza ezt a témát, az ne csodálkozzon, hogy kitiltom!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
>
Egy Ati Radeon X1550 512Mbos videókártyám van.
Viszi a gémet,de valamiért egy idõ után ilyen szürke képek jelennek meg.
És akadozik,valami ötlet?
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
A css-ben ahol a háttér van:
url("http://users.atw.hu/omsifaq/sghulstopik/topikhatter1.jpg") no-repeat fixed left top #FFFFFF
helyett
url("http://users.atw.hu/omsifaq/sghulstopik/topikhatter1.jpg") no-repeat fixed center top #000000
left helyett center (hogy nagyobb monitoron is a helyén legyen), fehér háttér helyett meg fekete vagy barna
shit happens
Nekem az alapjáték van meg.a barátomnak csak a Platinum Edition tudtam megvenni.Játszhatunk-e így többjátékosban együtt?
Ha tudtok errõl valamit légyszi írjatok vissza a:[email protected] e-mail cimre.
köszönöm!
valaki esetleg tudna e nekem segiteni abban,hogy ez a szépség bekerüljön a játékba ?