24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21170 Beindult a nagyüzem.... 
Többet nem rakok be mert tele van vele a net ,ha valakinek nem elég ,ott még talál.
Ezek szerint már sokan tolják.....
Én is megrendeltem ,ha igaz holnap érkezik......bővebben holnap tudok nyilatkozni
-
endy papp #21169 -
endy papp #21168 -
-
endy papp #21166 -
8-kor kezdődik az angol nyelvű stream. -
Előzetes live
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
komiki #21163 A "haver" ennyi pénzért vegyen inkább egy használt konzolt.Jobban jár.Azért gondolkozzunk egy kicsit.mielőtt hülyeségeket akarunk csinálni. -
balazsgigi #21162 Na,azt nem is láttam! Mivel nem tartottam értelmét legörgetni.
-
Daditsx #21161 második nekifutásra... ez asztali gép lenne? hogy lehet 3,3kg? XD -
Daditsx #21160 részemről egy talán. ez a konfig ne játékra van. kb netezésre jó csak.
aki fillérbaszó ne laptopon akarjon. gamelni. jobb asztalit össze lehet rakni ennyiből. -
balazsgigi #21159 Sziasztok!
Haver venne egy gépet,a lényeg,hogy ez a játék fusson neki.Ezt nézte. Én alapból elvetettem az ötletet,de mondom rákérdezek.Amúgy 80-ból akarná megúszni. -
-
Thothem #21157 Én elengedtem, hogy a "simulator" dolgot keressem a játékban. Átálltam a "time management" felfogásra... :D -
ne aggódj,majd a modderek javítanak rajta,akár talicskán is elhordhatod a szombati piacra a városba,hogy literenként add el bezacskózva :D -
Daditsx #21155 "simulator" nem juthat el a tehénből egyenesen a hűtőbe. :) Milyen arcade dolog lenne az már -
endy papp #21154 Nem is értem hogy sikerült ezt a funkciót bele tenni
......,persze ezt is csak amolyan leegyszerűsített GIANTS modon....ja örülni kell ennek is 8 év után....
-
Guppi2 #21153 Sziasztok
Szeretnék a mapomhoz új terményeket adni.
Cukornádat és lucernát elsősorban.
Aztán majd meglátom még mit.
Szóval tudnátok-e abban segíteni ,hogy hol találok normálisan telepíthető cukornádat és lucernát?
Sok gagyi módszert láttam a neten ezért kérek segítséget.
Ha vebhelyet vagy letöltési linket is küldenétek az jó lenne.
Esetleg másik mapból ki lehet-e szedni? -
-
endy papp #21151 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
McEachran3 #21150 Ez egy kis fun videó, miért kell rögtön kardot rántani? :D Aki nem tudja a Red Dead Redemption 2 játék jött ki még pénteken és arra reflektálva csinálták meg ezt a videót :) -
endy papp #21149 Én annak sem láttam értelmét miért kellett még 3 hétig húzniuk a kiadást..... 
Gondolom az ilyen értelmetlenségekkel kell elütni a hátralévő időt...
Inkább tartalommal töltenék meg a játékot,de az nem, majd a modderek.... -
Nem látom értelmét ennek a videónak, mi lesz western játék ? 
endy papp #21147 -
Balázs 17 #21146 Vééégre!
15 éve targoncázok és most munka után is nyomhatom :D
INSTABUY -
endy papp #21145 -
endy papp #21144 Ja ebben mind nincs is benn csak ami most szelektálva van..... 
De ennek is meg van az előnye ,mindig elő tudok húzni a kalapból olyat ami az adott maphoz kell,vagy funkcióhoz.
Elég sokat-sokfélét használtam az évek során.
Nem véletlen hogy @Caliph@ kérésének kapásból eleget tudtam tenni.
Ha órákig túrta volna a netet nem csak ő más sem találta volna meg soha,ennyi mód közül,ami fenn van az oldalakon,főleg hogy nem az a neve ami.....
Tudom hogy vannak feleslegesek is benn ha nem is sok amit nem használok,de ha nem logolnak elférnek a többi között.
Igazából érdemben kb 2-3 hónapja farmoztam utoljára ,készülök a 19-re ,így már nagyon ki vagyok "éhezve" a farmozásra.....számolom a napokat.....
