24056
  • Máté97
    Akkor játsz az agrar simulatorral ha ez nem tetszik.
  • Faterx
    nem modjuk hanem mondjuk.
  • Faterx
    Mondjuk én rohadtul hiányolom hogy pl. az Agrar Simulatorban be lehet állítani a munkaidőt modjuk 7h-20h-ig, így ki lehetne küszöbölni az éjszakai setétséget:)
  • allock #1986
    passz
  • Máté97
    És ez a mod csak single playerhez való?
    Multiplayerben nem lehet használni?
  • VERESS 96
    10:00 kor kezdtem :D
  • VERESS 96
    thx :D ki próbálom mert a mod megvan a termény minden csak a gombot nem tudtam xD :D
  • allock #1982
    1 oldallal ezelőtt linkeltem, leborítós mod vagy micsoda :)
    indítani kell egy új játékot, kiválasztod a nyelvet, megtöltöd szépen a pótot valamivel, majd insert megnyomása után lesz egy kis dombod
  • VERESS 96
    Hogyan tudod leborítani oda a terményt? (valami moddal gondolom) Csak az a baj hogy nem tudom hogy kell használni... mert szartse ír ki nekem hogy mit csináljak.. :S
  • allock #1980
    Mit is szeretnél?
  • allock #1979
    AC3D, Maya, Zmodeler, 3DStudioMax, és a többi
  • allock #1978
    ez jó kérdés, nekem alap növények vannak, néha az is sok nekem :)

valamilyen vetőgépet kéne keresned
  • body85
    Dávid 001 egyetértek veled, csak nem tudom van-e ilyen map!
    Megtudná mondani vki, hogy a letöltött gépekre, hogyan lehet a saját szép ellensúlyukat megszerezni, mert a képeken gyönyörű, de én csak hordót tudok rá tenni meg a többi alap súlyt!
  • henrik94
    Hellósztok!Valaki írja meg nekem privibe hol lehet letölteni!Egyik
    jó barátomnak kellene előre is köszönöm hellósztok!
  • dávid 001
    helosztok én nem akkarok semien mapor cikizni de asuzt nem értem ami jónak látszik azon nincseken utak autók ösze visza mennek én ólyan sáros tehenész mapot akarok de ami jónak látszik azon meg olyan tehén van ami csak oda van rakva ha valaki tud hasónló, mapokat vagy eleve ilyet akkor linkeljen egyet mert az összes létező mapot megnésztem
  • xmen0710
    olvasd el a F.A.Q-t és megtudod!ott van fent a bannerban!
  • kerzsakov
    Sziasztok mért van az hogy van 9 tehenem és abból csak 7et jelenit meg a játék? Még egy kérdésem lenne hogy milyen programmal lehet gépeket csinálni illetve létezik e ilyen kis program.
  • xmen0710
    sziasztok!letöltöttem a ganyé mapot és nem tudom hol kell leadni a terményt hogy pénzt kapjak érte!a választ előre is köszi!
  • kiscife6
    szia sikerült felrakni a modba a cucokat.
    érdeklödök hogyan tudok uj növényeket ültetni mint pl:répát salátát ilyesmit.
  • mardal
    Bonyolult ez a helyzet mert mikor elkezdtem ezt a pályát semmi baj sem volt,pár nap múlva mikor betöltöttem újra akkor ment el a napfény és azóta sem tudtam visszaállítani sehogy.Ez sajna másik pályán is előjön egy idő után ,de régebben ilyen soha sem volt.
  • allock #1969
    valami el van állítva a fénnyel pályán, én eddig csak olyannal találkoztam, hogy dinamikus, és pont világítást lehet megadni giants editorban de olyat, hogy sötétedjen nem

próbálj meg másik pályát, másik traktort :D
  • mardal
    Sziasztok
    Tud erre valaki valami megoldást?

nem süt a nap amerre én megyek csak jóval messzebb és ahogy haladok mindig ott nincs napsütés
  • allock #1967
    passzolok
  • Gerypapa 95
    igen megvettem , és a 2.1-es patch fent van amit a játék hivatalos honlapárol szedtem le
  • allock #1965
    eredeti a játék attól, hogy magyar nyelvű?
    vagy letöltötted valahonnan a magyar nyelvű telepítőt

mindíg legfrissebb verzióra patcheld a játékot
  • allock #1964
    azzal nem is fog menni
    próbálj ki másféle kanalat, alappal nekem se megy
  • Gerypapa 95

erröl beszéltem srácok
  • body85
    Hy

Van ez a bárhová leboríthatok bármiféle gabonát MOD!
    Hogyan lehet azután felszedni, mert én már próbáltam az alap trakival aminek van kanala, próbáltam egy homlokrakodóval, de egyik sem csinál semmit!
  • Gerypapa 95
    haliag. 2.1-es patch javít a múltiplayer módon ? nekem amikor csatlakoznék 1-1 farmhoz azt írja nem hozható létre kapcsolat a többjátékos móddal , minden jó addig amíg az egyik farmhoz nem akarok kapcsolódni a haverjaimhoz.
  • allock #1960
    elképzelhető hogy valamit módosítottak rajta, elég ha átírják az árat szerveren, neked akkor hiába van meg ugyanaz a mod ha az ára nem stimmel

de ez csak egy példa
  • kiscife6
    levan töltve bemásoltam és nincs a játékban a modok közt.ilyenkor mivan
  • allock #1958
    letöltöd és bemásold a dokumentumok\farmersimulator2011\mods mappába

semmi kicsomagolás nem kell
  • allock #1957

van ami fehér és van ami szürke, ami fehér oda tudsz felmenni mert azok a modok meg vannak neked is, a szürkékhez meg nem tudsz felmenni mert hiányzik 1 vagy több mod, amit letudsz hívni ha rámész a mods fülre a szervernél, hogy megnézd mi hiányzik és beszerezd
  • kiscife6
    sziasztok érdeklödök hogyan tudok más gépeket berakni a játékba pl.ifa l60-ast vagy man camiont.
  • hokika
    multinál mikor ki tudom választani hogy melyik játékba szeretnék bemenni miért van az egyik kiemelve míg a másik (amibe nem tudok belépni) meg nem? olyan mintha passzív lenne... azt hogy lehet megcsinálni és mire jó?
  • Skynet85
    Oké 1-2 nap és kész a web, csak közbe jött egy és más, de szolok amint indúl
  • Skynet85
    Lökd meg a kultit traktorral valamilyen irányba aztán próbáld meg csatlakoztatni.
  • kerzsakov
    Sziasztok! A kérdésem a következő lenne. Miért nem tudom csatlakoztatni trakeszomhoz a kultivátort azután hogy kicsit gyorsan mentem és leakadt, kijelzi hogy csatlakoztatva van hozzá de mikor elindulok akkor mégse.
  • tamás98
    Én jelentkeznék.
    Szerintem legyen a Rheiderlandmap(nagy földek vannak benne stb. ezért)
    Én szerintem legyen benne a John Deer 8530 v3,John Deer 6920S,New Holland CR9090,New holland CR 9060.
  • Skynet85
    Tervben van egy megközelítőleg 12/7-ben futó szeró aztán, ha lesz rá kereslet mehet 24/7-ben is hamarosan összelegózok egy weblapot hozzá. A kérdéseim a következőek lennének:
    -Kik volnának innen akik kipróbálnák([email protected] msn címre lehet jelentkezni vagy itt)
    -Ha elindul milyen map volna a leginkább megfelelő(indulás élőt weben vszeg lesz szavazás)
    -Ki milyen modokra esküszik