24061
  • DCshoesLali
    Jó kis munka volt!;)
  • body85
    Valaki árulja már el, hogy mi a f...ért van az, hogy akármelyik mapot töltöm le azon ha van indulásnak kombájn az nem aratja a gabonát!
    Mondjatok vmit mert szétb...sz az ideg!!!
  • Mitsurob
  • güzüneje
    [email protected] az email
  • güzüneje
    Hello. Megvan a magyar LS 2011(letöltött)feltettem a 2.2-es patchet de nem tudom a kódját valaki ide írja már le de ha nem szabad emailbe küldje már el. Köszi előre is.
  • VERESS 96
    [center]Estét![center]
    [center]Dolgozgattunk ma is.[center]
    [center]Repce Aratás [center]
    [center]Űrit a NH![center]
    [center][center]
    [center]Közben Lacika melegíti a motort! [center]
    [center][center]
    [center]Hát mára ennyi [center]
  • balu0221
    hogyan lehet egyszerre több géépel dolgozni? például aratáskor? aratok és egy traktor meg jönne mellettem azt hogyan lehet?:D
  • dávid 001
    aki tudja hogy kel l bemásolni a mtsz mapot akkor legyen szives mondja el akárhogy akárhova másolom egy hejen ahol az eredet map van de ott a 2 pálya vagyis az eredeti nagy része van meg hogy kell bemásolni?
  • tutika14
    Úgy csinálom most éppen :D Kösz. Később még lehet kérdezek de most még nem teszem fel hátha magamtól is rájövök :)
  • allock #2425
    mert nem törölted a crackes kódot

töröld le a Dokumentumok/MyGames/[b]FarmingSimulator2011[b/] mappát és majd kérni fogja újra a kódot
  • tutika14
    Nekem eddig a tört verzió volt fenn és most felraktam a megvásároltat rá megyek a többjátékos módra és azt írja ki hogy "A termék blokkolva" Most mivan? Serial-t nem kér.
  • tutika14
    Sziasztok! Én is megvettem a játékot :D
  • allock #2422
    így
  • allock #2421
    ezt próbáld
  • Neuman
    hogy tudok letölteni modokat, mert regelni nem tudok mert állandóan a szabályzattal baszogat? Köszi!
  • dávid 001
    elég egy mert a töbi bisztonsági változat
  • Tamás540
    Ó köszi mind a hármat letöltsem vagy csak az egyiket?
  • Tamás540
    ok itt van [email protected]
  • gernem1000
    lécci mondjátok meg mi a húsmarha tartás oldalnak a linkje
  • dávid 001
    add meg az email címedet és elküldöm mert ne találom már neten
  • Chris von Bone
    Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy lehet új növényeket, állatokat berakni a játékba? Vagy ez map függő? Egy pár oldalon találtam NewFruit-ot de az összes link rossz.
  • SuSu1992
    learatod a cuccokat és leadod a malomnál..
  • balu0221
    valaki mondja már meg pls hogy karier módban hogyan tudok pénzt szerezni?:D
  • Kovács Erix
    Szerintem is mód hát én úgy szoktam hogy egyesével kiveszem és amikor jó lesz akkor megnézem melyiket vettem ki utolsónak és azt nem rakom vissza:D
  • mj111 hun
    Ezt a hármat kitörlöd ,a mentéseit is,mentett játék kimásol egy másik könyvtárba , és teljes uninstal.Mindent törölj ki. Instal majd bemásolod a kimásolt mentést. Nálam működött.
  • tapsi2hapsi
    Azzal már próbálkoztam, de ugyanitt tartok.
  • mj111 hun
    Szedd le mind a hármat,és nézd meg mi a helyzet. Ha nem áll helyre uninstal és ujratelepít.
  • tapsi2hapsi
    A modok: LandwirtschaftForstMapARTBeta.zip
    Farmer2_open_me_mods.rar
    Kuban_spaces_map_V2.rar
    ezeknél tünt el a kilépés, mentés, folytatás menürész.
  • Tamás540
    Köszi! De nem tudnád inkább megmondani hogy mi a mod neve,vagy beszúrni a fórumra mert most épp nem jó az msn-em.és még egyszer köszi!
  • tapsi2hapsi
    Üdv.

Lenne egy kérdésem hozzátok. LS2011-ben ha rakok be a mod mappába új mapot, "nincs vele semmi baj" működik minden, csak annyi, hogy a kilépés (esc) nem jön fel a mentés, elvetés, vagy vissza lépés. Így csak úgy tudok kilépni a játékból hogy feladatkezelővel bezárom, viszont akkor meg nem ment. Szerintetek mi lehet a probléma.
  • Chris von Bone
    Csak azt tudnám mit!? Eredeti játék, rendes install, patch 2.2 és néha kiírogatja, hogy bad... és kilép. Én a modokra gyanakszom, csak arra kellene rájönnöm melyik a rossz...
  • Kovács Erix
    Ez nem szégyen ez a Mezőgazdaság!
  • Kovács Erix
    Valamit elrontottál..:S
  • taky3
    SEGITSETEK! Valaki nem tudja hogy minek áll meg a játék ha multizni akarom a földemet megnyomom hogy kezdés és megáll de ha valakihez belépek akkor megy csak akkor nem ha az enyémbe akarok lépni. Valaki SEGITSEN!!!
    KÖSZÖNÖM ELÖRE IS
  • dávid 001
    valaki tudja hogy kell bemásolni az mtsz mapot
  • dávid 001
    szégyen hogy bának a gépekel

• dávid 001
    a multi map v7 nincs olyan ahol eltod adni a terményt ha szec le egy olyan modot amért pénszt kap nem elveszi akkor lesz pénzed vegyél fel msn re és el küldöm aszt a modot :D [email protected]
  • Tamás540
    Létszi nagyon szeretnék rendesen játszani a multimap v7-en kérlek mondjátok meg hogyan lehet pénzt keresni rajta. előre is köszi
  • Chris von Bone
    Kifagyott a játék, eltűnt minden elvetett dolog, és nem lehet vetni a földekre semmit sem, se szántás, se kultiválás után:( PLS!!!!!
  • Chris von Bone
    Aha, köszi! De láttam én ott 1,8e-ket is, szóval meddig lehet növelni a számot, mert azt meg fogja enni, hogy 3600000 vagy az már 3,6e?