24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Na mégis regie te maradsz a HG?:) -
Az eredeti mappon alapból van...
De moddolt mapokkal nemtudom mi a helyzet, hogy melyiken van, vagy nincs.
Amúgy meg csak Giants Editorral tudsz berakni, ha találsz is ... -
tudtok linkelni egy bálaleadót? -
Vagy ha 2 part ban jött le akkor:
Mind2 őt kitömőríted,a 2. part tartalmát belerakod az 1.part mappájába ezután winZIP-el betömöríted .zip-be és ezt az újonnan készült .zip-et berakod a mods mappába. :D És már mehet is a játék :D. -
Na persze nem kicsomagolva hanem .zip ben. -
Először is : #2228 -as hozzászólás.
Másodszor : Ezért van az, hogy nem a játék/data mappájába kell tenni hanem a MODS mappába a
C:\Documents and Settings\USERNÉV\Dokumentumok\My Games\Farmingsimulator2011\mods -
mert már jól összebasztál mindent, töröld le az egész játékot madj rakd újra -
én ls hungariról szedtem és bemásoldtam minden mapból lévő dolgot se normális mapon nem indul el se modsba -
Máté97 #2226 Akkor játsz másik mapon... -
nekem else indul az lsh map:( -
Szevasztok!
LSH Map linket javítottuk.
Elérhető az Lshungaryn. Egyetlen egy fájlt kell leszedni.
Ha valaki nem tudna aratni, az szedje le.
Ha ezután sem jó, akkor egy mód okozza a galibát.
üdv.. -
tonnni #2223 Köszi -
tudnátok nekem linkelni egy bálaértéksítőt? -
Máté97 #2221 okcsá. -
nem engedi leszedni az lsh part 2-őt -
Máté97 #2219 Az alap map az így marad.
Ha másik mentésben kezdesz új játékot akkor az alap mapon minden meg marad. -
tonnni #2218 Sziasztok!
Az alap mapom az fog fejlődni vagy az így marad??? És ha teszek be egy másik mapot akkor a mentésem a gépeim a pénzem, a gabona tárolóba lévő gabonáim megmaradnak? -
nem engedi leszedni a part 2-őt -
köszönöm már megoldottam!!! -
kitt2000 #2215
Annyi a lényeg, hogy kibontod mindkét part-ot...
A part1 a főmappa, és abban van egy olyan mappa, hogy maps. Abba kell bemásolni a part2.zip tartalmát. -
DCshoesLali #2214 Szívesen! :D -
köszönöm ; ) -
DCshoesLali #2212 A szám címe: Jukebox wawa -
nem aszt mondom hogy mőködni fog de azért mondtam csak erre a pályára meg a ganye v2 re vagy weimar jó lenne sajna nincs -
úgy kell ahogy a tsz mapot nekem sikerült de csak a mods mapában mert amot nekem öszevisza rakta :S -
szám címét esetleg tudja valaki ? -
nagyon felhúztam magam rajta -
Na ez egy jó kérdés nekem se jött össze xD -
Valaki tudna nekem segíteni hogyan rakjam fel az Lsh map-ot? sehogy sem megy :S:S:S -
Fendt 310
Letöltés:
http://ls2011multi.ucoz.hu/publ/traktorok_tractors/fendt/fendt_310/3-1-0-147
-
Poettinger Torro 5700
http://ls2011multi.ucoz.hu/ -
sziasztok!tudnátok nekem linkelni egy bála értékesítő helyet ls 2011-be?köszi előre is! -
tonnni #2202 Köszi -
Grrrrrrr #2201 A zöld Lizard-ra fel lehet tenni a kukorica vágót. -
tonnni #2200 Rendben, köszönöm! Akkor nyilván vennem kell egy másikat amivel letudom aratnai a kukoricaszemeket és majd csak aztán kell siloznom. Milyen kombájn kell ehhez mert ha jol tudom a kezdő kombájn nem aratta le nekem.. -
Grrrrrrr #2199 Az a felirata szerint takarmánybetakarító, az csak silóz. -
tonnni #2198 Sziasztok!
Krone x 1000 Kombájnnal aratom a kukoricát de valami miatt csak silót termel szemes tengerit nem, ezzel a géppel egyáltalán lehet szemet is aratni vagy csak silót: ezzel a géppel buzát, árpát stb tudok aratni? -
DCshoesLali #2197 Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a ganyé mapon a learatott cuccot hová lehet leborítani? Légyszi vki válaszoljon! Köszi! :) -
Grrrrrrr #2196 Nincs.. A google nem reagál a caterpillar 600 Mt beírásra. Sem a CAT 600 MT-re. Ezért arra gondoltam, hogy a játékban eleve bent lévő Deutz traktorok motor erejének is ekll valahol legyen érték feltüntetve. Én azt is keresném, hogy az ottani értéket összevessem a MOD traktor motor értékével, és az alapján kalibráljam be. -
regie #2195 LsH Map
Video1
Video2
Video3
Letöltés/Download part 1
Letöltés/Download part 2
Figyelem! Mindkét fájlt le kell tölteni!
Download all 2 files!