24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
DCshoesLali #2434 Jó kis munka volt!;) -
body85 #2433 Valaki árulja már el, hogy mi a f...ért van az, hogy akármelyik mapot töltöm le azon ha van indulásnak kombájn az nem aratja a gabonát!
Mondjatok vmit mert szétb...sz az ideg!!! -

-
güzüneje #2431 [email protected] az email
-
güzüneje #2430 Hello. Megvan a magyar LS 2011(letöltött)feltettem a 2.2-es patchet de nem tudom a kódját valaki ide írja már le de ha nem szabad emailbe küldje már el. Köszi előre is. -
[center]Estét![center]
[center]Dolgozgattunk ma is.[center]
[center]Repce Aratás
[center]
[center]Űrit a NH![center]
[center][center]
[center]Közben Lacika melegíti a motort!
[center]
[center][center]
[center]Hát mára ennyi
[center]
-
balu0221 #2428 hogyan lehet egyszerre több géépel dolgozni? például aratáskor? aratok és egy traktor meg jönne mellettem azt hogyan lehet?:D -
aki tudja hogy kel l bemásolni a mtsz mapot akkor legyen szives mondja el akárhogy akárhova másolom egy hejen ahol az eredet map van de ott a 2 pálya vagyis az eredeti nagy része van meg hogy kell bemásolni? -
tutika14 #2426 Úgy csinálom most éppen :D Kösz. Később még lehet kérdezek de most még nem teszem fel hátha magamtól is rájövök :) -
mert nem törölted a crackes kódot
töröld le a Dokumentumok/MyGames/[b]FarmingSimulator2011[b/] mappát és majd kérni fogja újra a kódot -
tutika14 #2424 Nekem eddig a tört verzió volt fenn és most felraktam a megvásároltat rá megyek a többjátékos módra és azt írja ki hogy "A termék blokkolva" Most mivan? Serial-t nem kér. -
tutika14 #2423 Sziasztok! Én is megvettem a játékot :D -
így -
ezt próbáld -
hogy tudok letölteni modokat, mert regelni nem tudok mert állandóan a szabályzattal baszogat? Köszi! -
elég egy mert a töbi bisztonsági változat -
Tamás540 #2418 Ó köszi mind a hármat letöltsem vagy csak az egyiket? -
Tamás540 #2417 ok itt van [email protected] -
gernem1000 #2416 lécci mondjátok meg mi a húsmarha tartás oldalnak a linkje
-
add meg az email címedet és elküldöm mert ne találom már neten
-
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy lehet új növényeket, állatokat berakni a játékba? Vagy ez map függő? Egy pár oldalon találtam NewFruit-ot de az összes link rossz. -
SuSu1992 #2413 learatod a cuccokat és leadod a malomnál.. -
balu0221 #2412 valaki mondja már meg pls hogy karier módban hogyan tudok pénzt szerezni?:D -
Szerintem is mód hát én úgy szoktam hogy egyesével kiveszem és amikor jó lesz akkor megnézem melyiket vettem ki utolsónak és azt nem rakom vissza:D -
mj111 hun #2410 Ezt a hármat kitörlöd ,a mentéseit is,mentett játék kimásol egy másik könyvtárba , és teljes uninstal.Mindent törölj ki. Instal majd bemásolod a kimásolt mentést. Nálam működött. -
tapsi2hapsi #2409 Azzal már próbálkoztam, de ugyanitt tartok. -
mj111 hun #2408 Szedd le mind a hármat,és nézd meg mi a helyzet. Ha nem áll helyre uninstal és ujratelepít. -
tapsi2hapsi #2407 A modok: LandwirtschaftForstMapARTBeta.zip
Farmer2_open_me_mods.rar
Kuban_spaces_map_V2.rar
ezeknél tünt el a kilépés, mentés, folytatás menürész. -
Tamás540 #2406 Köszi! De nem tudnád inkább megmondani hogy mi a mod neve,vagy beszúrni a fórumra mert most épp nem jó az msn-em.és még egyszer köszi! -
tapsi2hapsi #2405 Üdv.
Lenne egy kérdésem hozzátok. LS2011-ben ha rakok be a mod mappába új mapot, "nincs vele semmi baj" működik minden, csak annyi, hogy a kilépés (esc) nem jön fel a mentés, elvetés, vagy vissza lépés. Így csak úgy tudok kilépni a játékból hogy feladatkezelővel bezárom, viszont akkor meg nem ment. Szerintetek mi lehet a probléma.
-
Csak azt tudnám mit!? Eredeti játék, rendes install, patch 2.2 és néha kiírogatja, hogy bad... és kilép. Én a modokra gyanakszom, csak arra kellene rájönnöm melyik a rossz... -
Ez nem szégyen ez a Mezőgazdaság! -
Valamit elrontottál..:S -
taky3 #2401 SEGITSETEK! Valaki nem tudja hogy minek áll meg a játék ha multizni akarom a földemet megnyomom hogy kezdés és megáll de ha valakihez belépek akkor megy csak akkor nem ha az enyémbe akarok lépni. Valaki SEGITSEN!!!
KÖSZÖNÖM ELÖRE IS -
valaki tudja hogy kell bemásolni az mtsz mapot -
szégyen hogy bának a gépekel
-
a multi map v7 nincs olyan ahol eltod adni a terményt ha szec le egy olyan modot amért pénszt kap nem elveszi akkor lesz pénzed vegyél fel msn re és el küldöm aszt a modot :D [email protected]
-
Tamás540 #2397 Létszi nagyon szeretnék rendesen játszani a multimap v7-en kérlek mondjátok meg hogyan lehet pénzt keresni rajta. előre is köszi -
Kifagyott a játék, eltűnt minden elvetett dolog, és nem lehet vetni a földekre semmit sem, se szántás, se kultiválás után:( PLS!!!!! -
Aha, köszi! De láttam én ott 1,8e-ket is, szóval meddig lehet növelni a számot, mert azt meg fogja enni, hogy 3600000 vagy az már 3,6e?
[center]
[center]