24062

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Mate950309 #342 amit a silokombájnal vágsz le
ami úgy néz ki hogy van hátrafele egy kidobócső meg van hozzá egy asztal amit a kombájn menü legalsó darabja a kombájnmenü a p betű megnyomásával a 2. vagy a 3. rész és kell hozzá egy pótkocsi amit utána vagy egy traktor után akasztasz és a silozóban ha megnyomod a b betűt akkor a legközelebbi pótra fogja górni a silót :D
-
nem a kombájnnal levágott kukorica kell
állatok etetésére szolgál az a fajta kuki -
Mate950309 #340 am az ára ottvan mindegyik tartozék melett
-
Mate950309 #339 tamás98 már bocsánat de te tényleg nem tudod ezeket vagy csak szivatsz mert ha megnyomor a ·p· betűt akkor kihozza neked azokat a munkaeszközöket pótokat stb-t amiből lehet válogatni am meg ha tényleg nemtod vegyél meg valamit és prbáld ki de gondolom láttál már képen vagy élőben és ha igen tudhatod hogy néz ki de ha még élőbe se láttál és ennyire nemérted ezt a mezőgazdaságot idézem ½De annak mi értelme van hogy a silóból ide hozom a kukoricát???½ vagy ne játszál ezze a játékkal vagy tanulj meg németül De am nemsok némettudás kel hozzá hogy tudj vele játszani mert nekem tényleg csak egy alapnál is alapfokubb némettudásom van és én tudok vele annyira játszani hogy nem fecsélerem mások idejét ilyen alapvető kérdésekkel.
-
Kösz!
De annak mi értelme van hogy a silóból ide hozom a kukoricát???
És valaki elmondaná a vetőgépnek a nevét meg az árát?
Előre is kösz! -
sílózott kukoricát
-
Valaki meg tudja mondani hogy erre a helyre mit lehet üríteni:
?
-
W726 #335 tamás, neked már annyi képet kéne feltölteni, hogy abból már egy filmet is összevághatnánk :P -
W726 #334 megveszed mind a 2 fűkaszát, feldobod egy trakira előre hátra, lekaszálod a tehén előtt lévő mind3 földet.. aztán rámégy a száritóval, aztán berendsodrózod, és rámégy a vagonnal, nem annyira unalmas, és gyorsabb is asszem -
Valaki tudna mutatni képet a trágyaszóró pótkocsiról meg arról a traktorról amivel meg lehet pakolni a pótkocsit trágyával? -
Zsoze19 #332 Üdv!A Lucernát/Fűvet nem lehet valami Kombájn-al learatni mert ezzel a fűkaszával és meg utánna külön összeszedni kész unalom! -
W726 #331 -
W726 #330 -
érdemes
ha nem lenne érdemes bele se rakták volna -
helloka! ha tragyazok akkor valtozik valami? gyorsabban no esetleg tobb termes stb? thx -
W726 #327 nekem sem volt jó a tehén az angol verzióval -
W726 #326 bug -
Srácok még mindig nem jelennek meg a tehenek a karámban... pedig vettem 10-et és sehol nincsenek -
Szerintetek ez mitől van? VGA-t kéne frissítenem? :/
-
a347 #323 Most komolyan:
Lehet nálunk kapni valahol az LS 2011-et srácok? -
pacclacc #322 THX :) -
toxidavid #321 A 2009 es farming sim.ba azt ami W726 felrakott egy képet az a vagon nekem megtelt és hova üriitem kii vagy ez nemértem:S lécci valaki segitene... -
W726 #320 O betű :) -
pacclacc #319 Üdv!
Vetésnél hogy lehet beállitani h mit vessek? Nem nagyon vágom németet, angol verziot meg nem találtam :S -
W726 #318 ja és bocsi, csak a rács sárga :) -
W726 #317 parancsolj!
-
Mate950309 #316 nem vagon hanem egy begyűjtő pót. ott van a pótkocsiknál a trágyaszóró előtt vagy után
-
azt a sárga "vagon"-t nem találom 1 képet mutatnál róla? -
Mate950309 #314 ögyes helyett ügyes -
Mate950309 #313 egy kérdésem lenne azért hogy beleszóljak én is valamit:D
szval ha megcsinálom a feladatokat hogy bevetek 100 hektárt learatom stb. akkor utána mivan? ögyesvagyok és kész vagy van valami jutalom a kis oldalkaszás traktoron kívül??? -
W726 #312 ja és tamás, a füvet egy sárga szerszámmal kell, van 2is, aztán egy szintén sárga "vagon"-nal tudod összegyűjteni, lehet azon kivül száritani és rendsodrózni, ha profibb munkát akarsz végezni.. akár be is bálázhatod száritás után ua. az a bálák ára asszem -
W726 #311 zsoze: elég ha beszántod, meg beveted, és kinő minden asszem, és elméletileg sokkal kissebb a termés mennyiség, bár nem számolgattam
tamás: a traktoros boltban veszel egy emelős trakit (160k) vagy teleszkópos emelős cuccot (190k) és az alattuk lévő megfelelő szúrós cuccot.. én a 190es ajánlom, mert csak azzal éred fel a fészert, ahova a bálákat berakhatod, ott kell ahol van az a piros felvonó, szemben az indulópontal, a felvonó nem műxik általában :) szóval maradt a bepakolás teleszkópossal, a bálák pakolása is igen bugos, pattog repül össze vissza.. mikor a legszebben felrakod akkor biztos kipereg az egész a pótkocsiból :) arról meg ne is álmodj hogy a tetejükre még raksz, mint ahogy az életben szoktak örülj, ha a 8at vagy 10et fel tudod rakni, és főleg, ha be is szállitod 1es sebességgel :) sok sikert
ajánlom a kisbálát inkább, könnyebb felvenni lerakni, de azt is fel kell pakolni, és ahhoz már a raklapos villa kell -
+valaki elmondaná hogy hogy tudnám learatni a füvet(gazat)a teheneknek?
és bocs a 2 hsz-ért -
Valaki elmondaná hogy hogy tudom elvetni a búzát vagy a gabonát? -
Zsoze19 #308 Üdv minden őstermelőnek!Mi van akkor ha nem tragyázo meg a földet és nem is vegyszerezek?Attól még kinő a búza vagy a kukorica? -
Valaki elmagyarázná(részletesen)hogy azokat a nagy körbálákat mivel lehet megemelni és rárakni a pótkocsira?,mert én már vettem ilyen targoncavillákat de azt meg nem lehet(nem engedi)felrakni a traktorra.
-
a347 #306 Sziasztok
Hol lehet megvenni ezt a játékot? -
W726 #305 az is kussoljon, aki nem érti a viccet -.- -
atis78 #304 Én a bálákat, már rájöttem hogy a felhordó nem jó nem viszi fel, és egyenként berakni sem jó, ezért azt csinálom a felhordó melett a fal mellé borítom és betolom a falba. Ez ott van ahol az emberrel belépésnél kezdesz, szembe van az a deszka épület előtte a rossz felhordóval ott kell eladni. -
[center]WAREZZAL KAPCSOLATBAN NE ÍRJATOK!