24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Belefolynék, ha én lennék a hg.
Mivel én nem itt tevékenykedem, de tettem le az asztalra LS terén (lshungary.hu), ezért bátran megkérdezem.
Amúgy hamarosan új fejléc lesz.
És köszönöm az eddigi válaszokat :D
Klikk
Erix még mindig bann van rajtad az lsportál fórumon? -
delután ha mentek jöhetek énis?:D -
nem lettek a legjobb fotók , de azért bepakolom :$:D
nekem nagyon bejön a játék , így hogy nem állat módjára játsznuk , kormánnyal mind a hárman :) -
kisvory #2111 Mitsu én elfogadlak házigazdának vagy mionekxD
mert az ls oldalt is jól tudjátok csinálni
és hogy áll az LsH map? -
Yes:D! -
Ugyan csak ,,leecher" vagyok itt és az se gyakran, de csatlakozok Erixhez aki nem teszi tiszteletét bizonyos időközönként 3-4 lapot tekertem vissza, és tőled semmi... ha még is bocs, és/vagy meg se próbál belefolyni a fórum életébe(válaszol kérdésekre megoszt új infókat) az előbb a fórum részese akarjon lenni.
Ha már házigazda akkor esetleg allock :D -
Én nem..
És nemkel írni hogy menjek a büd**s pi**a meg stb..
Te kérdezted én válaszoltam! -
Letöltés: http://ls2011multi.ucoz.hu/publ/traktorok_tractors/egyeb_traktorok/renault_ares_836/14-1-0-108#comments -
Üdv!
Regievel (topik nyitó) beszéltem, hogy lehetnék-e házigazda.
Ő belement.
Az lenne a kérdésem, hogy ti elfogadtok-e házigazdának? -
le szedtem hotfile-ről és nem mükodik még a képet meg se birom nézni mert elvileg sérült vagy hibás -
nekem meg van a tsz map v3 és a siló meg ezaz le van takarva de látom van olyan hogy tsz map edit aszt hova kell másolni hogy működjön? -
kistuby88 #2103 fent voltam de amivel le lehet tölteni arra nincs kedvem fizetni:S -
kisvory #2102 kistuby menj fel az egyik leöltőportálra és tölts le egyet nnyire egyszerű -
kistuby88 #2101 Sziasztok!
Valaki tudna nekem linkelni egy nagy szélességű ekét???Köszönöm előre is!!!!!! -
kisvory #2100 pff nem tom lehet hogy olyan modod van bennt ami letiltja vagy mittudomén:) -
kerzsakov #2099 Mért van az hogy ha a menüben az irányításra kattintok akkor exe hibával kilép a játék? -
kisvory #2098 Balasko13 vegyél fel msnre és ott segitek
[email protected] -
Balaskó13 #2097 multizni is szivesen multiznék :) vki segítene ?:) -
Balaskó13 #2096 hali :) Segítséget kérnék. Ahol a tehenek vannak ott hova vagy hogy kell a kukoricát letenni ?? köszii -
kisvory #2095 aki jön multizni vegyel fel msn-re és átküldöm a cuccokat
[email protected] -
kisvory #2094 kerzsakow giants editor -
kerzsakov #2093 Milyen program kell ahoz hogy tudjon valaki modellezni? -
Máté97 #2092 Én nem nézlek le.Mindenkinek az idegeire mész!Allock írta neked hogy csak egy kicsit olvass vissza és te megkérdezted hogy merre.Ezek a legalapvetőbb dolgok.Amég megkérdezed merre olvass vissza addig szerintem hozzá se kezdj semmihez. -
de most azért mér kell lenézni vkit mert nem tud modellezni? -
http://ls2011multi.ucoz.hu/_pu/0/32792888.jpg
Találtam egy jó kis permetezőt!
Innen lehet leszedni csak regelni kell: http://ls2011multi.ucoz.hu/
-
hajrá csak ne itt -
merre
b.zmeg -
gernem1000 #2087 egyépként szeretnék mods-ot csinálni -
gernem1000 #2086 merre? -
ne csak kérdezősködj
olvass már vissza is -
gernem1000 #2084 szisztok valaki tud ojan progit amivel gépeket lehet csinálni??
irja meg privátba -
kisvory #2083 nekem jók a modok csak van pár ami még nics és 09-be padig van és azt akarom átrakni -
Máté97 #2082 Van sok oldal ahonnan le lehet tölteni a 11-hez modokat.Mért nem elég nektek az? -
Máté97 #2081 Próbálkozz. -
kisvory #2080 oké azért köszi
és hogyan tudok átrakni gépet 09-ből 11-be? -
Máté97 #2079 Ügyesen.Ha hülye vagy hozzá akkor hordj az alappal. -
jaj b.zmeg hogy neked se jó semmi ami van, millió ganéjszóro van a neten, nem csak lsportálon
majd ha megtanulsz modellezni, animálni szórhatsz ganét sima pótból is -
sziasztok!egy rendes pótkocsival hoogy lehet trágyát hordani?mit kell átírni? -
több GB anyag lenne, a játékod kiakadna, 700mod megfogja elég rendesen az egész játékot, tehát nincs egybe gép pack
google-n keressetek már itt nincsenek modellezők se konvertálók -
kisvory #2075 hello mindenki
olyan kérdésem lenne hogy nincs vmi mod mappátok amibe a létező össze mod bennt van??(lehet hogy egy kicsit hülye kérdésxD)
meg hogyan tuok 09-ből 11-be átrakni gépeket??
köszi előre is