24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
tonnni #2149 A kukorica mennyi idő alatt érik meg?? a szomszéd mezőn már 2x arattam árpát, de a kukorica még nem jó, vagy azt a kezdő kombájnnal nem lehet learatni? A szalmával mit kell csinálni, el lehet adni vagy arra szükségem van? Valami sugo nincs a játékon belül ami segít hogy mikor mit kell csinálni? -
kisvory #2148 Mitsu szerintem rohadt jó lett a fejléc:D -
+1 -
nekem teljesen mindegy mi van ott pláne, hogy milyen oldal van reklámozva -
leszarom.
legalább a fejléc jó lett? -
te nagy tévedésben vagy, nem azt teszi ki amit te küldöl neki, ez nem erről szól, hogy csak vele beszéled meg mit rakjon ki...mert neked ehez meg ahoz van kedved
attól, hogy ő kezdeményezte a témanyitást, és kb leszarta az egészet onnantól kezdve nem hiszem, hogy HG jogot érdemelne attól, hogy 1 csapatban vagytok, ahogy te sem -
Szerintem ha Regie nyitotta, akkor kiteheti azt, amit megbeszélek vele.
Az meg elég fura lenne, hogy ha egy Lshungarys nyitja a topikot, akkor Lsportál logó van kinn. Ne vicceljünk már..
A reklám meg sosem árt.. -
xD Az erről szó sincs:D. Én speciel azért jöttem ide, hogy megteremtsem a 2. mondatban lévő körülményeket:D. -
most csak azért idejöttetek HG jogért, hogy Lshungary-t reklámozzatok? 
a 2 oldal közötti rivalizáció itt senkit sem érdekel, csak az, hogy legyenek letöltési linkek meg általános segítség -
gernem1000 #2140 de elötte irjon privátban -
gernem1000 #2139 aki akar jöjjön a Ganye Map lessz a mod map elöre elküldöm skypén vagy iwiw-en a modokat csinálunk 1multit! -
Támogatlak
-
Jelöltethetem magam HG-nak?:P
Támogatók írhatnak xD:D. -
Szerintem bevan állítva a központi szerveren, hogy egy idő tétlenség után szakítsa meg a kapcsolatot.(De nem biztos!) -
Jo nemm kell visza engedett !!!!Mstmár játék tovább!!!!!
-
Lenne egy kérdésem onlinba játszotam, letetem a játékot elmentem ithonrol.hazaertem es nem figyeltem hogy fut a játek és ujbol elinditotam
.És most ki irja hogy a szervizkulcs szunetel probalja késöbb
!!Valaki járt mér igy??MIkor enged ujra játszani??
-
gernem1000 #2133 hogy kell használni a gianst editor 4.1.7-et???
valaki megmondja??
-
Hát a vályuba :D tolass oda és öntsd bele azok meg szépen meg eszik! -
Próbálj videókártya drivert frissíteni! -
A silózott kukoricát tudod csak berakni méghozzé a silóba ott a teheneknéll (két beton fal közé ha nem tudnád :D), az összegyűjtött füvet meg bele a vájúba. -
Pattyesz #2129 Szevasztok! Az mitől van hogy ilyen szürke falak jönnek be? -
tonnni #2128 Hova kell tenni a kukoricát a bociknak? -
tonnni #2127 Rendben, köszönöm!! -
azthiszem a termény érését nem lehet megnézni .. azt figyelgetned kell . a teheneknek legyen bent siló tengeri és fű a vályuba , ezek fontosak ugyanis csak így lesz jó minőségű és sok tejed . Ezt tudod elviszi a telej kocsi ( plusz bevétel )
a szalmás kérdésed kicsit megfogott .. mivel szednéd össze ha nem bálázóval ? :) -
tonnni #2125 Sziasztok!
Elnézést, de lenne egy pár hülye kérdésem! Hogy tudom megnézni, hogy egy adott földön mikor érik meg a termés? A teheneknél hol tudom megnézni hogy mire van szükségük? A szalmát csak bálázóval lehet betakarítani, hol lehet eladni? Valami sugó vagy segítség nincs a játékon belül??? -
vindzsi #2124 A csajok meg le vannak szarva??? Hááát............
-
regie #2123 Na akkor egy gyors megjegyzés.
Azért javasoltam Mitsurob usert HG-nek mert eredményesen tevékenykedik az LsHungary csapat vezetőjeként. Míg Kovács Erix más forumokról már több álregjével együtt is bannolva van a viselkedése miatt.
De h tudjátok a forum fellendítése érdekében történnek a dologok. Szóval támogassátok mitsurob-ot
-
Ezt nem Regievel kéne megbeszélned, ha már ő az indító? -
és ezt mért kellett nagy betűvel írnod ? -
Tudjátok mit én is HG-nak jelöltetem magamat..
Hétköznaponként délután 2-től este 11ig tudok lenni
Hétvégén pedig Non-Stop! -
Nem úgy értettem.
Csak ha már Regie nyitotta, akkor van jogunk kitenni. -
Ő arra értette, hogy:
LS Hungary és ugye Hungary az magyarország, és innen. :D
MAGÁNVÉLEMÉNY!!:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Am az lsportálon nem magyarok vannak hanem zsidók a készítők közt ... (Tisztelet a kivételnek !) -
jaaa mert lsportálon már nem is maygarok vannak ugye ? -
Űha XD
Milett ez a nagy lsportál utálás? xD
Kicsit levok maradva :P ! -
Néha mássz fel msn-re :D
Kisvory - LsHungaryn kiírtam pár napja, hogy pár nap.
Remélhetőleg ma vagy holnap. Sajnos a kukorica skint javítani kellett és a vasúton szar volt a trigger. Márcsak fel kell töltenem cakk-pakk FTP-re, aztán lehet szedni.
Regie lehet, h majd ide is posztolja a linket.
_
Ja, és az lsportál logó is le fog kerülni szerintem, aztán kiteszünk egy LsHungary logót.
Éljenek a magyar LS fanok! -
Belefolynék, ha én lennék a hg.
Mivel én nem itt tevékenykedem, de tettem le az asztalra LS terén (lshungary.hu), ezért bátran megkérdezem.
Amúgy hamarosan új fejléc lesz.
És köszönöm az eddigi válaszokat :D
Klikk
Erix még mindig bann van rajtad az lsportál fórumon? -
delután ha mentek jöhetek énis?:D -
nem lettek a legjobb fotók , de azért bepakolom :$:D
nekem nagyon bejön a játék , így hogy nem állat módjára játsznuk , kormánnyal mind a hárman :) -
kisvory #2111 Mitsu én elfogadlak házigazdának vagy mionekxD
mert az ls oldalt is jól tudjátok csinálni
és hogy áll az LsH map? -
Yes:D!