24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
mrhanky415 #2469 Nem routeron játszom. -
#2466 : Eredeti játék kell a 2.2-es patch-hez!
#2467 : Routeron keresztül játszol? Ha igen, akkor nyiss egy portot a játéknak! -
mrhanky415 #2467 Sziasztok! Megvettem a LS2011-et mert azt mondték hogy csak eredetivel lehet multiplayert játszani. Na most az a baj hogy ha belelépek a multiplayer opcióba és se belépni nem tudok a szerverre se készíteni nem tudok játékot. Amit kiír az az hogy: Nem tud kapcsolatot létesíteni a szerverre. Ekkor mi a teendő? Ha valaki tud segíteni kérem segítsen! Előre is köszönöm. -
güzüneje #2466 Én a 2.2-es patch kódját kértem nem a játékét. -
Zsolt7411 #2465 Miért nem veszed meg eredetibe?Csak 2000ft.Senki nem adja meg a kódját mert akkor ő nem tud vele játszani.
Amugy szevasztok. -
güzüneje #2464 Hello. Megvan a magyar LS 2011(letöltött)feltettem a 2.2-es patchet de nem tudom a kódját valaki ide írja már le de ha nem szabad emailbe küldje már el. Köszi előre is. [email protected] 

-
senki sem mondta, hogy csomagold ki őket -
att88ila #2462 Helo!
Kicsomagoltam a winraral a fájlokat és bemásoltam őket a mods mappába.Eddig 2 traktoros modot próbáltam de egyik se nem akar működni a játékban.Hova kell menni a játékba,hogy jó legyen mert a Boltba nincsennek? -
Venom20 #2461 sziasztok én new fruit modot szeretnék berakni csak nem tudom hova kellene
tudnátok segíteni benne ? -
amortizáció :D -
Nem tudja vki, hogy a gép időről időre mért vezeti bele a traktorokat a folyóba? Na és hogy lehet kiszedni onnan a cuccokat, mert már 4 ekém meg 2 kultim van benne, az orrsúlyokról nem is beszélve! -
Igen ,szépen mutatnak a MAP-on
-
A rar vagy zip fájlokat másold be:dokumentumok--my games--farming simulator 2011--mods mappába. Ha pack-ot szedsz le akkor szedd ki belőle az összes rar vagy zip fájlt és külön tedd be őket. -
att88ila #2456 Sziasztok!
Farm simulator 2011 ben,hogy lehet használni a modokat?Hova kell bemásolni őket. -
Az eredeti mapon vannak lerakva kül helyeken raklapok, amiken zsákok vannak. Tudja vki, hogy az mire jó? -
A magtáraid után elindulsz jobbra és meg fogod találni! :) -
killhause #2453 SZIASZTOK AZA A PROBLÉMÁM NEM TUDOM,HOGY LEHET EGYSZERRE KÉT MAP-OT BERAKNI A JÁTÉKBA HA VALAKI TUD SEGITSEN KÖSZI SZÉPEN -
balu0221 #2452 beraktam egy farmot amit a netről szedtem le de azt hogyan lehet alkalmazni? -
Máté97 #2451 Netről meg tudod rendelni vagy elmész mondjuk Szegedre és ott megveszem a Tesco vagy valahol. -
és? -
kovacs szilard #2449 de az 20 000 foint az 61 lej mert én nem magyarbalakom -
annyi kell ahányan multizni akartok.
kibaszott 2000Ft-ot ne sajnáljunk már -
kovacs szilard #2447 Akkor most hany CD kell egy vagy kettő multizni , én szerintem egy elég
-
DCshoesLali #2446 Jah! :D -
güzüneje #2445 Hello. Megvan a magyar LS 2011(letöltött)feltettem a 2.2-es patchet de nem tudom a kódját valaki ide írja már le de ha nem szabad emailbe küldje már el. Köszi előre is. [email protected] -
kovacs szilard #2444 Helo
figyeljetek volna egy kérdésem .
A farminggel multizni akarunk többen elég - e egy darab eredeti CD vagy kettö kell mert az eredeti CD -ken változik a Product key ( termék kulcs) -
legjobb gépek!!! -
DCshoesLali #2442 Köszi! :D -
tonnni #2441 Köszi!! De hol az a libegő?? :) bármelyik emberemmel odamehetek vagy csak azzal amelyikkel felvettem? -
Fasza! :D -
body85 #2439 Sziasztok!
A Kuban Spaces Map v2.2-őn játszok és az érdekelne, hogy miért tűnik el a PDA, idő, egy idő után?
Másnak is jött elő ilyen problémája?
Ha tudtok valamit írjatok!
Kösz -
Le kell adni! Nekem is eltartott egy darabig míg rájöttem :) Ha a játék eredeti map-ján játszol, akkor a libegőnél van egy szelektív gyűjtő, odamész, és leadtad! -
tonnni #2437 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a tejes palackokkal mit kell csinálni, és hol vannak? nagy nehezen találtam egyet, hova kell leszállítani? És a hírnevem még mindig 0, az hogy növekszik? -
DCshoesLali #2436 Hoztam pár képet az új gépemről! :D
Első utam az MTZ-vel!
Ezt meg csak úgy! :D A kék New Holland mellett parkol a JD 8530-as csak most Apu elment vele tárcsázni! :D
-
Köszi ;D -
DCshoesLali #2434 Jó kis munka volt!;) -
body85 #2433 Valaki árulja már el, hogy mi a f...ért van az, hogy akármelyik mapot töltöm le azon ha van indulásnak kombájn az nem aratja a gabonát!
Mondjatok vmit mert szétb...sz az ideg!!! -

-
güzüneje #2431 [email protected] az email
-
güzüneje #2430 Hello. Megvan a magyar LS 2011(letöltött)feltettem a 2.2-es patchet de nem tudom a kódját valaki ide írja már le de ha nem szabad emailbe küldje már el. Köszi előre is.