24056
  • Borkak
    Komám be másolod a zip fájt a mods mappába azt go de csak a zip jó mert csak azttudja kezelni :D
  • killhause
    sziasztok tudna valaki segíteni,hogy lehet berakott gépekkel multiba játszani?
    köszi előre is
  • Borkak
    Srácok azt hogyan lehet megcsinálni hogy essen a hó ?
  • dávid 001

id=1277554239&no=2290
  • dávid 001
  • tibor1227
    sziasztok.cukorrépát arattam a akubán mapon és nem tudom kiengedni semilyen pótkocsiravalaki tudna segíteni???????
  • joceruza
    Helló mindenkinek! Azt szeretném megtudni hogy hogyan lehet az üzemanyag árát megnövelni? Köszönöm előre is!
  • spiczi91
    Ok, danke sün.
  • Borkak
    Az uj patchel mi változott? Mert én nemvettem észre semmi változást :S :S
  • SuSu1992
    ha eredeti térképen tolod akkot van a farmon egy fa épület amibe megy fel egy szállítószalag ott van az út mellet közvetlenül, a játékos kiindulási helyével szemben!

A tehenek siló kukoricát, meg füvet zabálnak!

lehetnek árváltozások, ja...
  • spiczi91
    Eladni merre lehet? Most átolvastam mégegyszer a fakkot és a tehenesen elsőre véletlen átsiklottam, de ezt nem találom.
  • allock #2338
    vannak tehenek ha veszel

füvet esznek ez tuti

bálákat add el
  • spiczi91
    Na szóval, lenne pár kérdésem:

Tehenek ugye alapból nincsenek. Ha lesznek is, csak a silókukoricát kajálják meg, vagy lehet nekik vinni mást is?

A bálákkal mi az anyámat kezdjek?

Lesznek valaha nagy differenciák az árajnálatok között, tehát előfordulhat hogy egyszer a sörfőzde magasan többet ad a búzáért mint a malom? Mert ha nincsenek kilengések csak ritkán, akkor gondolom megéri célirányosan vetni(értem ezalatt: árpát a serfőzde mellé, kukoricát a kikötőhöz és a tehenekhez, stb.).
  • Borkak
    kÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGITSÉGET :d
  • Martinez01
    Van 2 origi kulcsom:

Kulcs 1
    Kulcs2

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Deha elmész a teszkóóba ottis megtudod venni 2000 Ft-ért.Gondolom van 30 km-es körzetedben teszkó ...
  • body85
    ZSÍÍÍÍÍÍÍR!!!
    Tegnap még csak a 2.1-es patch, de ma már a 2.2-es is fenn van és ezt sikerült letöltenem és telepítenem is!
    Irány a gém, mik is változtak!
  • body85
    Nincs az a hülye aki oda adja az eredeti CD-kulcsát! Egyébként én a magyar nyelvű eredeti játékot 2000 ft-ért vettem, tedd Te is ezt!

BORKAK!
    A játékban megnyomod a print screen gombot és a kép elkészül. azután a Documents and Settings\USERNÉV\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\screenshots mappában tudod megnézni!

A napraforgó aratás kérdése engem is érdekelne még mindig, ja patch mondott már vki amit nem tudok kivitelezni!
  • Misuka1028
    Sziasztok!
    Lenne egy olyan kérésem hgy tudna valaki adni egy eredeti cd-ről való cd kulcsot??? Mert nagyon unalmas már a karriert magamba játszani. Lécci valaki irjon. Előre is köszönöm!
  • tibor1227
    sziasztok,valaki megtudná nekem mondani,hogy kell napraforgót aratni milyen kombájn milyen adapter kell hozzá,mert egyik sem működik napraforgóra::::::
  • Borkak
    Skacok valaki segitene hogy csináljátok a játékba a képeket?
  • Kovács Erix
    Szép képek:)
  • body85
    Amúgy a játék most azt írja, hogy 1.02 (patch 2)!
  • body85
    Magyar van!
    De mondom, hogy a magyart még letölteni sem tudom!
  • allock #2326
    Először is neked milyen verziód van? Angol, német, magyar?

A patchet másold be a jéték telepítési mappájába, úgy tutira menni fog ha megfelelő patchet nyomsz fel
  • commander50tga
    sziasztok nemtudjátok ami az ls portálon van mtz azt hogylehet beindítani??mert nemlehet kormáyozni se meg semmi:S:S lécci segítsetek
  • body85
    Előre is köszi!
    Utánna néztem a patch-nek, a magyar verziót le sem tudom tölteni, ha futtatom akkor hibaüzenet van, hogy nem win32 alkalmazás!
    A német verziót le tudom tölteni, de amikor elkezdem futtatni ismét hibaüzenet!
    Mi a péló van???
    Mindjárt szétverem a laptopot mérgemben!
    A windows sp3 lehet gond?
  • SuSu1992
    ez!

ja igen és van olyan mod hogy lehet választani 10 gép közül, hogy melyikkel akarsz menni, csak nem tudom a nevét!(majd utánaérdeklődök!
  • body85
    Eredeti játékkal nyomom!
    Melyik a legújjabb patch?
  • Martinez01
    Eredeti a játék? 1 db patch megoldja a dolgot...
    Ha nem: akkor meg ejnye-bejnye!...
  • DCshoesLali
    Köszi! :D
  • Gerypapa 95
    köszcsi
  • body85
    hy
    Érdeklődnék, hogy valaki tud-e olyan modot vagy bármit amivel sorrendbe lehet rendezni a gépeket, vagy kiválasztani melyikkel akarok épp dolgozni!
    Vagy ilyen nem létezik és marad a TAB-olás?
    Ja még valami, lejjebb olvastam, hogy napraforgót vágni a NAS vagy OROS nevezetű asztallal próbáljunk, én letöltöttem mindkettőt LSportálról betettem a modsba tömörítve és a játék nem ismeri fel, nincs a modok között!
    Mi lehet a baj?
  • VERESS 96
    Jó képek :D
    #2316 Ganyé map
  • Gerypapa 95
    ez melyik map ? nem rosszak a fotók egyébként
  • gernem1000
    szevasztokvalaki olyan linket valahonnan hogy kamerázni hogy kell??
  • gernem1000
    http://lsportal.hu/page.php?94ez az van 1csomóitt
  • xmen0710
    sziasztok!tudtok linkelni egy körbálázót?
  • Sparrow84

• DCshoesLali
    Hoztam pár képet! :D

• Máté97
    LsH map szépen ki van dolgozva,és vannak benne nagyobb és kissebb földek is.