24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Megjelent!!! Meg lehet venni! -
Jók lettek a képek.
-
Tesco még itt Dabason is van. -
TESCO xD
Az komoly van itt is xD -
BravoFox #1390 Ifnormácóim szerint nem lehet majd mindenhol kapni az LS2011-et itthon. Online jelenleg nálunk (WingBest.com) és az 576Kb-ban vásárolható, igazi boltok közül pedig majd csak a Tescóban lesz. Legalábbis eleinte. -
keresni kell, én nem keresem meg helyetted
ott a link, ha arra képtelen vagy, hogy megkeresd akkor így jártál -
de pont ez az hogy az lsportalon nem találom és azért kérnék linket meg hiába megyek rá a képre akkor se csinál semmit! -
ott fent
^
|
-
mi az a banner?meg hol van a link? -
Ha megjelenik a boltokban akkor minden nagyobb áruházban lehet majd kapni...No para... mert lesz Miskolcon is..
-
Azt nem tudjátok hogy kb mennyi az esélye hogy a Miskolci Media Markt vagy egyéb nagyáruházak is kapnak a játékból? mert ha nekik nem lesz akkor megrendelem én is. -
Én majd megveszem pesten valahol a Media Marktban vagy a Tescoban.És a válasz erre gombot használd! -
hát nem tudom énse azé kérdeztem meg mert majd én is meg akarom rendelni mert azé jo lenne magyarul meg multizni is :) -
Akkor amikor meghozza a postás gondolom.Javítsatok ha tévednék. -
Ha máma megrendelem akor mikor kell kifizetni? mert én is meg akarom rendelni mert ahogy itt olvasgatam a tört verzioval nem lehet multizni -
BravoFox #1379 Bizony, holnap elkezdjük a kézbesítést. 
Vagyis pár napon belül mindenkinek meg kell kapnia a programot, úgyogy hamarosan sok virtuális farmerkollegát üdvözölhetünk a szervereken!
Péter
WingBest.Com -
Totoo #1378 Sziasztok
Az új gépünk:
A többit majd este! -
fiveteen #1377 ez az naon király:D -
Jelentem, megérkezett a játék. :) Hamarosan szállítjuk a Wingbest-hez! -
fiveteen #1375 Na holanp 8.a!!!!!! remélem a héten meg lesz a game.AUGUSTIN (Tescobetyár)hozzátok lehet menni multizni? -
Holnap megjelenik az 576-ban! -
Sziasztok...Tegnapi munka...Meg pár kép a Vasárnapról is.. 
-
pityu2 #1372
Mind3 Arcusin Autostack össze van kapcsolva,csak nem működik!Mit kell átírni,hogy lehessen velük bálát szedi! -
úgy értette hogy az sg-n más topicocban...
am énis keveset látom mostanában :D -
bannerban ott van a link.
lsportalé -
jó estét!be tudnátok nekem linkelni azt a John deere 8530-ast ami ott legfelül van?Előre is köszi! -
merciss #1368 Üdv
sahok mapon játszot már közületek valaki? -
Nem nemhiányzik csak rég "hallottam" róla:D -
hiányzik?
írj neki privátot :D -
Mate950309 #1365 Ez nem sg????? -
Nem-e tudjátok hogy Hassan B nevezetű kollegával mi történt mert már rég nem láttam se sg-n se itt -
nekem semmivel sem sikerült, de azóta JD-vel tolom :D -
Először a Num 0val elkell indítani nem? -
Mate950309 #1361 Annyira várom már hogy megjöjjön a játék:D
-
Mate950309 #1360 jaja ilyen az az 50-es Mtz is amelyik az Lsportálon van -
fogalmam sincsen, én is találkoztam ilyen gépekkel már, hiába nyomtam ami kivolt írva nem reagált rá :) -
carrick95 #1358 xD nem ugy gondoltam -
begyujtani? gázolaj + tűz = Bang! -
carrick95 #1356 helló! van 1 cat kombájnom + 1 munkagép és egyiknél sem irja ki h h lehet begyujtani + már végig nyomtam minden billentyüt h h lehet begyujtani és se h se akar! vmit lehet módositani az xml - be h begyuladjon 1 gomb benyomásal v csak ha beleülök? -
feltöltöd valami képfeltöltő oldalra, és berakod a linkjét