-
endy, nem használ mindenki 10GB modot 
Én leredukáltam, mappal együtt 2,5-3GB, a térkép 1GB, lojális lettem egy-két márkához, és modder csapathoz. Minden benne van ami nekem kényelmesebbé teszi a játékot. -
Kicsi off a 19-ig, német mindennapok, javítás, szervizelés
endy papp #21141 A Game Extension-t azért nem ajánlottam mert nálam elég sok moddal összeakadt anno....
De persze ettől függetlenül ki lehet próbálni. -
Vagy a Game Extension
A bálák állapotához: Bale Tools
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.10.22. 22:18:45 -
köszi
-
endy papp #21138 Nem csoda... nekem is kellet pár perc mire megtaláltam,a 10GB mod között úgy hogy elég rég használom,így nem nagyon emlékeztem melyik is az de azért meg lett. 

FS17 MOD WIELKA SILA V1.0
Ezzel nem csak a bálákat hanem a 13 méteres szálfákat is felemelheted.
A raklapok rakodásánál mozgatásánál nagyon hasznos tud lenni,meg úgy általában.
Ami a bálákat illeti ezt is érdemes használni....
Dynamic Bale Density v1.17
-
Daditsx #21137 nagy bálát kézzel? hmm... Fekete László. :D -
Endy meg tudnád mondani a mod nevét,amivel kézzel pakolható pl a bála? nem találom,fél órája próbálkozom a hand és különböző angol variánsaival :D -
endy papp #21135 Nos igen a seasons mod sokat tud dobni ezen a játékon és meg tudja növelni az élettartamát ,főleg ha legalább 6 vagy több napos szezonokban tolja valaki.
A tél is nagyon hangulatos tud lenni.
Igazából ezt már most meg kellett volna lépniük a készítőknek
De remélem hamar jön a használható mod hozzá.
Bízom benne hogy a következőt már így készítik el,vétek lenne nem bele tenni majdan,de mint tudjuk itt mire egy "újítás" bele kerül a játékba ,eltelik vagy 6 év....
-
Daditsx #21134 nem változik -
Wolo__Witz #21133 Sziasztok!
Új vagyok a játékban, és az érdekel, hogy megjelenés után változik a jelenlegi elő vételi ár vagy ugyan ayon az áron fogják értékesíteni, mint most? -
Grass bales will gradually rot and disappear after two days, unless they are wrapped so that they become silage bales.
Tesztelve,a fűbála is eltűnik két nap múlva,hiába van eső elől szín alá rakva. Marad a modos megoldás amit linkeltél. Ha becsomagolod akkor meg silóvá érik
Továbbá a játékba beépített leírás szerint télen és tavasszal több tejet adnak a tehenek,így ellensúlyozva a 80% termelést a fűhiány miatt
Születések is szezonhoz kötöttek,pl a birkák csak tavasszal ellenek és gyapjút is csak tavasszal és nyáron adnak
ki van ez találva frankón :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.10.21. 18:32:17 -
endy papp #21131 Már mint mikor???
Ha be van csomagolva,akkor silóvá erjed .
Ha marad fű akkor az több nap múlva is fű marad,de seasons moddal nem teszteltem hogy a szabadban mi lesz vele több nap után.
1 napot pörgettem az időt csak előre akkor már a műszer mutatta hogy a becsomagolt fű félig megerjedt ,a fűvet ugyan úgy abban az állapotot mutatta...
De mivel be van bálázva szerintem nem lesz semmi baja ,de ki kel próbálni tesztelni,ha valaki kíváncsi rá,én az egyszerűbb formáját választottam ,tároló vagy siló.
Erre van az a tároló amit alább képen linkeltem,abban szerintem korlátlan ideig tárolható ahogy ömlesztett formában a tároló silóban.
A seasons mod leírása az én olvasatomban csak arra vonatkozik amit nem szedsz fel a földről ömlesztett állapotában,az rohad el megy tönkre.
Én ha valamire kíváncsi vagyok tesztelem kipróbálom ,nem sajnálom rá az időt,de mint mondtam nekem az előbb leírtak tökéletesen megfeleltek már ami a fű tárolását illeti .