24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Komám be másolod a zip fájt a mods mappába azt go de csak a zip jó mert csak azttudja kezelni :D -
killhause #2348 sziasztok tudna valaki segíteni,hogy lehet berakott gépekkel multiba játszani?
köszi előre is -
Srácok azt hogyan lehet megcsinálni hogy essen a hó ? -
id=1277554239&no=2290 -
-
tibor1227 #2344 sziasztok.cukorrépát arattam a akubán mapon és nem tudom kiengedni semilyen pótkocsira
valaki tudna segíteni???????
-
Helló mindenkinek! Azt szeretném megtudni hogy hogyan lehet az üzemanyag árát megnövelni? Köszönöm előre is! -
spiczi91 #2342 Ok, danke sün. -
Az uj patchel mi változott? Mert én nemvettem észre semmi változást :S :S 

-
SuSu1992 #2340 ha eredeti térképen tolod akkot van a farmon egy fa épület amibe megy fel egy szállítószalag ott van az út mellet közvetlenül, a játékos kiindulási helyével szemben!
A tehenek siló kukoricát, meg füvet zabálnak!
lehetnek árváltozások, ja... -
spiczi91 #2339 Eladni merre lehet? Most átolvastam mégegyszer a fakkot és a tehenesen elsőre véletlen átsiklottam, de ezt nem találom. -
vannak tehenek ha veszel
füvet esznek ez tuti
bálákat add el -
spiczi91 #2337 Na szóval, lenne pár kérdésem:
Tehenek ugye alapból nincsenek. Ha lesznek is, csak a silókukoricát kajálják meg, vagy lehet nekik vinni mást is?
A bálákkal mi az anyámat kezdjek?

Lesznek valaha nagy differenciák az árajnálatok között, tehát előfordulhat hogy egyszer a sörfőzde magasan többet ad a búzáért mint a malom? Mert ha nincsenek kilengések csak ritkán, akkor gondolom megéri célirányosan vetni(értem ezalatt: árpát a serfőzde mellé, kukoricát a kikötőhöz és a tehenekhez, stb.). -
kÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGITSÉGET :d -
Van 2 origi kulcsom:
Kulcs 1
Kulcs2
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Deha elmész a teszkóóba ottis megtudod venni 2000 Ft-ért.Gondolom van 30 km-es körzetedben teszkó ... -
body85 #2334 ZSÍÍÍÍÍÍÍR!!!
Tegnap még csak a 2.1-es patch, de ma már a 2.2-es is fenn van és ezt sikerült letöltenem és telepítenem is!
Irány a gém, mik is változtak! -
body85 #2333 Nincs az a hülye aki oda adja az eredeti CD-kulcsát! Egyébként én a magyar nyelvű eredeti játékot 2000 ft-ért vettem, tedd Te is ezt!
BORKAK!
A játékban megnyomod a print screen gombot és a kép elkészül. azután a Documents and Settings\USERNÉV\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\screenshots mappában tudod megnézni!
A napraforgó aratás kérdése engem is érdekelne még mindig, ja patch mondott már vki amit nem tudok kivitelezni! -
Misuka1028 #2332 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérésem hgy tudna valaki adni egy eredeti cd-ről való cd kulcsot??? Mert nagyon unalmas már a karriert magamba játszani. Lécci valaki irjon. Előre is köszönöm! -
tibor1227 #2331 sziasztok,valaki megtudná nekem mondani,hogy kell napraforgót aratni milyen kombájn milyen adapter kell hozzá,mert egyik sem működik napraforgóra:::::: -
Skacok valaki segitene hogy csináljátok a játékba a képeket? -
Szép képek:)
-
body85 #2328 Amúgy a játék most azt írja, hogy 1.02 (patch 2)! -
body85 #2327 Magyar van!
De mondom, hogy a magyart még letölteni sem tudom! -
Először is neked milyen verziód van? Angol, német, magyar?
A patchet másold be a jéték telepítési mappájába, úgy tutira menni fog ha megfelelő patchet nyomsz fel -
commander50tga #2325 sziasztok nemtudjátok ami az ls portálon van mtz azt hogylehet beindítani??mert nemlehet kormáyozni se meg semmi:S:S lécci segítsetek -
body85 #2324 Előre is köszi!
Utánna néztem a patch-nek, a magyar verziót le sem tudom tölteni, ha futtatom akkor hibaüzenet van, hogy nem win32 alkalmazás!
A német verziót le tudom tölteni, de amikor elkezdem futtatni ismét hibaüzenet!
Mi a péló van???
Mindjárt szétverem a laptopot mérgemben!
A windows sp3 lehet gond? -
SuSu1992 #2323 ez!
ja igen és van olyan mod hogy lehet választani 10 gép közül, hogy melyikkel akarsz menni, csak nem tudom a nevét!(majd utánaérdeklődök! -
body85 #2322 Eredeti játékkal nyomom!
Melyik a legújjabb patch?
-
Eredeti a játék? 1 db patch megoldja a dolgot...
Ha nem: akkor meg ejnye-bejnye!... -
DCshoesLali #2320 Köszi! :D -
köszcsi -
body85 #2318 hy
Érdeklődnék, hogy valaki tud-e olyan modot vagy bármit amivel sorrendbe lehet rendezni a gépeket, vagy kiválasztani melyikkel akarok épp dolgozni!
Vagy ilyen nem létezik és marad a TAB-olás?
Ja még valami, lejjebb olvastam, hogy napraforgót vágni a NAS vagy OROS nevezetű asztallal próbáljunk, én letöltöttem mindkettőt LSportálról betettem a modsba tömörítve és a játék nem ismeri fel, nincs a modok között!
Mi lehet a baj? -
Jó képek :D
#2316 Ganyé map -
ez melyik map ? nem rosszak a fotók egyébként -
gernem1000 #2315 szevasztok
valaki olyan linket valahonnan hogy kamerázni hogy kell??
-
gernem1000 #2314 http://lsportal.hu/page.php?94ez az van 1csomóitt
-
sziasztok!tudtok linkelni egy körbálázót? -
Sparrow84 #2312
-
DCshoesLali #2311 Hoztam pár képet! :D
-
Máté97 #2310 LsH map szépen ki van dolgozva,és vannak benne nagyobb és kissebb földek is.